Carti de 1938 - Pearl Sydenstricker Buck

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Mama
  Mama este povestea unei femei aparent neinsemnate, dintr-o lume indepartata si ingropata in istorie. Romanul zugraveste intr-un limbaj viu portretul unei femei sarace dintr-o regiune rurala a Chinei. Mama cea anonima, asemenea celorlalte personaje feminine din carte, este o reprezentare a milioanelo..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,03 Lei
 • Ogorul
  Ogorul este povestea ascensiunii unui taran sarac dintr-o provincie chineza de la inceputul secolului XX, un barbat care, prin truda indarjita si oportunism de moment, izbuteste sa se imbogateasca si sa asigure un viitor prosper copiilor sai. Personajul central al cartii, Wang Lung, este obsedat de ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 31,74 Lei
 • Pamant Bun, Casa de lut, Vol. 1
   Desi au trecut mai bine de 60 de ani de cand acest remarcabil roman a castigat Premiul Pulitzer, si-a pastrat popularitateaDevenind unul dintre marile romane ale literaturii clasice moderne. „Pot sa scriu doar despre ceea ce cunosc si nu cunosc altceva decat China, pentru ca totdeauna am trait acol..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 28,88 Lei
 • Pavilionul femeilor
  Cand doamna Wu, stapana unei case de nobili dintr-o provincie chineza, implineste patruzeci de ani, hotaraste sa se retraga din dormitorul sotului si sa-i aduca acestuia o tanara concubina. Ea ramine insa administratoarea averii familiei si dirijeaza cu tact si fermitate intreaga gospodarie, incerca..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,95 Lei