Carti de Dictionare de limbi straine

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Dictionar albanez-roman. Fjalor shqip-rumanisht
  Dictionarul se remarca prin calitatea elaborarii si vastitatea proportiilor sale, efortul autorilor vizand nu numai redarea cat mai cuprinzatoare a lexicului albanez - sunt incluse circa 40 000 de cuvinte -, ci si surprinderea bogatiei si diversitatii expresiilor limbii albaneze. Dictionarul se adre..
  Fara TVA: 28,45 Lei 28,45 Lei 29,95 Lei
 • Dictionar comercial roman-francez-englez
  Un instrument de lucru indispensabil elevilor, studentilor, dar si traducatorilor.Un dictionar trilingv care contine cei mai intalniti termeni comerciali din romana, franceza si engleza. Va scuteste de cautari inutile prin alte dictionare sau pe internet, si va ofera intr-un timp record traducerea c..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 29,40 Lei
 • Dictionar de adjective franceze
  De ce un dictionar de adjective franceze ? - Intr-adevar, exista mai multe dictionare de verbe franceze redactate in Franta, in Romania sau in alte tari, dar nici unul, dupa stiinta noastra, cel putin in Franta si in Romania, de adjective franceze. Or, s-a spus, in parte pe drept, desi in ultima vre..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 26,97 Lei
 • Dictionar de argou maghiar-roman
  Acest Dictionar de argou maghiar-roman face parte din colectia de a editurii si cuprinde aproximativ 10.000 de cuvinte si expresii familiare, imprumuturi recente in limba maghiara din engleza si franceza, precum si cuvinte si expresii din limbajul tinerilor, al detinutilor si infractorilor, al tox..
  Fara TVA: 20,22 Lei 20,22 Lei 28,88 Lei
 • Dictionar de buzunar german-roman/roman-german
  Cu aproximativ 30.000 de intrari, Dictionarul german-roman/roman-german de buzunar este un instrument util pentru elevi, studenti si profesori, dar si pentru traducatori si autodidacti. Pe langa cuvinte preluate din vocabularul de baza al limbii germane si utilizate in vorbirea de zi cu zi, au fost ..
  Fara TVA: 34,37 Lei 34,37 Lei 45,23 Lei
 • Dictionar de buzunar maghiar-roman/roman-maghiar
  Cu peste 35.000 de termeni, dictionarul de buzunar maghiar-roman/roman-maghiar poate fi utilizat cu succes atat de elevi, studenti si profesori, cat si de traducatori si autodidacti. Dictionarul cuprinde cuvinte preluate din vocabularul de baza al celor doua limbi si utilizate in vorbirea de zi cu z..
  Fara TVA: 40,27 Lei 40,27 Lei 43,30 Lei
 • Dictionar de buzunar norvegian-roman/roman-norvegian
  Cu peste 40.000 de termeni (aproximativ 20.000 pentru fiecare sectiune), dictionarul norvegian-roman/roman-norvegian de buzunar este un instrument util pentru elevi, studenti si profesori, dar si pentru traducatori si autodidacti. Pe langa cuvinte preluate din vocabularul de baza al limbii norvegien..
  Fara TVA: 40,23 Lei 40,23 Lei 52,93 Lei
 • Dictionar de buzunar spaniol-roman/roman-spaniol. Editia a II-a
  O pereche de dictionare, cuprinzand fiecare circa 20.000 de cuvinte-titlu, alcatuita pentru a servi drept instrument de lucru la indemana elevilor si a studentilor, a celor care, studiind limba spaniola, doresc sa aprofundeze, pe langa fondul principal de cuvinte al acesteia, limbajul colocvial si j..
  Fara TVA: 30,61 Lei 30,61 Lei 35,59 Lei
 • Dictionar de buzunar suedez-roman/roman-suedez
  Cu aproape 40.000 de termeni (aproximativ 20.000 pentru fiecare sectiune), dictionarul suedez-roman/roman-suedez de buzunar este un instrument util pentru elevi, studenti si profesori, dar si pentru traducatori si autodidacti. Pe langa cuvinte preluate din vocabularul de baza al celor doua limbi si ..
