Carti de Psihologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 101 aparari. Cum se autoprotejeaza mintea
  Schimbarea psihica depinde de modificarea apararilor. Mintea omului are o capacitate uimitoare de a inventa mecanisme care sa il protejeze de constientizarea emotiilor neplacute. Aceste mecanisme sunt adesea mascate si opereaza fara ca individul sa le constientizeze. De exemplu, un individ incapabil..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 45,00 Lei
 • 101 greseli in psihoterapie. Contratransfer si contrarezistenta in psihoterapie
  Contratransferul e cel mai bun prieten si cel mai mare dusman al psihoterapeutului Cartea de fata prezinta 101 de greseli clinice tipice datorate dificultatilor ce apar in relatia dintre psihoterapeut si client. Prin ilustrari de caz sugestive, autorii prezinta modul in care s-a ajuns la un impas in..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 49,00 Lei
 • 101 succese terapeutice. Depasirea transferului si a rezistentei in psihoterapie
   In psihoterapie, cheia succesului este lucrul cu transferul.In ce consta un succes terapeutic si cum se obtine? Pornind de la 101 situatii clinice reale, autorul exploreaza seria de interventii terapeutice reusite aflate la dispozitia terapeutului in fiecare dintre fazele psihoterapiei, explicand c..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 49,00 Lei
 • 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc
  Pornind de la tendinta naturala a copilului de a imagina roluri si de a construi povesti relevante pentru viata sa interioara, terapia prin joc este larg folosita in abordarea problemelor psihice ale copiilor si adolescentilor. Cele 101 tehnici prezentate in acest volum ofera psihologilor, educatori..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 54,99 Lei
 • 103 activitati de grup. Idei de tratament si strategii practice
  Psihologii, formatorii si educatorii au acum la indemana 103 instrumente pentru diversele activitati de grup – fie ca este vorba despre terapii de grup, despre intruniri de formare profesionala, fie ca vorbim despre ateliere psihoeducative si sedinte de dezvoltare personala. Avand 30 de ani de exper..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei
 • 16 conferinte despre trauma
  Ce este o trauma? Putem sa o identificam dupa ce a trecut socul? Care sunt semnele ce ar trebui sa ne alerteze in saptamanile si lunile care urmeaza? Care este impactul asupra memoriei si somnului? Ce trebuie stiut despre tehnicile care permit depasirea crizei, incepand cu interventia imediata si te..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 43,34 Lei
 • 24 de teste de personalitate
  Afla din aceasta carte cum sa obtii ce doresti de la viata! Tanjesti dupa fericire? Iti faci prea multe griji? Esti multumit de relatiile tale romantice? Vrei sa ai o parere mai buna despre tine? Acum poti descoperi cu exactitate ce te impiedica sa traiesti viata pe care ti-o doresti si ce anume pot..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • 50 de semne ale tulburarilor psihice
   Ghid accesibil al simptomelor care tin de psihiatrie si ce ar trebui sa stiti despre acestea. Furie, oboseala, obsesii, pierderi de memorie, tulburari de performanta sexuala, ganduri suicidare. Sa fie acestea semnele unei tulburari psihice? Cum ai putea fi sigur? Ar trebui sa consulti un medic? Ace..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 43,35 Lei
 • A avea sau a fi?
  Un manifest pentru o noua ordine psihologica si socio-economica, asa poate fi descrisa pe scurt cartea A avea sau a fi? Erich Fromm urmareste istoria si efectele a doua moduri fundamentale de a exista: cel bazat pe avere, putere si agresivitate, respectiv cel motivat de dragoste, daruire si spontane..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 29,00 Lei
 • Abc-ul Psihopatului de succes
  Dupa ce a publicat bestseller-ul "Intelepciunea psihopatilor", Editura Globo ofera cititorului pasionat de expeditii prin labirinturile psihicului uman o noua carte de referointa, scrisa de acelasi autor: "ABC-ul psihopatului de succes".Doctorul Kevin Dutton este cercetator la Departamentul de Psiho..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,90 Lei
 • Adevar sau minciuna. Fii sincer cu tine si cu ceilalti!
