Carti de Matematica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 1,2,3,..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii
  Numerele sunt lucruri sigure. Si nu numai atat. Numerele pot fi agreabile dar si antipatice, pot incanta dar si dezamagi, induc idei de ordine, de randuiala dar si de nesperate iregularitati, pot ademeni dar si indeprta, explica, probeaza, se prezinta ciudate, paradoxale in unele situatii, sunt din ..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 25,00 Lei
 • A doua mare carte a jocurilor mintii
  • Jocuri de logica• Jocuri de perspicacitate si de matematica• Informatii istorice• Paradoxuri• Tehnici de rezolvare a problemelor Jocurile si problemele de logica si de perspicacitate pot schimba felul in care gandim si ne pot imbunatati calitatea vietii. Ne pot face mai inventivi, mai creativi, ma..
  Fara TVA: 64,99 Lei 64,99 Lei 99,90 Lei
 • Banda lui Mobius
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Miraculoasa banda a doctorului August Mobius in matematica, jocuri, literatura, arta, tehnologie si cosmologieLa prima vedere, e foarte simplu: iei o fasie de hartie si, dupa ce o rasucesti o data, lipesti capetele unul de altul. Dar, cand incepi sa..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,72 Lei
 • Ce se poate face in a patra dimensiune
  Ce se poate face in a patra dimensiune este un ghid complet pentru explorarea lumii fascinante a matematicii despre care nu vi s-a vorbit niciodata in scoala. Matematicianul si comedianul Matt Parker foloseste bizarele sticle Klein, niste felii de pizza inimaginabil de mici, noduri pe care nu le poa..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,00 Lei
 • Clubul micilor genii. Pune-ti neuronii la treaba - Mensa Kids
  Cat de repede poti rezolva acest lant mental? Incepe cu numarul din stanga, apoi aplica fiecare operatie matematica pe rand.Plina de provocari care iti vor pune neuronii la treaba, aceasta carte contine exercitii create pentru a-ti testa abilitatile matematice, logice si de vocabular.Antreneaza-ti c..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,90 Lei
 • Didactica activitatilor matematice in gradinita
  Predarea matematicii in gradinita trebuie sa aiba in vedere interesele si nevoile copilului, respectarea ritmului sau de lucru, incurajarea initiativei, stimularea autoreflectiei, autoevaluarii si autoreglarii comportamentului de invatare. Pornind de la aceste premise, volumul ofera educatorilor inf..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,95 Lei
 • Elemente de analiza matematica pe spatiul R
   Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Din cuprins: Topologie pe R; Structura topologica a multimii numerelor reale; Serii de functii reale; Limita functiilor reale de variabila vectoriala; Formula Taylor pentru functii de mai multe variabile; Extremele functiilor de mai multe variabile;..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 48,17 Lei
 • Este Dumnezeu matematician?
  Incepand cu Antichitatea greaca, cunoasterea lumii s-a legat intim de numere si de forme geometrice. Mai mult, cu timpul, gradul de dezvoltare a unei discipline stiintifice a fost echivalat cu nivelul ei de matematizare, iar un criteriu esential pentru valabilitatea unei teorii a devenit frumusetea ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Fenomen Algebric
  Cartea contine o mare varietate de probleme de matematici elementare si o lunga lista de exercitii originale sau publicate in reviste prestigioase de matematica sub semnatura autorului: Crux Mathematicorum, The Pentagon Journal, La Gaceta de la RSME, Romanian Mathematical Magazine, Gazeta Matematica..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Inegalitati trigonometrice. De la initiere la performanta
  Volumul cuprinde:Inegalitati cu unghiuriInegalitatea lui JensenFunctii trigonometrice ale jumatatii de unghiTeorema cosinusuluiTeorema sinusurilorInegalitatea lui GerretsenInegalitatea lui MitrinovicInegalitatea lui EulerInegalitatea lui BergstromInegalitati trigonometrice obtinute din inegalitati a..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,99 Lei
 • Infinitezimal: Cum a contribuit la faurirea lumii moderne o teorie matematica periculoasa
  La sfarsitul secolului XVI si inceputul secolului XVII, Europa era framantata de conflicte violente nu doar in plan politic si social, dar si in aparent mult mai pasnicul domeniu al stiintelor matematice. Daca pe campurile de lupta Reforma se confrunta cu Contrareforma, in matematica batalia se dade..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 47,00 Lei
 • Jurnal scolar vacanta. Matematica. Cls. V
  Dragi parinti, profesori si elevi, A fost confirmat stiintific: pe timpul vacantei de vara, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunostintele acumulate in timpul scolii. O ora la cateva zile de pregatire suplimentara in vacanta, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educat..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • Jurnal scolar vacanta. Matematica. Cls. VI
