Carti de Atlase

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia omului. Atlas scolar
  Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, Anatomia omului, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
  Fara TVA: 15,56 Lei 15,56 Lei 24,90 Lei
 • Atlas de Anatomie
  Aceasta lucrare, usor de consultat, este in acelasi timp o carte de studiu si una de referinta.Contine informatiile de baza, indispensabile pentru intelegerea anatomiei corpului uman. Ilustratii numeroase, clare si precise, descriu organizarea corpului nostru. Ele sunt insotite de comentarii asupra ..
  Fara TVA: 33,25 Lei 33,25 Lei 35,00 Lei
 • Atlas de anatomie scolara (editie necartonata)
  Atlasul de anatomie se doreste a fi o lucrare care sa raspunda unei necesitati: aceea de cunoastere a tainelor organismului uman. Lucrarea abordeaza planul de organizare structurala si partial functionala a corpului omenesc.Bogat in informatii de specialitate - text si imagine - prezentul atlas de a..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 20,00 Lei
 • Atlas de zoologie
  Aceasta lucrare, usor de consultat, este in acelasi timp o carte de studiu si una de referinta. Contine o imagine de ansamblu atractiva asupra faunei planetei noastre, insotita de ilustratii clare si precise, impreuna cu informatii despre fiziologia, organizarea si comportamentul animalelor. O intro..
  Fara TVA: 33,25 Lei 33,25 Lei 35,00 Lei
 • Atlas Flora Romaniei
  Aurel Ardelean este absolvent al Facultatii de Biologie, Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca, doctor in stiinte biologice, specializarea Geobotanica, conducator de doctorat in acelasi domeniu si rector fondator al Universitatii de Vest „Vasile Goldis“ din Arad.In anul 1981 a obtinut premiul..
  Fara TVA: 120,00 Lei 120,00 Lei 199,00 Lei
 • Atlas Geografic
  Acest atlas, component al unei serii geografice de anvergura in redactia de cartografie a Editurii Steaua Nordului, se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si in general tuturor celor interesati de o informatie selectiva, corecta si complexa. Are in componenta atat hartile f..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 18,00 Lei
 • Atlas geografic scolar
  Atlasul se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra principalelor probleme de geografie ale lumii contemporane (geografia generala, a continentelor, a reg..
  Fara TVA: 20,22 Lei 20,22 Lei 33,62 Lei
 • Atlasul geografic scolar este excelent in studiul geografiei, la scoala si acasa. Include harti digitale clare, usor de folosit, informatii de ultima ora, atent verificate si un capitol dedicat tarilor cu care se invecineaza Romania, cu o privire speciala asupra Republicii Moldova.- Denumirile ofici..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 32,90 Lei
 • Atlas Istoria Romanilor (CD)
  Acest Atlas de istoria romanilor ofera cititorilor sai o buna oportunitate de a cunoaste si de a intelege principalele evenimente istorice care s-au succedat in spatiul carpato-danubiano-pontic de-a lungul secolelor.Aceasta lucrare constituie, asadar, un instrument de cercetare a mesajelor trecutulu..
  Fara TVA: 27,08 Lei 27,08 Lei 28,50 Lei
 • Atlas rutier & turistic. Romania & Republica Moldova
  Peste 3000 de obiective turistice de importanta nationala sau locala, dintre care: Manastirile si schiturile ortodoxe Siturile UNESCO Bisericile forsificate din Transilvania Manastirile si schiturile rupestre din Moldova Parcurile nationale Cele mai importante rezervatii naturalePlanurile de referin..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 74,90 Lei
 • Atlas Zoologic Scolar
  Atlasul prezinta intr-o forma unitara cunostintele de zoologie necesare pregatirii elevilor din clasele de gimnaziu si liceu. Tinand cont de prevederile programei scolare si de modul cum acestea se regasesc in manuale, autoarea insista asupra problemelor evolutiei animalelor nevertebrate si vertebra..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 30,00 Lei
 • Atlasul Animalelor
   Toata lumea iubeste animalele, dar nu toata lumea are cunostinte precise despre mediul in care traiesc acestea, despre multitudinea de rase, despre obiceiurile si modul lor de viata.Atlasul animalelor te introduce in lumea variata, plina de surprize, a vietii de pe planeta noastra.Totul este insoti..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 30,00 Lei
 • Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului
  V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier?Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum (si de ce) este produsa saliva?In Atlasul corpului uman. Structura si functiile orga..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 81,78 Lei
 • Atlasul Lumii Nr. 3 - Europa I
  O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 62,61 Lei
 • Atlasul Lumii Nr. 7 - Asia II
  O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 62,61 Lei
 • Atlasul popoarelor din America
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .America, cuvant cu sonoritate istorica multipla, evoca simultan civilizatii disparute, vechi conquistadores, puritani si temerari vanatori si traficanti francezi de blanuri din teritoriile canadiene (asa-numitii coureurs des bois), latifundiari, sc..