  Daunatoare copilului, minciunile si lucrurile nespuse raman distrugatoare si la varsta adulta. Cum sa iesi din impasuri, sa te cunosti mai bine si sa ajungi la pacea interioara? Pentru Marc Pistorio, exista o singura cale catre fericirea care dureaza: autenticitatea. Autenticitatea fata de sine insu..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 32,90 Lei
 • Adevarul (cinstit) despre necinste. Cum ii mintim pe toti - dar mai ales pe noi insine
  Cei mai multi dintre noi credem ca suntem niste oameni cinstiti, dar, in realitate, cu totii trisam. Presupunem ca inselaciunea, la fel ca si majoritatea celorlalte decizii, se bazeaza pe o analiza rationala de costuri-beneficii. Dar Ariely sustine, dupa care demonstreaza, ca in realitate fortele ir..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • ADN-ul relatiilor
  Tot ce avem nevoie sa stim despre relatii se afla incifrat in codul ADN. Codul ADN-ului relational este format din trei lanturi foarte simple, dar totodata profunde: Ai fost creat pentru relatii.Ai fost creat cu capacitatea de a alege.Ai fost creat sa-ti asumi responsabilitatea pentru propria persoa..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,09 Lei
 • Affluenza
  There is currently an epidemic of 'affluenza' throughout the world - an obsessive, envious, keeping-up-with-the-Joneses - that has resulted in huge increases in depression and anxiety among millions. Over a nine-month period, bestselling author Oliver James travelled around the world to try and find..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 62,00 Lei
 • Agresivitatea pasiva
  Ni se intampla tuturor sa mascam furia, mania. La unii oameni, ascunderea agresivitatii devine obisnuinta. Astfel se naste agresivitatea pasiva, care nu inseamna suprimarea agresivitatii, ci doar manifestarea ei pe cai ocolite. Adevarata lovitura sub centura, agresivitatea pasiva poate crea probleme..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 45,00 Lei
 • Analiza tranzactionala in psihoterapie
  Dintre abordarile psihoterapeutice, analiza tranzactionala se distinge prin profunzimea teoriei si gama variata a aplicatiilor sale, putand fi folosita in tratamentul tuturor tipurilor de tulburari psihice, incepand cu problemele de zi cu zi si pana la psihozele grave, in terapia individuala, de gru..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 45,00 Lei
 • Analiza viselor. Note ale seminarului sustinut intre 1928 si 1930
  Cititorul consecvent al operelor lui C.G. Jung, publicate sistematic de Editura Trei in ultimii zece ani, a constatat, fara indoiala, preponderenta expunerii teoretice asupra materialului clinic si a consideratiilor de tehnica. Prezentul volum, care cuprinde transcrierea seminarului pe tema interpre..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 81,88 Lei
 • Anatomia distructivitatii umane
  Care sunt radacinile agresivitatii umane? Cum putem explica resorturile razboaielor sau ale regimurilor opresive? Pornirile noastre violente tin de animalitatea noastra ori constituie, mai curand, o determinanta culturala? Incercand sa-si croiasca o cale dincolo de instinctualismul lui Konrad Lorenz..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 66,47 Lei
 • Anorexia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament
   Cu o incidenta in continua crestere in ultimele decenii, anorexia nervoasa este tulburarea mentala care prezinta cel mai ridicat risc de mortalitate in randul adolescentilor si al carei tratament se dovedeste adesea extrem de dificil. Rezultat al experientei psihoterapeutice a autorilor, volumul es..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,92 Lei
 • Aproape de sufletul animalelor - o sinteza de psihologie animala si etologie
   Din cuprins:Psihic animal - exista oare Incursiune in trecut;Din viscere prelungire;Fatalitatea reactivitatii instinctive;Sclipirea inteligentei;In interiorul„sufletului“ animalelor.Aproape de sufletul animalelor - o sinteza de psihologie animala si etologie prezentare Prin ce oamenii, din vremuri ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 32,75 Lei
 • Arta de a comunica. Metode, forme si psihologia situatiilor de comunicare
  Editia a II-a. Activitate umana fundamentala, comunicarea, a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii. Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari, pentru a oferi o perspectiva coerenta asupra psihologiei comunicarii...
