Carti de 1949 - William Faulkner

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Hotomanii
  Mai 1905, trei pusti din Jefferson. Lucius Priest, in varsta de 11 ani, este convins de Boon Hogganbeck, unul dintre angajatii familiei sale, sa fure masina bunicului sau, bancherul orasului, si sa porneasca intr-o calatorie spre Memphis. Li se alatura si negrul Ned McCaslin, un alt ajutor al famili..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 39,99 Lei
 • Iscoada in tarana
  Iscoada in tarana este un cutremurator portret al nedreptatii rasiale, este povestea lui Lucas Beauchamp, un barbat in varsta, de culoare, arestat pe nedrept pentru uciderea lui Vinson Gowrie. La acea vreme, chiar daca era doar suspectat ca a ucis un alb, un negru era amenintat cu linsajul de rudele..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 35,99 Lei
 • Nuvele regasite
  Nuvelele lui William Faulkner se impart in trei categorii: cele care nu apartin vreunei culegeri anterioare, cele publicate pentru prima oara si nuvelele care au constituit punctul de plecare al unor romane precum: Neinfrantii, Catunul sau Pogoara-te, Moise! Intregire esentiala a operei faulkneriene..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 45,00 Lei
 • O parabola
  O mare opera despre un mare razboi, actiunea acestui roman alegoric despre Primul Razboi Mondial desfasurandu-se in transeele din Franta. Una din operele majore scrise de Faulkner, el insusi luptand in razboi. Intr-o dimineata de mai a anului 1918, un eveniment neobisnuit se petrece pe campul de bat..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 39,99 Lei
 • Recviem pentru o calugarita
  Deborah Jones, reporter de la ziarul Miami Herald, e hotarata sa descopere adevarul despre cazul lui William Craig, un veteran de razboi pe care il asteapta executia pentru ca l-a ucis pe fiul unui senator celebru care i-a violat nepoata. Deborah vrea sa afle adevarul despre acest caz, nu numai pent..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 36,99 Lei