Carti de Dictionare & Enciclopedii

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aborigenii australieni
  Vanatori-culegatori cu un mod de viata seminomad, aborigenii sunt primii locuitori ai Australiei. In secolul al XVIII-lea, britanicii debarca pe insula-continent, care pentru ei este un pamant pustiu de cucerit.Bastinasii? „Primitivi“ fara agricultura sau bunuri materiale, pe care nimic nu pare sa-i..
  Fara TVA: 5,72 Lei 5,72 Lei 9,54 Lei
 • Anatomia omului. Atlas scolar
  Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, Anatomia omului, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
  Fara TVA: 13,67 Lei 13,67 Lei 23,99 Lei
 • Animale domestice
  Lucrarea face parte din colectia Enciclopedia celor mici care raspunde curiozitatii naturale a copiilor fata de tot ce este in jurul lor. Titlurile acestei colectii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite si insotite de informatii inedite, puzzle-uri si abtibilduri. Copiii descopera anima..
  Fara TVA: 19,95 Lei 19,95 Lei 35,00 Lei
 • Animalele si puii lor
  Colectia Lumea animalelor, realizata intr-o grafica deosebita, va ofera sansa de a avea o perspectiva asupra naturii asa cum numai o camera de filmat va poate oferi. Fiecare pagina va face sa va simtiti ca si cum ati fi acolo, langa animale si le-ati spiona fiecare miscare. Numarul mare de detalii v..
  Fara TVA: 16,37 Lei 16,37 Lei 19,26 Lei
 • Apa - batalia pentru viata
  Aceasta carte incepe cu un capitol intitulat Bataliile apei. Se abordeaza in primul rand luptele pe care le duc femeile si barbatii pentru apa, dar si impotriva ei, in tarile unde aceasta reprezinta uneori un pericol de temut. Bataliile apei se desfasoara si deasupra oamenilor, in atmosfera: acolo s..
  Fara TVA: 12,83 Lei 12,83 Lei 22,50 Lei
 • Aparatul lui Uriel. Originile antice ale stiintei
  In Aparatul lui Uriel, autorii cartii Secretul lui Hiram, folosindu-se de date stiintifice concrete, prezinta descoperiri care vor schimba perspectiva noastra asupra trecutului indepartat al omului si care ne pot ajuta sa intelegem mai bine viitorul. De exemplu, este explicata o modalitate prin care..
  Fara TVA: 19,98 Lei 19,98 Lei 30,28 Lei
 • Atlas de anatomie scolara (editie necartonata)
  Atlasul de anatomie se doreste a fi o lucrare care sa raspunda unei necesitati: aceea de cunoastere a tainelor organismului uman. Lucrarea abordeaza planul de organizare structurala si partial functionala a corpului omenesc.Bogat in informatii de specialitate - text si imagine - prezentul atlas de a..
  Fara TVA: 18,80 Lei 18,80 Lei 20,00 Lei
 • Atlas de zoologie
  Aceasta lucrare, usor de consultat, este in acelasi timp o carte de studiu si una de referinta. Contine o imagine de ansamblu atractiva asupra faunei planetei noastre, insotita de ilustratii clare si precise, impreuna cu informatii despre fiziologia, organizarea si comportamentul animalelor. O intro..
  Fara TVA: 32,90 Lei 32,90 Lei 35,00 Lei
 • Atlas geografic de buzunar
  Atlasul isi propune sa acopere un gol informational in domeniul geografiei si al cartografiei scolare.Lucrarea se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa, dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra pr..
  Fara TVA: 18,83 Lei 18,83 Lei 33,62 Lei
 • Atlas geografic scolar
  Atlasul se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra principalelor probleme de geografie ale lumii contemporane (geografia generala, a continentelor, a reg..
  Fara TVA: 19,20 Lei 19,20 Lei 34,90 Lei
 • Atlas rutier - Europa
  Un atlas complet in ceea ce priveste reteaua de sosele europene. Se deschide cu doua harti ce prezinta Europa nordica si Europa sudica din punct de vedere al autostrazilor. Urmeaza 205 pagini de atlas rutier ce va prezinta autostrazi, sosele principale sau drumuri secundare, sosele in constructie sa..
