Carti de Fizica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 17 Ecuatii care au schimbat lumea
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Ian Stewart este cel mai inteligent si mai prolific autor de popularizare a matematicii din Marea Britanie, lista titlurilor publicate de el cuprinzand peste 80 de volume, printre care trei care explica tainele stiintifice ale lumii-disc imaginate d..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Albert Einstein si frontierele fizicii
  O altfel de biografie, una care ne aduce in intimitatea gandurilor lui Einstein, care parcurge drumul urmat de ideile lui si, in acelasi timp, ne apropie de framantarile sale omenesti. La scoala, profesorii n-au fost prea impresionati de Einstein: era un copil visator care nu promitea nimic iesit di..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 21,19 Lei
 • Bagaj pentru Marte. Stiinta vietii in vidul cosmic
   Spatiul este o lume lipsita de lucrurile de care avem nevoie pentru o viata tihnita: aer, gravitatie, dusuri fierbinti, produse proaspete, intimitate, bere. Explorarea spatiului seamana intru-catva cu explorarea umanitatii insesi.La cate poate renunta cineva? Cate ciudatenii poti indura? Ce s-ar in..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Ce s-ar intampla daca...
   O analiza minutioasa si extrem de interesanta a explicatiilor stiintifice pe care se bazeaza cele mai bizare, mai comice si mai incredibile moduri de a muri. „Aceasta carte este o lectura minunata, fiind plina de glume interesante si de comentarii haioase.”Ali Almossawi, autor al cartilor Bad Choic..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 24,90 Lei
 • Dictionar de fizica
  Acest dictionar cuprinzator este un instrument de referinta ideal atat pentru studentii de la facultatile de fizica, cat si pentru elevii de liceu. Cu peste 3.700 de termeni explicati (cuprinzand si denumirile acestora in limba engleza) si detalii biografice ale principalilor oameni de stiinta, dict..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 24,90 Lei
 • Fizica imposibilului. O explorare stiintifica a lumii fazerelor, campurilor de forte, teleportarii si calatoriilor in timp
  Va fi oare posibil sa trecem prin ziduri?„Cea mai recenta carte a lui Michio Kaku, Fizica imposibilului, vrea sa explice exact de ce unele viziuni ale viitorului se pot pana la urma realiza, in timp ce altele vor ramane in limitele posibilului... SF-ul trateaza astfel de chestiuni; stiinta ramane ta..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 43,35 Lei
 • Fizica povestita
  „La primul contact cu aceasta carte am avut sentimentul ca ascult o muzica ce ma incanta ori de cate ori o aud. In interpretarea lui Cristian Presura, aceasta compozitie grandioasa care e Fizica ajunge sa sensibilizeze si urechile cele mai putin educate stiintific. Parcurgand cartea lui Cristian Pre..
  Fara TVA: 69,99 Lei 69,99 Lei 99,00 Lei
 • Higgs. Inventarea si descoperirea Particulei lui Dumnezeu
  In vara lui 2012, la marele accelerator de particule de langa Geneva a fost descoperit bosonul Higgs, a carui existenta fusese prezisa cu o jumatate de secol in urma. Evenimentul a creat mare valva, mai ales ca bosonul Higgs devenise celebru fiind numit „particula lui Dumnezeu“, din moment ce cu aju..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei
 • Invatam fizica rezolvind probleme. Editia a IV-a
  Cartea face parte din colectia a editurii si se adreseaza elevilor si profesorilor de fizica din gimnaziu, ajutandu-i la aprofundarea cunostintelor teoretice, la sistematizarea acestora si la o apropiere practica, o ordonare a materialului, o formare a modului de a gandi. Lucrarea contine probleme e..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,95 Lei
 • Lumea explicata. Descoperirea stiintei moderne
  Este o sansa faptul ca unul dintre marii fizicieni ai lumii, laureatul Nobel Steven Weinberg, s-a pasionat de istoria stiintei si a oferit publicului larg o perspectiva patrunzatoare si originala asupra evolutiei cunoasterii. Lumea explicata e povestea descoperirii stiintei moderne – o aventura ince..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,00 Lei
 • Manualul dispozitivelor free energy. O compilatie de patente si rapoarte
    „Exista o poveste foarte frumoasa despre sosirea lui Cristofor Columb in America. In 1942, Columb a ajuns in insulele din Caraibe unde, la inceput, a fost primit ca un zeu. Dupa ce a debarcat si a stabilit o legatura de prietenie cu seful tribului de pe insula, acesta a indraznit sa il intrebe cu ..
  Fara TVA: 42,75 Lei 42,75 Lei 45,00 Lei
 • Melodia secreta: si Omul a creat Universul
   Universul ni se va dezvalui intr-o zi in toata realitatea sa? Vom ajunge sa descifram secretul melodiei sale? Cum a putut infinitul mic sa nasca infinitul mare si cum a fost posibil ca intreg universul, cu sutele sale de miliarde de galaxii, sa nasca dintr-un „vid microscopic“? Cum s-a nascut, dato..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • Teoria atomica si descrierea naturii. Patru eseuri si un studiu introductiv
  Nici o rasturnare de perspectiva in stiinta nu e comparabila cu cea produsa, in primele decenii ale secolului XX, de aparitia mecanicii cuantice. Intreaga lume a conceptiilor clasice despre natura se prabusea, pentru a face loc unor idei stranii, in raspar cu intuitia comuna dupa care, de secole, se..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,09 Lei
 • Un rau pornit din Eden. Codul genetic, calculatorul si evolutia speciilor
  Pentru Richard Dawkins evolutia seamana cu „raul pornit din Eden” despre care vorbeste Biblia, un rau al informatiei purtate de ADN, in curgerea caruia genele se unesc, concureaza si uneori se separa, formand specii noi. Pornind de la analogia intre mecanismele genetice si calculator, ideea centrala..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 23,12 Lei
 • Universul din nimic
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .De unde vine universul?Ce a fost inaintea lui?Ce ne va aduce viitorul?Intr-un story cosmologic care captiveaza in aceeasi masura in care lamureste, autorul explica cele mai recente progrese revolutionare ale stiintei, ce rastoarna din temelii proble..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 35,00 Lei
 • Universul elegant. Supercorzi, dimensiuni ascunse si cautarea teoriei ultime
  Visul dintotdeauna al fizicienilor a fost gasirea unei teorii ultime care sa explice toate fenomenele din univers intr-un cadru unitar si elegant. Pana de curand insa, microcosmosul (descris de mecanica cuantica) si macrocosmosul (descris de relativitatea generala) pareau imposibil de adus la un num..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,34 Lei
 • Visul unei teorii finale. Editia a II-a
  „Lucrul cel mai uimitor despre univers este ca poate fi cunoscut“, spunea Einstein la inceputul secolului XX, iar de atunci oamenii de stiinta s-au apropiat tot mai mult de intelegerea tuturor fenomenelor fizice pornind de la un numar mic de principii fundamentale. Cercetarile lor par sa convearga s..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 33,72 Lei
 • What if? Ce-ar fi daca? Raspunsuri stiintifice serioase la intrebari ipotetice absurde
  Milioane de oameni viziteaza saptamanal site-ul xkcd.com ca sa lectureze binecunoscutele benzi desenate online ale lui Randall Munroe. Desenele sale simple despre stiinta, tehnologie, limbaj si iubire, raspunsurile sale documentate la intrebarile cele mai ciudate ale fanilor sai (Ce s-ar intampla da..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 52,98 Lei