Carti de Psihologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 solutii simple impotriva timiditatii
  Cum sa invingem timiditatea, anxietatea sociala si teama de a vorbi in publicDin cand in cand, cu totii ne simtim inconfortabil in locuri publice, inconjurati de necunoscuti si constransi de obligatii sociale. De fapt, senzatiile de anxietate sociala si timiditate sunt perfect normale. Ca si alte fo..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • 101 aparari. Cum se autoprotejeaza mintea
  Schimbarea psihica depinde de modificarea apararilor. Mintea omului are o capacitate uimitoare de a inventa mecanisme care sa il protejeze de constientizarea emotiilor neplacute. Aceste mecanisme sunt adesea mascate si opereaza fara ca individul sa le constientizeze. De exemplu, un individ incapabil..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 45,00 Lei
 • 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie
   Metaforele sunt recunoscute drept un element esential al artei comunicarii terapeutice eficiente. Dar cum sa spui povesti care sa capteze clientul in mod eficient ? Unde sa gasesti materialele sau sursele pentru a crea povesti adecvate? Volumul de fata raspunde la aceste intrebari si ofera un ghid ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 55,00 Lei
 • 101 succese terapeutice. Depasirea transferului si a rezistentei in psihoterapie
   In psihoterapie, cheia succesului este lucrul cu transferul.In ce consta un succes terapeutic si cum se obtine? Pornind de la 101 situatii clinice reale, autorul exploreaza seria de interventii terapeutice reusite aflate la dispozitia terapeutului in fiecare dintre fazele psihoterapiei, explicand c..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,00 Lei
 • 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc
  Pornind de la tendinta naturala a copilului de a imagina roluri si de a construi povesti relevante pentru viata sa interioara, terapia prin joc este larg folosita in abordarea problemelor psihice ale copiilor si adolescentilor. Cele 101 tehnici prezentate in acest volum ofera psihologilor, educatori..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 54,99 Lei
 • 50 de semne ale tulburarilor psihice
   Ghid accesibil al simptomelor care tin de psihiatrie si ce ar trebui sa stiti despre acestea. Furie, oboseala, obsesii, pierderi de memorie, tulburari de performanta sexuala, ganduri suicidare. Sa fie acestea semnele unei tulburari psihice? Cum ai putea fi sigur? Ar trebui sa consulti un medic? Ace..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,35 Lei
 • A avea sau a fi?
  Un manifest pentru o noua ordine psihologica si socio-economica, asa poate fi descrisa pe scurt cartea A avea sau a fi? Erich Fromm urmareste istoria si efectele a doua moduri fundamentale de a exista: cel bazat pe avere, putere si agresivitate, respectiv cel motivat de dragoste, daruire si spontane..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei
 • A face dragoste aproape perfect
  „Ai nevoie de imaginatie, umor, poezie si bucurie molipsitoare ca sa ajungi sa simti magia lui a face dragoste. Altfel, faci sex si... sex. AtAt. Eventual, ai idei obsesive de performanta. Asa ca... printre glume, tehnici erotice, modele, cazuri, povesti, vei afla ce iti este cu adevarat necesar ca ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,03 Lei
 • Abc-ul Psihopatului de succes
  Dupa ce a publicat bestseller-ul "Intelepciunea psihopatilor", Editura Globo ofera cititorului pasionat de expeditii prin labirinturile psihicului uman o noua carte de referointa, scrisa de acelasi autor: "ABC-ul psihopatului de succes".Doctorul Kevin Dutton este cercetator la Departamentul de Psiho..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,90 Lei
 • Adevar sau minciuna. Fii sincer cu tine si cu ceilalti!