  Fara TVA: 100,00 Lei 100,00 Lei 100,00 Lei
 • Atlas Zoologic Scolar
  Atlasul prezinta intr-o forma unitara cunostintele de zoologie necesare pregatirii elevilor din clasele de gimnaziu si liceu. Tinand cont de prevederile programei scolare si de modul cum acestea se regasesc in manuale, autoarea insista asupra problemelor evolutiei animalelor nevertebrate si vertebra..
  Fara TVA: 16,18 Lei 16,18 Lei 28,90 Lei
 • Atlasul Animalelor
   Toata lumea iubeste animalele, dar nu toata lumea are cunostinte precise despre mediul in care traiesc acestea, despre multitudinea de rase, despre obiceiurile si modul lor de viata.Atlasul animalelor te introduce in lumea variata, plina de surprize, a vietii de pe planeta noastra.Totul este insoti..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 30,00 Lei
 • Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului
  V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier?Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum (si de ce) este produsa saliva?In Atlasul corpului uman. Structura si functiile orga..
  Fara TVA: 50,34 Lei 50,34 Lei 89,90 Lei
 • Atlasul Lumii Nr. 3 - Europa I
  O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care..
  Fara TVA: 37,57 Lei 37,57 Lei 62,61 Lei
 • Atlasul Lumii Nr. 7 - Asia II
  O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care..
  Fara TVA: 37,57 Lei 37,57 Lei 62,61 Lei
 • Atlasul popoarelor din America
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .America, cuvant cu sonoritate istorica multipla, evoca simultan civilizatii disparute, vechi conquistadores, puritani si temerari vanatori si traficanti francezi de blanuri din teritoriile canadiene (asa-numitii coureurs des bois), latifundiari, sc..
  Fara TVA: 43,31 Lei 43,31 Lei 57,75 Lei
 • Atlasul popoarelor din Asia Meridionala si Rasariteana
  Schite compacte ale marilor spatii geografice si arii culturale, a intrepatrunderii acestora, trecand in revista, cu forta de evocare, multimea tragediilor trecute si prezente, semnalandu-le pe cele potentiale, cartile colectiei asigura o calatorie catre originile unor familii de popoare si un parcu..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 42,00 Lei
 • Atlasul popoarelor din Orient. Orientul Mijlociu, Caucaz, Asia Centrala
  Acest atlas face parte din colectia a editurii .Schite compacte ale marilor spatii geografice si arii culturale, a intrepatrunderii acestora, trecand in revista, cu forta de evocare, multimea tragediilor trecute si prezente, semnalandu-le pe cele potentiale, cartile colectiei asigura o calatorie ca..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 42,00 Lei
 • Au fil de mes idees. Autrement sur la traduction
  Aceasta carte este un indrumar teoretic si practic pentru traducatorii din romana in franceza si, prin extensie, un instrumentar sine qua non pentru toti cei ce traduc texte romanesti in orice alta limba. Profesorul universitar Constantin Frosin este de departe la ora actuala si cel mai bun traducat..
  Fara TVA: 30,00 Lei 30,00 Lei 50,00 Lei
 • Aventura cartii
  Este o enciclopedie generala, in mai multe volume tematice, conceputa in vederea explorarii marilor domenii ale cunoasterii. Informatiile riguroase pe care le ofera si prezentarea atragatoare fac din aceasta enciclopedie un prieten ideal, oricand la indemana pentru a pregati o tema, pentru a inteleg..
  Fara TVA: 19,60 Lei 19,60 Lei 35,00 Lei
 • Banca de informatii HU
  Banca de informatii poate fi considerata un adevarat manual datorita diversitatii de informatii si de imagini. Enciclopedia trateaza probleme din toate domeniile: de la stiinta la istorie, de la istorie la case medievale, de la animale la popoare, de la tarile desertului la electricitate, printr-o c..
  Fara TVA: 53,97 Lei 53,97 Lei 81,78 Lei
 • Capcanele limbii romane
  „Capcanele limbii romane, Dictionarul greselilor de limba si Mic tratat de ortografie, publicate impreuna de Editura Humanitas, isi pastreaza neatins dinamismul axiologic al mesajului initial. Aceste exemplare meditatii despre aspecte importante ale limbii romane se ofera cititorului de azi cu aceea..
  Fara TVA: 14,16 Lei 14,16 Lei 20,23 Lei
 • Clima
  Clima influenteaza viata pe Pamant - a faunei si a florei - si, pe termen lung, modeleaza formele de relief. Frigul, caldura, ploaia, seceta, vantul conditioneaza ritmul de viata al omului, influenteaza hrana, modul de a te imbraca, habitatul si deplasarile pe glob ale fiecaruia dintre noi. Societat..
  Fara TVA: 12,83 Lei 12,83 Lei 22,50 Lei
 • Cum functioneaza lumea. Enciclopedia copilului destept
  Suntem īnconjurati de lucruri uimitoare si traim intr-o epoca definita de un avant extraordinar al stiintei, ingineriei, tehnologiei si mijloacelor de comunicare. Dar intelegem oare cu adevarat cum si de ce se petrec anumite lucruri si felul in care o fac?Aceasta enciclopedie care se adreseaza īn pr..
  Fara TVA: 31,74 Lei 31,74 Lei 57,70 Lei
 • De la primii oameni la barbari
  De la primii oameni la barbari:Preistoria - Galii - Vikingii. Istoria a fost perceputa multa vreme ca o suita cronologica de domnii si de carmuiri, de razboaie si revolutii. La originea colectiei "Viata privata a oamenilor" a stat dorinta de a arata ca istoria evolutiei omenirii poate suscita, un ma..
  Fara TVA: 15,00 Lei 15,00 Lei 25,00 Lei
 • De rasa. Mic compendiu de maniere canine
  De la cainele-maimuta la regele Terrierilor, de la loialitate la distrugere, peste 100 de rase de caini ingenui, iscoditori, inteligenti, atasati, afectati, agitati, cocheti, nobili sau salbatici, minioni sau uriasi, din saloanele regale pana in prerie, din gheturile polare pana in gentile de fite.C..
  Fara TVA: 35,09 Lei 35,09 Lei 48,07 Lei
 • DEEX. Dictionar explicativ al limbii romane si enciclopedic de nume proprii
  Dictionarul explicativ al limbii romane si enciclopedic de nume proprii, o lucrare necesara publicului larg, contine corpusul uzual al limbii romane contemporane. Definitiile, clare si concentrate din punct de vedere semantic, sunt insotite uneori de sinonime ale cuvintelor-titlu si de indicatii asu..
  Fara TVA: 40,40 Lei 40,40 Lei 72,15 Lei
 • DEN. Dictionar esential de neologisme al limbii romane
  „Prezentul Dictionar esential de neologisme al limbii romane incearca sa raspunda orizontului de asteptare al celor confruntati in permanenta, gratie mass-mediei, cu termeni noi, necunoscuti. Nevoia de informare, datorata dezvoltarii fara precedent a stiintei si a tehnicii, a devenit o componenta in..
  Fara TVA: 41,13 Lei 41,13 Lei 72,15 Lei
 • Descoperim Padurea
  Colectia Cartile tale dezvaluie micilor curiosi multe dintre tainele naturii, sarbatorilor sau ale meseriilor. Grafica impresionanta si textele accesibile varstei vor satisface nevoia de cunoastere a copiilor. Cele sase titluri ale seriei sunt de fapt mici enciclopedii, ce vor raspunde chiar si pret..
  Fara TVA: 24,79 Lei 24,79 Lei 30,99 Lei
 • Deserturi
  Copii vor gasi in aceasta enciclopedie, bogat ilustrata, informatii interesante despre ce sunt deserturile, cum au aparut, ce animale si plante s-au adaptat la acest ecosistem si multe altele. NUME CARTE: DeserturiISBN: 9789737811813PRET EDITURA: 19.26AUTOR(i): Christina Longman EDITURA: VoxCOPERTA:..
