Carti de Computere & IT

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Acces 2000 pentru copii
  Cartea prezinta elementele esentiale ale bazelor de date, folosind Microsoft Access.Cuprins:Introducere in bazele de date; Crearea unei baze de date noi; Vederea Datasheet; Validarea datelor; Formatarea si imprimarea; Efectuarea interogarilor; Prezentarea datelor; Formulare pentru introducerea datel..
  Fara TVA: 3,00 Lei 3,00 Lei 5,00 Lei
 • Acces 2007 - Aplicatii economice
  Lucrarea Access 2007- Aplicatii economice propuse si rezolvate reprezinta un ghid adresat profesionistilor din domeniul economic pentru a deprinde operarea in mediul MS Access 2007 si pentru a putea utiliza functiile acetstui sistem de gestiune a bazelor de date in scopul rezolvarii rapide a unor pr..
  Fara TVA: 21,00 Lei 21,00 Lei 26,25 Lei
 • ActionScript 3.0. Programare Web in Flex si Flash
  Volumul contine tehnici de programare grafica de baza, descrise prin exemple si exercitii rezolvate, oferind o perspectiva de ansamblu asupra limbajului ActionScript. Sunt prezentate principiile programarii obiectuale si cele mai importante clase ale ActionScript 3, precum si un exemplu de implement..
  Fara TVA: 30,31 Lei 30,31 Lei 43,30 Lei
 • AutoCad-ul in trei timpi. Initiere, utilizare, performanta. Editia a IV-a
  Lucrarea cuprinde noutatile ultimelor versiuni de AutoCAD, fiind destinata celor interesati de proiectarea asistata de calculator si structurata pe trei niveluri de accesibilitate-incepator, mediu, avansat. Datorita acestei filtrari originale a informatiei, cititorul are posibilitatea sa-si aleaga s..
  Fara TVA: 23,57 Lei 23,57 Lei 33,67 Lei
 • Beyond the limits of modern processors
  CAPITOLUL1: IntroductionCAPITOLUL 2: Speculative Computer ArhitecturesCAPITOLUL 3: Finding Difficult-to-Predict BranchesCAPITOLUL 4: Predicting Unbiased BranchesCAPITOLUL 5: Validating Unbiased Branches Using Random DegreesCAPITOLUL 6 : Selective Instruction Reuse and Value Prediction in a Superscal..
  Fara TVA: 30,29 Lei 30,29 Lei 35,64 Lei
 • Calculatorul in trei timpi (editia a V-a, revazuta si adaugita)
  Cu o permanenta structurare a informatiilor pe trei niveluri de interes (incepator, mediu si avansat) si adoptind o forma ingenioasa si mai putin rigida, cartea ii ofera cititorului posibilitatea de a alege cea mai potrivita abordare.O carte despre calculatoare accesibila, care raspunde nivelului de..
  Fara TVA: 23,07 Lei 23,07 Lei 32,95 Lei
 • Curs de programare pentru copii. De la limbajele Scratch si Python la conceperea de jocuri
  Iti plac jocurile si animatia pe computer? Vrei sa inveti sa creezi propriile programe pentru calculator? Curs de programare pentru copii este cartea perfecta pentru orice programator incepator.Grafica plina de culoare se combina cu instructiuni pas cu pas pentru a face arta programarii clara si pla..
  Fara TVA: 38,45 Lei 38,45 Lei 69,90 Lei
 • Cusca de sticla. Automatizarea si noi
  Nicholas Carr trece dincolo de stirile despre roboti industriali, masini care se conduc singure, computere vestimentare ori medicina digitalizata pentru a explora costurile ascunse ale tendintei noastre de a permite software-ului sa ne domine munca, dar si timpul liber. Bazandu-se pe studii de psiho..
  Fara TVA: 31,20 Lei 31,20 Lei 43,34 Lei
 • De la revolutia digitala la era digitala
  Internetul devine reteaua vasta, fizica, fara de care o mare parte a culturii digitale moderne n-ar exista. El a fost conceput nu atat ca tehnologie, ci ca infrastructura: o masa de echipamente (hardware) si programe (software) interconectate printr-o multime de mijloace specializate: de la cabluri ..