  Dragi parinti, profesori si elevi, A fost confirmat stiintific: pe timpul vacantei de vara, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunostintele acumulate in timpul scolii. O ora la cateva zile de pregatire suplimentara in vacanta, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educat..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • Jurnalul meu scolar pentru vacanta. Matematica stiinte. Clasa a VII-a
  Dragi parinti, profesori si elevi, A fost confirmat stiintific: pe timpul vacantei de vara, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunostintele acumulate in timpul scolii. O ora la cateva zile de pregatire suplimentara in vacanta, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educat..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • Matematica clasa a IV-a. Editie actualizata
  Matematica clasa a IV-a este o metoda practica, moderna si actuala, care il va ajuta pe copilul tau sa iubeasca matematica si sa lucreze cu pasiune!Cele peste 700 de exercitii si probleme concepute cu grija de autori si atent selectate vor dezvolta gandirea matematica a copilului, logica, atentia, p..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 32,50 Lei
 • Matematica si informatica
  Acest volum face parte dintr-o enciclopedie generala, in mai multe volume tematice, conceputa in vederea explorarii marilor domenii ale cunoasterii. Informatiile riguroase pe care le ofera si prezentarea atragatoare fac din aceasta enciclopedie un prieten ideal, oricand la indemana pentru a pregati ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 35,00 Lei
 • Maths in Minutes: 200 Key Concepts Explained in an Instant
  Both simple and accessible, Maths in Minutes is a visually led introduction to 200 key mathematical ideas. Each concept is quick and easy to remember, described by means of an easy-to-understand picture and a maximum 200-word explanation. Concepts span all of the key areas of mathematics, including ..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 63,00 Lei
 • Metode analitice in teoria proceselor Feller
  CAPITOLUL 1:Operatori pseudo-diferentiali si procese stochasticeCAPITOLUL 2: Procese FellerCAPITOLUL 3: Semigrupuri Feller si operatori pseudo-diferentialiCAPITOLUL 4: Simbolurile unui semigrup de operatoriCAPITOLUL 5: Forme Dirichlet generate de operatori pseudo-diferentiali NUME CARTE: Metode anal..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 32,75 Lei
 • Nonlinear semigroups and differential equations in banach spaces
  This is a reprinted edition of the book published in 1976 by the Noordhoff and Publishing House of the Romanian Academy. It is concerned with basic results of theory of nonlinear semigroups of contractions in Banach spaces and its applications to partial differential equations. This was the first mo..
  Fara TVA: 139,98 Lei 139,98 Lei 163,76 Lei
 • O istorie a matematicii - Antichitatea pana in secolul VI (XIII)
  Volumul este o abordare transdisciplinara a evolutiei conceptelor specifice matematicii din: Mesopotamia si Egipt; Grecia Veche (clasica); China sec. XIII îHr - XIII/ XIV d Hr; India sec XX îHr - XV dHr pana la perioada numita Lumea Noua – perioada precolumbiana pana la 1520. NUME CARTE: O istorie a..
  Fara TVA: 56,99 Lei 56,99 Lei 86,70 Lei
 • Pagini de geometrie sintetica
  Din cuprins:Exemple de rezolvare a problemelor de geometrie ............................. pag. 11TeoremaluiCasey .................................................................................. pag.22Câtevateoremeuzualeşiuneleînvăţămintepentrufolosirealor ................ pag.26Congruenţă,egalitat..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,88 Lei
 • Partida neterminata
  Sa presupunem ca doi oameni pariaza pe aruncarea unei monede, stabilind ca potul ii revine celui care castiga trei aruncari din cinci. Daca partida se intrerupe cand unul din jucatori conduce cu doi la unu, cum trebuie impartit potul? Aceasta problema i-a pus-o, in secolul al XVII-lea, un cavaler fr..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,09 Lei
 • Teorema vie
  Teorema vie este o carte inclasabila, dupa cum si autorul ei, Cedric Villani, e un personaj inclasabil – matematician cu intuitii geniale, intempestiv in porniri, excentric in gusturi, pasional, nonconformist si induiosator de cald. Devenit inca de tanar vedeta a stiintei, rasplatit cu Medalia Field..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei
 • Unu, doi, trei. Matematica absolut elementara
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .David Berlinski porneste in aceasta incursiune pasionanta in domeniul matematicii elementare de la cateva intrebari simple, dar profunde in acelasi timp: Ce este un numar? Cum functioneaza cu adevarat adunarea, scaderea, inmultirea si impartirea? Ca..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,09 Lei