  Fara TVA: 44,89 Lei 44,89 Lei 51,01 Lei
 • Dictionar de dificultati ale limbii engleze. Common errors. False friends. Phrasal verbs. Collocations. Tests
  Daca stapaniti limba engleza la nivel mediu-avansat, acest dictionar va ajuta:• sa eliminati confuziile create de false friends si de phrasal verbs;• sa alegeti termenul potrivit dintr-o serie sinonimica;• sa ortografiati corect anumiti termeni;• sa folositi formele gramaticale adecvate in exprimare..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 49,95 Lei
 • Dictionar Englez Maghiar - Maghiar Englez
  Acest dictionar a fost intocmit pentru a sprijini vorbitorii nativi de limba maghiara in invatarea limbii engleze. In acest sens, lucrarea pe care v-o recomandam are un caracter accesibil, fara ca prin aceasta sa fie eliminate anumite aspecte fundamentale ale limbii engleze. NUME CARTE: Dictionar E..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Dictionar englez-roman de expresii si locutiuni
  Dictionarul contine peste 15.000 de cuvinte-titlu, carora le sunt subordonate numeroase locutiuni, proverbe, precum si expresii consacrate de autori sau oameni politici celebri. Intrucat expresiile sunt preluate din toate variantele limbii engleze actuale (britanica, americana, australiana, neozeela..
  Fara TVA: 66,99 Lei 66,99 Lei 69,95 Lei
 • Dictionar francez-roman / roman-francez pentru clasele II-VIII. Editia a II-a
  Dictionarul francez-roman/roman-francez cuprinde aproximativ 12000 de cuvinte-titlu si expresii, adresandu-se elevilor din ciclul primar si din cel gimnazial (clasele II-VIII). Lucrarea de fata reprezinta un instrument de lucru practic, accesibil, util si uaor de folosit, care ar trebui sa fie preze..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Dictionar francez-roman de omonime si paronime
  Omonimnele si paronimele, cuvinte problematice in invatarea si folosirea corecta a unei limbi, sunt o provocare careia aceasta carte, o noutate pe piata editoriala romaneasca, ii vine in intampinare.Dictionarul cuprinde circa 5.500 de termeni-intrare si numeroase contexte edificatoare pentru inteleg..
  Fara TVA: 18,91 Lei 18,91 Lei 19,90 Lei
 • Dictionar francez-roman. Limba franceza contemporana
  Dictionarul cu cele mai multe cuvinte din limba franceza contemporana.Prezentul Dictionar francez-roman isi propune, atat prin conceptie, cat si prin realizare, sa raspunda necesitatilor noi ale invatarii unei limbi moderne, adresandu-se tuturor celor care, in urma insusirii unor notiuni de baza ale..
  Fara TVA: 83,52 Lei 83,52 Lei 109,90 Lei
 • Dictionar general de stiinte: englez-francez-roman. (2 volume)
  Dictionarul general de stiinte: englez-francez-roman, realizat in doua volume, contine circa 90 000 de termeni si expresii utilizate in mod curent in diferite domenii, cum sunt: stiintele juridice, medicale, tehnice, biologice, chimice, politice, fiziologice, si in alte domenii adiacente, ca de exem..
  Fara TVA: 65,99 Lei 65,99 Lei 77,06 Lei
 • Dictionar german-roman
  Acest dictionar modern, cu peste 90.000 de cuvinte-titlu, cuprinde, pe langa vocabularul uzual, termeni din diferite domenii - informatica, politica, economie, drept, medicina - care denumesc realitati specifice societatii germane actuale, precum si numeroase expresii. Poate fi utilizat de elevi, st..
  Fara TVA: 85,14 Lei 85,14 Lei 99,00 Lei
 • Dictionar grec-roman, Vol. 5
  Dictionarul Grec-Roman face parte din colectia a editurii  si:Se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici;Este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei;Acopera aproape o mie de ani de limba greaca;Implica cele mai importante dialecte si genuri litera..
  Fara TVA: 33,61 Lei 33,61 Lei 44,22 Lei
 • Dictionar grec-roman. Volumul III
  Dictionarul Grec-Roman: -se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici-este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei-acopera aproape o mie de ani de limba greaca-implica cele mai importante dialecte si genuri literare-este proiectat pentru acces rapid s..
  Fara TVA: 20,39 Lei 20,39 Lei 29,99 Lei
 • Dictionar ilustrat englez-roman
  Editura Aramis va propune un dictionar bilingv complet ilustrat, care va face din invatarea limbii engleze un proces placut si distractiv.Spre deosebire de dictionarele conventionale, Dictionarul ilustrat englez-roman este organizat tematic si imbogatit cu peste 2 000 de imagini color, pentru a faci..