  Fara TVA: 15,00 Lei 15,00 Lei 25,00 Lei
 • Dezvoltarea aplicatiilor de baze de date in Oracle 8 si Oracle Forms 6
  Oracle Server este cel mai utilizat Sistem de Gestiune a Bazelor de Date Relationale din intreaga lume. Acesta reprezinta nucleul liniei de produse oferite de Oracle Corporation, care include si un set de instrumente de dezvoltare a aplicatiilor din generatia a patra Oracle Developer. Coloana verteb..
  Fara TVA: 10,14 Lei 10,14 Lei 16,90 Lei
 • Facebook, miscari sociale si constructia unui spatiu public alternativ
  O analiza stiintifica privind sfera publica, fenomenul activismului civic online si contributia retelelor sociale la constructia unui cadru de dezbatere. Lucrarea este structurata in jurul intrebarii daca se poate forma un spatiu public in mediul virtual si care sunt conditiile sale de producere. Lu..
  Fara TVA: 18,20 Lei 18,20 Lei 26,00 Lei
 • Fenomenul Google
  Google este cel mai important motor de cautare actual. Intrand in joc mult dupa Yahoo, AltaVista, Excite, Lycos si alte companii pioniere, Google a venit cu o abordare radical diferita, a redefinit ideea de marketing pe Internet, a supravietuit perioadei de recesiune a companiilor virtuale si a porn..
  Fara TVA: 12,84 Lei 12,84 Lei 19,17 Lei
 • Ghidul definitiv privind felul in care computerele fac matematica
  Impreuna cu aplicatia DIYScris intr-un limbaj extrem de accesibil, acest ghid despre cum fac computerele matematica este o excelenta introducere in felul in care computerele fac ceea ce fac si mai ales matematica. Impreuna cu aplicatia calculatorului virtual DIY, prezentul volum, bogat ilustrat si c..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 35,00 Lei
 • I.T.S. Sisteme Inteligente de Transport: Interstructuri
  Lucrarea are la baza ideile articolelor stiintifice publicate de autor pe parcursul ultimilor 10 ani în reviste de profil. Temele prezentate au ca numitor comun necesitatea introducerii echipamentelor de retea de ultima generatie în procesul de transport, care incepe de la informarea calatorului, pa..
  Fara TVA: 43,73 Lei 43,73 Lei 51,45 Lei
 • Internet. Ghid complet de utilizare
  Scrisa intr-un stil clar si lipsit de pretiozitati, aceasta carte acopera toate informatiile pe care un utilizator ar trebui sa le dobandeasca despre Internet si prezinta informatii cat se poate de actuale.INTREBARI SI EXERCITII CARE SE REFERA LA SITUATII REALE: acestea ajuta cititorii sa-si intipar..
  Fara TVA: 23,06 Lei 23,06 Lei 38,44 Lei
 • Java de la 0 la expert
  Java este un limbaj de programare orientat obiect deja consacrat. Datorita dinamismului sau, este utilizat in scrierea celor mai multe aplicatii distribuite, noile evolutii tehnologice validand folosirea sa pentru software-ul dispozitivelor portabile (telefoane mobile, agende electronice, palmtop-ur..
  Fara TVA: 62,97 Lei 62,97 Lei 89,95 Lei
 • Lumea digitala. Concepte esentiale
  numai intelegerea competentelor digitale. In societatea moderna suntem confruntati cu necesitatea sa interactionezi online, sa folosesti dispozitive digitale diverse, sa comunici prin mijloace din ce in ce mai variate, sa practici forme noi de comert si banking, sa partajezi informatie.Stapanirea nu..
  Fara TVA: 33,25 Lei 33,25 Lei 35,00 Lei
 • Microsoft Office Frontpage 2003 pentru incepatori
  Cine ar fi crezut ca FrontPage 2003 este atat de simplu? Acest volum va invata cum sa folositi programul FrontPage 2003 pentru a intra direct in lumea designului web! Indiferent ca va creati o pagina personala sau lucrati un site comercial, veti afla elementele de baza pentru crearea paginilor web c..
  Fara TVA: 11,94 Lei 11,94 Lei 19,90 Lei
 • Microsoft Office Word 2007
  Pentru cei care prefera sa li se arate, nu sa li se spuna cum sa procedeze Avand in biblioteca aceasta lucrare veti invata:- Cum sa creati documente mai eficient folosind o noua interfata orientata spre rezultate- Cum sa folositi instrumente de formatare, editare, revizuire si machetare pentru a cre..
  Fara TVA: 50,40 Lei 50,40 Lei 63,00 Lei
 • Microsoft Windows Vista. Utilizare si performanta
  Microsoft Windows Vista: utilizare si performanta este o explorare in adancime a versiunii Beta 2, lansata public pentru Windows Vista - urmatorul sistem de explorare major Microsoft si succesorul Windows XP-ului. Daca doar planuiti sa va indreptati catre un viitor upgrade sau daca rulati deja Beta ..
  Fara TVA: 23,94 Lei 23,94 Lei 39,90 Lei
 • Multidisciplinary Creativity. Homage to Gheorghe Paun on his 65th Birthday
  The book contains original papers dealing with Membrane Computing and Theoretical Computer Science. The topics include mathematical aspects of P systems, modelling of biological processes, combinatorics of words, grammar systems, tree languages, and randomness. Informal personal reflections conclude..
  Fara TVA: 24,95 Lei 24,95 Lei 34,65 Lei
 • Omul cel mai uman. Ce ne invata interactiunea cu calculatorul despre ce inseamna sa fii viu
   Omul cel mai uman este o explorare provocatoare, plina de exuberanta si profunzime a modului in care computerele remodeleaza ideile noastre despre ce inseamna sa fii uman. Punctul de plecare al cartii este testul Turing, desfasurat anual, in care oamenii se iau la intrecere cu programe de inteligen..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 25,00 Lei
 • Optimizarea diagramelor de croire
   Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Din cuprins: Algoritmi de acoperire a suprafetelor planare Realizarea diagramelor de croire; Decupabilitatea diagramelor de croire; Tehnici de procesare a imaginilor; Localizarea defectelor; Algoritmi de acoperire a suprafetelor planare cu defecte;..
  Fara TVA: 24,57 Lei 24,57 Lei 28,90 Lei
 • Optimization Algorithms for Non-Linear Series Models with applications to 3D Human Motion Analysis in Video
  1. INTRODUCTION2. RESEARCH IN 3D HUMAN TRACKING3. MODELING4. COVARIANCE SCALED SAMPLING5. COMPUTING ROADMAPS OF LOCAL MINIMA ON DYNAMIC NON-CONVEX COST FUNCTIONS6. ACCELERATED HYPERDYNAMIC SAMPLING7. ANALYSIS OF THE SEARCH PROBLEM8. PERSPECTIVES AND OPEN PROBLEMSA. SUPERQUADRICS AND DEFORMATIONSB. T..
  Fara TVA: 23,75 Lei 23,75 Lei 27,94 Lei
 • Pocket guide. Windows XP
  Windows XP Pocket Guide este un ghid de buzunar ce va ofera explicatii referitoare la cele mai utilizate (si mai bine ascunse) caracteristici ale sistemului de operare Windows XP. Aceasta carte este un ajutor de baza pentru oricine doreste raspunsuri rapide, fara multe explicatii. Concis si la obiec..
  Fara TVA: 8,94 Lei 8,94 Lei 14,90 Lei
 • Programare C si C++ pentru Linux
  Avandu-si radacinile in anii de inceput ai descoperirilor din stiintele calculatoarelor moderne, limbajul C, sistemul de operare UNIX si Internetul se intrepatrund, in asa fel incat nici unul dintre ele nu ar putea fiinta fara celelalte doua. In lucrarea de fata sunt trecute in revista notiunile de ..
  Fara TVA: 20,20 Lei 20,20 Lei 28,85 Lei
 • Programare RSS, Atom si Podcast
   Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Din cuprins: De la Gutenberg la Internet; Formatele RSS si Atom; Feed-uri Podcast. Extensii media RSS 2.0; Crearea feed-urilor si a listelor OPML; Publicarea, cautarea si managementul feed-urilor; Procesarea feed-urilor; Abonarea la feed-uri si la ..
  Fara TVA: 28,66 Lei 28,66 Lei 33,72 Lei
 • Programare SQL - Oracle - Caiet de laborator pentru clasa a XII-a
  SQL (Structured Query Language - Limbaj Structurat de Interogare) este un limbaj de programare specific lucrului cu bazele de date, devenit un standard in domeniu si fiind cel mai popular limbaj utilizat pentru creearea, modificarea, regasirea si manipularea datelor de catre Sistemele de Gestiune a ..
  Fara TVA: 11,94 Lei 11,94 Lei 19,90 Lei
 • Programare Web in bash si Perl (+CD)
  Lucrarea descrie in detaliu unul dintre cele mai folosite standarde de programare pe partea server a aplicatiilor destinate Web-ului: CGI (Common Gateway Interface), punand un accent deosebit asupra elaborarii de aplicatii CGI in doua dintre limbajele de tip script, larg utilizate pe platforma Linux..
  Fara TVA: 19,89 Lei 19,89 Lei 28,42 Lei
 • Programarea calculatoarelor
  Desigur, sunteti un om inteligent. Stiti ca boolean nu denumeste o leguma pentru supa, iar subrutinele nu au legatura cu tartinele. Insa programarea calculatoarelor nu este un lucru pe care sa-l invatati de oriunde, ci necesita foarte mult studiu si daruire. Dar de ce trebuie sa fie complicat? Indif..
  Fara TVA: 11,94 Lei 11,94 Lei 19,90 Lei
 • Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu
  Structura cartii include atat materia prevazuta in programele scolare actuale de la clasele de profil, cat si teme care se studiaza in Centrele de Excelenta, pentru o pregatire de performanta. Continutul teoretic este sustinut prin exemple aplicative si prin numeroase rezolvari de probleme, iar fiec..
  Fara TVA: 20,97 Lei 20,97 Lei 29,95 Lei
 • Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3
  Continutul teoretic bogat, precum si aplicatiile detaliate, implementarile in limbajele C si C++ sau numeroasele exercitii propuse recomanda acest volum ca un instrument deosebit de util de invatare si de obtinere a performantei, atit la bacalaureat, cit si la olimpiadele scolare. El se adreseaza ce..
  Fara TVA: 20,97 Lei 20,97 Lei 29,95 Lei
 • Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu. Metode si tehnici de programare, Vol. 2
  Un continut teoretic sustinut prin numeroase aplicatii practice rezolvate, cu explicatii detaliate si implementari in limbajul C sau C++, la care se adauga numeroase exercitii propuse spre rezolvare, in diferite grade de dificultate, este ceea ce recomanda si individualizeaza acest volum. El se adre..
  Fara TVA: 20,97 Lei 20,97 Lei 29,95 Lei
 • Quarkxpress 4 si 5 Shortcuts pentru PC si MAC
  In aceasta lume informatizata, grabita, superocupata si hiperproductiva, eficienta trebuie sa fie scopul principal al oricarui specialist in tehnoredactare computerizata, dar si al majoritatii utilizatorilor de calculatoare. Cea mai buna cale de a spori productivitatea nu este de a cumpara un calcul..
  Fara TVA: 4,78 Lei 4,78 Lei 7,96 Lei
 • Razboiul informatic - Infowar: razboiul epocii informationale
   In linii mari raboiul informatic cuprinde acele actiuni desfasurate in timp de pace, criza sau razboi, indreptate impotriva sistemelor informatice ale adversarului in scopul supravegherii, neutralizarii, intoxicarii, dezinformarii sau distrugerii unor tinte ale sale, concomitent cu protejarea propi..
  Fara TVA: 36,60 Lei 36,60 Lei 38,53 Lei
 • Resurse matematice si informatice. Fals tratat de didactica matematica
  Sursele de dezvoltare a matematicii au ramas dintotdeauna aceleasi: cele externe - matematica lumii si cele interne - lumea matematicii. Ea a rezistat diverselor presiuni utilitariste sau mode trecatoare, fara sa-si renege achizitiile in timp. Din partea tuturor factorilor implicati - profesori, tin..
  Fara TVA: 30,75 Lei 30,75 Lei 38,44 Lei
 • Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica
  Tehnologiile geoinformatice ofera solutii moderne de administrare a resurselor si de optimizare a deciziilor strategice. Ele au o aplicabilitate vasta in sectorul electroenergetic, in inventarierea patrimoniului, pregatirea si desfasurarea lucrarilor de reparatie si revizie a instalatiilor/retelelor..
  Fara TVA: 23,57 Lei 23,57 Lei 33,67 Lei
 • Solutii pentru probleme cauzate de calculator
  Aceasta carte accesibila, usor de citit, scrisa de Steve Bass - expertul publicatiei PC World - acopera intreg universul micilor diavoli si monstruleti ai calculatorului, oferind solutii pentru orice, de la defectiunile Windows-ului si pana la browsere care nu isi fac treaba. Aceste trucuri si indic..
  Fara TVA: 14,94 Lei 14,94 Lei 24,90 Lei
 • SQL. Dialecte DB2, Oracle, PostgreSQL si SQL Server. Editia a II-a
  Actualizata in conformitate cu versiunile recente ale standardului SQL si imbogatita cu doua dialecte foarte populare, lucrarea se adreseaza celor interesati de folosirea bazelor de date, constituind o importanta sursa de informatii atat pentru profesionistii din firmele/compartimentele IT, cat si p..
  Fara TVA: 31,47 Lei 31,47 Lei 44,95 Lei
 • Tot ce trebuie sa stii despre Internet
  Devenit o prezenta cvasipermanenta in viata celor mai multi oameni, Internetul isi datoreaza succesul progreselor inregistrate in diverse domenii ale informaticii, dintre care amintim retelele de calculatoare, limbajele de programare si de marcare a datelor, precum si protocoalele de comunicatii. El..
  Fara TVA: 18,17 Lei 18,17 Lei 25,96 Lei
 • Totul despre Windows Vista
  Cu Windows Vista si cu acest ghid usor de folosit, dezvoltati-va experienta in utilizarea calculatorului. Totul despre Windows Vista va arata cum sa beneficiati la maximum de toate caracteristicile performante si amuzante ale acestui sistem de operare nou si revolutionar.Invatati sa particularizati ..
  Fara TVA: 16,47 Lei 16,47 Lei 18,30 Lei
 • Transdisciplinaritate si mecatronica
  „Intr-un text celebru, Martin Heidegger arata ca tehnica are o esenta ambigua: «Atata vreme cat ne reprezentam tehnica drept un instrument, suntem prinsi in cursa vointei de a o stapani. Trecem astfel pe langa esenta insasi a tehnicii.» Tehnica semnifica, pentru grecii antici, dezvaluirea care face ..
  Fara TVA: 18,88 Lei 18,88 Lei 26,97 Lei
 • Web-design in viata mea
   Acest mic indrumar se adreseaza tuturor celor care, fascinati de acest mediu dinamic care este Worl Wide Web-ul, doresc sa aiba o vedere de aproape a ceea ce inseamna constructia unei pagini Web. Elementele de baza sunt prezentate pe intelesul tuturor, ceea ce nu inseamna ca lucrarea se adreseaza e..
  Fara TVA: 9,01 Lei 9,01 Lei 10,60 Lei
 • Work Rules! Informatii din interiorul Google, care vor schimba modul in care traiti si lucrati
  Work Rules! este un proiect al editurii Publica, sustinut de Ascendis. „Petrecem mai mult timp muncind decat facand orice altceva. Nu este corect ca experienta serviciului sa fie demotivanta si dezumanizanta intr-o asemenea masura”, spune Laszlo Bock, fostul director pentru Operatiuni de Personal al..
  Fara TVA: 39,60 Lei 39,60 Lei 55,00 Lei