Carti de Geografie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Atals geografic scolar
  Atlasul geografic scolar al lumii realizat de Constantin Furtuna este singurul atlas de acest tip din Romania actualizat cu informatii esentiale, disponibil acum intr-o editie noua, revizuita si adaugita. Atlasul cuprinde: - Harti digitale clare si usor de folosit- Un tronson special dedicat Romanie..
  Fara TVA: 22,43 Lei 22,43 Lei 29,90 Lei
 • Calatorie din centul Pamantului. Povestiri reale despre cutremure
  Titlul cartii sugereaza fidel atat stilul in care a fost scrisa  -„Povestiri“  – cat si continutul stiintific –„reale“. Aspectul stiintific este insa usor de inteles de catre cititor. Cele cateva formule matematice ce descriu modul de calcul a magnitudinii unui cutremur sunt extrem de simple dar/si ..
  Fara TVA: 16,80 Lei 16,80 Lei 21,00 Lei
 • Les regions de la France. Introduction a la civilisation francaise
  Sommaire:La France en chiffres;La France en cartes;Les regions de la France;Bibliographie selective et Sitographie;Questions a choix multiples. NUME CARTE: Les regions de la France. Introduction a la civilisation francaiseISBN: 9786062400279PRET EDITURA: 56.83AUTOR(i): Cristina Poede, Anca GavrilEDI..
  Fara TVA: 51,15 Lei 51,15 Lei 56,83 Lei
 • Odiseea căpitanului Cousteau
  Atras inca din adolescenta de mare, Jacques-Yves Cousteau s-a inscris la Academia Navala din Brest. Asa incepe povestea celui care avea sa devina unul dintre cei mai mari oceanologi ai lumii. Dupa ce l-a intilnit pe Philippe Tailliez, Cousteau a facut primele scufundari si drumul i s-a deschis larg ..
  Fara TVA: 33,96 Lei 33,96 Lei 39,95 Lei