Carti de 2010 - Mario Vargas Llosa

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arme si utopii. Viziuni despre America Latina
  Aceasta carte face parte din a editurii .Arme si utopii. Viziuni despre America Latina reuneste o serie de eseuri politice ale lui despre tarile din America Latina; atitudinea cu care scriitorul isi prezinta ideile si convingerile lucide despre realitatea latino-americana, despre sperantele si ame..
  Fara TVA: 30,35 Lei 30,35 Lei 43,35 Lei
 • Baietii si alte povestiri
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Sefii, primul dintre cele doua volume cuprinse in Baietii si alte povestiri, a fost publicat pentru intaia oara in urma cu 50 de ani, marcand debutul oficial ca prozator al lui Mario Vargas Llosa. Realismul lucid al acestor sase povestiri, lipsit de..
  Fara TVA: 24,09 Lei 24,09 Lei 24,09 Lei
 • Caietele lui don Rigoberto
  In singuratatea biroului, don Rigoberto reciteste caietele cu citate si insemnari adunate de-a lungul timpului, isi studiaza colectia de gravuri si spera ca anonimele pasionale pe care le primeste sunt din partea fostei sotii, Lucrecia.Aceasta e vizitata de seducatorul fiu vitreg care, cu sau fara i..
  Fara TVA: 15,42 Lei 15,42 Lei 30,83 Lei
 • Casa Verde
  Odata cu sosirea lui don Anselmo in Piura, viata locuitorilor din suburbia Mangachería se schimba cu totul. Misteriosul strain le afla ambitiile si dorintele ascunse si se foloseste de ele pentru a incepe o afacere: bordelul Casa Verde. Este punctul de pornire al unor aventuri ce se confunda cu dest..
  Fara TVA: 18,79 Lei 18,79 Lei 37,57 Lei
 • Conversatie la Catedrala
  Catedrala invocata de Llosa nu este locul sacru al reculegerii, in care sufletul isi gaseste linistea, refugiul solitar, impacarea. Ironic si paradoxal, acest nume il poarta o crasma mizera de la periferia Limei anilor '60, cu mese schioape, cu fum de tigara si mirosuri grele, cu gesturi si vorbe ob..
  Fara TVA: 37,09 Lei 37,09 Lei 52,98 Lei
 • Lituma in Anzi
  Caporalul de jandarmi Lituma si adjunctul sau Tomas au in grija campamentul unui santier de constructie a unei sosele transandine din Peru. Ba chiar si o mina din apropiere. Dar peste platourile alpine si in vaile Anzilor pluteste spectrul permanent al raidurilor violente comise de gruparea de orien..
  Fara TVA: 16,38 Lei 16,38 Lei 32,75 Lei
 • Matusa Julia si condeierul
  Matusi care vor fictiune, dar nu citesc literatura. Condeieri care nu scriu carti, dar produc fictiune in cantitati uriase. Iata o lume de matusi si de condeieri, aparent intr-un echilibru intre cerere si oferta. inainte de aparitia televiziunii in Peru, teatrul radiofonic - urmasul romanului-foilet..
  Fara TVA: 16,86 Lei 16,86 Lei 33,72 Lei
 • O mie si una de nopti
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„In istoria literaturii nu exista o parabola mai simpla si mai luminoasa decat aceea a Seherezadei si a lui Sahriar spre a explica rolul povestii in viata oamenilor.“„Ca o vraja – oferindu-ne iluzia de a avea cand nu avem, de a fi ceea ce nu suntem,..
  Fara TVA: 16,18 Lei 16,18 Lei 23,12 Lei
 • Orgia perpetua. Flaubert si Doamna Bovary
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii . „Cateva personaje literare mi-au marcat viata mai profund decat majoritatea fiintelor in carne si oase pe care le-am cunoscut. Din toata aceasta sarabanda eterogena si cosmopolita, vartej de naluciri prietenoase reinnoit in functie de epoca si de s..
  Fara TVA: 22,93 Lei 22,93 Lei 32,75 Lei
 • Povestasul
  Construit, la fel ca Matusa Julia si condeierul, pe doua planuri, Povestasul (1987) este romanul unui scriitor framantat de rostul lui si al fictiunii in genere. Amintirile naratorului despre un coleg din tineretea universitara, atras irezistibil de o cultura amazoniana, alterneaza cu povestirile pl..
  Fara TVA: 13,97 Lei 13,97 Lei 27,94 Lei
 • Razboiul sfarsitului lumii
  Razboiul sfarsitului lumii, roman pe care Roberto Bolaño il considera capodopera lui Mario Vargas Llosa si pe care Harold Bloom l-a inclus printre cartile canonului occidental, are la baza un eveniment real din istoria Braziliei: sfarsitul secolului al XIX-lea aduce la Canudos, tinut sarac din nord-..
  Fara TVA: 36,95 Lei 36,95 Lei 56,84 Lei
 • Sarbatoarea tapului
  Sarbatoarea Tapului se inscrie in categoria asa-numitelor „romane ale dictatorului“, construite in jurul unor figuri de tirani reali sau imaginari – categorie literara la a carei aparitie a contribuit realitatea politica din tarile sud-americane in secolul XX. Este o poveste despre viata dictatorulu..
  Fara TVA: 30,34 Lei 30,34 Lei 43,34 Lei
 • Visul celtului
  Cel mai recent roman al lui Mario Vargas Llosa, devenit imediat bestseller in Spania, imbina elemente de roman istoric cu elemente de cronica jurnalistica; actiunea incepe in Congo in 1903 si se termina intr-o inchisoare din Londra anului 1916, fiind o transpunere in fictiune a celor mai tulburatori..
  Fara TVA: 33,04 Lei 33,04 Lei 47,20 Lei