  Daunatoare copilului, minciunile si lucrurile nespuse raman distrugatoare si la varsta adulta. Cum sa iesi din impasuri, sa te cunosti mai bine si sa ajungi la pacea interioara? Pentru Marc Pistorio, exista o singura cale catre fericirea care dureaza: autenticitatea. Autenticitatea fata de sine insu..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 32,90 Lei
 • ADN-ul relatiilor
  Tot ce avem nevoie sa stim despre relatii se afla incifrat in codul ADN. Codul ADN-ului relational este format din trei lanturi foarte simple, dar totodata profunde: Ai fost creat pentru relatii.Ai fost creat cu capacitatea de a alege.Ai fost creat sa-ti asumi responsabilitatea pentru propria persoa..
  Fara TVA: 17,85 Lei 17,85 Lei 24,09 Lei
 • Agresivitatea la varsta adolescentei
  Din Cuprins:Acceptiuni si teorii ale agresivitatii;Cauze si forme de manifestare ale agresivitatii;Masuri de prevenire s limitare a comportamentului agresiv;Program de limitare a comportamentelor agresive in adolescenta.„Din punct de vedere temporal, studiul problematicii agresivitatii a capatat amp..
  Fara TVA: 36,99 Lei 36,99 Lei 42,39 Lei
 • Agresivitatea pasiva
  Ni se intampla tuturor sa mascam furia, mania. La unii oameni, ascunderea agresivitatii devine obisnuinta. Astfel se naste agresivitatea pasiva, care nu inseamna suprimarea agresivitatii, ci doar manifestarea ei pe cai ocolite. Adevarata lovitura sub centura, agresivitatea pasiva poate crea probleme..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 45,00 Lei
 • Analiza tranzactionala in psihoterapie
  Dintre abordarile psihoterapeutice, analiza tranzactionala se distinge prin profunzimea teoriei si gama variata a aplicatiilor sale, putand fi folosita in tratamentul tuturor tipurilor de tulburari psihice, incepand cu problemele de zi cu zi si pana la psihozele grave, in terapia individuala, de gru..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 45,00 Lei
 • Analiza viselor. Note ale seminarului sustinut intre 1928 si 1930
  Cititorul consecvent al operelor lui C.G. Jung, publicate sistematic de Editura Trei in ultimii zece ani, a constatat, fara indoiala, preponderenta expunerii teoretice asupra materialului clinic si a consideratiilor de tehnica. Prezentul volum, care cuprinde transcrierea seminarului pe tema interpre..
  Fara TVA: 57,99 Lei 57,99 Lei 81,88 Lei
 • Anatomia distructivitatii umane
  Care sunt radacinile agresivitatii umane? Cum putem explica resorturile razboaielor sau ale regimurilor opresive? Pornirile noastre violente tin de animalitatea noastra ori constituie, mai curand, o determinanta culturala? Incercand sa-si croiasca o cale dincolo de instinctualismul lui Konrad Lorenz..
  Fara TVA: 46,99 Lei 46,99 Lei 66,47 Lei
 • Anorexia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament
   Cu o incidenta in continua crestere in ultimele decenii, anorexia nervoasa este tulburarea mentala care prezinta cel mai ridicat risc de mortalitate in randul adolescentilor si al carei tratament se dovedeste adesea extrem de dificil. Rezultat al experientei psihoterapeutice a autorilor, volumul es..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,92 Lei
 • Antreneaza-ti creierul. Peste 300 de tehnici si exercitii de memorie, inteligenta si creativitate
  Zi de zi, creierul nostru trebuie sa faca fata la nenumarate provocari, de la amintirea codurilor PIN pana la citirea unei harti sau rezolvarea unui puzzle. Aceasta carte prezinta un program intensiv de imbunatatire a memoriei si a abilitatil or cognitive pentru a te ajuta sa faci fata unor astfel d..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 69,90 Lei
 • Aproape de sufletul animalelor - o sinteza de psihologie animala si etologie
   Din cuprins:Psihic animal - exista oare Incursiune in trecut;Din viscere prelungire;Fatalitatea reactivitatii instinctive;Sclipirea inteligentei;In interiorul„sufletului“ animalelor.Aproape de sufletul animalelor - o sinteza de psihologie animala si etologie prezentare Prin ce oamenii, din vremuri ..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 32,75 Lei
 • Arta de a comunica. Metode, forme si psihologia situatiilor de comunicare
  Editia a II-a. Activitate umana fundamentala, comunicarea, a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari, pentru a oferi o perspectiva coerenta asupra psihologiei comunicarii...
