Carti de Experimente, Instrumente & Masuratori

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 materiale minune si povestile lor incredibile
  Aparitia editiei in limba romana a cartii semnate de Mark Miodownik este sustinuta de Erste Asset Management. De ce este transparenta sticla? Ce face ca un elastic sa poata fi intins? De ce se indoaie o agrafa? De ce materialele arata si se comporta atat de diferit? Acestea sunt genul de intrebari p..
  Fara TVA: 40,50 Lei 40,50 Lei 45,00 Lei
 • Calatoria in timp. O istorie
  Apreciatul autor al cartilor Informatia si Isaac Newton ne poarta intr-o expeditie ametitoare in domeniul calatoriei in timp, de la originile ei subversive pana la evolutia sa in literatura si stiinta si influenta asupra felului in care intelegem timpul in sine.  Povestea incepe la sfarsitul secolul..
  Fara TVA: 40,50 Lei 40,50 Lei 45,00 Lei
 • Cartea infinitului. Scurta introducere in nemarginit, etern si nesfarsit - Editia 2015
  Infinitul e fara indoiala cea mai stranie idee pe care au avut-o vreodata oamenii. De unde provine si ce ne spune ea despre univers? Poate infinitul exista in realitate? Poti face un numar infinit de lucruri intr-un timp finit? E oare universul infinit? Cum ar fi sa traim intr-un univers in care nim..
  Fara TVA: 28,66 Lei 28,66 Lei 33,72 Lei
 • Energia si materia
  O fascinanta enciclopedie pentru tineri si nu numai, in care veti descoperi imagini exceptionale, cum ar fi descompunerea unei miscari, camera cu ceata a unui detector de particule, o reactie chimica spectaculoasa. NUME CARTE: Energia si materiaISBN: 9789739821179PRET EDITURA: 35.00AUTOR(i): ***TRAD..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 35,00 Lei
 • Gafe stralucite. De la Darwin la Einstein
  Ce ii deosebeste pe marii savanti de ceilalti oameni de stiinta nu sunt doar succesele, ci si esecurile. Darwin, Kelvin, Pauling, Hoyle si Einstein au comis „gafe stralucite“, nu simple erori, pentru ca in spatele lor se ascund probleme care au impins cunoasterea „cu spatele la perete“, iar de aici ..
  Fara TVA: 33,15 Lei 33,15 Lei 39,00 Lei
 • Gazele de sist si fracturarea hidraulica. Intre mit si realitate
  Profesor de geofizica si geologia petrolului la The University of New York, Constantin Cranganu ne propune spre analiza, gratie expertizei internationale de care dispune, informatii, cercetari, probe si documente verificate care atesta adevarul despre o problema care framanta de curand si societatea..
  Fara TVA: 17,00 Lei 17,00 Lei 20,00 Lei
 • Investigatii in paranormal. Reteaua energetica a pamantului
  O incursiune captivanta in subiectul potentialului incredibil al retelei energetice si al campului unificat din jurul nostrum. Prima carte scrisa de Bruce L. Cathie, „Harmonic 33“, a fost publicata pentru prima data in 1968, pe vremea cand era pilot pe aeronave comerciale, in Noua Zeelanda. Capitanu..
  Fara TVA: 33,30 Lei 33,30 Lei 37,00 Lei
 • Marea carte despre progres
  Dedicata celor care vor sa descopere cat mai mult, aprofundandu-si astfel cunostintele, aceasta enciclopedie sui generis ofera raspunsuri la intrebari insolite despre stiinta, natura, istorie, geografie, economie.Informatia abundenta si ilustratiile originale fac aceasta carte extrem de atractiva pe..
  Fara TVA: 49,15 Lei 49,15 Lei 67,33 Lei
 • Sisteme computerizate de masurare
  INTRODUCERECAPITOLUL 1: Aspecte din teoria masurarii in domeniul entropieiCAPITOLUL 2: Compatibilitatea canalelor de masuraCAPITOLUL 3: Operatia de calibrare la sistemele de masura multicanalCAPITOLUL 4: Operatia de etalonare la sistemele de masura multicanalCAPITOLUL 5: Operatia de profilare la sis..
  Fara TVA: 39,88 Lei 39,88 Lei 44,31 Lei