Carti de Atlase

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia omului. Atlas scolar
  Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, Anatomia omului, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
  Fara TVA: 15,44 Lei 15,44 Lei 24,90 Lei
 • Atlas de Anatomie
  Aceasta lucrare, usor de consultat, este in acelasi timp o carte de studiu si una de referinta.Contine informatiile de baza, indispensabile pentru intelegerea anatomiei corpului uman. Ilustratii numeroase, clare si precise, descriu organizarea corpului nostru. Ele sunt insotite de comentarii asupra ..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 35,00 Lei
 • Atlas Geografic
  Acest atlas, component al unei serii geografice de anvergura in redactia de cartografie a Editurii Steaua Nordului, se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si in general tuturor celor interesati de o informatie selectiva, corecta si complexa. Are in componenta atat hartile f..
  Fara TVA: 16,20 Lei 16,20 Lei 18,00 Lei
 • Atlas geografic de buzunar
  Atlasul isi propune sa acopere un gol informational in domeniul geografiei si al cartografiei scolare.Lucrarea se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa, dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra pr..
  Fara TVA: 12,34 Lei 12,34 Lei 19,90 Lei
 • Atlas Istoria Romanilor (CD)
  Acest Atlas de istoria romanilor ofera cititorilor sai o buna oportunitate de a cunoaste si de a intelege principalele evenimente istorice care s-au succedat in spatiul carpato-danubiano-pontic de-a lungul secolelor.Aceasta lucrare constituie, asadar, un instrument de cercetare a mesajelor trecutulu..
  Fara TVA: 25,65 Lei 25,65 Lei 28,50 Lei
 • Atlasul Animalelor
   Toata lumea iubeste animalele, dar nu toata lumea are cunostinte precise despre mediul in care traiesc acestea, despre multitudinea de rase, despre obiceiurile si modul lor de viata.Atlasul animalelor te introduce in lumea variata, plina de surprize, a vietii de pe planeta noastra.Totul este insoti..
  Fara TVA: 21,00 Lei 21,00 Lei 30,00 Lei
 • Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului
  V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier?Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum (si de ce) este produsa saliva?In Atlasul corpului uman. Structura si functiile orga..
  Fara TVA: 89,90 Lei 89,90 Lei 89,90 Lei
 • Atlasul lumii medievale
  Acest atlas face parte din colectia a editurii .Carti enciclopedice ilustrate cu o remarcabila valoare informativa si educationala. Datele istorice referitoare la Antichitate si Evul Mediu, completate cu informatii despre viata cotidiana si cultura popoarelor de pretutindeni, sunt sustinute de hart..
  Fara TVA: 17,98 Lei 17,98 Lei 29,00 Lei
 • Atlasul Lumii Nr. 7 - Asia II
  O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care..
  Fara TVA: 43,83 Lei 43,83 Lei 62,61 Lei
 • Atlasul popoarelor din Asia Meridionala si Rasariteana
  Schite compacte ale marilor spatii geografice si arii culturale, a intrepatrunderii acestora, trecand in revista, cu forta de evocare, multimea tragediilor trecute si prezente, semnalandu-le pe cele potentiale, cartile colectiei asigura o calatorie catre originile unor familii de popoare si un parcu..
  Fara TVA: 33,60 Lei 33,60 Lei 42,00 Lei
 • Europa dupa al doilea razboi mondial
  Harta se poate comanda in limba romana, spaniola, maghiara. NUME CARTE: Europa dupa al doilea razboi mondialISBN: PRET EDITURA: 140.64AUTOR(i): ***EDITURA: CartographiaCOPERTA: BrosataFORMAT: 100x140..
  Fara TVA: 140,64 Lei 140,64 Lei 140,64 Lei
 • Istorie universala. Atlas scolar ilustrat
  Fluviul ISTORIA, cu cei trei afluenti ai sai, harta, ilustratia si documentul, se revarsa in acest atlas scolar pentru a oferi cititorului un concentrat de stiinta istorica.Harta reprezinta timpul si spatiul istoric din perspectiva tematica si evolutiva. Ilustratia da viata timpului. Fiecare pagina ..
  Fara TVA: 24,74 Lei 24,74 Lei 39,90 Lei
 • Istorie universala. Atlas scolar ilustrat
  „Fluviul istoria, cu cei trei afluenti ai sai, harta, ilustratia si documentul, se revarsa in acest atlas scolar pentru a oferi cititorului un concentrat de stiinta istorica.Harta reprezinta timpul si spatiul istoric din perspectiva tematica si evolutiva. Ilustratia da viata timpului. Fiecare pagina..
  Fara TVA: 24,74 Lei 24,74 Lei 39,90 Lei
 • Mic atlas de geografie a Romaniei
  Reprezinta o veritabila sinteza cartografica, densa si bogata, a elementelor de baza ale geografiei Romaniei. Lucrarea este structurata in patru mari parti, cuprinzand: pozitia geografica, elemente de geografie fizica, de geografie umana si, nu in ultimul rand, de geografie regionala. Toate aceste e..
  Fara TVA: 17,05 Lei 17,05 Lei 27,50 Lei
 • Mic atlas geografic
  Lucrarea reprezinta suportul cartografic minimal pentru invatarea geografiei in gimnaziu. Prima parte contine elemente de geografie generala, partea a doua este consacrata geografiei continentelor, iar partea a treia, referitoare la geografia Romaniei, cuprinde cateva harti de baza utile pregatirii ..
  Fara TVA: 17,05 Lei 17,05 Lei 27,50 Lei
 • Mic atlas zoologic
  O prezentare, ilustrata color, a regnului animal, continand capitole referitoare la: diversitatea animalelor, mediul de viata, ritmurile de viata, ocrotirea animalelor etc. NUME CARTE: Mic atlas zoologicISBN: 9731353791PRET EDITURA: 16.50AUTOR(i): Zoe PartinEDITURA: CorintCOPERTA: BrosataDATA PUBLIC..
  Fara TVA: 10,23 Lei 10,23 Lei 16,50 Lei
 • Primul meu atlas geografic. De la localitatea natala la planeta
  Atlasul se adreseaza elevilor din ciclul primar interesati de geografie, putand fi utilizat nu numai in clasa a IV-a, pe parcursul intregului an scolar, ci si in continuare, in clasa a V-a. De asemenea, poate fi folosit de catre invatatori ca suport didactic pentru orele de geografie.Lucrarea de fat..
  Fara TVA: 17,05 Lei 17,05 Lei 27,50 Lei
 • Romania. Atlas geografic - contine sinteze fizico-economice
  Component al unui serial geografic de anvergura in redactia de geografie a Editurii Steaua Nordului, Atlasul de fata se vrea a fi o publicatie care sa insumeze nu atat caracterele componentelor structurii geografice, cat mai ales sa contureze personalitatea Romaniei sub raportul geografiei fizice si..
  Fara TVA: 16,20 Lei 16,20 Lei 18,00 Lei
 • Romania. Atlas geografic scolar. Editia a VII-a
  Acest atlas geografic scolar incearca sa realizeze o sinteza cartografica actuala asupra geografiei Romaniei, cu o preponderenta destinatie scolara. NUME CARTE: Romania. Atlas geografic scolar. Editia a VII-aISBN: 9786069358009PRET EDITURA: 34.90AUTOR(i): Octavian MandrutEDITURA: CorintCOPERTA: Bros..
  Fara TVA: 16,75 Lei 16,75 Lei 34,90 Lei