Carti de Atlase

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia omului. Atlas scolar
  Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, Anatomia omului, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
  Fara TVA: 13,67 Lei 13,67 Lei 23,99 Lei
 • Atlas de anatomie scolara (editie necartonata)
  Atlasul de anatomie se doreste a fi o lucrare care sa raspunda unei necesitati: aceea de cunoastere a tainelor organismului uman. Lucrarea abordeaza planul de organizare structurala si partial functionala a corpului omenesc.Bogat in informatii de specialitate - text si imagine - prezentul atlas de a..
  Fara TVA: 18,80 Lei 18,80 Lei 20,00 Lei
 • Atlas de zoologie
  Aceasta lucrare, usor de consultat, este in acelasi timp o carte de studiu si una de referinta. Contine o imagine de ansamblu atractiva asupra faunei planetei noastre, insotita de ilustratii clare si precise, impreuna cu informatii despre fiziologia, organizarea si comportamentul animalelor. O intro..
  Fara TVA: 32,90 Lei 32,90 Lei 35,00 Lei
 • Atlas geografic de buzunar
  Atlasul isi propune sa acopere un gol informational in domeniul geografiei si al cartografiei scolare.Lucrarea se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa, dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra pr..
  Fara TVA: 18,83 Lei 18,83 Lei 33,62 Lei
 • Atlas geografic scolar
  Atlasul se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra principalelor probleme de geografie ale lumii contemporane (geografia generala, a continentelor, a reg..
  Fara TVA: 19,20 Lei 19,20 Lei 34,90 Lei
 • Atlas rutier - Europa
  Un atlas complet in ceea ce priveste reteaua de sosele europene. Se deschide cu doua harti ce prezinta Europa nordica si Europa sudica din punct de vedere al autostrazilor. Urmeaza 205 pagini de atlas rutier ce va prezinta autostrazi, sosele principale sau drumuri secundare, sosele in constructie sa..
  Fara TVA: 100,00 Lei 100,00 Lei 100,00 Lei
 • Atlas Zoologic Scolar
  Atlasul prezinta intr-o forma unitara cunostintele de zoologie necesare pregatirii elevilor din clasele de gimnaziu si liceu. Tinand cont de prevederile programei scolare si de modul cum acestea se regasesc in manuale, autoarea insista asupra problemelor evolutiei animalelor nevertebrate si vertebra..
  Fara TVA: 16,18 Lei 16,18 Lei 28,90 Lei
 • Atlasul Animalelor
   Toata lumea iubeste animalele, dar nu toata lumea are cunostinte precise despre mediul in care traiesc acestea, despre multitudinea de rase, despre obiceiurile si modul lor de viata.Atlasul animalelor te introduce in lumea variata, plina de surprize, a vietii de pe planeta noastra.Totul este insoti..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 30,00 Lei
 • Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului
  V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier?Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum (si de ce) este produsa saliva?In Atlasul corpului uman. Structura si functiile orga..
  Fara TVA: 50,34 Lei 50,34 Lei 89,90 Lei
 • Atlasul Lumii Nr. 3 - Europa I
  O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care..
  Fara TVA: 37,57 Lei 37,57 Lei 62,61 Lei
 • Atlasul Lumii Nr. 7 - Asia II
  O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care..
  Fara TVA: 37,57 Lei 37,57 Lei 62,61 Lei
 • Atlasul popoarelor din America
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .America, cuvant cu sonoritate istorica multipla, evoca simultan civilizatii disparute, vechi conquistadores, puritani si temerari vanatori si traficanti francezi de blanuri din teritoriile canadiene (asa-numitii coureurs des bois), latifundiari, sc..
  Fara TVA: 43,31 Lei 43,31 Lei 57,75 Lei
 • Atlasul popoarelor din Asia Meridionala si Rasariteana
  Schite compacte ale marilor spatii geografice si arii culturale, a intrepatrunderii acestora, trecand in revista, cu forta de evocare, multimea tragediilor trecute si prezente, semnalandu-le pe cele potentiale, cartile colectiei asigura o calatorie catre originile unor familii de popoare si un parcu..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 42,00 Lei
 • Atlasul popoarelor din Orient. Orientul Mijlociu, Caucaz, Asia Centrala
  Acest atlas face parte din colectia a editurii .Schite compacte ale marilor spatii geografice si arii culturale, a intrepatrunderii acestora, trecand in revista, cu forta de evocare, multimea tragediilor trecute si prezente, semnalandu-le pe cele potentiale, cartile colectiei asigura o calatorie ca..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 42,00 Lei
 • Europa Sudica
  Al doilea volum dedicat Europei continua seria enciclopediilor despre continentele lumii. Daca primele trei volume le dedicam Europei, urmatoarele 9 volume vor ilustra restul continentelor: Asia, Africa, America, Australia, Oceania si Antarctica. Europa Sudica face parte din colectia a . NUME CA..
