Carti de Fizica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 17 Ecuatii care au schimbat lumea
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Ian Stewart este cel mai inteligent si mai prolific autor de popularizare a matematicii din Marea Britanie, lista titlurilor publicate de el cuprinzand peste 80 de volume, printre care trei care explica tainele stiintifice ale lumii-disc imaginate d..
  Fara TVA: 32,55 Lei 32,55 Lei 35,00 Lei
 • Albert Einstein si frontierele fizicii
  O altfel de biografie, una care ne aduce in intimitatea gandurilor lui Einstein, care parcurge drumul urmat de ideile lui si, in acelasi timp, ne apropie de framantarile sale omenesti. La scoala, profesorii n-au fost prea impresionati de Einstein: era un copil visator care nu promitea nimic iesit di..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 21,19 Lei
 • Bagaj pentru Marte. Stiinta vietii in vidul cosmic
   Spatiul este o lume lipsita de lucrurile de care avem nevoie pentru o viata tihnita: aer, gravitatie, dusuri fierbinti, produse proaspete, intimitate, bere. Explorarea spatiului seamana intru-catva cu explorarea umanitatii insesi.La cate poate renunta cineva? Cate ciudatenii poti indura? Ce s-ar in..
  Fara TVA: 23,25 Lei 23,25 Lei 25,00 Lei
 • Cum vad eu lumea
  Devenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intrebarile esentiale despre ordinea universului si rostul nostru pe pamant, figura lui Einstein continua sa exercite o fascinatie fara egal, atat asupra oamenilor de stiinta, cat si a..
  Fara TVA: 33,25 Lei 33,25 Lei 35,00 Lei
 • Higgs. Inventarea si descoperirea Particulei lui Dumnezeu
  In vara lui 2012, la marele accelerator de particule de langa Geneva a fost descoperit bosonul Higgs, a carui existenta fusese prezisa cu o jumatate de secol in urma. Evenimentul a creat mare valva, mai ales ca bosonul Higgs devenise celebru fiind numit „particula lui Dumnezeu“, din moment ce cu aju..
  Fara TVA: 24,59 Lei 24,59 Lei 27,94 Lei
 • Lumea explicata. Descoperirea stiintei moderne
  Este o sansa faptul ca unul dintre marii fizicieni ai lumii, laureatul Nobel Steven Weinberg, s-a pasionat de istoria stiintei si a oferit publicului larg o perspectiva patrunzatoare si originala asupra evolutiei cunoasterii. Lumea explicata e povestea descoperirii stiintei moderne – o aventura ince..
  Fara TVA: 34,32 Lei 34,32 Lei 39,00 Lei
 • Melodia secreta: si Omul a creat Universul
   Universul ni se va dezvalui intr-o zi in toata realitatea sa? Vom ajunge sa descifram secretul melodiei sale? Cum a putut infinitul mic sa nasca infinitul mare si cum a fost posibil ca intreg universul, cu sutele sale de miliarde de galaxii, sa nasca dintr-un „vid microscopic“? Cum s-a nascut, dato..
  Fara TVA: 22,54 Lei 22,54 Lei 28,90 Lei
 • Qed. The Strange Theory of Light and Matter
  In QED: The Strange Theory of Light and Matter Richard P. Feynman explains, in his lucid and witty style, the revolutionary scientific theory that won him the Nobel Prize.Quantum electrodynamics - or QED for short - is the theory that explains how light and electrons interact, and in doing so illumi..
  Fara TVA: 68,00 Lei 68,00 Lei 68,00 Lei
 • What if? Ce-ar fi daca? Raspunsuri stiintifice serioase la intrebari ipotetice absurde
  Milioane de oameni viziteaza saptamanal site-ul xkcd.com ca sa lectureze binecunoscutele benzi desenate online ale lui Randall Munroe. Desenele sale simple despre stiinta, tehnologie, limbaj si iubire, raspunsurile sale documentate la intrebarile cele mai ciudate ale fanilor sai (Ce s-ar intampla da..
  Fara TVA: 42,38 Lei 42,38 Lei 52,98 Lei