Carti de 1929 - Thomas Mann

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Casa Buddenbrook, Vol. 1
  Acest volum a aparut la editura, in colectia .„Ceea ce n-as fi indraznit sa sper a fost ca interesul pentru aceasta carte sa depaseasca, obiectiv si subiectiv, granitele Germaniei, ca istoria „declinului unei familii“ sa-i viziteze si pe altii, ca burghezia europeana din Copenhaga sau Marsilia sa se..
  Fara TVA: 10,80 Lei 10,80 Lei 15,00 Lei
 • Casa Buddenbrook, Vol. 2
  Acest volum a aparut la editura , in colectia .„Ceea ce n-as fi indraznit sa sper a fost ca interesul pentru aceasta carte sa depaseasca, obiectiv si subiectiv, granitele Germaniei, ca istoria „declinului unei familii“sa-i viziteze si pe altii, ca burghezia europeana din Copenhaga sau Marsilia sa se..
  Fara TVA: 10,80 Lei 10,80 Lei 15,00 Lei
 • Iosif si fratii sai. Iosif in Egipt, Vol. 2 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Ma iubesti, Usarsif, zeu intrupat in sclav, soimul meu ceresc, ma iubesti, oare, asa cum te iubesc eu, inca de mult, cu voluptate si chin? Iti arde si tie sangele de dor dupa al meu, cum imi arde mie sangele dupa tine, incat a trebuit sa-ti pictez ..
  Fara TVA: 16,96 Lei 16,96 Lei 19,95 Lei
 • Iosif si fratii sai. Iosif, hranitorul. Vol. 3 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Dumnezeu te-a dat si te-a luat, sopti Iacob, si te-a dat iarasi, dar nu de tot. El te-a si pastrat. Este adevarat ca El a primit ca sangele animalului sa treaca drept cel al fiului si, totusi, nu esti, ca Isaac, o jertfa refuzata. Mi-ai vorbit de b..
  Fara TVA: 16,96 Lei 16,96 Lei 19,95 Lei
 • Iosif si fratii sai. Istoriile lui Iacob. Tanarul Iosif, Vol. 1 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„Aici, pe tanarul Iosif il cuprindea ameteala… Era un om ca noi, asa ne pare, si, desi traia timpuriu, era – matematic vorbind – la fel de departe de inceputurile omenescului (si vom trece cu totul sub tacere inceputurile in sine ale lucrurilor) ca ..
  Fara TVA: 16,96 Lei 16,96 Lei 19,95 Lei
 • Lotte la Weimar
  In septembrie 1816, o trasura opreste in fata hotelului Elefantul din Weimar. Din ea coboara o doamna respectabila, insotita de fiica si de camerista. Foarte curand, chelnerul venit in intampinare face o descoperire care trezeste la viata oraselul cufundat in acalmie: distinsa doamna, semnand in reg..
  Fara TVA: 34,39 Lei 34,39 Lei 40,46 Lei
 • Marturisirile escrocului Felix Krull
  Memoriile escrocului roman George Manolescu – unul dintre modelele lui Felix Krull –, traduse in germana in 1905 de Paul Langenscheidt, au devenit sursa de inspiratie pentru mai multi scriitori si subiect pentru cercetari psihologice sau criminologice. In romanul de fata, figura acestui escroc simpa..
  Fara TVA: 34,39 Lei 34,39 Lei 40,46 Lei