Carti de Boli

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia unei boli
  In cartea Anatomia unei boli asa cum a fost perceputa de pacient. Consideratii asupra vindecarii si regenerarii (1979), prefatata de Rene Dubos, autorul aduce in discutie chestiunea relatiei din pacient si medic, subliniind  importanta participarii active a bolnavului la alegerea tratamentului si ma..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 25,00 Lei
 • Boala ca sansa. Cum sa descifram mesajul ascuns al bolii
  Am fost invatati in copilarie ca boala este ceva rau, de care trebuie sa scapam cat mai repede. «Duca-se pe pustii» spuneau bunicile noastre despre bolile copilariei.Ruediger Dahlke, autorul acestei carti, reuseste sa ne convinga ca paharul este totusi pe jumatate plin, ca boala este in acelasi timp..
  Fara TVA: 37,53 Lei 37,53 Lei 45,00 Lei
 • Boli contractate prin intermediul animalelor
   Boli contractate prin intermediul animalelor este rezultatul unui studiu de peste 20 de ani. Cele 248 de referinte, selectate din literatura stiintifica, in progres continuu, despre efectele contractului cu animalele, bolile acestora si produsele de origine animala asupra vietii oamenilor, sunt exe..
  Fara TVA: 19,07 Lei 19,07 Lei 21,19 Lei
 • Bolile importante
  Cu totii ne dorim sa fim sanatosi de-a lungul intregii noastre vieti. Desi esential, acest deziderat nu e chiar asa usor de atins. Intr-adevar, inca de la inceputul existentei noastre ne ameninta o multime de pericole dintre care mentionam bolile ce detin un loc important si carora le este consacrat..
  Fara TVA: 21,70 Lei 21,70 Lei 35,00 Lei
 • Calea macrobiotica
  Ghidul complet pentru Macrobiotica. Dieta Macrobiotica completa, impreuna cu exercitii.Calea macrobiotica este un ghid de macrobiotica, scris de domnul  si publicat la editura , considerat a fi cea mai de seama autoritate din lume in acest domeniu. Acum mai bine de treizeci de ani, domnul Kushi a re..
  Fara TVA: 14,63 Lei 14,63 Lei 22,16 Lei
 • Cu autismul la psiholog
  Aceasta carte, publicata la editura , va schimba perceptia asupra autismului. Ea este dedicata tuturor parintilor care au un copil autist, dar este utila tuturor psihologilor, psihiatrilor, psihoterapeutilor, asistentilor sociali, educatori si invatatori, pediatrilor si medicilor de familie - tuturo..
  Fara TVA: 15,90 Lei 15,90 Lei 24,09 Lei
 • Cum sa invingi diabetul
  „In conditiile in care medicina traditionala declara diabetul o boala incurabila, aparitia unei opinii contrare, care sa afirme ca aceasta boala grava poate fi invinsa, folosind mecanismele naturale (descoperite de catre mine) ale autoreglarii (respiratia sacadata, automasajul impulsurilor, somnul c..
  Fara TVA: 16,80 Lei 16,80 Lei 21,00 Lei
 • Factori de risc in cancer
  Cartea coordonata de Dl. dr Mihai-Alin Scarlat ne arata iesirea din suferinta si va dura mai mult decat o primavara si va fi pretuita mult timp de acum inainte.Aceasta carte nu este un manual (dar poate fi); este munca si stradania unor medici de a vindeca, dar si dorinta unor prieteni de a alina su..
  Fara TVA: 31,93 Lei 31,93 Lei 37,57 Lei
 • Factorul microbian. Imunitatea innascuta si revolutia din domeniul sanatatii
  „In opinia mea de medic practicant de aproape 50 de ani in SUA, abordarea noastra curenta in privinta ingrijirii sanatatii, cu ansamblul ei costisitor de tehnologie si produse farmaceutice, trebuie transformata radical, cu cat mai repede, cu atat mai bine. E timpul sa incepem sa ne fundamentam discu..
  Fara TVA: 19,43 Lei 19,43 Lei 29,00 Lei
 • Lupta cu cancerul incepe in bucatarie. Retete hranitoare si savuroase pentru perioada de tratament si recuperare
  „Daca mancarea este un medicament, atunci Rebecca Katz este unul dintre marii tamaduitori. Lupta cu cancerul incepe in bucatarie e o carte pentru toti cei care vor sa manance ca si cum viata lor chiar conteaza.” - Dr. Rachel Naomi Remen, autoarea cartilor Kitchen Table Wisdom si My Grandfather's Ble..
  Fara TVA: 31,20 Lei 31,20 Lei 40,00 Lei
 • Sfarsitul bolilor
  Putem trai in deplinatatea puterilor noastre pana la ultima suflare?Oare chiar trebuie sa suferim de afectiuni debilitante si sa devenim neputinciosi odata cu trecerea timpului? Ar fi posibil sa adaugam vietilor noastre mai multi ani de calitate, in care sa ne bucuram de maxima vigoare fizica si men..
  Fara TVA: 26,13 Lei 26,13 Lei 39,00 Lei
 • Traieste murdar, hraneste-te curat!
  „Aceasta carte este medicamentul de care avem nevoie pentru a fi sanatosi cu adevarat.” - Dr. Christiane Northrup, autoarea unor bestselleruri New York TimesMicrobiomul – trilioanele de bacterii care traiesc in tractul nostru digestiv – este astazi cel mai in voga trend medical. Dar ce inseamna de f..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Tratamentul bolilor prin alimentatie. Carte de bucate
  Victor Duta ne expune principiile care stau la baza unei alimentatii sanatoase si totodata cuprinde o serie de retete terapeutice si culinare care au la baza aceste principii. NUME CARTE: Tratamentul bolilor prin alimentatie. Carte de bucateISBN: 9737837401PRET EDITURA: 25.00AUTOR(i): Victor DutaEDI..
  Fara TVA: 22,50 Lei 22,50 Lei 25,00 Lei
 • Uleiuri biblice tamaduitoare
  Aceasta carte extraordinara, publicata la editura , ofera cunoasterea practicata de catre Iisus si discipolii sai, cand ii ungeau pe oameni cu uleiuri terapeutice si ii vindecau. In ea, dr. David Stewart ne impartaseste informatii despre uleiuri care sunt uitate de secole si modul in care stiinta mo..
  Fara TVA: 12,90 Lei 12,90 Lei 20,00 Lei
 • Vedere sanatoasa. Cum sa prevenim si sa vindecam bolile de ochi printr-o alimentatie corecta
  Un reputat oftalmolog explica pe intelesul tuturor cum putem prevenisi inversa evolutia bolilor de ochi.Peste 180 de milioane de americani au probleme cu vederea. Majoritatea cred ca nu pot face nimic singuri pentru a vedea mai bine. Dar iata ca acum exista speranta. In ultimul deceniu, foarte multe..
  Fara TVA: 23,45 Lei 23,45 Lei 35,00 Lei
 • Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale
  In Vindecarea bolilor incurabile autorul ofera tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina traditionala le-a declarat incurabile, asa-numitele „boli ale civilizatiei “. Osteoporoza inseamna deficit de calciu in oase. Conform medicinei traditionale, este o boala incurabila, avand o ..
  Fara TVA: 30,64 Lei 30,64 Lei 35,00 Lei