  Fara TVA: 25,79 Lei 25,79 Lei 29,99 Lei
 • Dictionar ilustrat german-roman. Pentru viata de zi cu zi
  Contine:7500 de notiuni;3000 de imagini;Pronuntie pentru fiecare cuvant. NUME CARTE: Dictionar ilustrat german-roman. Pentru viata de zi cu ziISBN: PRET EDITURA: 49.90AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: PonsCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Martie 2016DATA PUBLICARE: 2016..
  Fara TVA: 34,43 Lei 34,43 Lei 49,90 Lei
 • Dictionar japonez - roman de Gakushu Kanji
  Prima lucrare de acest gen din Romania, dictionarul cuprinde cele 1006 kanji de baza care se invata in scoala elementara japoneza, fiind un instrument eficient pentru studiul limbii japoneze. Este conceput in primul rand pentru a clarifica sensul fundamental al caracterelor, dar mentioneaza si nuant..
  Fara TVA: 54,99 Lei 54,99 Lei 72,20 Lei
 • Dictionar japonez-roman
  Adresat in egala masura elevilor, studentilor si profesorilor, celor care incep studiul limbii japoneze si utilizatorilor avansati, Dictionarul japonez-roman cuprinde peste 31.000 de intrari si subintrari, ce includ termenii folositi uzual in conversatie, precum si cuvinte, sintagme si expresii util..
  Fara TVA: 90,60 Lei 90,60 Lei 95,37 Lei
 • Dictionar medical de buzunar englez-roman/roman-englez
  Dictionarul contine principalii termeni utilizati in examenele clinice, intocmirea foilor de observatie si administratia spitaliceasca, reprezentand un instrument util pentru medicii si asistentele care doresc sa profeseze in tari de limba engleza, dar si pentru studentii care intentioneaza sa se sp..
  Fara TVA: 27,96 Lei 27,96 Lei 34,95 Lei
 • Dictionar medical de buzunar francez-roman/roman-francez
  Dictionarul contine principalii termeni utilizati in examenele clinice, intocmirea foilor de observatie si administratia spitaliceasca, reprezentand un instrument util pentru medicii si asistentele care doresc sa profeseze in tari francofone, dar si pentru studentii care intentioneaza sa se speciali..
  Fara TVA: 23,36 Lei 23,36 Lei 29,95 Lei
 • Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german. (Editia a II-a)
  Dictionarul contine principalii termeni utilizati in examenele clinice, intocmirea foilor de observatie si administratia spitaliceasca, reprezentand un instrument util pentru medicii si asistentele care doresc sa profeseze in Germania, precum si pentru studentii care intentioneaza sa se specializeze..
  Fara TVA: 35,16 Lei 35,16 Lei 39,95 Lei
 • Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian
  Dictionarul contine principalii termeni utilizati in examenele clinice, intocmirea foilor de observatie si administratia spitaliceasca, reprezentand un instrument util pentru medicii si asistentele care doresc sa profeseze in Italia, dar si pentru studentii care intentioneaza sa se specializeze sau ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,59 Lei
 • Dictionar polon-roman
  Dictionarul polon-roman cuprinde aproximativ 30.000 de cuvinte-titlu din diverse domenii, ilustrand limba polona actuala vorbita si scrisa. Pe langa termeni preluati din vocabularul de baza al limbii polone si utilizati in vorbirea de zi cu zi, au fost incluse numeroase neologisme, termeni din limba..
  Fara TVA: 58,19 Lei 58,19 Lei 62,57 Lei
 • Dictionar portughez-roman. Portugues-romeno dicionario
  Dictionarul, cu aproximativ 40.000 de cuvinte-titlu, cuprinde atat vocabularul de uz general, cat si termeni recent intrati in patrimoniul limbii portugheze, din diferite domenii - informatica, fizica, medicina, chimie-, fiind extrem de eficient in traducerile beletristice sau din literatura stiinti..
