Carti de 2003 - John Maxwell Coetzee

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • FOE
  Cu acelasi limbaj plin de intensitate, electrizant din romanul Asteptandu-i pe barbari, J.M. Coetzee reinventeaza in Foe povestea din Robinson Crusoe, atragand cititorului atentia ca arta povestirii presupune in acelasi timp seductie si tiranie.Aflata la bordul unui vas al carui echipaj se revolta, ..
  Fara TVA: 21,25 Lei 21,25 Lei 25,00 Lei
 • Jurnalul unui an prost
  Placerea pe care o ofera citirea romanului de fata tine in parte de inventivitatea lui formala. Paginile se compun din trei paliere, fiecare avand propria lui autonomie, desi sunt legate printr-o plasa fina de corespondente. Palierul de sus contine scurte eseuri provocatoare, multe atacand subiecte ..
  Fara TVA: 23,75 Lei 23,75 Lei 27,94 Lei
 • Maestrul din Petersburg. Editia 2015
  Dostoievski imaginat de Coetzee este aparent un antierou: un barbat intre doua varste, care si-a pierdut credintele tineretii si se indreapta cu pasi repezi spre ruina trupeasca si spirituala. Tocmai acest barbat isi asuma insa elucidarea unui mister cumplit, pe o veche schema a datoriei si paricidu..
  Fara TVA: 20,48 Lei 20,48 Lei 24,09 Lei
 • Miezul verii. Scene de viata provinciala
  Reintors in Africa de Sud dupa studiile in America si Europa, John Coetzee locuieste cu tatal lui in cea mai modesta locuinta a cartierului rezidential Tokai. Traind din expediente, barbatul acum matur se izoleaza tot mai mult de semeni, dar aceasta insingurare da nastere cartilor, caci detasarea ap..
  Fara TVA: 23,75 Lei 23,75 Lei 27,94 Lei