Carti de 1949 - William Faulkner

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Hotomanii
  Mai 1905, trei pusti din Jefferson. Lucius Priest, in varsta de 11 ani, este convins de Boon Hogganbeck, unul dintre angajatii familiei sale, sa fure masina bunicului sau, bancherul orasului, si sa porneasca intr-o calatorie spre Memphis. Li se alatura si negrul Ned McCaslin, un alt ajutor al famili..
  Fara TVA: 28,79 Lei 28,79 Lei 39,99 Lei
 • Iscoada in tarana
  Iscoada in tarana este un cutremurator portret al nedreptatii rasiale, este povestea lui Lucas Beauchamp, un barbat in varsta, de culoare, arestat pe nedrept pentru uciderea lui Vinson Gowrie. La acea vreme, chiar daca era doar suspectat ca a ucis un alb, un negru era amenintat cu linsajul de rudele..
  Fara TVA: 25,91 Lei 25,91 Lei 35,99 Lei
 • O parabola
  O mare opera despre un mare razboi, actiunea acestui roman alegoric despre Primul Razboi Mondial desfasurandu-se in transeele din Franta. Una din operele majore scrise de Faulkner, el insusi luptand in razboi. Intr-o dimineata de mai a anului 1918, un eveniment neobisnuit se petrece pe campul de bat..
  Fara TVA: 28,79 Lei 28,79 Lei 39,99 Lei
 • Pe patul de moarte
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Pe patul de moarte, este considerata una dintre cele mai captivante si inovative carti din punct de vedere stilistic, firul narativ fiind construit pe baza monologului interior al personajelor. in ciuda titlului intunecat, aceasta este o carte despr..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 35,00 Lei