  Fara TVA: 45,99 Lei 45,99 Lei 48,12 Lei
 • Dictionar Roman German - German Roman
  Acest dictionar a fost intocmit pentru a sprijini invatarea limbii germane. In acest sens, lucrarea pe care v-o recomandam are un caracter accesibil, fara ca prin  aceasta sa fie eliminate anumite aspecte fundamentale ale limbii germane. NUME CARTE: Dictionar Roman German - German RomanISBN: PRET ED..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 14,50 Lei
 • Dictionar Roman Italian - Italian Roman
  Dictionarul de fata se adreseaza in primul rand elevilor de toate varstele, precum si marelui public doritor sa studieze limba italiana. Aceasta lucrare are un caracter normativ, oferind reguli si forme vizuale de transpunere a lexicului pe plan bilingv si reda, printr-o atenta selectare a terminolo..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 13,97 Lei
 • Dictionar Roman Latin - Latin Roman
  Acest dictionar a fost intocmit pentru a sprijini invatarea limbii latine. In acest sens, lucrarea pe care v-o recomandam are un caracter accesibil, fara ca prin  aceasta sa fie eliminate anumite aspecte fundamentale ale limbii latine. De aceea, s-a optat atat in explicatii, cat si in sistematizarea..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 14,50 Lei
 • Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni
  Cu peste 5.000 de cuvinte-titlu, acest dictionar va ajuta sa va insusiti limba engleza la un nivel avansat. Fiecarui cuvant-titlu ii sunt subordonate locutiuni si expresii preluate atat din registrul formal, cat si din cel informal al limbii romane. Pe langa echivalentele in engleza britanica, ameri..
  Fara TVA: 46,45 Lei 46,45 Lei 49,95 Lei
 • Dictionar roman-englez, englez-roman
  Editie revizuita. Cele doua dictionare sunt lucrari actuale, explicite, elaborate dupa cele mai recente surse lingvistice. Ele sunt alcatuite pe familii de cuvinte, ceea ce le da concizie si il pun pe cititor la curent cu termenii uzuali intrebuintati in prezent. cele peste 60.000 de cuvinte sunt in..
  Fara TVA: 19,00 Lei 19,00 Lei 25,00 Lei
 • Dictionar roman-finlandez. Romania-suomi sanakirja
  Cu aproximativ 30.000 de cuvinte-titlu, dictionarul cuprinde atat vocabularul de uz general, cat si termeni recent intrati in limba romana, din diverse domenii  - informatica, fizica, chimie, biologie, medicina -, fiind un instrument necesar si eficient in traducerile beletristice sau din literatura..
  Fara TVA: 70,37 Lei 70,37 Lei 81,83 Lei
 • Dictionar roman-neogrec (Editia a III-a)
  Dictionarul contine:peste 50.000 de cuvinte-titlu din diverse domenii;subtilitati ale lexicului neogrec;dificultati si anomalii verbale;probleme ale traducerii din romana in neogreaca.  NUME CARTE: Dictionar roman-neogrec (Editia a III-a)ISBN: 9789734611720PRET EDITURA: 79.95AUTOR(i): Valeriu Mardar..
  Fara TVA: 75,95 Lei 75,95 Lei 79,95 Lei
 • Dictionar roman-portughez. Romeno-portugues dictionario
  Evolutia relatiilor romano-portugheze si romano-braziliene, prezenta, in ultimii ani, a mii de romani pe teritoriul Portugaliei, ca si imbogatirea semnificativa a lexicului romanesc si portughez, mai ales in domeniile noi ale cunoasterii umane, au facut necesara elaborarea unor dictionare noi.Dictio..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 48,12 Lei
 • Dictionarul tau istet german-roman si roman-german
  Dictionar pentru elevii sau studentii incepatori care poate fi folosit atat la scoala cat si acasa sau la cursurile de limbi straine. Cuvintele titlu, sensurile si traducerile sunt alese cu atentie cuprinzand cuvintele folosite in mod curent si traducerile acestora in limbajul oficial si colocvial.D..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 34,90 Lei
 • Dictionarul tau istet italian-roman si roman-italian
  Cuprinde28 000 de cuvinte-titlu;9000 de exemple, expresii si fraze;66 000 de traduceri;70 de pagini cu teme de conversatie legate de scoala si nu numai;160 de note lexicale si gramaticale. NUME CARTE: Dictionarul tau istet italian-roman si roman-italianISBN: PRET EDITURA: 34.90AUTOR(i): ***EDITURA: ..