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Arta de a cultiva relatii durabile
  Traducere de: Nicolae Balta„In calitate de psihiatru, vad zi de zi persoane incurcate in stangacii relationale care duc la esec. De ce unora le este atat de greu sa se angajeze intr-o relatie amoroasa? De ce altii nu reusesc sa-si faca prieteni? De ce atatea dificultati — si chiar conflicte — la mun..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Arta de a fauri oameni
  Viata unei familii seamana cu un aisberg: majoritatea oamenilor cunosc doar o zecime din ceea ce se intampla – zecimea pe care o vad si o aud. Unii banuiesc ca ar putea fi mai mult decat atat, dar nu stiu exact ce si nici nu stiu cum sa caute. Pornind de la experienta sa terapeutica bogata, autoarea..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 45,00 Lei
 • Arta de a influenta. Analiza tehnicilor de manipulare
  Pentru a-i influenta si a-i convinge pe ceilalti este important sa cunoastem tehnicile pe care le putem aplica in diferite contexte. Alex Mucchielli sustine ca situatii aparent diferite implica de fapt fenomene de comunicare asemanatoare. Pe baza unei noi abordari a proceselor de comunicare, el prop..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Arta harjonelii. Exercitii amuzante de practicat cu copiii
  De ce are nevoie un copil pentru a fi fericit si a se dezvolta emotional si intelectual asa cum iti doresti tu, parintele lui? Multe studii au aratat ca harjoana – joaca de-a incaierarea sau activitatea fizica realizata impreuna cu copilul, suficient de incitanta pentru a-i starni interesul, dar si ..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei
 • Asistenta sociala a grupurilor de risc
  Asistenta sociala a grupurilor de risc reuneste studiile pe diverse arii de interventie profesionala ale unor specialisti in domeniu, cadre didactice, cercetatori si practicieni. Volumul este o marturie a ceea ce s-a realizat in Romania in domeniul asistentei sociale a grupurilor de risc, constituin..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,22 Lei
 • Asistenta sociala. Studii si aplicatii
  Lucrarea ofera suportul epistemologic pentru interventia in principalele zone din asistenta sociala, de interes pentru toti profesionistii din domeniu, in special practicieni. Sunt avute in vedere tematici sociale mereu actuale: violenta in familie, reintegrarea sociala a delincventilor, fenomenul d..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Autismul nu este marginea prapastiei
  Este o carte de terapie si nu numai. Este un manual de viata care poate sa fie citit de oricine, cu sentimentul, in momentul lecturii, de regret ca la un moment dat va trebui sa lase cartea din mana pentru a reintra in obligatiile cotidianului. Sau va trebui sa o lase din mana pentru a asimila parte..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Avantajul de a avea doua secunde in avans. Cum sa reusim anticipand viitorul
   „Provocarea lumii digitale din zilele noastre nu este aceea de a aduna date, ci de a intelege sensul lor cat mai rapid. Avantajul de a avea doua secunde in avans exploreaza la nivel de arta modul in care poti ajunge sa conduci jocul atunci cand detii informatia potrivita la momentul si in contextul..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 23,01 Lei
 • Aventurile marfii. Pentru o noua critica a valorii
  Aceasta carte a aparut pentru prima data in Franta in 2003. Ea isi propune sa rezume „critica valorii“ asa cum s-a dezvoltat ea incepand din 1987, mai intai in Germania si in jurul revistei Krisis. Ea insista mai ales asupra reinterpretarii operei lui Marx in masura in care aceasta sta la baza criti..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,68 Lei
 • Ba nu, ba da! Cum sa punem capat lipsei de comunicare dintre el si ea
  Ea si el... cand sunt impreuna iese cu scantei, cand sunt despartiti, se cauta unul pe celalalt. Ce ii deosebeste? Ce transmite ea si ce transmite el, prin postura corpului, mimica, voce, comportament? De unde vin toate aceste diferente, ne-am nascut cu ele sau le-am invatat pe parcursul vietii? Sun..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei
 • Barbatul constient
  Cartea Barbatul constient ii ajuta pe barbati sa priveasca inlauntrul lor pentru a-si descoperi scopul si misiunea; pentru a fi conectati, dar nu dominati de emotiile lor, pentru a-si trai viata cautandu-si propriul drum, dar si asumandu-si responsabilitatile care insotesc acest demers. Barbatul con..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei
 • Bazele Programarii Neuro-Lingvistice
  Programarea neuro-lingvistica reprezinta stiinta cu ajutorul careia devenim stapanii propriei minti si ne programam pentru a atinge orice scop pe care ni-l propunem. Este probabil singura arta veritabila a comunicarii.Programarea Neurolingvistica (NLP) reprezinta un model al structurii experientei n..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Biblia si fantomele sale
  Didier Dumas propune o abordare cu totul noua a mitologiei biblice, mai precis a primelor unsprezece capitole ale Genezei – de la Facere si pana la Turnul Babel, de la Adam si pana la Noe. In viziunea sa, Biblia constituie fundamentul patriarhatului transgenerational. Analiza autorului clarifica in ..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 34,00 Lei
 • Boala, o memorie genealogica
  Arborele genealogic joaca un rol important in declansarea unei maladii. Adesea, exista o legatura profunda si inconstienta intre boala si un eveniment traumatic din trecutul familial care-si exercita astfel influenta asupra vietii urmasilor. De la infarctul miocardic la cancer, de la ulcerul gastrod..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 34,00 Lei
 • Bulimia nervoasa
  Tulburare de alimentatie declansata pe fond psihic, bulimia nervoasa afecteaza in prezent citeva zeci de milioane de persoane din toata lumea. Volumul analizeaza diversii factori declansatori ai bolii, de la cei genetici pina la cei psihologici sau socioculturali, modalitatile de diagnosticare si ti..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,95 Lei
 • Busola placerii. De ce ne plac jocurile, mancarea nesanatoasa, alcoolul, orgasmul si marijuana
  Placerea poate capata diverse forme. Dar, fie ca este vorba de ciocolata sau sport, vodca sau voluntariat, suntem intotdeauna in cautare de ceva nou si atragator.In Busola placerii, David Linden, profesor la John Hopkins University School of Medicine, dezvaluie modificarile care au loc in creier can..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Calaul dragostei. Si alte povesti de psihoterapie
  „In aceasta carte voi spune povestile a zece pacienti care au apelat la psihoterapie si care, pe parcursul acestui demers, s-au luptat cu durerea existentiala. Dar nu acesta a fost motivul pentru care mi-au cerut ajutorul; dimpotriva, toti zece sufereau de problemele obisnuite ale vietii cotidiene: ..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 45,00 Lei
 • Calea spre fericire. Ghidul judecatii sanatoase pentru o viata mai buna
  Uneori te poti simti ca o frunza purtata de vant de-a lungul unei strazi murdare sau ca un graunte de nisip impotmolit pe undeva. Dar, nimeni nu a spus ca viata este un lucru linistit si bine randuit: fiindca nu e asa. Nu esti o frunza rupta si nici un graunte de nisip: intr-o masura mai mare sau ma..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 57,75 Lei
 • Cand usile se deschid. Primele intalniri psihanalitice
  Intr-o discutie cu un bun prieten, din vorba in vorba, acesta imi zice pe ton hotarat: – E, si acum, spune-mi te rog, tot ce trebuie sa stiu despre cand e momentul pentru a intra intr-o psihanaliza.  – Greu de spus despre Tot ce  trebuie sa stii, i-am raspuns. Uneori, e ca atunci cand simti ca Sacul..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 45,00 Lei
 • Captiv in lumea libera
  Mircea Eliade constata, pe la inceputul anilor ’70, cred, existenta a doua tipuri bine definite de exilati. Primul era reprezentat de catre emigrantii romani din anii 1940-1950, care se refugiasera in Occident, cu precadere in Franta, Spania, Statele Unite, alungati de teroarea stalinista din Romani..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,16 Lei
 • Caracterul nevrotic
  Cum am putea intelege sensibilitatea crescuta, irascibilitatea, vulnerabilitatea, sugestibilitatea, egoismul, apetenta pentru fantastic, instrainarea de realitate, dorinta de a domina, rautatea, bunatatea care duce pana la sacrificiu, cochetaria, lasitatea si frica unor oameni pe care ii intalnim in..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,00 Lei
 • Cartea gesturilor
  Limbajul non-verbal nu este o stiinta exacta si se bazeaza pe experienta si observatie. Totusi, nu toate gesturile au o semnificatie clara. Unul dintre meritele lui Joseph Messinger este acela ca a luat in calcul si acest aspect pentru a evita o suprainterpretare a gesturilor din viata de zi cu zi. ..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 49,90 Lei
 • Ce este tulburarea mentala: evolutionism, cultura, psihopatologie
  Patologii ce perturba sentimentele, gandirea si dispozitia unei persoane, afectandu-i capacitatea de a relationa si de a-si indeplini sarcinile zilnice, tulburarile mentale ridica si astazi numeroase probleme de intelegere a cauzelor care le-au declansat si a relatiei cu cel suferind. Incercand sa r..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 41,37 Lei
 • Ce sa faci cand... Ai capatat obiceiuri proaste
  Un ghid destinat copiilor care nu reusesc sa scape de rosul unghiilor si alte obiceiuri proasteRosul unghiilor. Suptul degetului. Rasucitul parului. Zgandaritul pielii. Suptul manecii. Ai un obicei prost de care nu reusesti sa scapi? Un obicei cu care ti-e rusine sau care iti creaza probleme? Daca d..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa faci cand... Mintea ti se blocheaza
  Stiai ca oamenii au niste sortatoare in creier care impiedica acumularea gandurilor inutile? Uneori aceste sortatoare se zapacesc si mintea se aglomereaza de ganduri care ii deranjeaza foarte mult pe copii. Daca ti s-a intamplat si tie, daca nu reusesti sa te simti in siguranta sau sigur pe tine deo..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa faci...cand iti iesi din fire
  Stiai ca furia se aseamana cu un foc? Porneste de la o scanteie si aprinde in noi energie si determinare. Dar flacara poate, de asemenea, sa scape de sub control si sa provoace o multime de probleme. Daca esti dintre acei copii care-si ies din fire imediat, a caror furie creste prea mult, prea inten..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa faci...cand ti-e frica sa te bagi in pat
  N-ar fi grozav daca ai reusi sa te asezi in pat, sa-ti faci culcus sub plapuma, sa-nchizi ochii si sa adormi fara framantari si fara teama? Fara sa fii atent la toate zgomotele si sa te gandesti la talhari? Fara sa mai ceri sa bei ceva ori inca un pupic sau sa te mai duci o data la baie?Ora de culca..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa le spunem copiilor - cand sunt foarte mici, cand sunt bolnavi, cand se bucura, cand sunt tristi
  Cei care lucreaza in domeniul educatiei, invatamantului sau asistentei acordate copiilor si tinerilor cu probleme fizice, psihice, afective, familiale sau sociale stiu cat de importante sunt cuvintele rostite sau nerostite in legatura cu unele evenimente care marcheaza viata unui copil, de cele mai ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei