Carti de Diverse

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 69 de retete celebre si povestile lor
  69 de retete celebre si povestile lor  este cartea pasionatului de gastronomie. Nu exista restaurant cu pretentii in al carui meniu sa nu se regaseasca macar cateva din aceste retete aflate de mult pe lista scurta a patrimoniului gastronomic mondial.Daca iti place sa descoperi si sa experimentezi ce..
  Fara TVA: 18,90 Lei 18,90 Lei 27,00 Lei
 • Alimentatia omului modern
  Tot mai multe studii medicale certifica legatura stransa dintre alimentatia omului modern, obezitate si diferite afectiuni, dar si modul in care acesti trei parametri se influenteaza si conditioneaza reciproc. Obezitatea a devenit in ultimele decenii o pandemie si a creat, astfel, premisele unei sch..
  Fara TVA: 54,04 Lei 54,04 Lei 63,58 Lei
 • Cel mai sanatos om din lume
  Autorul cartii Anul in care am trait dupa Biblie incearca o nou experiment: acela de a atinge sanatatea perfecta.Intocmeste o lista de 53 de pagini cu lucruri de facut pentru a-si imbunatati sanatatea si, timp de doi ani, se supune la tot felul de exercitii, diete si experimente care conduc la desco..
  Fara TVA: 29,40 Lei 29,40 Lei 42,00 Lei
 • Cum sa-ti hranesti copilul. De la laptele matern la diversificare
  Alimentatia copiilor este un subiect extrem de important, care suscita nenumarate intrebari din partea parintilor. inca de la prima sa aparitie, in 1974, Cum sa-ti hranesti copilul constituie o carte de referinta in domeniu. In aceasta noua editie, imbogatita si reactualizata, vei descoperi tot ce t..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Un picior de sprijin
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .In aceasta carte, medicul Oliver Sacks devine pacient: un accident suferit pe munte il sileste sa petreaca mai multe luni in spitale si intr-un centru de recuperare. Situat acum de cealalta parte a „baricadei“, pacientul Sacks inregistreaza cu patru..
  Fara TVA: 20,96 Lei 20,96 Lei 27,94 Lei
 • Yoga si sanatatea
  Faimoasa scoala de yoga din Elvetia condusa de Selvarajan Yesudian si Elizabeth Haich este una dintre cele mai cunoscute din lume. Yoga si sanatatea, prima lor carte scrisa impreuna, este de mult timp una dintre cele mai bine vandute carti despre Yoga din intreaga lume. Clara, usor de citit si cu in..
  Fara TVA: 26,25 Lei 26,25 Lei 35,00 Lei