  Fara TVA: 24,90 Lei 24,90 Lei 24,90 Lei
 • Hartile si cartografierea HU
  Acum si varianta in limba maghiara. Gaseste comorile ai urmareste satelitii. Prin intermediul acestei carti descoperiti lumea minunata care ne inconjoara, cu ajutorul fotografiilor si a textelor detaliate.Cerceteaza lumea cu ajutorul hartilor! Descopera minunatiile oceanului dintr-un submarin!Proiec..
  Fara TVA: 10,50 Lei 10,50 Lei 15,91 Lei
 • Istorie universala. Atlas scolar ilustrat
  Fluviul ISTORIA, cu cei trei afluenti ai sai, harta, ilustratia si documentul, se revarsa in acest atlas scolar pentru a oferi cititorului un concentrat de stiinta istorica.Harta reprezinta timpul si spatiul istoric din perspectiva tematica si evolutiva. Ilustratia da viata timpului. Fiecare pagina ..
  Fara TVA: 21,53 Lei 21,53 Lei 38,44 Lei
 • Marele atlas biblic
  Atlasul cuprinde legendele care au stat la baza culturii umanitatii din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre. Imaginile sugestive, deosebit de atractive si frumos colorate, intregesc cunostintele cuprinse in text si fac din acest atlas o lectura de neuitat. NUME CARTE: Marele atlas biblicIS..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 30,00 Lei
 • Marele Atlas Ilustrat al Lumii
  Marele atlas ilustrat al lumii combina o cartografie sofisticata, creata special pentru aceasta lucrare, cu sute de fotografii, vederi din satelit, ilustratii, diagrame si harti, pentru a descrie lumea in care traim asa cum n-a mai fost descrisa vreodata.Ne sunt prezentate astfel structura pamantulu..
  Fara TVA: 92,95 Lei 92,95 Lei 169,00 Lei
 • Mic atlas de geografie a Romaniei
  Reprezinta o veritabila sinteza cartografica, densa si bogata, a elementelor de baza ale geografiei Romaniei. Lucrarea este structurata in patru mari parti, cuprinzand: pozitia geografica, elemente de geografie fizica, de geografie umana si, nu in ultimul rand, de geografie regionala. Toate aceste e..
  Fara TVA: 14,83 Lei 14,83 Lei 26,49 Lei
 • Mic atlas geografic
  Lucrarea reprezinta suportul cartografic minimal pentru invatarea geografiei in gimnaziu. Prima parte contine elemente de geografie generala, partea a doua este consacrata geografiei continentelor, iar partea a treia, referitoare la geografia Romaniei, cuprinde cateva harti de baza utile pregatirii ..
  Fara TVA: 14,83 Lei 14,83 Lei 26,49 Lei
 • Romania. Atlas geografic - contine sinteze fizico-economice
  Component al unui serial geografic de anvergura in redactia de geografie a Editurii Steaua Nordului, Atlasul de fata se vrea a fi o publicatie care sa insumeze nu atat caracterele componentelor structurii geografice, cat mai ales sa contureze personalitatea Romaniei sub raportul geografiei fizice si..
  Fara TVA: 16,92 Lei 16,92 Lei 18,00 Lei
 • Romania. Atlas geografic scolar
  Prezenta lucrare este un titlu aparte in literatura scolara autohtona, atat din punct de vedere didactic, cat mai ales sub raport stiintific. Partea cartografica este o premiera la noi, prin materialele ce acopera aproape intreg spectrul geografiei regionale, insa unicitatea acesteia rezulta din pro..
  Fara TVA: 17,25 Lei 17,25 Lei 25,00 Lei
 • Romania. Atlas geografic scolar. Editia a VII-a
  Acest atlas geografic scolar incearca sa realizeze o sinteza cartografica actuala asupra geografiei Romaniei, cu o preponderenta destinatie scolara. NUME CARTE: Romania. Atlas geografic scolar. Editia a VII-aISBN: 9786069358009PRET EDITURA: 33.62AUTOR(i): Octavian MandrutEDITURA: CorintCOPERTA: Bros..
  Fara TVA: 19,16 Lei 19,16 Lei 33,62 Lei