Carti de Geografie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Atals geografic scolar
  Atlasul geografic scolar al lumii realizat de Constantin Furtuna este singurul atlas de acest tip din Romania actualizat cu informatii esentiale, disponibil acum intr-o editie noua, revizuita si adaugita. Atlasul cuprinde: - Harti digitale clare si usor de folosit- Un tronson special dedicat Romanie..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 29,90 Lei
 • Calatorie din centul Pamantului. Povestiri reale despre cutremure
  Titlul cartii sugereaza fidel atat stilul in care a fost scrisa  -„Povestiri“  – cat si continutul stiintific –„reale“. Aspectul stiintific este insa usor de inteles de catre cititor. Cele cateva formule matematice ce descriu modul de calcul a magnitudinii unui cutremur sunt extrem de simple dar/si ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,00 Lei
 • Creste oare temperatura planetei?
  Prometeu intruchipeaza mitul omului progresist, care indrazneste sa aduca „focul“ in mijlocul oamenilor. Oare putem intelege astazi mai bine ca oricand ratiunile pedepsirii lui de catre zei Colectia Prometeu isi propune sa dezvaluie ce se intampla in spatele usilor inchise ale laboratoarelor, unde ..
  Fara TVA: 7,71 Lei 7,71 Lei 15,41 Lei
 • Les regions de la France. Introduction a la civilisation francaise
  Sommaire:La France en chiffres;La France en cartes;Les regions de la France;Bibliographie selective et Sitographie;Questions a choix multiples. NUME CARTE: Les regions de la France. Introduction a la civilisation francaiseISBN: 9786062400279PRET EDITURA: 56.83AUTOR(i): Cristina Poede, Anca GavrilEDI..
  Fara TVA: 45,99 Lei 45,99 Lei 56,83 Lei
 • Odiseea căpitanului Cousteau
  Atras inca din adolescenta de mare, Jacques-Yves Cousteau s-a inscris la Academia Navala din Brest. Asa incepe povestea celui care avea sa devina unul dintre cei mai mari oceanologi ai lumii. Dupa ce l-a intilnit pe Philippe Tailliez, Cousteau a facut primele scufundari si drumul i s-a deschis larg ..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei