Carti de 1929 - Thomas Mann

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Alteta regala
  O comedie in forma de roman si-a numit Thomas Mann (1875-1955) aceasta carte de tinerete. Cu afectiune, dar si cu vadita placere de a parodia, ea ne infatiseaza povestea unei mici resedinte princiare dinaintea primului razboi mondial.„Intalnim aici un principe, un miliardar american, un sofer, un ca..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 39,99 Lei
 • Doctor Faustus
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Povestea vietii lui Adrian Leverkuhn - biografia fictiva a unui compozitor care isi vinde sufletul diavolului - reprezinta pentru Thomas Mann un bun prilej de a cuprinde laolalta toate etapele de dezvoltare ale vechii legende a lui Faust si a le pun..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 49,00 Lei
 • Iosif si fratii sai. Iosif in Egipt, Vol. 2 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Ma iubesti, Usarsif, zeu intrupat in sclav, soimul meu ceresc, ma iubesti, oare, asa cum te iubesc eu, inca de mult, cu voluptate si chin? Iti arde si tie sangele de dor dupa al meu, cum imi arde mie sangele dupa tine, incat a trebuit sa-ti pictez ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • Iosif si fratii sai. Iosif, hranitorul. Vol. 3 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Dumnezeu te-a dat si te-a luat, sopti Iacob, si te-a dat iarasi, dar nu de tot. El te-a si pastrat. Este adevarat ca El a primit ca sangele animalului sa treaca drept cel al fiului si, totusi, nu esti, ca Isaac, o jertfa refuzata. Mi-ai vorbit de b..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • Iosif si fratii sai. Istoriile lui Iacob. Tanarul Iosif, Vol. 1 (Top 10+)
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„Aici, pe tanarul Iosif il cuprindea ameteala… Era un om ca noi, asa ne pare, si, desi traia timpuriu, era – matematic vorbind – la fel de departe de inceputurile omenescului (si vom trece cu totul sub tacere inceputurile in sine ale lucrurilor) ca ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • Lotte la Weimar
  In septembrie 1816, o trasura opreste in fata hotelului Elefantul din Weimar. Din ea coboara o doamna respectabila, insotita de fiica si de camerista. Foarte curand, chelnerul venit in intampinare face o descoperire care trezeste la viata oraselul cufundat in acalmie: distinsa doamna, semnand in reg..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 40,46 Lei
 • Lotte la Weimar
  Cu ironia sa plina de rafinament, cu inegalabila sa maiestrie artistica, Thomas Mann imagineaza o posibila intilnire intre iubita din tinerete a lui Goethe, neuitata Lotte a lui Werther, si cel care, cincizeci de ani mai tirziu, devenise patriarhul literaturii germane. Cita emotie reprimata, cite se..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 45,00 Lei
 • Marturisirile escrocului Felix Krull
  Memoriile escrocului roman George Manolescu – unul dintre modelele lui Felix Krull –, traduse in germana in 1905 de Paul Langenscheidt, au devenit sursa de inspiratie pentru mai multi scriitori si subiect pentru cercetari psihologice sau criminologice. In romanul de fata, figura acestui escroc simpa..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 40,46 Lei
 • Muntele vrajit
  O capodopera a literaturii secolului XX, Muntele vrajit strange intr-o adevarata fresca intelectuala toate fortele ce actioneaza asupra omului modern. Thomas Mann descrie in romanul sau societatea europeana de dinainte de Primul Razboi Mondial, o lume bolnava ce se indreapta catre o catastrofa. Auto..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 75,00 Lei