Carti de 1929 - Thomas Mann

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Iosif si fratii sai. Iosif in Egipt, Vol. 2 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Ma iubesti, Usarsif, zeu intrupat in sclav, soimul meu ceresc, ma iubesti, oare, asa cum te iubesc eu, inca de mult, cu voluptate si chin? Iti arde si tie sangele de dor dupa al meu, cum imi arde mie sangele dupa tine, incat a trebuit sa-ti pictez ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,95 Lei
 • Iosif si fratii sai. Iosif, hranitorul. Vol. 3 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Dumnezeu te-a dat si te-a luat, sopti Iacob, si te-a dat iarasi, dar nu de tot. El te-a si pastrat. Este adevarat ca El a primit ca sangele animalului sa treaca drept cel al fiului si, totusi, nu esti, ca Isaac, o jertfa refuzata. Mi-ai vorbit de b..
  Fara TVA: 14,96 Lei 14,96 Lei 19,95 Lei
 • Lotte la Weimar
  In septembrie 1816, o trasura opreste in fata hotelului Elefantul din Weimar. Din ea coboara o doamna respectabila, insotita de fiica si de camerista. Foarte curand, chelnerul venit in intampinare face o descoperire care trezeste la viata oraselul cufundat in acalmie: distinsa doamna, semnand in reg..
  Fara TVA: 30,35 Lei 30,35 Lei 40,46 Lei
 • Marturisirile escrocului Felix Krull
  Memoriile escrocului roman George Manolescu – unul dintre modelele lui Felix Krull –, traduse in germana in 1905 de Paul Langenscheidt, au devenit sursa de inspiratie pentru mai multi scriitori si subiect pentru cercetari psihologice sau criminologice. In romanul de fata, figura acestui escroc simpa..
  Fara TVA: 30,35 Lei 30,35 Lei 40,46 Lei
 • Muntele vrajit
  O capodopera a literaturii secolului XX, Muntele vrajit strange intr-o adevarata fresca intelectuala toate fortele ce actioneaza asupra omului modern. Thomas Mann descrie in romanul sau societatea europeana de dinainte de Primul Razboi Mondial, o lume bolnava ce se indreapta catre o catastrofa. Auto..
  Fara TVA: 57,38 Lei 57,38 Lei 75,00 Lei