Carti de 2008 - Jean-Marie Gustave Le Clezio

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Hazard. Angoli Mala
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .O vela alba ca o aripa de albatros mangaie visurile Nassimei. Privirea fetei ramane atintita pe panza imaculata. Un vapor i-a dus departe tatal si, odata cu el, caldura materna. Dupa copilaria infrigurata, se naste intrebarea: sa plece, clandestin, ..
  Fara TVA: 13,19 Lei 13,19 Lei 18,84 Lei
 • Inima arsa
  Cartea Inima arsa a aparut la editura in colectia . Jean-Marie Gustave Le Clezio ne spune aici, in stilul sau inconfundabil, ca peste tot in lume - Paris, Buenos Aires, Mexic, Almunecar, Chicago - oamenii sunt fragili si vulnerabili, iar viata nu iarta pe nimeni, indiferent de statut social sau de ..
  Fara TVA: 10,50 Lei 10,50 Lei 15,00 Lei
 • Raga. Apropierea continentului invizibil
  O miriada de insule, prilej de visuri si de cuceriri, cazute astazi in uitare: Oceania. Sub condeiul senzual al lui J.M.G. Le Clézio, acest continent inconjurat de ape capata forma unui mit, a unui spatiu in permanenta alterat de imaginar. Este si o istorie, cea a popoarelor cucerite si mereu dornic..
  Fara TVA: 7,00 Lei 7,00 Lei 10,00 Lei
 • Urania
  Al Doilea Razboi Mondial. Un baietel isi creeaza propria sa lume, Urania,o tara de vis, a ordinii si a frumusetii. Peste ani, aflat in misiune in inima Mexicului, descopera, cu ajutorul ghidului sau Raphael, ruinele unui tinut intemeiat in secolul al XIX-lea de catre o comunitate crestina, pe care i..
  Fara TVA: 13,93 Lei 13,93 Lei 19,90 Lei
 • Urania
  In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Daniel Sillitoe traieste impreuna cu familia sa intr-un sat din Franta. Situatia familiala, dar si cruzimile realitatii ii sadesc in suflet dorinta de a evada. Citind in fiecare seara aceeasi carte despre zeii Olimpului, baietelul isi creeaza propria sa l..
  Fara TVA: 6,93 Lei 6,93 Lei 9,90 Lei