  Fara TVA: 46,99 Lei 46,99 Lei 57,75 Lei
 • Europa Sudica
  Al doilea volum dedicat Europei continua seria enciclopediilor despre continentele lumii. Daca primele trei volume le dedicam Europei, urmatoarele 9 volume vor ilustra restul continentelor: Asia, Africa, America, Australia, Oceania si Antarctica. Europa Sudica face parte din colectia a . NUME CA..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,90 Lei
 • Istorie universala. Atlas scolar ilustrat
  Fluviul ISTORIA, cu cei trei afluenti ai sai, harta, ilustratia si documentul, se revarsa in acest atlas scolar pentru a oferi cititorului un concentrat de stiinta istorica.Harta reprezinta timpul si spatiul istoric din perspectiva tematica si evolutiva. Ilustratia da viata timpului. Fiecare pagina ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 39,90 Lei
 • Istorie universala. Atlas scolar ilustrat
  „Fluviul istoria, cu cei trei afluenti ai sai, harta, ilustratia si documentul, se revarsa in acest atlas scolar pentru a oferi cititorului un concentrat de stiinta istorica.Harta reprezinta timpul si spatiul istoric din perspectiva tematica si evolutiva. Ilustratia da viata timpului. Fiecare pagina..
  Fara TVA: 24,91 Lei 24,91 Lei 39,90 Lei
 • Marele Atlas Ilustrat al Lumii
  Marele atlas ilustrat al lumii combina o cartografie sofisticata, creata special pentru aceasta lucrare, cu sute de fotografii, vederi din satelit, ilustratii, diagrame si harti, pentru a descrie lumea in care traim asa cum n-a mai fost descrisa vreodata.Ne sunt prezentate astfel structura pamantulu..
  Fara TVA: 109,99 Lei 109,99 Lei 169,00 Lei
 • Marele atlas ilustrat al marilor
  Pagini tematice.Nasterea marilor, geologia lor, mareele si valurile, resursele marilor, viata de-a lungul coastei si multe altele - totul explicat prin intermediul a sute de ilustratii.Pagini dedicate oceanelor si marilor, harti noi ne ofera o privire de aproape asupra fiecarei mari in parte. Sunt m..
  Fara TVA: 93,98 Lei 93,98 Lei 143,53 Lei
 • Mic atlas de geografie a Romaniei
  Reprezinta o veritabila sinteza cartografica, densa si bogata, a elementelor de baza ale geografiei Romaniei. Lucrarea este structurata in patru mari parti, cuprinzand: pozitia geografica, elemente de geografie fizica, de geografie umana si, nu in ultimul rand, de geografie regionala. Toate aceste e..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 27,50 Lei
 • Mic atlas geografic
  Lucrarea reprezinta suportul cartografic minimal pentru invatarea geografiei in gimnaziu. Prima parte contine elemente de geografie generala, partea a doua este consacrata geografiei continentelor, iar partea a treia, referitoare la geografia Romaniei, cuprinde cateva harti de baza utile pregatirii ..
  Fara TVA: 16,60 Lei 16,60 Lei 27,50 Lei
 • Primul meu atlas geografic. De la localitatea natala la planeta
  Atlasul se adreseaza elevilor din ciclul primar interesati de geografie, putand fi utilizat nu numai in clasa a IV-a, pe parcursul intregului an scolar, ci si in continuare, in clasa a V-a. De asemenea, poate fi folosit de catre invatatori ca suport didactic pentru orele de geografie.Lucrarea de fat..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 26,49 Lei
 • Romania. Atlas geografic - contine sinteze fizico-economice
  Component al unui serial geografic de anvergura in redactia de geografie a Editurii Steaua Nordului, Atlasul de fata se vrea a fi o publicatie care sa insumeze nu atat caracterele componentelor structurii geografice, cat mai ales sa contureze personalitatea Romaniei sub raportul geografiei fizice si..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 18,00 Lei
 • Romania. Atlas geografic scolar. Editia a VII-a
  Acest atlas geografic scolar incearca sa realizeze o sinteza cartografica actuala asupra geografiei Romaniei, cu o preponderenta destinatie scolara. NUME CARTE: Romania. Atlas geografic scolar. Editia a VII-aISBN: 9786069358009PRET EDITURA: 34.90AUTOR(i): Octavian MandrutEDITURA: CorintCOPERTA: Bros..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 34,90 Lei