  Fara TVA: 16,37 Lei 16,37 Lei 19,26 Lei
 • Despre toate pe scurt. De la Big Bang la ADN
   „Dl Bryson are un dar natural pentru expunerea clara si vie. Ma indoiesc ca a fost scrisa o carte mai buna pentru un necunoscator despre descoperirile stiintei moderne.“ - Sunday Telegraph„Cu adevarat impresionant... E greu sa-ti imaginezi un ghid sumar mai bun despre stiinta.“ - John Waller, Guard..
  Fara TVA: 63,58 Lei 63,58 Lei 96,33 Lei
 • Dictionar al greselilor de limba
  Dictionarul greselilor de limba, Mic tratat de ortografie si „Capcanele" limbii romane, publicate impreuna de Editura Humanitas, isi pastreaza neatins dinamismul axiologic al mesajului initial. Aceste exemplare meditatii despre aspecte importante ale limbii romane se ofera cititorului de azi cu acee..
  Fara TVA: 13,30 Lei 13,30 Lei 19,00 Lei
 • Dictionar al religiilor
  Religiile in treizeci si trei de capitole. O carte citita pretutindeni in lume.„Iti fac o propunere de colaboare: un Dictionar al religiilor, la care ma gandesc de mult. Volumul va fi semnat Eliade-Culianu si sper ca va deveni indispensabil, va fi tradus in multe limbi...“ - Mircea Eliade catre Ioan..
  Fara TVA: 30,31 Lei 30,31 Lei 43,30 Lei
 • Dictionar albanez-roman. Fjalor shqip-rumanisht
  Dictionarul se remarca prin calitatea elaborarii si vastitatea proportiilor sale, efortul autorilor vizand nu numai redarea cat mai cuprinzatoare a lexicului albanez - sunt incluse circa 40 000 de cuvinte -, ci si surprinderea bogatiei si diversitatii expresiilor limbii albaneze. Dictionarul se adre..
  Fara TVA: 20,67 Lei 20,67 Lei 29,95 Lei
 • Dictionar comercial roman-francez-englez
  Un instrument de lucru indispensabil elevilor, studentilor, dar si traducatorilor.Un dictionar trilingv care contine cei mai intalniti termeni comerciali din romana, franceza si engleza. Va scuteste de cautari inutile prin alte dictionare sau pe internet, si va ofera intr-un timp record traducerea c..
  Fara TVA: 24,70 Lei 24,70 Lei 29,40 Lei
 • Dictionar danez-roman. Dansk-Rumaensk Ordbog
  Dictionarul contine aproximativ 40.000 de cuvinte din toate domeniile, urmarind un mare numar de expresii uzuale si de locutiuni. Pune accentul pe materialul lexical si frazeologic utilizat in cele mai diferite imprejurari ale vietii. Pentru a fi cat mai accesibil, partea introductiva contine o prez..
  Fara TVA: 56,46 Lei 56,46 Lei 81,83 Lei
 • Dictionar de adjective franceze
  De ce un dictionar de adjective franceze ? - Intr-adevar, exista mai multe dictionare de verbe franceze redactate in Franta, in Romania sau in alte tari, dar nici unul, dupa stiinta noastra, cel putin in Franta si in Romania, de adjective franceze. Or, s-a spus, in parte pe drept, desi in ultima vre..
  Fara TVA: 21,58 Lei 21,58 Lei 26,97 Lei
 • Dictionar de analiza a discursului
  Dupa cum se poate constata chiar din titlu, volumul de fata a urmat modelul lucrarii omonime publicate de Patrick Charaudeau si Dominique Maingueneau (2002). In timp ce acestia isi promoveaza, in primul rind, propriile idei legate de analiza discursului, prezenta lucrare este o sinteza care nu urmea..
