Carti de Fizica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 17 Ecuatii care au schimbat lumea
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Ian Stewart este cel mai inteligent si mai prolific autor de popularizare a matematicii din Marea Britanie, lista titlurilor publicate de el cuprinzand peste 80 de volume, printre care trei care explica tainele stiintifice ale lumii-disc imaginate d..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 35,00 Lei
 • Albert Einstein si frontierele fizicii
  O altfel de biografie, una care ne aduce in intimitatea gandurilor lui Einstein, care parcurge drumul urmat de ideile lui si, in acelasi timp, ne apropie de framantarile sale omenesti. La scoala, profesorii n-au fost prea impresionati de Einstein: era un copil visator care nu promitea nimic iesit di..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 21,19 Lei
 • Bagaj pentru Marte. Stiinta vietii in vidul cosmic
   Spatiul este o lume lipsita de lucrurile de care avem nevoie pentru o viata tihnita: aer, gravitatie, dusuri fierbinti, produse proaspete, intimitate, bere. Explorarea spatiului seamana intru-catva cu explorarea umanitatii insesi.La cate poate renunta cineva? Cate ciudatenii poti indura? Ce s-ar in..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Biocentrismul sau cum viata si constiinta sunt cheile pentru intelegerea adevaratei naturi a Universului
  Modul in care intelegem noi universul ca intreg a ajuns intr-un impas. „Semnificatia“ fizicii cuantice este dezbatuta inca de cand a fost ea descoperita, in anii 1930, dar nu suntem mai aproape sa o intelegem acum decat eram atunci. „Teoria totului“, despre care de zeci de ani se promite ca e pe apr..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 26,00 Lei
 • Ce s-ar intampla daca...
   O analiza minutioasa si extrem de interesanta a explicatiilor stiintifice pe care se bazeaza cele mai bizare, mai comice si mai incredibile moduri de a muri. „Aceasta carte este o lectura minunata, fiind plina de glume interesante si de comentarii haioase.”Ali Almossawi, autor al cartilor Bad Choic..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,90 Lei
 • Cum vad eu lumea
  Devenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intrebarile esentiale despre ordinea universului si rostul nostru pe pamant, figura lui Einstein continua sa exercite o fascinatie fara egal, atat asupra oamenilor de stiinta, cat si a..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 35,00 Lei
 • Enigma cuantica - fizica intalneste constiinta
  In incercarea de a intelege atomul, fizicienii au construit mecanica cuantica, cea mai reusita teorie din stiinta si baza unei treimi din economia noastra. Spre marea lor jena, ei nu au aflat ca, prin teoria lor, fizica se intalneste cu constiinta. Autorii Bruce Rosenblum si Fred Kuttner explica toa..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,00 Lei
 • Higgs. Inventarea si descoperirea Particulei lui Dumnezeu
  In vara lui 2012, la marele accelerator de particule de langa Geneva a fost descoperit bosonul Higgs, a carui existenta fusese prezisa cu o jumatate de secol in urma. Evenimentul a creat mare valva, mai ales ca bosonul Higgs devenise celebru fiind numit „particula lui Dumnezeu“, din moment ce cu aju..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei
 • Invatam fizica rezolvind probleme. Editia a IV-a
  Cartea face parte din colectia a editurii si se adreseaza elevilor si profesorilor de fizica din gimnaziu, ajutandu-i la aprofundarea cunostintelor teoretice, la sistematizarea acestora si la o apropiere practica, o ordonare a materialului, o formare a modului de a gandi. Lucrarea contine probleme e..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,95 Lei
 • Lumea explicata. Descoperirea stiintei moderne
  Este o sansa faptul ca unul dintre marii fizicieni ai lumii, laureatul Nobel Steven Weinberg, s-a pasionat de istoria stiintei si a oferit publicului larg o perspectiva patrunzatoare si originala asupra evolutiei cunoasterii. Lumea explicata e povestea descoperirii stiintei moderne – o aventura ince..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 39,00 Lei
 • Manualul dispozitivelor free energy. O compilatie de patente si rapoarte
    „Exista o poveste foarte frumoasa despre sosirea lui Cristofor Columb in America. In 1942, Columb a ajuns in insulele din Caraibe unde, la inceput, a fost primit ca un zeu. Dupa ce a debarcat si a stabilit o legatura de prietenie cu seful tribului de pe insula, acesta a indraznit sa il intrebe cu ..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 45,00 Lei
 • Melodia secreta: si Omul a creat Universul
   Universul ni se va dezvalui intr-o zi in toata realitatea sa? Vom ajunge sa descifram secretul melodiei sale? Cum a putut infinitul mic sa nasca infinitul mare si cum a fost posibil ca intreg universul, cu sutele sale de miliarde de galaxii, sa nasca dintr-un „vid microscopic“? Cum s-a nascut, dato..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,90 Lei
 • Universul din nimic
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .De unde vine universul?Ce a fost inaintea lui?Ce ne va aduce viitorul?Intr-un story cosmologic care captiveaza in aceeasi masura in care lamureste, autorul explica cele mai recente progrese revolutionare ale stiintei, ce rastoarna din temelii proble..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Visul unei teorii finale. Editia a II-a
  „Lucrul cel mai uimitor despre univers este ca poate fi cunoscut“, spunea Einstein la inceputul secolului XX, iar de atunci oamenii de stiinta s-au apropiat tot mai mult de intelegerea tuturor fenomenelor fizice pornind de la un numar mic de principii fundamentale. Cercetarile lor par sa convearga s..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,72 Lei
 • What if? Ce-ar fi daca? Raspunsuri stiintifice serioase la intrebari ipotetice absurde
  Milioane de oameni viziteaza saptamanal site-ul xkcd.com ca sa lectureze binecunoscutele benzi desenate online ale lui Randall Munroe. Desenele sale simple despre stiinta, tehnologie, limbaj si iubire, raspunsurile sale documentate la intrebarile cele mai ciudate ale fanilor sai (Ce s-ar intampla da..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 52,98 Lei