Carti de 1962 - John Steinbeck

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Calatorii cu Charley
  „O adevarata placere a lecturii, un amestec de locuri si oameni punctat ici si colo de eseuri dulci-amare despre aproape orice, de la dificultatile emotionale ale inaintarii in varsta pana la motivul pentru care giganticii sequoia ne inspira teama si admiratie prin grandoarea lor.“ - The New York Ti..
  Fara TVA: 28,62 Lei 28,62 Lei 33,67 Lei
 • Fructele miniei
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Fructele miniei a aparut in 1939 cand America se lupta cu efectele Marii Crize Financiare. ne prezinta povestea unei familii sarace din Oklahoma care nu are alta solutie decat sa-si lase in urma ferma si sa plece alaturi de cateva animale stranse i..
  Fara TVA: 42,46 Lei 42,46 Lei 49,95 Lei
 • Joia dulce
  In Monterey, pe coasta Californiei, joia dulce urmeaza dupa o zi rea, dupa o zi plina de naduf, in care totul merge de‑a‑ndoaselea. Prin Joia dulce, John Steinbeck isi reaminteste de scenele din Strada Sardinelor – locurile sordide, gramezile de gunoaie si hotelurile mizere din Monterey, dar si pers..
  Fara TVA: 24,52 Lei 24,52 Lei 28,85 Lei
 • Jurnal rusesc
  „Steinbeck este un om cu convingeri conservatoare si, in plus, recent a deviat si mai mult spre dreapta. De aceea trebuie sa-l abordam cu multa precautie si sa evitam sa-i aratam ceva care ne-ar putea afecta.“ - fragment preluat dintr-un raport KGB) „Vamesul... a scos din buzunarul tunicii un pachet..
  Fara TVA: 22,88 Lei 22,88 Lei 26,92 Lei
 • La rasarit de Eden (Top 10+)
  La rasarit de Eden a fost ecranizat in anul 1955, in regia lui Elia Kazan, cu James Dean in rolul principal.Una dintre capodoperele secolului XX, La rasarit de Eden reconstruieste povestea biblica a lui Cain si Abel in decorul Vaii Salinas din California. Romanul, a carui actiune se intinde din timp..
  Fara TVA: 18,87 Lei 18,87 Lei 26,95 Lei
 • Pasunile Raiului
  John Steinbeck este laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in anul 1962.Pasunile Raiului este locul aflat dincolo de bine si dincoace de rau al lui Steinbeck. Las Pasturas del Cielo, cum ii spun, uimiti, cei care-l descopera, are puterea de a renaste sperante, dar si de a sterge fara urma dest..
  Fara TVA: 20,43 Lei 20,43 Lei 24,03 Lei
 • Soareci si oameni
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii . Soareci si oameni, unul dintre romanele clasice ale literaturii secolului trecut, este o poveste cu nuante parabolice despre prietenie si destin. Personajele centrale sunt doi lucratori sezonieri, George Milton, un tanar inteligent si inimos, si Le..
  Fara TVA: 19,95 Lei 19,95 Lei 27,95 Lei
 • Strada Sardinelor (Top 10+)
  John Steinbeck a primit Premiul Nobel pentru Literatura in anul 1962. Romanul Strada Sardinelor a fost ecranizat in regia lui David S. Ward, cu Nick Nolte in rolul principal. Personajele din romanul Strada Sardinelor isi duc viata la periferia oraselului Monterey, printre pescarii. Doc, protagonistu..
  Fara TVA: 16,11 Lei 16,11 Lei 18,95 Lei