Carti de Animale de companie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cum sa suportam mai usor pierderea animalelor de companie
  Cartea Cum sa suportam mai usor pierderea animalelor de companie face parte din colectia a editurii .In aceasta carte, consilierul Robin Grey explica faptul ca e firesc sa suferim la pierderea unui animal, chiar daca unii nu inteleg intotdeauna. Subiectele tratate includ: ajutarea copiilor sa rezis..
  Fara TVA: 10,71 Lei 10,71 Lei 15,30 Lei
 • Cum sa-ti educi catelul. Ghid ilustrat: pas cu pas, luna cu luna
  Medic veterinar, specialista in comportamentul animalelor, Colette Arpaillange va ofera sfaturi practice cu ajutorul carora puteti sa va educati catelul astfel incat sa devina un companion vesel si placut. Pe parcursul ghidului sunt prezentate in detaliu particularitatile cainelui in functie de vars..
  Fara TVA: 21,64 Lei 21,64 Lei 28,85 Lei
 • Specialistii raspund intrebarilor dumneavoastra privind problemele de sanatate si comportament ale animalelor de companie
  De la rolul de paznic la stana sau de simplu vanator de soareci, pana la rangul de membru al familiei, animalul de companie a parcurs numeroase etape intr-un timp foarte scurt. O evolutie ametitoare! Dar noi l-am primit asa cum se cuvine printre noi? Suntem siguri ca nu confundam toanele noastre cu ..
  Fara TVA: 14,35 Lei 14,35 Lei 14,35 Lei
 • Totul despre cainele tau
  Rase. Ingrijire. Comportamente.Practic, aceasta enciclopedie bogat ilustrata va fi cartea de capatai pentru a alege, a creste, a hrani, a intelege si a educa tovarasul afectuos si de nadejde al omului - cainele. Alegerea unui caine. Peste 250 de rase, toate recunoscute international, sunt prezentate..
  Fara TVA: 35,84 Lei 35,84 Lei 57,80 Lei
 • Traieste in armonie cu cainele tau
  um sa alegi cea mai potrivita rasa ? Care este cel mai bun aliment pentru cainele tau ca sa ramana in stare perfecta ? Cum comunica cu alti caini si cu oamenii ? De ce are un anume comportament ? Ce trebuie sa faci pentru ca propriul catelusi sa devina un caine de top ? Care sunt cele mai importante..
  Fara TVA: 25,50 Lei 25,50 Lei 34,00 Lei
 • Traieste in armonie cu pisica ta
  Cum urezi bun venit unei pisici? Cum faci un apartament prietenos pisicii tale? Care sunt cele mai bune alimente pentru animalul tau de companie? De ce pisica se comporta intr-un anumit fel? Cum comunica ea cu cei din jur? Ce faci cand pleci in vacanta?Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la ..
  Fara TVA: 25,50 Lei 25,50 Lei 34,00 Lei