Carti de Experimente, Instrumente & Masuratori

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 materiale minune si povestile lor incredibile
  Aparitia editiei in limba romana a cartii semnate de Mark Miodownik este sustinuta de Erste Asset Management. De ce este transparenta sticla? Ce face ca un elastic sa poata fi intins? De ce se indoaie o agrafa? De ce materialele arata si se comporta atat de diferit? Acestea sunt genul de intrebari p..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • Calatoria in timp. O istorie
  Apreciatul autor al cartilor Informatia si Isaac Newton ne poarta intr-o expeditie ametitoare in domeniul calatoriei in timp, de la originile ei subversive pana la evolutia sa in literatura si stiinta si influenta asupra felului in care intelegem timpul in sine.  Povestea incepe la sfarsitul secolul..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • Energia si materia
  O fascinanta enciclopedie pentru tineri si nu numai, in care veti descoperi imagini exceptionale, cum ar fi descompunerea unei miscari, camera cu ceata a unui detector de particule, o reactie chimica spectaculoasa. NUME CARTE: Energia si materiaISBN: 9789739821179PRET EDITURA: 35.00AUTOR(i): ***TRAD..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 35,00 Lei
 • Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla
  Aceasta carte prezinta intr-un mod profesionist:Cele mai uimitoare inventii ale acestui geniu (aproape necunoscut) pe nume Nikola Tesla descrie chiar de el;Descrierea propie a lui Tesla despre planul de a electrifica lumea utilizand free energy (energie gratuita);Transmisia energiei electrice fara f..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 45,00 Lei
 • Gafe stralucite. De la Darwin la Einstein
  Ce ii deosebeste pe marii savanti de ceilalti oameni de stiinta nu sunt doar succesele, ci si esecurile. Darwin, Kelvin, Pauling, Hoyle si Einstein au comis „gafe stralucite“, nu simple erori, pentru ca in spatele lor se ascund probleme care au impins cunoasterea „cu spatele la perete“, iar de aici ..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,00 Lei
 • Gazele de sist si fracturarea hidraulica. Intre mit si realitate
  Profesor de geofizica si geologia petrolului la The University of New York, Constantin Cranganu ne propune spre analiza, gratie expertizei internationale de care dispune, informatii, cercetari, probe si documente verificate care atesta adevarul despre o problema care framanta de curand si societatea..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 20,00 Lei
 • Investigatii in paranormal. Reteaua energetica a pamantului
  O incursiune captivanta in subiectul potentialului incredibil al retelei energetice si al campului unificat din jurul nostrum. Prima carte scrisa de Bruce L. Cathie, „Harmonic 33“, a fost publicata pentru prima data in 1968, pe vremea cand era pilot pe aeronave comerciale, in Noua Zeelanda. Capitanu..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 37,00 Lei
 • Marea carte despre progres
  Dedicata celor care vor sa descopere cat mai mult, aprofundandu-si astfel cunostintele, aceasta enciclopedie sui generis ofera raspunsuri la intrebari insolite despre stiinta, natura, istorie, geografie, economie.Informatia abundenta si ilustratiile originale fac aceasta carte extrem de atractiva pe..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 67,33 Lei
 • Sisteme computerizate de masurare
  INTRODUCERECAPITOLUL 1: Aspecte din teoria masurarii in domeniul entropieiCAPITOLUL 2: Compatibilitatea canalelor de masuraCAPITOLUL 3: Operatia de calibrare la sistemele de masura multicanalCAPITOLUL 4: Operatia de etalonare la sistemele de masura multicanalCAPITOLUL 5: Operatia de profilare la sis..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 44,31 Lei
 • Teoria relativitatii pe intelesul tuturor
  1905 a fost un an miraculos, an de cotitura in viata lui Albert Einstein si in istoria fizicii. In decursul a cateva luni, Einstein publica trei articole: despre miscarea browniana, despre electrodinamica corpurilor in miscare si despre efectul fotoelectric. Al doilea dintre ele este certificatul de..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 24,00 Lei