Carti de Diverse

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 5 ingrediente in 15 minute. Peste 100 de retete incredibil de usoare
  Iata in sfarsit cartea de bucate perfecta pentru oamenii ocupati! Toata lumea stie ca ritmul trepidant al vietii din ziua de azi lasa foarte putin timp liber; iar pe acesta unde sa-l folosim mai intai si cui sa-l dedicam: familiei, prietenilor, hobbyului, relaxarii sau gatitului? Exceptand situatiil..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 27,94 Lei
 • 69 de retete celebre si povestile lor
  69 de retete celebre si povestile lor  este cartea pasionatului de gastronomie. Nu exista restaurant cu pretentii in al carui meniu sa nu se regaseasca macar cateva din aceste retete aflate de mult pe lista scurta a patrimoniului gastronomic mondial.Daca iti place sa descoperi si sa experimentezi ce..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 27,00 Lei
 • Alimentatia omului modern
  Tot mai multe studii medicale certifica legatura stransa dintre alimentatia omului modern, obezitate si diferite afectiuni, dar si modul in care acesti trei parametri se influenteaza si conditioneaza reciproc. Obezitatea a devenit in ultimele decenii o pandemie si a creat, astfel, premisele unei sch..
  Fara TVA: 54,99 Lei 54,99 Lei 63,58 Lei
 • Cel mai sanatos om din lume
  Autorul cartii Anul in care am trait dupa Biblie incearca o nou experiment: acela de a atinge sanatatea perfecta.Intocmeste o lista de 53 de pagini cu lucruri de facut pentru a-si imbunatati sanatatea si, timp de doi ani, se supune la tot felul de exercitii, diete si experimente care conduc la desco..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Cum sa-ti hranesti copilul. De la laptele matern la diversificare
  Alimentatia copiilor este un subiect extrem de important, care suscita nenumarate intrebari din partea parintilor. inca de la prima sa aparitie, in 1974, Cum sa-ti hranesti copilul constituie o carte de referinta in domeniu. In aceasta noua editie, imbogatita si reactualizata, vei descoperi tot ce t..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,90 Lei
 • Sauna. Desfatare pentru minte si trup
  Cartea Sauna - desfatare pentru minte si trup va introduce in minunata lume a saunei, prezentandu-va cum a evoluat aceasta adevarata cultura a imbaierii din timpuri stravechi si pana in zilele noastre. Care sunt efectele practicarii saunei? Aceste bai fierbinti - reci ca gheata alternative constitui..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 38,44 Lei
 • Un picior de sprijin
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .In aceasta carte, medicul Oliver Sacks devine pacient: un accident suferit pe munte il sileste sa petreaca mai multe luni in spitale si intr-un centru de recuperare. Situat acum de cealalta parte a „baricadei“, pacientul Sacks inregistreaza cu patru..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei