Carti de 2010 - Mario Vargas Llosa

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arme si utopii. Viziuni despre America Latina
  Aceasta carte face parte din a editurii .Arme si utopii. Viziuni despre America Latina reuneste o serie de eseuri politice ale lui despre tarile din America Latina; atitudinea cu care scriitorul isi prezinta ideile si convingerile lucide despre realitatea latino-americana, despre sperantele si ame..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,35 Lei
 • Baietii si alte povestiri
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Sefii, primul dintre cele doua volume cuprinse in Baietii si alte povestiri, a fost publicat pentru intaia oara in urma cu 50 de ani, marcand debutul oficial ca prozator al lui Mario Vargas Llosa. Realismul lucid al acestor sase povestiri, lipsit de..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,09 Lei
 • Conversatie la Catedrala
  Catedrala invocata de Llosa nu este locul sacru al reculegerii, in care sufletul isi gaseste linistea, refugiul solitar, impacarea. Ironic si paradoxal, acest nume il poarta o crasma mizera de la periferia Limei anilor '60, cu mese schioape, cu fum de tigara si mirosuri grele, cu gesturi si vorbe ob..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 52,98 Lei
 • O mie si una de nopti
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„In istoria literaturii nu exista o parabola mai simpla si mai luminoasa decat aceea a Seherezadei si a lui Sahriar spre a explica rolul povestii in viata oamenilor.“„Ca o vraja – oferindu-ne iluzia de a avea cand nu avem, de a fi ceea ce nu suntem,..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 23,12 Lei
 • Orgia perpetua. Flaubert si Doamna Bovary
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii . „Cateva personaje literare mi-au marcat viata mai profund decat majoritatea fiintelor in carne si oase pe care le-am cunoscut. Din toata aceasta sarabanda eterogena si cosmopolita, vartej de naluciri prietenoase reinnoit in functie de epoca si de s..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 32,75 Lei
 • Razboiul sfarsitului lumii
  Razboiul sfarsitului lumii, roman pe care Roberto Bolaño il considera capodopera lui Mario Vargas Llosa si pe care Harold Bloom l-a inclus printre cartile canonului occidental, are la baza un eveniment real din istoria Braziliei: sfarsitul secolului al XIX-lea aduce la Canudos, tinut sarac din nord-..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 56,84 Lei