Carti de Amenajari interioare

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 100 de transformari rapide si de efect ale locuintei
  Cu ajutorul cartiiĀ 100 de transformari rapide si de efect ale locuintei poti dobandi rezultate extraordinare si de lunga durata, cu un minim de timp si efort, utilizand ideile inovative prezentate, usor de pus in practica si incredibil de usoare, pentru o modificare de efect.In carte sunt cuprinse p..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 57,73 Lei
 • 40 de idei pentru amenajarea baii. Bugete mici, efecte mari
  Mici sau mari, cu dus sau cada, baile capata din ce in ce mai multa importanta si sunt din ce in ce mai sofisticate. Baile sunt acum un loc de relaxare si de aceea va oferim 40 de variante de a le aranja pe gustul si dupa buzunarul fiecaruia. Si, sa nu uitam, fiecare aranjament are mica lui poveste ..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 18,37 Lei
 • 40 de idei pentru amenajarea bucatariei. Bugete mici, efecte mari
  Bucataria este locul cel mai important al locuintei, indiferent daca este intr-o singura culoare sau in mai multe, foarte moderna sau retro, daca are sau nu si un loc pentru a servi masa. In aceasta carte gasiti 40 de idei pentru amenajarea propriei bucatarii, grupate in 5 categorii de stiluri: spir..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 18,37 Lei
 • Decorarea casei mele
  Pentru a imbunatati simtitor aspectul unei case nu trebuie sa faceti lucrari de restructurare. Este de ajuns sa-i schimbati "decorul" apeland la diferite tipuri de tapet sau de podea, la vopsele, scanduri, tapiserii, panouri, parchet sau mocheta. Chiar si folosirea creativa a benzilor adezive, crear..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,04 Lei
 • Reparatiile casei mele
  Cand avem de-a face cu o lucrare de intretinere sau de reparatie (inlocuirea unui geam, a unei instalatii sanitare, montarea unei lustre) nu putem sa apelam intotdeauna la un meserias. Majoritatea acestor operatiuni pot fi rezolvate fara mari dificultati. Insa este necesar sa cunoastem bine tehnicil..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 22,00 Lei