Carti de 1929 - Thomas Mann

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Casa Buddenbrook
  „Ceea ce n-as fi indraznit sa sper a fost ca interesul pentru aceasta carte sa depaseasca, obiectiv si subiectiv, granitele Germaniei, ca istoria «declinului unei familii» sa-i viziteze si pe altii, ca burghezia europeana din Copenhaga sau Marsilia sa se regaseasca in ea, ca scriind- in forma si con..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 49,99 Lei
 • Doctor Faustus
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Povestea vietii lui Adrian Leverkuhn - biografia fictiva a unui compozitor care isi vinde sufletul diavolului - reprezinta pentru Thomas Mann un bun prilej de a cuprinde laolalta toate etapele de dezvoltare ale vechii legende a lui Faust si a le pun..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 49,00 Lei
 • Iosif si fratii sai. Iosif, hranitorul. Vol. 3 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Dumnezeu te-a dat si te-a luat, sopti Iacob, si te-a dat iarasi, dar nu de tot. El te-a si pastrat. Este adevarat ca El a primit ca sangele animalului sa treaca drept cel al fiului si, totusi, nu esti, ca Isaac, o jertfa refuzata. Mi-ai vorbit de b..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • Lotte la Weimar
  In septembrie 1816, o trasura opreste in fata hotelului Elefantul din Weimar. Din ea coboara o doamna respectabila, insotita de fiica si de camerista. Foarte curand, chelnerul venit in intampinare face o descoperire care trezeste la viata oraselul cufundat in acalmie: distinsa doamna, semnand in reg..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 40,46 Lei
 • Marturisirile escrocului Felix Krull
  Memoriile escrocului roman George Manolescu – unul dintre modelele lui Felix Krull –, traduse in germana in 1905 de Paul Langenscheidt, au devenit sursa de inspiratie pentru mai multi scriitori si subiect pentru cercetari psihologice sau criminologice. In romanul de fata, figura acestui escroc simpa..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 40,46 Lei
 • Muntele vrajit
  O capodopera a literaturii secolului XX, Muntele vrajit strange intr-o adevarata fresca intelectuala toate fortele ce actioneaza asupra omului modern. Thomas Mann descrie in romanul sau societatea europeana de dinainte de Primul Razboi Mondial, o lume bolnava ce se indreapta catre o catastrofa. Auto..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 75,00 Lei