Carti de Limba engleza

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Dictionar de dificultati ale limbii engleze. Common errors. False friends. Phrasal verbs. Collocations. Tests
  Daca stapaniti limba engleza la nivel mediu-avansat, acest dictionar va ajuta:• sa eliminati confuziile create de false friends si de phrasal verbs;• sa alegeti termenul potrivit dintr-o serie sinonimica;• sa ortografiati corect anumiti termeni;• sa folositi formele gramaticale adecvate in exprimare..
  Fara TVA: 37,46 Lei 37,46 Lei 49,95 Lei
 • Dictionar Englez Maghiar - Maghiar Englez
  Acest dictionar a fost intocmit pentru a sprijini vorbitorii nativi de limba maghiara in invatarea limbii engleze. In acest sens, lucrarea pe care v-o recomandam are un caracter accesibil, fara ca prin aceasta sa fie eliminate anumite aspecte fundamentale ale limbii engleze. NUME CARTE: Dictionar E..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Dictionar englez-roman de expresii si locutiuni
  Dictionarul contine peste 15.000 de cuvinte-titlu, carora le sunt subordonate numeroase locutiuni, proverbe, precum si expresii consacrate de autori sau oameni politici celebri. Intrucat expresiile sunt preluate din toate variantele limbii engleze actuale (britanica, americana, australiana, neozeela..
  Fara TVA: 52,46 Lei 52,46 Lei 69,95 Lei
 • Dictionar ilustrat englez-roman
  Editura Aramis va propune un dictionar bilingv complet ilustrat, care va face din invatarea limbii engleze un proces placut si distractiv.Spre deosebire de dictionarele conventionale, Dictionarul ilustrat englez-roman este organizat tematic si imbogatit cu peste 2 000 de imagini color, pentru a faci..
  Fara TVA: 22,49 Lei 22,49 Lei 29,99 Lei
 • Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni
  Cu peste 5.000 de cuvinte-titlu, acest dictionar va ajuta sa va insusiti limba engleza la un nivel avansat. Fiecarui cuvant-titlu ii sunt subordonate locutiuni si expresii preluate atat din registrul formal, cat si din cel informal al limbii romane. Pe langa echivalentele in engleza britanica, ameri..
  Fara TVA: 37,46 Lei 37,46 Lei 49,95 Lei
 • Dictionar roman-englez, englez-roman
  Editie revizuita. Cele doua dictionare sunt lucrari actuale, explicite, elaborate dupa cele mai recente surse lingvistice. Ele sunt alcatuite pe familii de cuvinte, ceea ce le da concizie si il pun pe cititor la curent cu termenii uzuali intrebuintati in prezent. cele peste 60.000 de cuvinte sunt in..
  Fara TVA: 17,50 Lei 17,50 Lei 25,00 Lei
 • Engleza. Dictionar de buzunar. Ed II
  Un dictionar de buzunar nou-nout englez-roman si roman-englez in care veti gasi cuvintele folosite in mod curent in engleza contemporana. Dictionarul va va fi util nu doar in calatorii si la lucru, ci si la scoala sau la cursurile de limbi straine. Va va ajuta sa va faceti intelesi in situatiile de ..
  Fara TVA: 21,52 Lei 21,52 Lei 26,90 Lei
 • Everyday English
  Everyday English este un manual adresat studentilor din sistemul de invatamint la distanta care nu cunosc limba engleza. Principalul scop al acestui curs este acela de a-i familiariza pe studenti cu teme de comunicare cu caracter general, cunostinte gramaticale de baza si deprinderi de comunicare in..
  Fara TVA: 19,96 Lei 19,96 Lei 26,97 Lei
 • First Steps in English. Lectii pentru incepatori (contine CD audio)
  Materialul este impartit in sapte unitati alcatuite din doua sau trei lectii. Fiecare unitate ilustreaza o anumita tema de comunicare, fiecare lectie prezinta un aspect particular al temei respective.Punctul de plecare il constituie o imagine sugestiva pentru o anumita situatie de comunicare. Deoare..
  Fara TVA: 18,54 Lei 18,54 Lei 29,90 Lei
 • Limba engleza - Vocabularul de baza in imagini
  Corint Educational a creat o noua lucrare dedicata adultilor care isi doresc sa invete vocabularul de baza al limbii engleze. Este vorba despre un instrument ideal pentru toti cei care doresc sa invete o limba straina, acasa sau la scoala, la serviciu sau in vacanta...• Cele 1 500 de cuvinte din voc..
  Fara TVA: 12,34 Lei 12,34 Lei 19,90 Lei
 • Micul meu dictionar Roman - Englez
  Peste 500 de cuvinte noi. Copiii vor invata sa faca primii pasi in lumea fermecata a cuvintelor alaturi de personajele lor preferate. Descoperind felurite lucruri din casa, din padure, de la mare, de la scoala sau din gradina, copiii isi vor imbogati vocabularul, iar invatatul devine o joaca. NUME C..
  Fara TVA: 17,98 Lei 17,98 Lei 29,00 Lei
 • Minidictionar englez-roman, roman-englez
  Seria de minidictionare bilingve aparuta recent la Editura Corint, - Minidictionar englez-roman, roman-englez, Minidictionar francez-roman, roman-francez, Minidictionar german-roman, roman-german, Minidictionar spaniol-roman, roman-spaniol, Minidictionar italian-roman, roman-italian - este o premier..
  Fara TVA: 23,25 Lei 23,25 Lei 37,50 Lei
 • The BE Dictionary
  Dictionarul este dedicat exclusiv verbului to be, fundamental in limba engleza. Cele aproape 6.000 de intrari redau numeroasele sensuri contextuale si expresiile construite cu acest verb, de la cele uzuale pana la cele cu o frecventa mai redusa in limba de zi cu zi. Acoperind diferite domenii, cum s..
  Fara TVA: 34,32 Lei 34,32 Lei 45,76 Lei