Carti de Fitness & Frumusete

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 minute, 10 ani. Ghid complet pentru un aspect frumos si tanar
   10 minute, 10 ani pleaca de la o idee simpla: 10 minute de ingrijire zilnica a pielii pot face pe oricine sa arate cu 10 ani mai tanar. Cartea se plaseaza la limita dintre medicina, biologie si chimie, fiind excelent documentata, iar termenii tehnici sunt lesne de inteles. Autorul descrie in amanun..
  Fara TVA: 15,08 Lei 15,08 Lei 30,83 Lei
 • Anatomia Pilates
  Pilates asa cum nu ai mai vazut niciodata!„Anatomia Pilates este o descriere exceptionala a anatomiei si kinesiologiei exercitiilor de Pilates. Este o carte esentiala pentru orice practicant serios de Pilates, interesat de modul in care grupurile de muschi lucreaza impreuna in timpul exercitiilor.”M..
  Fara TVA: 44,35 Lei 44,35 Lei 55,00 Lei
 • Anatomia Yoga. Ghid practic al miscarilor, posturilor si tehnicilor de respiratie
  Continand mai multe ilustratii anatomice color si informatii aprofundate, acest manual ofera o mai buna intelegere a structurilor si principiilor care stau la baza fiecarei miscari si a tot ceea ce inseamna yoga.De la respiratie si pozitiile in picioare la inversiuni, cititorul poate vedea cum raspu..
  Fara TVA: 49,35 Lei 49,35 Lei 59,00 Lei
 • Arata cu 10 ani mai tanara
  Ati obosit sa aveti 30 de ani, sa va simtiti ca la 20, dar de fapt sa aratati de 40? Ei bine, nu va speriati. Nicky Hambleton-Jones, prezentatoare a emisiunii de succes Arata cu 10 ani mai tanara! de pe postul britanic de televiziune Channel 4, este dispusa sa va ajute.In mod uimitor, oamenii cheltu..
  Fara TVA: 18,76 Lei 18,76 Lei 37,57 Lei
 • In forma in 15 minute
  MANANCA MAI MULT FA MAI PUTINA MISCARE SLABESTEJoe Wicks iti arata cum poti sa scapi de grasimea corporala mancand mai mult si facand mai putina miscare.Cartea isi propune sa te salveze odata pentru totdeauna de dietele hipocalorice deprimante. Te va invata cum sa-i dai corpului tau alimentele potri..
  Fara TVA: 32,83 Lei 32,83 Lei 49,00 Lei
 • Life coach
  Constantin Pavel demonstreaza un spirit proaspat si o reala profunzime a intelegerii fenomenologiei atat de complexe a dezvoltarii personale.Intr-un domeniu care in Romania,abia incearca sa se impuna,cartea lui Constantin Pavel reprezinta o serioasa invitatie la mditatii si o fericita revelatie.Fara..
  Fara TVA: 11,25 Lei 11,25 Lei 15,00 Lei
 • Notiuni fundamentale de Yoga. Curs practic pas cu pas
  Ilustrat cu 500 de fotografii, acest curs bazat pe sistemul lyengar yoga face deosebit de accesibila invatarea posturilor specifice. Incepatorii si practicantii de nivel intermediar vor invata cum sa isi tonifice muschii, sa isi stmuleze circulatia, sa isi imbunatateasca postura, in beneficiul sanat..
  Fara TVA: 26,93 Lei 26,93 Lei 39,90 Lei
 • Tratamente naturiste in cosmetica
  Tratamente naturiste in cosmetica este o carte generoasa din cel putin un motiv: se apleaca asupra naturii pentru a-i descifra si culege, cu atentie si delicatete, darurile, pe care le ofera mai apoi tuturor celor suficient de inteligenti si deschisi pentru a fi receptivi la astfel de alternative.Ca..
  Fara TVA: 12,81 Lei 12,81 Lei 18,30 Lei
 • Un aspect fizic de invidiat
  In ciuda faptului ca fiecare femeie este frumoasa in felul sau, nu exista nici una care sa fie 100% multumita de aspectul sau exterior si care sa nu doreasca sa schimbe ceva. Revistele si ziarele sunt pline de numeroase „propuneri unice“ ale celor mai diferite servicii cosmetice, iar dumneavoastra n..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 31,50 Lei