Carti de Amenajari

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 100 de transformari rapide si de efect ale locuintei
  Cu ajutorul cartii 100 de transformari rapide si de efect ale locuintei poti dobandi rezultate extraordinare si de lunga durata, cu un minim de timp si efort, utilizand ideile inovative prezentate, usor de pus in practica si incredibil de usoare, pentru o modificare de efect.In carte sunt cuprinse p..
  Fara TVA: 40,41 Lei 40,41 Lei 57,73 Lei
 • 40 de idei pentru amenajarea baii. Bugete mici, efecte mari
  Mici sau mari, cu dus sau cada, baile capata din ce in ce mai multa importanta si sunt din ce in ce mai sofisticate. Baile sunt acum un loc de relaxare si de aceea va oferim 40 de variante de a le aranja pe gustul si dupa buzunarul fiecaruia. Si, sa nu uitam, fiecare aranjament are mica lui poveste ..
  Fara TVA: 10,10 Lei 10,10 Lei 18,37 Lei
 • 40 de idei pentru amenajarea bucatariei. Bugete mici, efecte mari
  Bucataria este locul cel mai important al locuintei, indiferent daca este intr-o singura culoare sau in mai multe, foarte moderna sau retro, daca are sau nu si un loc pentru a servi masa. In aceasta carte gasiti 40 de idei pentru amenajarea propriei bucatarii, grupate in 5 categorii de stiluri: spir..
  Fara TVA: 10,10 Lei 10,10 Lei 18,37 Lei
 • Decorarea casei mele
  Pentru a imbunatati simtitor aspectul unei case nu trebuie sa faceti lucrari de restructurare. Este de ajuns sa-i schimbati "decorul" apeland la diferite tipuri de tapet sau de podea, la vopsele, scanduri, tapiserii, panouri, parchet sau mocheta. Chiar si folosirea creativa a benzilor adezive, crear..
  Fara TVA: 10,53 Lei 10,53 Lei 15,04 Lei
 • Decoratiuni interioare din beton pentru avansati - Idei creative 114
  Avand in vedere interesul cititorilor fata de volumul adresat incepatorilor, am pregatit un numar destinat celor avansati. Mai demult, betonul – acest material rece si gri – era de neimaginat ca si compus principal al decoratiunilor interioare. Mai nou, insa, aspectul sau rustic, natural, nu incetea..
  Fara TVA: 8,97 Lei 8,97 Lei 13,39 Lei
 • Igrasia. Prevenire si combatere
   Prevenirea si combaterea igrasiei descrie toate tipurile de probleme legate de umiditatea peretilor. Cartea face cunoscute avantajele/ dezavantajele metodelor utilizate sau care ar putea fi utilizate.Autorul, ing. Michael Balik, conduce biroul de proiectare SURPMO din Praga care se ocupa cu elabora..
  Fara TVA: 25,75 Lei 25,75 Lei 38,44 Lei
 • Incalzirea prin pardoseala
  Fiecare sistem de incalzire are avantajele si dezavantajele sale. Datorita numeroaselor avantaje pe care le are, incalzirea prin pardoseala devine din in ce mai populara si mai des utilizata in zilele noastre. In majoritatea caselor familiale construite in ultima vreme se instaleaza incalzire prin p..
  Fara TVA: 25,75 Lei 25,75 Lei 38,44 Lei
 • Mozaicuri. Editia a II-a revazuta - Idei Creative 24
  Daca sunteti atrasi de arta decoratiunilor cu mozaicuri, aveti din ce sa alegeti. In comert va stau la dispozitie mozaicuri in culori fermecatoare.Acestea se pot taia in formele dorite cu un cleste special pentru mozaicuri, putand decora aproape orice suprafata.In aceasta carte va sunt prezentate mo..
  Fara TVA: 8,97 Lei 8,97 Lei 13,39 Lei
 • Plante decorative pentru gradini si balcoane
  Cei care indragesc florile, plantele decorative in general, vor utiliza aceasta carte pentru a afla cum sa cultive in cele mai bune conditii planetele, pentru a sti cum sa le „trateze“ atunci cand se imbolnavesc, pentru a alege locul cel mai potrivit de cultivare si solul care sa le ofere hrana de c..
  Fara TVA: 25,95 Lei 25,95 Lei 43,25 Lei
 • Reparatiile casei mele
  Cand avem de-a face cu o lucrare de intretinere sau de reparatie (inlocuirea unui geam, a unei instalatii sanitare, montarea unei lustre) nu putem sa apelam intotdeauna la un meserias. Majoritatea acestor operatiuni pot fi rezolvate fara mari dificultati. Insa este necesar sa cunoastem bine tehnicil..
  Fara TVA: 10,53 Lei 10,53 Lei 15,04 Lei
 • Sisteme de irigare
  Precipitatiile caracteristice climei noastre nu asigura cantitatea de apa suficienta, motiv pentru care plantele din gradini si balcoane necesita irigare.In locul stropitorii si furtunului, in ziua de azi sunt utilizate sisteme moderne de irigare cu aspersoare cu ridicare sau cu stropire cu picurare..
  Fara TVA: 25,75 Lei 25,75 Lei 38,44 Lei