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Arta de a fauri oameni
  Viata unei familii seamana cu un aisberg: majoritatea oamenilor cunosc doar o zecime din ceea ce se intampla – zecimea pe care o vad si o aud. Unii banuiesc ca ar putea fi mai mult decat atat, dar nu stiu exact ce si nici nu stiu cum sa caute. Pornind de la experienta sa terapeutica bogata, autoarea..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 45,00 Lei
 • Arta de a influenta. Analiza tehnicilor de manipulare
  Pentru a-i influenta si a-i convinge pe ceilalti este important sa cunoastem tehnicile pe care le putem aplica in diferite contexte. Alex Mucchielli sustine ca situatii aparent diferite implica de fapt fenomene de comunicare asemanatoare. Pe baza unei noi abordari a proceselor de comunicare, el prop..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 34,95 Lei
 • Asistenta sociala. Studii si aplicatii
  Lucrarea ofera suportul epistemologic pentru interventia in principalele zone din asistenta sociala, de interes pentru toti profesionistii din domeniu, in special practicieni. Sunt avute in vedere tematici sociale mereu actuale: violenta in familie, reintegrarea sociala a delincventilor, fenomenul d..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Autismul nu este marginea prapastiei
  Este o carte de terapie si nu numai. Este un manual de viata care poate sa fie citit de oricine, cu sentimentul, in momentul lecturii, de regret ca la un moment dat va trebui sa lase cartea din mana pentru a reintra in obligatiile cotidianului. Sau va trebui sa o lase din mana pentru a asimila parte..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Avantajul de a avea doua secunde in avans. Cum sa reusim anticipand viitorul
   „Provocarea lumii digitale din zilele noastre nu este aceea de a aduna date, ci de a intelege sensul lor cat mai rapid. Avantajul de a avea doua secunde in avans exploreaza la nivel de arta modul in care poti ajunge sa conduci jocul atunci cand detii informatia potrivita la momentul si in contextul..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 23,01 Lei
 • Ba nu, ba da! Cum sa punem capat lipsei de comunicare dintre el si ea
  Ea si el... cand sunt impreuna iese cu scantei, cand sunt despartiti, se cauta unul pe celalalt. Ce ii deosebeste? Ce transmite ea si ce transmite el, prin postura corpului, mimica, voce, comportament? De unde vin toate aceste diferente, ne-am nascut cu ele sau le-am invatat pe parcursul vietii? Sun..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei
 • Barbatul constient
  Cartea Barbatul constient ii ajuta pe barbati sa priveasca inlauntrul lor pentru a-si descoperi scopul si misiunea; pentru a fi conectati, dar nu dominati de emotiile lor, pentru a-si trai viata cautandu-si propriul drum, dar si asumandu-si responsabilitatile care insotesc acest demers. Barbatul con..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 29,00 Lei
 • Biblia si fantomele sale
  Didier Dumas propune o abordare cu totul noua a mitologiei biblice, mai precis a primelor unsprezece capitole ale Genezei – de la Facere si pana la Turnul Babel, de la Adam si pana la Noe. In viziunea sa, Biblia constituie fundamentul patriarhatului transgenerational. Analiza autorului clarifica in ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 34,00 Lei
 • Boala, o memorie genealogica
  Arborele genealogic joaca un rol important in declansarea unei maladii. Adesea, exista o legatura profunda si inconstienta intre boala si un eveniment traumatic din trecutul familial care-si exercita astfel influenta asupra vietii urmasilor. De la infarctul miocardic la cancer, de la ulcerul gastrod..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 34,00 Lei
 • Bulimia nervoasa
  Tulburare de alimentatie declansata pe fond psihic, bulimia nervoasa afecteaza in prezent citeva zeci de milioane de persoane din toata lumea. Volumul analizeaza diversii factori declansatori ai bolii, de la cei genetici pina la cei psihologici sau socioculturali, modalitatile de diagnosticare si ti..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,95 Lei
 • Burnout. Strategii pentru prevenirea epuizarii profesionale
  Presiunea termenelor de la serviciu, munca nesatisfacatoare in echipa, proasta gestionare a timpului sau lipsa de apreciere din partea superiorilor sunt doar o parte dintre motivele pentru care tot mai multi angajati se plang ca sufera de „epuizare profesionala“ sau „burnout“. Recunoscand ca o parte..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 29,00 Lei
 • Busola placerii. De ce ne plac jocurile, mancarea nesanatoasa, alcoolul, orgasmul si marijuana
  Placerea poate capata diverse forme. Dar, fie ca este vorba de ciocolata sau sport, vodca sau voluntariat, suntem intotdeauna in cautare de ceva nou si atragator.In Busola placerii, David Linden, profesor la John Hopkins University School of Medicine, dezvaluie modificarile care au loc in creier can..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 29,90 Lei
 • Calaul dragostei. Si alte povesti de psihoterapie
  „In aceasta carte voi spune povestile a zece pacienti care au apelat la psihoterapie si care, pe parcursul acestui demers, s-au luptat cu durerea existentiala. Dar nu acesta a fost motivul pentru care mi-au cerut ajutorul; dimpotriva, toti zece sufereau de problemele obisnuite ale vietii cotidiene: ..
  Fara TVA: 22,50 Lei 22,50 Lei 45,00 Lei
 • Cand usile se deschid. Primele intalniri psihanalitice
  Intr-o discutie cu un bun prieten, din vorba in vorba, acesta imi zice pe ton hotarat: – E, si acum, spune-mi te rog, tot ce trebuie sa stiu despre cand e momentul pentru a intra intr-o psihanaliza.  – Greu de spus despre Tot ce  trebuie sa stii, i-am raspuns. Uneori, e ca atunci cand simti ca Sacul..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 45,00 Lei
 • Captiv in lumea libera
  Mircea Eliade constata, pe la inceputul anilor ’70, cred, existenta a doua tipuri bine definite de exilati. Primul era reprezentat de catre emigrantii romani din anii 1940-1950, care se refugiasera in Occident, cu precadere in Franta, Spania, Statele Unite, alungati de teroarea stalinista din Romani..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,16 Lei
 • Cartea gesturilor
  Limbajul non-verbal nu este o stiinta exacta si se bazeaza pe experienta si observatie. Totusi, nu toate gesturile au o semnificatie clara. Unul dintre meritele lui Joseph Messinger este acela ca a luat in calcul si acest aspect pentru a evita o suprainterpretare a gesturilor din viata de zi cu zi. ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 49,90 Lei
 • Ce este tulburarea mentala: evolutionism, cultura, psihopatologie
  Patologii ce perturba sentimentele, gandirea si dispozitia unei persoane, afectandu-i capacitatea de a relationa si de a-si indeplini sarcinile zilnice, tulburarile mentale ridica si astazi numeroase probleme de intelegere a cauzelor care le-au declansat si a relatiei cu cel suferind. Incercand sa r..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 41,37 Lei
 • Ce sa faci cand... Ai capatat obiceiuri proaste
  Un ghid destinat copiilor care nu reusesc sa scape de rosul unghiilor si alte obiceiuri proasteRosul unghiilor. Suptul degetului. Rasucitul parului. Zgandaritul pielii. Suptul manecii. Ai un obicei prost de care nu reusesti sa scapi? Un obicei cu care ti-e rusine sau care iti creaza probleme? Daca d..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa faci cand... Mintea ti se blocheaza
  Stiai ca oamenii au niste sortatoare in creier care impiedica acumularea gandurilor inutile? Uneori aceste sortatoare se zapacesc si mintea se aglomereaza de ganduri care ii deranjeaza foarte mult pe copii. Daca ti s-a intamplat si tie, daca nu reusesti sa te simti in siguranta sau sigur pe tine deo..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa faci...cand iti iesi din fire
  Stiai ca furia se aseamana cu un foc? Porneste de la o scanteie si aprinde in noi energie si determinare. Dar flacara poate, de asemenea, sa scape de sub control si sa provoace o multime de probleme. Daca esti dintre acei copii care-si ies din fire imediat, a caror furie creste prea mult, prea inten..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa faci...cand ti-e frica sa te bagi in pat
  N-ar fi grozav daca ai reusi sa te asezi in pat, sa-ti faci culcus sub plapuma, sa-nchizi ochii si sa adormi fara framantari si fara teama? Fara sa fii atent la toate zgomotele si sa te gandesti la talhari? Fara sa mai ceri sa bei ceva ori inca un pupic sau sa te mai duci o data la baie?Ora de culca..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce sa faci...sa scapi de griji
  Stiai ca grijile sunt la fel ca rosiile? Nu, nu se pot manca. Dar le poti face sa creasca pur si simplu daca le acorzi atentie. In cazul in care ingrijorarea a crescut atat de mult incat iti da batai de cap aproape in fiecare zi, atunci cartea aceasta e numai buna pentru tine.Ce sa faci sa scapi de ..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 35,00 Lei
 • Ce spui dupa Buna ziua? Psihologia destinului uman
  In activitatea sa de medic psihiatru, Eric Berne a descoperit ca fiecare om isi scrie in copilarie, sub puternica influenta a parintilor, scenariul care ii va guverna cursul general al vietii. Scenariul de viata stabileste cu ce fel de persoana te vei casatori, cati copii vei avea, ba chiar si genul..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 59,00 Lei
 • Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti - Volumul I
  La Editura Neverland a aparut primul volum al unui amplu proiect coordonat de Monica Tatoiu, intitulat „Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti”.Cartea va invita sa descoperiti, alaturi de Monica Tatoiu si alte femei remarcabile ale spatiului socio-cultural autohton, cele patru dimensiuni ale fe..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 47,99 Lei
 • Cele cinci limbaje ale iubirii - Editia a V-a
  In urma unei indelungate experiente in calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a ajuns la concluzia ca principala problema a cuplurilor contemporane o reprezinta modul in care partenerii isi comunica afectiunea. El sustine ca dincolo de limbajul specific in care fiecare dintre noi isi ex..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 28,00 Lei
 • Cele cinci limbaje ale scuzelor (editia a III-a)
  Prea putine dintre cartile aparute pana acum ne invata care este atitudinea pe care trebuie sa o avem atunci cand gresim. Tuturor ni s-a intamplat sa avem reactii exagerate fata de parinti, fata copii sau fata de partenerul de viata ori pur si simplu sa nu putem fi iertati sau sa nu stim, la randul ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 27,00 Lei
 • Cine esti? Testeaza-ti personalitatea. 40 de teste care iti dezvaluie adevaratul eu
  O colectie de teste simple, dar care ofera foarte multe informatii, gandite pentru a raspunde la intrebarile: cine esti, cum ai ajuns sa fii asa cum esti si ce ai putea sau ar trebui sa faci sa schimbi situatia.Salvatore V. Didato este psiholog clinician si a fost comentator de televiziune si de rad..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,90 Lei