Carti de Gradinarit & Horticultura

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 1+1 Cadou Expert in cultivare
  Expert in cultivarea plantelor vol. 1 si Expert in cultivarea plantelor vol. 2 Expert in cultivarea plantelor: Cea mai vanduta carte din lume despre cultivarea plantelor de interior! Daca moda anumitor plante se schimba de la an la an, fascinatia principala de a cultiva plante in casa ne va ramane, ..
  Fara TVA: 45,44 Lei 45,44 Lei 69,90 Lei
 • 1+1 Cadou Gradinaritul modern
  Expert in cultivarea florilor si Gradinaritul modern intr-un climat in schimbareExpert in cultivarea florilor: Cea mai vanduta carte din lume despre cultivarea florilor! Gradina dumneavoastra poate fi mai interesanta prin introducerea unor plante mai putin obisnuite alaturi de cele preferate in m..
  Fara TVA: 51,94 Lei 51,94 Lei 79,90 Lei
 • Cartea viei si a vinului. Manualul viticultorilor de toate marimile
  Manualul viticultorilor de toate marimile. Ghid simplificat pentru obtinerea de vinuri sanatoaseCartea a fost structurata pe trei capitole principale, aparent diferite din punct de vedere profesional dar atat de legate intre ele: infiintarea unei plantatii de orice marime pornind de la mijloacele pe..
  Fara TVA: 22,92 Lei 22,92 Lei 26,97 Lei
 • Ghid complet si ilustrat de Feng Shui pentru gradini
   Practic, cuprinzator si indispensabil, acest ghid va arata cum sa incorporati interesantele si eficientele principii Feng Shui in gradina voastra pentru a va imbunatati viata.Scrisa de un expert recunoscut si cu o multime de ilustratii minunate, aceasta carte cuprinde: Principiile si practica strav..
  Fara TVA: 19,26 Lei 19,26 Lei 24,08 Lei
 • Gradina de legume
   Legumele, pomii fructiferi si plantele medicinale au fost cultivate in gradini cu mult inainte ca florile si arbustii decorativi sa inceapa cucerirea acestora.Pentru omul zilelor noastre producerea alimentelor pe langa casa nu mai este o conditie de supravietuire, plantele ornamentale au preluat tr..
  Fara TVA: 20,16 Lei 20,16 Lei 28,80 Lei
 • Gradina din balcon
  De ce sa folosim acei cativa metri patrati de care dispunem in balconul nostru doar pentru depozitare?Haideti sa facem loc unei mici gradini! Urmand acest sfat, ne vom putea bucura de bogatia naturii chiar si in inima orasului.Aceasta mica insula cu florile ei inmiresmate si ierburile ei aromatice v..
  Fara TVA: 20,16 Lei 20,16 Lei 28,80 Lei
 • Gradina vesnic verde
  Oricat de frumoase sunt speciile de foioase (arbori si arbusti), in conditiile climatice de la noi, in anotimpul rece, ele raman deseori golase si devin neaspectuoase, desi tocmai iarna putem aprecia cu adevarat valoarea plantelor vesnic verzi si rolul lor determinant in formarea gradinii. Pentru a ..
  Fara TVA: 20,16 Lei 20,16 Lei 28,80 Lei
 • Gradinaritul modern intr-un climat in schimbare
  Aceasta este prima lucrare de referinta care redefineste cea mai buna practica curenta a SRH si este scrisa de unul dintre cei mai buni gradinari si scriitori. Mattew Wilson si-a definit noua filosofie a gradinaritului dupa ce s-a alaturat, in anul 2000, echipei Societatii Regale de Horticultura.Luc..
  Fara TVA: 35,69 Lei 35,69 Lei 54,90 Lei
 • In gradina. Arbusti decorativi exotici. Editia 2
  Arbusti decorativi exotici face parte dintr-un proiect, mai amplu, de editare a unei serii de lucrari, scrisa de un specialist in domeniu, care se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos. Este recunoscut faptul ca preocuparile legate de cresterea unor plante decorative ne fac sa simtim, din plin, re..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 18,00 Lei
 • Inmultirea plantelor ornamentale
  Citind aceasta carte pasionanta, care trece cu mult de statutul unui simplu manual, descoperiti calea cea mai simpla de a inmulti orice planta care creste in gradina sau in sera dumneavoastra. Acest ghid general, cu informatii despre unelte, echipament si strategii de rezolvare a unor probleme horti..
  Fara TVA: 24,18 Lei 24,18 Lei 39,00 Lei
 • Plante decorative urcatoare
   Foarte multi dintre dumneavoastra isi doresc in gradina sau in spatiile interioare plante care sa ofere o vegetatie si o inflorire cat mai abundenta si de durata cat mai mare. Din pacate flora noastra autohtona este limitata la perioadele calde. Asa ca au sunt aduse specii din zonele mai calde -tro..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 18,00 Lei
 • Viata secreta a copacilor
  Pentru multi oameni, padurea reprezinta un spatiu al nostalgiei, simbolul linistii si al naturii neatinse. In cartea de fata, renumitul padurar Peter Wohlleben ne dezvaluie crampeie din viata secreta a copacilor, scotand la iveala detalii uluitoare despre acestia: copacii au memorie, comunica intre ..
  Fara TVA: 32,79 Lei 32,79 Lei 45,00 Lei