Carti de 2010 - Mario Vargas Llosa

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arme si utopii. Viziuni despre America Latina
  Aceasta carte face parte din a editurii .Arme si utopii. Viziuni despre America Latina reuneste o serie de eseuri politice ale lui despre tarile din America Latina; atitudinea cu care scriitorul isi prezinta ideile si convingerile lucide despre realitatea latino-americana, despre sperantele si ame..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 43,35 Lei
 • Conversatie la Catedrala
  Catedrala invocata de Llosa nu este locul sacru al reculegerii, in care sufletul isi gaseste linistea, refugiul solitar, impacarea. Ironic si paradoxal, acest nume il poarta o crasma mizera de la periferia Limei anilor '60, cu mese schioape, cu fum de tigara si mirosuri grele, cu gesturi si vorbe ob..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 52,98 Lei
 • Orgia perpetua. Flaubert si Doamna Bovary
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii . „Cateva personaje literare mi-au marcat viata mai profund decat majoritatea fiintelor in carne si oase pe care le-am cunoscut. Din toata aceasta sarabanda eterogena si cosmopolita, vartej de naluciri prietenoase reinnoit in functie de epoca si de s..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 32,75 Lei
 • Razboiul sfarsitului lumii
  Razboiul sfarsitului lumii, roman pe care Roberto Bolaño il considera capodopera lui Mario Vargas Llosa si pe care Harold Bloom l-a inclus printre cartile canonului occidental, are la baza un eveniment real din istoria Braziliei: sfarsitul secolului al XIX-lea aduce la Canudos, tinut sarac din nord-..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 56,84 Lei