Carti de Cazuri reale si controverse

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 + 10 prozatori exemplari nominalizati la Nobel
  „Ma aplec critic spre o literatura inca insuficient cunoscuta, marcata in ultimele decenii si de obsesia sau complexul Premiului Nobel. Atitudinea noastra comuna fibrileaza excesiv de relativizant sau absolutizant, incercand sa devina actionara si sa provoace reactiuni intr-un domeniu artistic unive..
  Fara TVA: 16,80 Lei 16,80 Lei 21,00 Lei
 • 2013! Inceputul e aici
     Acest compendiu ofera perspective variate despre sfarsitul calendarului maias in 2012, precum si despre profetiile si schimbarile fizice la nivelul structurii Pamantului, preconizate in legatura cu acest lucru. Scopul aceste colectii este sa va ofere o perspectiva mai larga despre aceste chestiun..
  Fara TVA: 16,86 Lei 16,86 Lei 24,08 Lei
 • 2013. Sfarsitul lumii sau un nou inceput?
  Ce va fi dupa 2012? Calendarul mayas, acoperind o perioada de 5125 de ani, ia sfarsit pe 21 decembrie 2012. Exista temerea ca aceasta data ar prevesti o transformare globala de proportii uriase. Unii sunt chiar ingroziti de apropierea ei, crezand ca ar constitui inceputul sfarsitului. Altii o asteap..
  Fara TVA: 21,30 Lei 21,30 Lei 31,79 Lei
 • 777. Caderea Vaticanului si a Wall Street-ului dupa Sfantul Ioan
  Pe 29 septembrie 2008, indicele bursier Dow Jones s-a prabusit, ajungand la -777 de puncte, consternand o lume intreaga si declansand cea mai mare criza financiara din istoria omenirii, mult mai ampla decat Marea Recesiune din 1929. Din curiozitate, Jovanovic a facut o paralela intre aceasta valoare..
  Fara TVA: 23,10 Lei 23,10 Lei 33,00 Lei
 • Americanii nu au fost pe Luna?! Mistificarile programului Apollo - Omul pe Luna
  Inducerea in eroare a opiniei publice mondiale s-a facut in cardasie cu oficialitatile din URSS. Pe Luna s-a mers cu alte misiuni secrete. In timp ce trebuia sa fie pe orbita Lunara, unul din astronautii americani era arestat la Las Vegas in urma unei batai cu un oficial NASA pentru o... stripteusa...
  Fara TVA: 30,35 Lei 30,35 Lei 33,72 Lei
 • Ancheta asupra aparitiilor Fecioarei Maria
  Locul: un camp pustiu, o pestera, capela unei manastiri. Momentul: noaptea sau dimineata devreme, in Lourdes, Paris, Fatima sau in alta parte. Martori: credinciosi, oameni simpli. Semn de avertizare: o rafala de vant, un fulger pe cer, un porumbel alb. In cele din urma apare Fecioara... In cele mai ..
  Fara TVA: 18,88 Lei 18,88 Lei 26,97 Lei
 • Arizona Market. Sclavia sexuala in Europa
  „... cei doi tortionari ai mei erau in prima linie, cu o camera de filmat. Atmosfera era de cosmar. Apoi cineva a dat ordin cainilor sa atace. Au filmat totul...Arizona Market este locul in care se pot cumpara de toate... Si cand spun de toate, vreau sa spun chiar de toate“. Asa descrie Anika, o tan..
  Fara TVA: 12,94 Lei 12,94 Lei 19,90 Lei
 • Biblioteca din Alexandria
  Roman publicat prima data in 1980, dupa o trudnica elaboratie, reprezinta varful creatiei lui Petre Salcudeanu si este una dintre cele mai vandute carti in perioada comunista.In Biblioteca din Alexandria, sanatoriul in care ajunge Petre Curta, nu e atat o imagine a lumii (precum in celebrul roman al..
  Fara TVA: 20,92 Lei 20,92 Lei 26,15 Lei
 • Blestemul zeilor extraterestrii
  Exista o multime de elemente negative frecvent asociate cu intalnirile de gradul trei.Unele entitati implicate in acest tip de evenimente ar putea la fel de bine sa ne conduca pe calea pierzaniei. Puteti fi siguri - si exista dovezi indiscutabile - ca exista criminali cosmici in mijlocul nostru, cri..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Calatoria secreta a amiralului Byrd dincolo de poli
  O carte unica, document, despre extraordinarele calatorii ale Amiralului Byrd, lucrare ce ne conduce spre enigmaticul, ipoteticul continent de la Polul Sud. Vom intilni straniile referiri si argumente referitoare la lumea subterana si la zona unde urmasii lui Hitler ar fi construit al ... Patrulea R..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Cartea cartilor de superstitii
  De cand fiinta umana are constiinta, soarta ei depinde de un eveniment intamplator sau o aparitie neasteptata, dar si de ceva ce putem face pentru a atrage sau a evita norocul sau nenorocirea. Interpretarea acestor fapte a generat, pe parcursul secolelor, nenumarate superstitii.In aceasta carte, le-..
  Fara TVA: 12,91 Lei 12,91 Lei 19,27 Lei
 • Cazul Nichita Dumitru
  „...Nu stiti cat m-a bucurat scrisoarea dvs. E destul de rar ca un scriitor sa semene cu ceea ce crezi despre el citindu-i cartea.  Dvs. semanati. Deoarece, si e singurul punct asupra caruia nu sunt de acord cu dvs., nu sunteti o ziarista (oricat de talentata ar fi aceasta), ci un adevarat scriitor...
  Fara TVA: 14,89 Lei 14,89 Lei 28,90 Lei
 • Chemarea mall-ului sau o radiografie a shopping-ului
   In Romania zilelor noastre mall-ul exercita o putere miraculoasa asupra oamenilor. Este locul unde vezi haine branduite, vitrine stralucitoare, cafenele, restaurante si fast-food-uri care te imbie sa le vizitezi dupa un periplu obositor prin magazine. Dar care sunt mecanismele ce stau la baza acest..
  Fara TVA: 32,75 Lei 32,75 Lei 38,53 Lei
 • Chemtrails. Controlul populatiei si al climei prin pulverizari chimice
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .De luni de zile, ba chiar de ani intregi, circula diverse rapoarte referitoare la observarea unor dare anormale lasate de unele avioane in urma lor. De ce guvernele afirma ca acestea sunt urme de condensare a vaporilor de apa provenite de la caldura..
  Fara TVA: 24,30 Lei 24,30 Lei 27,00 Lei
 • Clubul Bilderberg
  Kronika este colectia In care umanitatea este reconstruita prin carti care ne ajuta sa patrundem In culisele celor mai interesante evenimente politice, sociale sau financiare de ieri si de astazi. Clubul Bilderberg este prima carte scrisa despre puternicul grup care domina lumea si ne controleaza vi..
  Fara TVA: 18,84 Lei 18,84 Lei 29,90 Lei
 • Conectarea cu Arcturienii
  Foarte rar se intampla sa apara o carte care sa aiba potentialul de a schimba constiinta intregii noastre culturi planetare. Multi au vorbit despre procesul de inaltare, dar putini inteleg ce inseamna el cu adevarat. Cine se afla dincolo de Pamant in realitate? Incotro ne indreptam? Care ne sunt opt..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 35,00 Lei
 • Conexiunea Lira-Pamant - Invataturi de la stramosii nostri interstelari
  Carte organizata sub forma de intrebari si raspunsuri, cu privire la legatura dintre civilizatiile de pe Pamant si cele din constelatia Lira, unde a avut loc primul Mare Experiment din acest Univers, la care o parte dintre noi au participat in calitate de cocreatori. Informatiile prezentate sunt str..
  Fara TVA: 20,70 Lei 20,70 Lei 23,00 Lei
 • Controlorii lumii
  …inainte de a incepe lectura acestei carti va trebui sa va convingeti ca sunteti relaxati, linistiti si fara prejudecati, deoarece veti descoperi o adevarata cutie a pandorei plina pana la refuz cu informatii incredibile, inedite, socante..Sunt in cultura teoriei conspiratiei multe lucrari interesan..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Copiii prostituati
  Mijloacele media abunda in informatii despre indivizi si retelele de prostitutie si de pornografie care agreseaza sexual copiii. In mod sistematic, cititorii de ziare afla ca au fost agresati copii in scopul, printre altele, de a exploata comercial aceste abuzuri, de a rentabiliza aceasta constrange..
  Fara TVA: 17,64 Lei 17,64 Lei 22,05 Lei
 • Criza de un trilion de dolari
  Considerata cea mai grava dupa marele crah din 1929, actuala criza financiara a intrat in faza acuta in septembrie 2008. Fannie Mae si Freddie Mac, doua institutii americane de credit ipotecar sustinute de guvernul SUA, au fost la un pas de faliment. Banci puternice precum Lehman Brothers si Merrill..
  Fara TVA: 12,96 Lei 12,96 Lei 28,80 Lei
 • Cronicile experimentului Philadelphia
  De opt decenii, episodul in cauza este negat si dezmintit de autoritatile americane, dar legarea lui de nume celebre precum Nikola Tesla (care a pus bazele ciudatului experiment „Curcubeul“) si Albert Einstein au facut sa curga rauri de cerneala ce s-au materializat In zeci de carti ce si-au propus ..
  Fara TVA: 22,50 Lei 22,50 Lei 25,00 Lei
 • Cutremurele care vor lovi Romania. Teorii si cercetari nonconventionale, nr. 3
   Aceasta lucrare face parte dintr-o colectie care are scopul de a prezenta publicului unele fapte si intamplari care nu sunt accesibile cunoasterii generale. Cartea cuprinde un capitol special acordat cunoasterii enigmelor si misterelor din spatiul etnic romanesc. Sunt discutate si se incearca eluci..
  Fara TVA: 22,50 Lei 22,50 Lei 25,00 Lei
 • Cypherpunks. Libertatea si viitorul internetului
  „Viata cetatii este intr-o dinamica complexa, iar pentru o buna functionare a acesteia e nevoie de cetateni bine informati. Polis aduce laolalta cele mai bune carti de stiinte politice si sociale, care configureaza modele societale viabile si repere pentru toti cei interesati de bunul mers al societ..
  Fara TVA: 18,84 Lei 18,84 Lei 29,90 Lei
 • Dainuire in raspantii de imperii - Teroarea Rosie
  Aceasta carte este prima dintr-o serie de 3 volume concepute sa contribuie la transformarea Romaniei intr-o tara avansata, puternica si respectata, autorul militand pentru o renastere morala si o schimbare profunda in constiinta cetatenilor ei. Dr. Lucian Orasel a fost un opozant activ al regi..
  Fara TVA: 31,62 Lei 31,62 Lei 47,20 Lei
 • De vorba cu extraterestrii
  Extraterestrii nu sunt in drum spre noi! Ei sunt deja aici.In aceasta carte, publicata la editura , Lisette Larkins, o persoana „care a trait experiente cu extraterestrii“, a ales sa se exprime cu curaj, gata sa se lanseze intr-o miscare in care, in sfarsit, si altii ca ea se manifesta public, in nu..
  Fara TVA: 11,44 Lei 11,44 Lei 17,34 Lei
 • Dictionar de francmasonerie - Contine CD
  „Faptul ca editia precedenta - care dateaza din 1997 - a fost epuizata demonstreaza atentia vie manifestata fata de aceasta opera nu numai de catre masoni, ci si, in aceeasi masura, de publicul larg. De buna seama, n-am modificat nimic, de asta data, din continutul acestei carti, cateva articole ins..
  Fara TVA: 168,00 Lei 168,00 Lei 210,00 Lei
 • Dosarul Delta (Extra)terestrii suntem noi
  Iubit si adulat de unii, negat si respins de altii, fenomenul ipotetic al contactului civilizatiei noastre cu ipteticele civilizatii extraterestre face parte din cultura civilizatiei lui Homo Sapiens Sapiens, cu sau fara voia noastra.Toata povestea probabil ca nu ar face atat de mult zgomot in multi..
  Fara TVA: 40,50 Lei 40,50 Lei 45,00 Lei
 • Efectul Facebook
  Cum a reusit un student de 19 ani sa cladeasca o companie care a revolutionat internetul?Efectul Facebook este povestea captivanta a retelei de socializare care, incepand ca unul dintre multele proiecte ale lui Mark Zuckerberg, student in anul II la Harvard, a ajuns in mai putin de un deceniu sa con..
  Fara TVA: 25,90 Lei 25,90 Lei 37,00 Lei
 • Extraterestrii printre noi. Studii si cercetari nonconventionale, nr. 7
    Zidul tacerii, O.Z.N-urile si conspiratia armelor secrete• Ciudatenii O.Z.N... Alien Hunter Group• Efectele asupra oamenilor produse de emisiile EMF• Oameni, Dinozauri... Reptilieni• Stealth. O sfidare pentru radar• Vanatorul de radare• Programul Saddor• Programul Skyhook• Tinte aeriene cu geometr..
  Fara TVA: 31,50 Lei 31,50 Lei 35,00 Lei
 • Fata catre fata. Intalniri si portrete
  „Am invatat multe din carti – spunea cineva – dar am invatat totul de la cativa oameni.“Suntem, in buna masura, suma intalnirilor de care am avut parte. In ce ma priveste, am fost norocos. Parcursul de-a lungul caruia s-a alcatuit biografia mea privata si publica mi-a prilejuit o sumedenie de contac..
  Fara TVA: 25,29 Lei 25,29 Lei 33,72 Lei
 • Femei nebune dupa barbati
  „Nu pot spune ca orice asemanare cu realitatea e intamplatoare. Povestirile mi-au fost spuse ca fiind adevarate. Intamplator e doar faptul ca le-am scris eu. Pentru ce se poate intampla intre o situatie si alta, raman tributare apetenta si imaginatia lectorului, pe care eu, din plecare, il consider ..
  Fara TVA: 15,12 Lei 15,12 Lei 18,90 Lei
 • Fenomenul OZN si Serviciile Secrete
   Cea mai populara teorie spune ca OZN-urile sunt nave interplanetare, ale caror echipaje apartin unor rase inteligente extraterestre, cu toate ca, in multe cazuri de intalniri apropiate, descrierile martorilor converg spre ipoteza potrivit careia cel putin unele echipaje ar fi constituite din clone ..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real
  De mica, Angela Lenz a fost supusa violentei sexuale. Prin torturi inimaginabile, droguri si spalarea creierului, ea a fost silita sa se prostitueze in cadrul unei secte secrete si sa-i chinuiasca pe altii in timpul unor ritualuri sataniste. Sub povara acestor chinuri, personalitatea ei s-a spart in..
  Fara TVA: 16,74 Lei 16,74 Lei 27,00 Lei
 • Guvernantii din umbra si societatile secrete
   Oamenii care ocupa prim-planul scenei politice dispun de o putere reala?Aceasta este problema esentiala pe care Serge Hutin o analizeaza in aceasta carte unde demonstreaza, cu o serie de exemple stupefiante, ca soarta natiunilor depinde deseori de vointa unor grupuri de oameni care nu au nici o fun..
  Fara TVA: 18,80 Lei 18,80 Lei 23,50 Lei
 • In ghearele Camorrei
  Francuccio are cincisprezece ani si locuieste intr-o suburbie din Napoli unde Camorra - caracatita, „Sistemul“ sau Mafi a locala - hotaraste cine va trai si cine va muri. Prin legile ei nescrise, coduri de onoare, identitate si limbaj, Camorra a reusit sa impuna o subcultura a violentei si crimei. R..
  Fara TVA: 16,19 Lei 16,19 Lei 24,90 Lei
 • Incertitudine. Gandire strategica si relatii internationale in secolul XXI
  Cartea Incertitudine. Gandire strategica si relatii internationale in secolul XXI, scrisa de George Cristian Maior, reprezinta o colectie de eseuri privind viitorul puterii si securitatii in lumea internationala. Analizele autorului se focalizeaza pe impactul atacurilor teroriste de la 11 septembrie..
  Fara TVA: 24,79 Lei 24,79 Lei 39,99 Lei
 • Invatamintele istoriei. Articole, discursuri si interviuri din presa exilului
  „In anii de dupa 1945, Grigore Gafencu intruchipeaza, cu elocventa si echilibru, valorile pe care exilul democratic romanesc s-a intemeiat. Patriotismul lipsit de ostentatie, moderatia, luciditatea si viziunea politica de lunga durata sunt parte a mostenirii pe care biografia lui Grigore Gafencu o l..
  Fara TVA: 15,49 Lei 15,49 Lei 23,12 Lei
 • Isis. Jocul Mortii
  Colectia Corint Istorie va aduce un nou volum construit in jurul motivelor care atrag fascinatia tinerilor adepti ai organizatiei ISIS. Cartea ISIS. Jocul mortii de Mark Bourrie este o lectura pentru cititorii adulti.ISIS − Jocul mortii analizeaza fascinatia exercitata de miscarea islamista radicala..
  Fara TVA: 18,54 Lei 18,54 Lei 29,90 Lei
 • Istoria Reala a Pamantului
  Daca aceasta este prima carte de acest autor pe care o cititi, in ea veti gasi o prezentare generala ampla a ceea ce s-a petrecut pe Pamant vreme de milioane de ani. NUME CARTE: Istoria Reala a PamantuluiISBN: PRET EDITURA: 54.50AUTOR(i): Sal RacheleEDITURA: Proxima MundiCOPERTA: BrosataDATA PUBLICA..
  Fara TVA: 49,05 Lei 49,05 Lei 54,50 Lei
 • Jaful Romei
  Media + Bani + Celebritate = Putere = Silvio BerlusconiCe se intampla atunci cand o avere imensa, un monopol de media si o lipsa acuta de scrupule sunt combinate intr-un singur om?  Peninsula italica a fost martora unora dintre cele mai cutremuratoare (si a unora dintre cele mai atragatoare) episoad..
  Fara TVA: 27,90 Lei 27,90 Lei 45,00 Lei
 • Libertate, egalitate, discriminari
  Avem oare dreptul sa ne alegem imigrantii in functie de originea etnica sau geografica? Sufera oare Franta de un exces de cainta? S-a ratacit ea oare in razboiul aducerilor aminte? La toate aceste intrebari, noul presedinte al Republicii, Nicolas Sarkozy, a raspuns afirmativ, in numele „identitatii ..
  Fara TVA: 13,44 Lei 13,44 Lei 16,80 Lei
 • Lumea, astazi
  Dedicat celor aproximativ 250 de ziaristi ucisi la datorie in primii sapte ani ai mileniului III (dintre care 9 de la Reuters), acest album fotografic insolit, cu instantanee uneori terifiante, insotit de comentarii pertinente despre lumea de azi, este o contributie de marca si, totodata, o profesiu..
  Fara TVA: 65,10 Lei 65,10 Lei 105,00 Lei
 • Masacrul din Darfur. Singur impotriva raului
  Implicat de multa vreme in gasirea de solutii in crizele umanitare si epurarile etnice din Irak, Rwanda, Srebrenica si Sierra Leone, Mukesh Kapila, fostul sef al misiunii ONU in Sudan, a sosit la Khartoum in 2003, cu hotararea ferma de a face tot posibilul pentru a opri crimele in masa din aceasta t..
  Fara TVA: 15,44 Lei 15,44 Lei 24,90 Lei
 • Masoneria inainte de aparitia Marilor Loji
  „Exista doua tipuri de situatii care apar in mintea carturarului iscoditor ce studiaza Francmasoneria. Ele concura uneori, dar de cele mai multe ori sunt conflictuale, prin caracterul lor. Acestea sunt abordarea istorica si cea traditionala, fiecare dintre ele fiind potrivita pentru Masonerie, in fu..
  Fara TVA: 13,08 Lei 13,08 Lei 21,10 Lei
 • McMafia. Crime fara frontiere
   McMafia dezvaluie cititorului interesat informatii cutremuratoare despre existenta, structura organizatorica si diversele moduri de operare ale organizatiilor mafiote care au reusit sa impanzeasca globul pamantesc. Daca pana spre sfarsitul secolului XX mafia actiona sporadic, subtil si oarecum para..
  Fara TVA: 15,08 Lei 15,08 Lei 30,83 Lei
 • Miliardari din intamplare. Povestea Facebook-ului: sex, bani, geniu si tradare
  Eduardo Saverin si Mark Zuckerberg, buni prieteni si colegi de facultate, au petrecut multe nopti nedormite, incercand sa gaseasca o modalitate de a se face remarcati printre studentii eminenti ai Universitatii Harvard. In 2003, Zuckerberg a spart sistemul computerizat al Universitatii, riscand sa f..
  Fara TVA: 16,19 Lei 16,19 Lei 24,90 Lei
 • Mitologii, fantasme si idolatrie
  Intr-o societate aflata sub semnul mitologiilor si al hierofaniilor, al ontofaniilor decazute, al emotiei si fantasmelor, al idolatriilor, textele mele cauta sa creeze o discontinuitate care sa fie perceputa ca efect de contrast si de meditatie. Sunt texte vii, texte care s-au nascut si au trait in ..
  Fara TVA: 24,79 Lei 24,79 Lei 39,99 Lei
 • Monstrul din Florenta
  Monstrul este un criminal care a actionat in perioada 1968-1985. Inarmat cu un pistol, barbatul pandea si jefuia cupluri care se aflau in zone mai putin populate de la marginea orasului. Aceste crime nu au fost rezolvate nici pana in ziua de azi. Monstrul din Florenta este povestea adevarata a cerce..
  Fara TVA: 15,49 Lei 15,49 Lei 24,99 Lei