Carti de Relatii publice & Comunicare

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 1989-1992 Presa libera?! Presa in Romania post-comunista
  „...Constient de riscul ca demersul de istorie orala sa aduca in atentie informatii mai degraba cu valoare anecdotica decat utile analitic, Matei Gheboianu a urmarit prin intrebarile sale sa obtina raspunsuri relevante atat pentru politica de continut a publicatiilor studiate, cat si pentru dimensiu..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 35,99 Lei
 • Adland. Istoria universala a publicitatii
  „Publicitatea este extrem de interesanta acum pentru ca nimeni nu stie cum va evolua. Multe dintre agentiile descrise in aceste pagini pot fi inca privite ca modele; altele sunt exponate de muzeu. Viitorul publicitatii nu va semana cu trecutul ei. Expertii sunt ocupati cu cautarea consumatorilor, di..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 35,64 Lei
 • Arta persuasiunii. Editia a II-a
  Cum sa influentezi oamenii si sa obtii ceea ce vrei.Arta persuasiunii. Editia a II-a face parte din colectia a editurii  si este un ghid practic menit sa sublinieze importanta comunicarii persuasive in asigurarea reusitei profesionale. Indiferent care este obiectul unei negocieri, succesul va fi de..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 32,00 Lei
 • Arta retelelor sociale. Sfaturi pentru utilizatori experimentati
  Pana acum trebuie sa fie clar ca, indiferent daca promovezi o afacere, un produs sau pe tine insuti, retelele sociale sunt in topul lucrurilor care determina daca vei avea succes sau daca vei esua. Si exista nenumarati experti, autori si consultanti dornici sa te sfatuiasca.Dar nu e nimeni asemeni l..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Arta si comunicare
  Arta si comunicare, scrisa de  si publicata la editura , propune explorarea unor resorturi launtrice ale celor doua domenii fundamentale ale activitatii umane. Autorul cauta sa verifice daca exista un raport de egalitate intre acestea, urmarind manifestarile artistice ca fenomene relationale, din pr..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 17,34 Lei
 • Aspecte ale polifoniei lingvistice
  Cartea de fata explica mecanismul de functionare al polifoniei in patru directii, doar formal diferite, dar subscriind toate aceluiasi tipar de constructie: fiecare voce sau punct de vedere lasa sa razbata un conglomerat de alte voci sau puncte de vedere pe care le comporta, cu care se identifica sa..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 24,00 Lei
 • Brief. 99 de chestii pe care as fi vrut sa le stiu cand am intrat in publicitate
  9 secrete ale muncii de creatie, dupa Sorin Tranca:„Cand nu‑ti vine ideea, esti pe-aproape.“„Doar unu la suta din ideile tale conteaza.“„Un copywriter bun stie cand nu trebuie sa scrie nimic.“„Un creativ bun e un bun traducator.“„Directorul de creatie are patru minute pentru tine.“„Cand, in sfarsit ..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Campanii si strategii de PR
   Din cuprins: Consideratii generale asupra PR; Agentia de PR ? Departamentul de imagine; Modele de strategii si campanii de PR; Cristalizarea si definirea clara a problemei, respectiv a temei abordate de campania de PR; Definitivarea si stabilirea obiectivelor; Planificare, calendar, buget; Evaluare..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 23,12 Lei
 • Clivajele politice in Europa Centrala si de Est
  Din cuprins:Formarea clivajelor in zona partidelor politice in Europa Centrala si Orientala. In cautarea unei metode de comparatie;Clivajele politice in Europa Centrala. Analiza comparativa si deriva conceptelor;Influenta Bisericii asupra dezvoltarii clivajului politic religios in sapte dintre taril..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,35 Lei
 • Communication du symbolique et symbolique de la communication dans les societes modernes et postmodernes
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Actes du colloque international ORC IARSIC-ESSACHESS 8 - 9 novembre 2012.Le colloque international Communication du symbolique et symbolique de la communication dans les societes modernes et postmodernes s'est propose d'etudier les liens tout a la f..
  Fara TVA: 69,99 Lei 69,99 Lei 86,70 Lei
 • Communication publiques et organisationnelles
  Editura comunicare.ro anunta aparitia volumului Communications publiques et organisationnelles. Intersections des savoirs, editat de Sylvie Alemanno, Camelia Beciu si Denisa-Adriana Oprea.Volumul reuneste texte prezentate la colocviul franco-roman din 2014, organizat la Universitatea Bucuresti, si a..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,00 Lei
 • Comunicare culturala si comunicare lingvistica in spatiul european
   Din cuprins: Lumea europeana ca unitate in diversitate; Succesiunea si coexistenta focarelor culturale in spatiul european; Comunicarea dintre limbi, corolar al comunicarii dintre culturi; Comunicarea interromanica; Comunicarea intergermanica; Interferenta influentelor lingvistice in spatiul europe..
  Fara TVA: 45,99 Lei 45,99 Lei 56,83 Lei
 • Comunicarea 2.0. New media, participare si populism
  „Ce-l deosebeste pe Beppe Grillo de Silvio Berlusconi in spatiul public modern? Dar pe Remus Cernea de Gigi Becali? Populistii de rit vechi se promoveaza in special prin TV, in timp ce neopopulistii se misca natural in mediul digital, explica Antonio Momoc. Cartea sa abordeaza comunicarea prin prism..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei
 • Comunicarea in conflictele internationale. Secolul XX si inceputul secolului XXI
  Comunicarea in conflictele internationale se adreseaza studentilor de la facultatile de comunicare, relatii publice, jurnalism, stiinte politice, istorie si relatii internationale, indemnandu-i la reflectie asupra rolului tot mai crescut al proceselor comunicationale in politica interna si in diplom..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,68 Lei
 • Comunicarea interculturala. Paradigma pentru managementul diversitatii
  „Volumul este structurat in doua parti. Prima parte este un demers justificativ in argumentarea locului pe care-l detine acest titlu in gestionarea eficienta a diversitatii culturale. In sensul precizat, demersul propune un model teoretic interdisciplinar pentru a explica noile raporturi in care se ..
  Fara TVA: 36,99 Lei 36,99 Lei 46,24 Lei
 • Conflictele din stiri. Impactul asupra cinismului, increderii si participarii politice
  Din Cuprins:O noua directie de cercetare in studiul efectelor media: media malaise;Mass-media ca actor cheie al spatiului public actual;Efectele media: deschiderea cutiei negre;Media: realitati si practici multiple;Caracteristicile comunicarii politice actuale;Agenda setting si implicatiile sale pol..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 32,75 Lei
 • Criticismul retoric in stiintele comunicarii. Atelier pentru un vis
  Din Cuprins:O istorie metodologica americana a domeniului stiintelor comunicarii;O istorie alternativa a abordarilor calitative si critice ale fenomenelor comunicationale;Alberto Gonzalez: Ghidul;Edwin Black: Inceputul;Criticismul neo-aristotelian: Forbes Hill;Criticismul etic: Karlyn Kohrs Campbell..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 35,64 Lei
 • Cultul secretului. Mecanismele cenzurii in presa comunista
  Cultul secretului isi centreaza analiza asupra controlului privit ca sistem plurivalent de metode si practici de supraveghere. Pe baza unor documente aflate la Arhivele Nationale Istorice Centrale, Arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii si Arhiva Ministerului Culturii si ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,85 Lei
 • Cum sa comunici cu oricine
   92 de reguli de comportament pentru un succes garantat.„Nu numai ca vei sparge gheata, ci ii vei impresiona pe ceilalti cu noile tale abilitati.“ - LARRY KING„Cel mai bun ghid pentru cei isteti… un instrument indispensabil in conversatii.“ - SALLY JESSE RAPHAELI-ai admirat vreodata pe acei oameni d..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,86 Lei
 • Cum sa-ti faci publicitate
  „Cum sa-ti faci publicitate se doreste a fi un indrumar pentru toti cei care vor sa-si faca publicitate sau pentru cei care vor sa invete unele secrete ale acesteia. Chiar daca apelezi la profesionisti tot trebuie sa stii ce ceri, tot trebuie sa vezi daca ce iti ofera va avea impact, pana la urma su..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,27 Lei
 • Cum se scrie un text
  Mai mult decat o practica necesara astazi, Cum se scrie un text ofera posibilitatea cunoasterii de sine, inlesnind, prin urmare, cunoasterea celorlalti, comunicarea interumana reala. , cercetator avizat in domeniul teoriei comunicarii, va prezinta un model dupa care se poate construi un text, confer..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,85 Lei
 • Curs de mediologie generala
   Cercetand ansamblul discursurilor, de la cele religioase la cele stiintifice, discursul mediologic se deschide unor categorii largi de receptori, de la cei interesati de istoria mentalitatilor, antropologie, religie, politica si pana la cei atrasi de filosofie, ideologie sau stiinta. Cele doispreze..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 38,53 Lei
 • Deontologia comunicarii publice
  „Multi cred ca o carte dedicata deontologiei profesiilor din campul comunicarii este un proiect utopic. Realitatea din jurul nostru arata totala indiferenta a celor mai multi dintre specialisti fata de etica profesionala. Dar in urma cu ceva ani era utopic sa te lupti impotriva efectelor nocive ale ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 31,74 Lei
 • Deontologia mijloacelor de comunicare
   Din cuprins:  Trasaturi ale mijloacelor de comunicare; Principii si valori; Coduri deontologice; Omisiuni; Critici si obstacole.    NUME CARTE: Deontologia mijloacelor de comunicareISBN: 9736111032PRET EDITURA: 14.26AUTOR(i): Jean-Claude BertrandTRADUCATOR(i): Gafitescu MihaelaEDITURA: Institutul E..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,26 Lei