  Fara TVA: 20,24 Lei 20,24 Lei 34,90 Lei
 • Dictionarul tau istet norvegian-roman si roman-norvegian
  Prima editie a noului dictionar norvegian-roman si roman-norvegian le este destinata atat elevilor, studentilor si cursantilor, dar si tuturor celor interesati de limba norvegiana. Am ales cu grija expresiile cel mai des folosite in limba norvegiana literara si in cea colocvialaCuprinde:28 500 de cu..
  Fara TVA: 46,41 Lei 46,41 Lei 49,90 Lei
 • Dictionarul tau istet olandez-roman si roman-olandez
  Acest dictionar este destinat in special elevilor si studentilor incepatori sau de nivel mediu care ii vor aprecia calitatea la scoala, acasa cand isi pregatesc temele, dar si la cursuri.Cuprinde: 31 500 de cuvinte-titlu;8 000 de exemple, expresii si fraze;64 500 de traduceri;75 de pagini cu teme de..
  Fara TVA: 46,41 Lei 46,41 Lei 49,90 Lei
 • Dictionarul tau istet rus-roman si roman-rus
  Cuprinde28 000 de cuvinte-titlu;5000 de exemple, expresii si fraze;60 000 de traduceri;70 de pagini cu teme de conversatie legate de scoala si nu numai;110 note lexicale si gramaticale. NUME CARTE: Dictionarul tau istet rus-roman si roman-rusISBN: PRET EDITURA: 34.90AUTOR(i): ***EDITURA: LingheaCOPE..
  Fara TVA: 32,46 Lei 32,46 Lei 34,90 Lei
 • Ebraica. Ghid de conversatie
  Israelul este o insula de civilizatie euroamericana in peninusla Araba. Calatoria in cautarea radacinilor crestinismului si iudaismului va fi bogata in experiente, fara a va provoca insa un soc cultural. Ghidul nostru de conversatie va ofera posibilitatea de a va insusi cunostintele necesare pentru ..
  Fara TVA: 27,93 Lei 27,93 Lei 39,90 Lei
 • Engleza. Dictionar de buzunar. Ed II
  Un dictionar de buzunar nou-nout englez-roman si roman-englez in care veti gasi cuvintele folosite in mod curent in engleza contemporana. Dictionarul va va fi util nu doar in calatorii si la lucru, ci si la scoala sau la cursurile de limbi straine. Va va ajuta sa va faceti intelesi in situatiile de ..
  Fara TVA: 25,56 Lei 25,56 Lei 26,90 Lei
 • Finlandeza. Ghid de conversatie
  Finlandezii vorbesc cu placere limba engleza si o vorbesc foarte bine. insa descalcirea celor mai banale inscriptii poate pune pe oricine in dificultate. Limba finlandeza nu seamana cu nicio alta limba cu care v-ati intalnit pana acum. Profitati de modernul ghid de conversatie proaspat iesit din tip..
  Fara TVA: 19,08 Lei 19,08 Lei 32,90 Lei
 • First Steps in English. Lectii pentru incepatori (contine CD audio)
  Materialul este impartit in sapte unitati alcatuite din doua sau trei lectii. Fiecare unitate ilustreaza o anumita tema de comunicare, fiecare lectie prezinta un aspect particular al temei respective.Punctul de plecare il constituie o imagine sugestiva pentru o anumita situatie de comunicare. Deoare..
  Fara TVA: 16,45 Lei 16,45 Lei 29,90 Lei
 • Italiana. Dictionar de buzunar
   Italiana - dictionar de buzunar va va fi un ajutor de nadejde deoarece am ales cu grija cuvintele-titlu si traducerile, astfel incat sa gasiti printre ele cuvintele si expresiile cel mai des folosite, atat in limba scrisa, cat si in limbajul colocvial. Am pornit de la cele mai noi dictionare explic..
  Fara TVA: 14,44 Lei 14,44 Lei 24,90 Lei
 • Limba franceza - Vocabularul de baza in imagini
  Corint Educational a creat o noua lucrare dedicata adultilor care isi doresc sa invete vocabularul de baza al limbii franceze. Este vorba despre un instrument ideal pentru toti cei care doresc sa invete o limba straina, acasa sau la scoala, la serviciu sau in vacanta...• Cele 1 500 de cuvinte din vo..
  Fara TVA: 13,53 Lei 13,53 Lei 19,90 Lei