Carti de Limba spaniola

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Dictionar de buzunar spaniol-roman/roman-spaniol. Editia a II-a
  O pereche de dictionare, cuprinzand fiecare circa 20.000 de cuvinte-titlu, alcatuita pentru a servi drept instrument de lucru la indemana elevilor si a studentilor, a celor care, studiind limba spaniola, doresc sa aprofundeze, pe langa fondul principal de cuvinte al acesteia, limbajul colocvial si j..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,59 Lei
 • Dictionar Roman Spaniol - Spaniol Roman
  Dictionarul de fata vine in intampinarea cititorilor (elevi, studenti, publicul larg) interesati de invatarea limbii spaniole. De aceea a fost conceput ca un instrument de lucru usor de utilizat, continand, pe langa termenii din fondul principal de cuvinte, si termeni de larga circulatie din sport, ..
  Fara TVA: 13,78 Lei 13,78 Lei 14,50 Lei
 • Dictionar vizual spaniol-roman. Editia a IV-a
  Reprezinta o modalitate rapida si intuitiva de a invata mii de cuvinte in limba spaniola, continand o gama completa de imagini ce redau obiectele si situatiile cotidiene, grupate tematic. Contine peste 6000 de notiuni si index alfabetic detaliat. Este ideal pentru calatorii in strainatate, afaceri s..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 48,07 Lei
 • Mic dictionar spaniol-roman, roman-spaniol
  Acest dictionar este special creat pentru incepatori, dar poate fi folosit si de catre avansati, oferind o acoperire clara si cuprinzatoare a vocabularului si a gramaticii limbii spaniole. Cuprinde:Peste 20.000 de cuvinte- titlu si mai mult de 50.000 de fraze explicate;Sute de exemple din limba span..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,50 Lei
 • Minidictionar spaniol-roman, roman-spaniol
  Seria de minidictionare bilingve aparuta recent la Editura Corint, - Minidictionar englez-roman, roman-englez, Minidictionar francez-roman, roman-francez, Minidictionar german-roman, roman-german, Minidictionar spaniol-roman, roman-spaniol, Minidictionar italian-roman, roman-italian - este o premier..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 36,12 Lei