Carti de Diverse

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 69 de retete celebre si povestile lor
  69 de retete celebre si povestile lor  este cartea pasionatului de gastronomie. Nu exista restaurant cu pretentii in al carui meniu sa nu se regaseasca macar cateva din aceste retete aflate de mult pe lista scurta a patrimoniului gastronomic mondial.Daca iti place sa descoperi si sa experimentezi ce..
  Fara TVA: 2,99 Lei 2,99 Lei 27,00 Lei
 • Alimentatia omului modern
  Tot mai multe studii medicale certifica legatura stransa dintre alimentatia omului modern, obezitate si diferite afectiuni, dar si modul in care acesti trei parametri se influenteaza si conditioneaza reciproc. Obezitatea a devenit in ultimele decenii o pandemie si a creat, astfel, premisele unei sch..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 63,58 Lei
 • Cel mai sanatos om din lume
  Autorul cartii Anul in care am trait dupa Biblie incearca o nou experiment: acela de a atinge sanatatea perfecta.Intocmeste o lista de 53 de pagini cu lucruri de facut pentru a-si imbunatati sanatatea si, timp de doi ani, se supune la tot felul de exercitii, diete si experimente care conduc la desco..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 42,00 Lei
 • Machiajul perfect in 10 minute. 50 de Lookuri complete - pas cu pas
  Smookey eyes, machiaje subtile, sexy sau extravagante, Boris Entrup va arata cum sa obtineti 50 de lookuri perfecte in 10 minute.Sunt explicate cele mai importante tehnici de machiaj si va sunt oferite sfaturi pentru a obtine un efect senzational. In plus, va sunt puse la dispozitie 10 filme de mach..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 48,07 Lei
 • Un picior de sprijin
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .In aceasta carte, medicul Oliver Sacks devine pacient: un accident suferit pe munte il sileste sa petreaca mai multe luni in spitale si intr-un centru de recuperare. Situat acum de cealalta parte a „baricadei“, pacientul Sacks inregistreaza cu patru..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,94 Lei