 • Dictionar de teorie critica
  Stiintele umane se prezinta astazi ca un hatis de teorii strabatut de o terminologie inepuizabila. Interdisciplinaritatea cere celor care participa la viata academica si culturala, sub o forma sau alta (de la studenti la universitari, critici, jurnalisti de cultura etc.), o privire de ansamblu asupr..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,65 Lei
 • Dictionary of Media Studies
  Covering television, film, radio and theatre, the Dictionary of Media Studies includes thousands of words and expressions used in the media and entertainment industries. Whether someone wants to find out the definition of cinema verite or the components of a storyboard, this dictionary has all the a..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 62,00 Lei
 • Dimensiunea retorica a imaginii publicitare a imaginii publicitare
  Din Cuprins:O istorie metodologica americana a domeniului stiintelor comunicarii O istorie alternativa a abordarilor calitative si critice ale fenomenelor comunicationale Alberto Gonzalez: Ghidul Edwin Black: Inceputul Criticismul neo-aristotelian: Forbes Hill Criticismul etic: Karlyn Kohrs Campbell..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 22,00 Lei
 • Discursul religios in mass-media. Cazul Romaniei postdecembriste
  Volumul de fata reprezinta incununarea unui efort doctoral de lunga durata, din care a rezultat un studiu foarte serios si atent documentat. Autoarea pleaca de la premisa ca evenimentele din decembrie 1989 au marcat, in Romania, inceputul unei perioade de evidenta libertate care tine mai degraba de ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 22,16 Lei
 • Economia mass-media
  O firma de media poate sa dea faliment sau sa fie prospera, se poate extinde de la nivel local la nivel international sau poate deveni ineficienta. Volumul explica de ce uneori un ziar local este mai profitabil decat unul central, de ce o institutie de presa care nu ii aduce profit proprietarului es..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 31,74 Lei
 • Educatia si alfabetizarea media
  Lucrarea este rezultatul unei ample cercetari sociologice efectuate asupra elevilor de liceu din Romania, in care s-a masurat nivelul de alfabetizare media al acestora. Pe baza informatiilor obtinute s-a elaborat un program de educatie media, menit sa atraga atentia asupra importantei interactiunii ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,00 Lei
 • Formele fara fond, un brand romanesc
  „Teoria formelor fara fond este una dintre cele mai raspandite si cunoscute teorii din cultura romana. Analizata de figuri reprezentative ale spiritualitatii romanesti, ea s-a bucurat de un mare numar de comentarii si analize, insa fara sa fi facut obiectul unui studiu special. Timp indelungat am me..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 41,42 Lei
 • Fundamente privind elaborarea unei lucrari stiintifice
  Lucrarea reuneste notiunile de baza necesare in domeniul cercetarii stiintifice. Acestea sunt prezentate, explicate si exemplificate pe intelesul tuturor celor care doresc sa elaboreze o lucrare stiintifica, cel putin la standarde minimale.Volumul „Fundamente privind elaborarea unei lucrari stiintif..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 20,00 Lei
 • Geografiile simbolice
   Din cuprins:Cartografii simbolice, cartografii imaginate, cartografii inventate;Cartografii ale Razboiului Rece;Spectrele lui Marx si (de) construirea Europei divizate sau mizeria utopiei comuniste;Reprezentari heterotopice: intre localizarile reale si cele imaginare ale Romaniei;Romania - tara diz..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,27 Lei
 • In asteptarea Europei si dupa? Transformarile discursului jurnalistic in Romania europeanaului jurnalistic in Romania europeana
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„In asteptarea Europei si dupa?“ este o incercare de redefinire a identitatii discursive a actorilor politici si mediatici ai sferei publice in Romania europeana, care isi propune evaluarea implicatiilor avute de construirea temporalitatii asteptari..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 31,00 Lei
 • Interviul. Recurs la memoria culturala
   Reconstituirea unei epoci cultural bazata pe efectele politicului este un proces comunicational complex, in care emotia si reminiscentele amintirii personale contribuie la amprentarea subiectiv-reconstitutiva a fenomenului. Se realizeaza astfel o constructie din rememorari (bazate pe trairea person..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,00 Lei
 • Introducere in designul de presa
  Cartea se doreste a fi o initiere in domeniul designului de presa, fiind destinata studentilor si practicienilor aflati la inceput de drum. Construita pe scheletul cursului cu aceeasi tema de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (ID), lucrarea isi propune sa imbine, in masura posibilu..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 31,70 Lei
 • Introducere in publicitate
   Daca in Statele Unite sau in Europa occidentala teoria si practica publicitatii au fost institutionalizate de mult, sub forma modulelor curiculare sau chiar a facultatilor dedicate exclusiv studiului acestui domeniu la nivel universitar si postuniversitar, la noi abia acum se cristalizeaza cursuril..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Introducere in sistemul mass-media (Editia a IV-a)
  Editia a IV-a revazuta si adaugitaMass-media a devenit un punct de referinta in lumea moderna, in jurul ei gravitind toate celelalte segmente ale societatii: economic, politic, cultural sau social. Stiri de ultima ora, informatii din cele mai variate domenii, documentare, interviuri in presa scrisa,..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,95 Lei
 • Jurnalistul Camil Petrescu
  Din cuprins: Privire asupra istoriei presei; De la discurs la text. Textul jurnalistic; Camil Petrescu - prin publicistica spre jurnalistica; Etapele publicisticii camil petresciene („intre Dunare si Carpati, totul este eseu.“); Etapele jurnalisticii camilpetrescieneCamil Petrescu sustinea un punct ..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 23,12 Lei
 • La taclale cu idolii
  Avatar al dezbaterii, talk-show-ul este un gen in plina glorie in televiziunea actuala. Prin acest studiu, Daniela Zeca-Buzura propune „o elucidare din mers“, din interiorul dinamicii fenomenului de televiziune, a principiilor de functionare a talk-show-ului – un gen preponderent in controversatul c..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,85 Lei
 • La Turquie en Europe? Construction discursive de l'alterite
  Aceasta carte se centreaza pe o tematica foarte sensibila care inflameaza dezbaterile publice in Europa - aderarea Turciei la Uniunea europeana. Lucrarea isi propune sa deconstruiasca toate categoriile de stereotipuri invocate de protagonistii sferei publice europene emergente, in scopul de a da sea..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 25,00 Lei
 • Les connecteurs en francais et en roumain: plans d'organisation du discours
  Sommaire:Plans d'organisation du discours;Les connecteurs problemes de definition et de classification;Etude de cas: le connecteur mais et ses correspondants en roumain;Exercices sur solidarite discursive. NUME CARTE: Les connecteurs en francais et en roumain: plans d'organisation du discoursISBN: 9..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 23,60 Lei
 • Limbajul publicitatii
  Reclamele pot fi privite ca un joc de puzzle. Autoarea a reusit sa sparga „codul“ jocului, prezentand publicitatea intr-o lumina clara. Ea demonstreaza modul in care mesajele publicitare sunt construite din punct de vedere lingvistic, in contextul cultural contemporan.Cartea este un instrument foart..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 22,11 Lei
 • Managementul comunicarii in situatii de criza
  Managementul comunicarii in situatii de criza se adreseaza in primul rand studentilor din invatamantul masteral, precum si celor din invatamantul universitar care doresc sa aprofundeze aspecte legate de comunicarea de criza. In al doilea rand, cartea este utila specialistilor in relatii publice care..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,68 Lei
 • Manual de jurnalism
  Reorganizat intr-un unic volum la editia a treia, Manualul de jurnalism este prima colectie romaneasca exhaustiva de lucrari in domeniul mass-mediei. Studiile actualizate in conformitate cu noile tendinte ale practicii jurnalistice prezinta numeroase exemple, dar si greseli din presa romaneasca post..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 59,95 Lei
 • Mediatizarea discursului electoral
   Din cuprins: Comunicare politica; Personalizarea politicului; Mediatizarea politicului; Cimpul electoral; Metode de constructie si analiza a imaginiiTeoriile care concureaza la conceptualizarea comunicarii politice au dezvoltat noi si noi abordari privind influentele comunicarii asupra domeniului p..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 40,46 Lei
 • Mesajul. Continut si relatie
  „Orice comunicare presupune un angajament care, in fapt, este o relatie. Aceasta insemna ca o comunicare nu se limiteaza sa transmita o informatie, ci determina si un comportament. Procesul este definit de Gregory Bateson ca fiind alcatuit din doua operatiuni exprimate prin Indicele si Ordinul orica..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 41,42 Lei
 • Mit si publicitate
  Aceasta carte Mit si publicitate scrisa de Madalina Moraru apare la editura .„Exista in mediile intelectuale din Romania preconceptia ca, despre presa, despre publicitate sau despre comunicare politica oricine poate sa isi dea cu parerea. Lucrul este adevarat, dar numai daca acceptam formula caustic..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 28,80 Lei