  Fara TVA: 56,83 Lei 56,83 Lei 56,83 Lei
 • Dictionar de antonime
  Dictionarul de antonime este un instrument foarte util pentru elevi, atat pentru studiul individual la limba romana, cat si in vederea pregatirii pentru examenul de admitere la liceu.Antonimia ne ajuta sa intelegem mai bine sensul cuvintelor printr-un procedeu simplu pe care il folosim frecvent in v..
  Fara TVA: 8,44 Lei 8,44 Lei 12,60 Lei
 • Dictionar de antonime
  Dictionarul de antonime se adreseaza atat vorbitorilor de limba romana, care vor sa-si imbogateasca vocabularul, cat si celor de alte nationalitati, dornici sa invete limba romana. In elaborarea acestui dictionar s-a tinut cont de varietatea lexicului romanesc, autorul incercand sa selecteze atat cu..
  Fara TVA: 7,99 Lei 7,99 Lei 8,50 Lei
 • Dictionar de antonime al limbii romane
  Aceasta carte face parte din seria a editurii .Include: aproximativ 5.000 de cuvinte-titlu, exemple concrete si corect folosite, modalitati explicite de folosire a cuvintelor in context, nenumarate definitii si exemple. NUME CARTE: Dictionar de antonime al limbii romaneISBN: 9786068271439PRET EDITU..
  Fara TVA: 7,50 Lei 7,50 Lei 10,00 Lei
 • Dictionar de antonime ale limbii engleze
  Acest dictionar de antonime al limbii engleze este publicat la editura . NUME CARTE: Dictionar de antonime ale limbii englezeISBN: 9789731730578PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): Dan DumitrescuEDITURA: Akademos ArtCOPERTA: BrosataDATA PUBLICARE: 2008FORMAT: 140x200NUMAR PAGINI: 224..
  Fara TVA: 20,81 Lei 20,81 Lei 28,90 Lei
 • Dictionar de argou francez-roman
  Aceasta lucrare face parte din colectia de a editurii si cuprinde aproximativ 15.000 de cuvinte si expresii familiare, imprumuturi recente in limba franceza, precum si cuvinte si expresii din limbajul tinerilor, al detinutilor si infractorilor, al toxicomanilor, al lumii interlope, al prostituatel..
  Fara TVA: 36,07 Lei 36,07 Lei 48,09 Lei
 • Dictionar de argou maghiar-roman
  Acest Dictionar de argou maghiar-roman face parte din colectia de a editurii si cuprinde aproximativ 10.000 de cuvinte si expresii familiare, imprumuturi recente in limba maghiara din engleza si franceza, precum si cuvinte si expresii din limbajul tinerilor, al detinutilor si infractorilor, al tox..
  Fara TVA: 21,66 Lei 21,66 Lei 28,88 Lei
 • Dictionar de arta moderna si contemporana
  Editia a III-a revazuta si adaugita „Ni s-a parut util sa insistam in dictionar asupra celor mai importante tendinte, asociatii, publicatii, grupari si personalitati care au asigurat caracterul neintrerupt explorator al artei moderne, dar si asupra contributiilor considerate zonale, care imbogatesc ..
  Fara TVA: 48,97 Lei 48,97 Lei 69,95 Lei
 • Dictionar de baza francez-roman (40.000 de cuvinte si expresii)
  Acest dictionar face parte din colectia a editurii si este:Accesibil si concis - 40 000 de cuvinte si expresii din vocabularul limbii franceze actuale;Actual - vocabular modern, ce cuprinde: termeni din diverse domenii printre care: anatomie, biologie, botanica, economie, gastronomie, geografie, i..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 23,99 Lei
 • Dictionar de buzunar german-roman/roman-german
  Cu aproximativ 30.000 de intrari, Dictionarul german-roman/roman-german de buzunar este un instrument util pentru elevi, studenti si profesori, dar si pentru traducatori si autodidacti. Pe langa cuvinte preluate din vocabularul de baza al limbii germane si utilizate in vorbirea de zi cu zi, au fost ..
  Fara TVA: 31,66 Lei 31,66 Lei 45,23 Lei