Carti de Geografie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Atals geografic scolar
  Atlasul geografic scolar al lumii realizat de Constantin Furtuna este singurul atlas de acest tip din Romania actualizat cu informatii esentiale, disponibil acum intr-o editie noua, revizuita si adaugita. Atlasul cuprinde: - Harti digitale clare si usor de folosit- Un tronson special dedicat Romanie..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,90 Lei
 • Calatorie din centul Pamantului. Povestiri reale despre cutremure
  Titlul cartii sugereaza fidel atat stilul in care a fost scrisa  -„Povestiri“  – cat si continutul stiintific –„reale“. Aspectul stiintific este insa usor de inteles de catre cititor. Cele cateva formule matematice ce descriu modul de calcul a magnitudinii unui cutremur sunt extrem de simple dar/si ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,00 Lei
 • Geologie generala. Geodinamica externa, Vol. 2
  In notiunea de Geodinamica externa sunt incluse totalitatea fenomene-lor si proceselor care au loc la suprafata scoartei terestre, sub actiunea geosferelor externe ale Pamantului. Geosferele externe ale Pamantului sunt atmosfera, hidrosfera si biosfera, care actioneaza simultan, dar cu ponderi difer..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 40,01 Lei
 • Geologie generala. Geodinamica interna, Vol. 1
  Geologiei i-a revenit rolul de a descifra structura si legile care guverneaza transformarea continua a materiei minerale, de a intelege evolutia Pamantului ca sistem aflat intr-un echilibru labil, care i-a permis si ii permite sa ramana o planeta vie.Geologia generala abordeaza Pamantul ca un corp f..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 40,01 Lei
 • Les regions de la France. Introduction a la civilisation francaise
  Sommaire:La France en chiffres;La France en cartes;Les regions de la France;Bibliographie selective et Sitographie;Questions a choix multiples. NUME CARTE: Les regions de la France. Introduction a la civilisation francaiseISBN: 9786062400279PRET EDITURA: 56.83AUTOR(i): Cristina Poede, Anca GavrilEDI..
  Fara TVA: 45,99 Lei 45,99 Lei 56,83 Lei
 • Odiseea căpitanului Cousteau
  Atras inca din adolescenta de mare, Jacques-Yves Cousteau s-a inscris la Academia Navala din Brest. Asa incepe povestea celui care avea sa devina unul dintre cei mai mari oceanologi ai lumii. Dupa ce l-a intilnit pe Philippe Tailliez, Cousteau a facut primele scufundari si drumul i s-a deschis larg ..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei