Carti de Computere & IT

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Acces 2007 - Aplicatii economice
  Lucrarea Access 2007- Aplicatii economice propuse si rezolvate reprezinta un ghid adresat profesionistilor din domeniul economic pentru a deprinde operarea in mediul MS Access 2007 si pentru a putea utiliza functiile acetstui sistem de gestiune a bazelor de date in scopul rezolvarii rapide a unor pr..
  Fara TVA: 14,44 Lei 14,44 Lei 26,25 Lei
 • AutoCad-ul in trei timpi. Initiere, utilizare, performanta. Editia a IV-a
  Lucrarea cuprinde noutatile ultimelor versiuni de AutoCAD, fiind destinata celor interesati de proiectarea asistata de calculator si structurata pe trei niveluri de accesibilitate-incepator, mediu, avansat. Datorita acestei filtrari originale a informatiei, cititorul are posibilitatea sa-si aleaga s..
  Fara TVA: 29,63 Lei 29,63 Lei 33,67 Lei
 • Calculatorul in trei timpi (editia a V-a, revazuta si adaugita)
  Cu o permanenta structurare a informatiilor pe trei niveluri de interes (incepator, mediu si avansat) si adoptind o forma ingenioasa si mai putin rigida, cartea ii ofera cititorului posibilitatea de a alege cea mai potrivita abordare.O carte despre calculatoare accesibila, care raspunde nivelului de..
  Fara TVA: 29,00 Lei 29,00 Lei 32,95 Lei
 • Calculatorul in trei timpi. Editia a IV-a
  Cu o permanenta structurare a informatiilor pe trei niveluri de interes (incepator, mediu si avansat) si adoptand o forma ingenioasa si mai putin rigida, cartea ii ofera cititorului posibilitatea de a alege cea mai potrivita abordare.O carte despre calculatoare accesibila, care raspunde nivelului de..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,85 Lei
 • Cusca de sticla. Automatizarea si noi
  Nicholas Carr trece dincolo de stirile despre roboti industriali, masini care se conduc singure, computere vestimentare ori medicina digitalizata pentru a explora costurile ascunse ale tendintei noastre de a permite software-ului sa ne domine munca, dar si timpul liber. Bazandu-se pe studii de psiho..
  Fara TVA: 35,11 Lei 35,11 Lei 43,34 Lei
 • De la revolutia digitala la era digitala
  Internetul devine reteaua vasta, fizica, fara de care o mare parte a culturii digitale moderne n-ar exista. El a fost conceput nu atat ca tehnologie, ci ca infrastructura: o masa de echipamente (hardware) si programe (software) interconectate printr-o multime de mijloace specializate: de la cabluri ..
  Fara TVA: 23,25 Lei 23,25 Lei 25,00 Lei
 • Ghidul definitiv privind felul in care computerele fac matematica
  Impreuna cu aplicatia DIYScris intr-un limbaj extrem de accesibil, acest ghid despre cum fac computerele matematica este o excelenta introducere in felul in care computerele fac ceea ce fac si mai ales matematica. Impreuna cu aplicatia calculatorului virtual DIY, prezentul volum, bogat ilustrat si c..
  Fara TVA: 26,60 Lei 26,60 Lei 35,00 Lei
 • I.T.S. Sisteme Inteligente de Transport: Interstructuri
  Lucrarea are la baza ideile articolelor stiintifice publicate de autor pe parcursul ultimilor 10 ani în reviste de profil. Temele prezentate au ca numitor comun necesitatea introducerii echipamentelor de retea de ultima generatie în procesul de transport, care incepe de la informarea calatorului, pa..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 51,45 Lei
 • Java de la 0 la expert
  Java este un limbaj de programare orientat obiect deja consacrat. Datorita dinamismului sau, este utilizat in scrierea celor mai multe aplicatii distribuite, noile evolutii tehnologice validand folosirea sa pentru software-ul dispozitivelor portabile (telefoane mobile, agende electronice, palmtop-ur..
  Fara TVA: 79,16 Lei 79,16 Lei 89,95 Lei
 • Lumea digitala. Concepte esentiale
  numai intelegerea competentelor digitale. In societatea moderna suntem confruntati cu necesitatea sa interactionezi online, sa folosesti dispozitive digitale diverse, sa comunici prin mijloace din ce in ce mai variate, sa practici forme noi de comert si banking, sa partajezi informatie.Stapanirea nu..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 35,00 Lei
 • Microsoft Office Access 2007. Include obiective ale examenului Microsoft Certified Application Specialist
  Pentru cei care prefera sa li se arate, nu sa li se spuna cum sa procedeze Veti invata:- cum sa creati baze de date mai eficient, folosind o noua interfata orientata spre rezultate- cum sa folositi instrumente pentru a construi o baza de date in care informatiile sunt mai usor de gasit si utilizat- ..
  Fara TVA: 54,86 Lei 54,86 Lei 57,75 Lei
 • Microsoft Office Word 2007
  Pentru cei care prefera sa li se arate, nu sa li se spuna cum sa procedeze Avand in biblioteca aceasta lucrare veti invata:- Cum sa creati documente mai eficient folosind o noua interfata orientata spre rezultate- Cum sa folositi instrumente de formatare, editare, revizuire si machetare pentru a cre..
  Fara TVA: 58,59 Lei 58,59 Lei 63,00 Lei
 • Multidisciplinary Creativity. Homage to Gheorghe Paun on his 65th Birthday
  The book contains original papers dealing with Membrane Computing and Theoretical Computer Science. The topics include mathematical aspects of P systems, modelling of biological processes, combinatorics of words, grammar systems, tree languages, and randomness. Informal personal reflections conclude..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 34,65 Lei
 • Optimizarea diagramelor de croire
   Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Din cuprins: Algoritmi de acoperire a suprafetelor planare Realizarea diagramelor de croire; Decupabilitatea diagramelor de croire; Tehnici de procesare a imaginilor; Localizarea defectelor; Algoritmi de acoperire a suprafetelor planare cu defecte;..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 28,90 Lei
 • Programare C si C++ pentru Linux
  Avandu-si radacinile in anii de inceput ai descoperirilor din stiintele calculatoarelor moderne, limbajul C, sistemul de operare UNIX si Internetul se intrepatrund, in asa fel incat nici unul dintre ele nu ar putea fiinta fara celelalte doua. In lucrarea de fata sunt trecute in revista notiunile de ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,85 Lei
 • Programare RSS, Atom si Podcast
   Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Din cuprins: De la Gutenberg la Internet; Formatele RSS si Atom; Feed-uri Podcast. Extensii media RSS 2.0; Crearea feed-urilor si a listelor OPML; Publicarea, cautarea si managementul feed-urilor; Procesarea feed-urilor; Abonarea la feed-uri si la ..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 33,72 Lei
 • Programare Web in bash si Perl (+CD)
  Lucrarea descrie in detaliu unul dintre cele mai folosite standarde de programare pe partea server a aplicatiilor destinate Web-ului: CGI (Common Gateway Interface), punand un accent deosebit asupra elaborarii de aplicatii CGI in doua dintre limbajele de tip script, larg utilizate pe platforma Linux..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,42 Lei
 • Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, Vol. 3
  Continutul teoretic bogat, precum si aplicatiile detaliate, implementarile in limbajele C si C++ sau numeroasele exercitii propuse recomanda acest volum ca un instrument deosebit de util de invatare si de obtinere a performantei, atit la bacalaureat, cit si la olimpiadele scolare. El se adreseaza ce..
  Fara TVA: 26,36 Lei 26,36 Lei 29,95 Lei
 • Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu. Metode si tehnici de programare, Vol. 2
  Un continut teoretic sustinut prin numeroase aplicatii practice rezolvate, cu explicatii detaliate si implementari in limbajul C sau C++, la care se adauga numeroase exercitii propuse spre rezolvare, in diferite grade de dificultate, este ceea ce recomanda si individualizeaza acest volum. El se adre..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,95 Lei
 • Razboiul informatic - Infowar: razboiul epocii informationale
   In linii mari raboiul informatic cuprinde acele actiuni desfasurate in timp de pace, criza sau razboi, indreptate impotriva sistemelor informatice ale adversarului in scopul supravegherii, neutralizarii, intoxicarii, dezinformarii sau distrugerii unor tinte ale sale, concomitent cu protejarea propi..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 38,53 Lei
 • Resurse matematice si informatice. Fals tratat de didactica matematica
  Sursele de dezvoltare a matematicii au ramas dintotdeauna aceleasi: cele externe - matematica lumii si cele interne - lumea matematicii. Ea a rezistat diverselor presiuni utilitariste sau mode trecatoare, fara sa-si renege achizitiile in timp. Din partea tuturor factorilor implicati - profesori, tin..
  Fara TVA: 26,91 Lei 26,91 Lei 38,44 Lei
 • Sisteme geoinformatice pentru electroenergetica
  Tehnologiile geoinformatice ofera solutii moderne de administrare a resurselor si de optimizare a deciziilor strategice. Ele au o aplicabilitate vasta in sectorul electroenergetic, in inventarierea patrimoniului, pregatirea si desfasurarea lucrarilor de reparatie si revizie a instalatiilor/retelelor..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 33,67 Lei
 • Solutii pentru probleme cauzate de calculator
  Aceasta carte accesibila, usor de citit, scrisa de Steve Bass - expertul publicatiei PC World - acopera intreg universul micilor diavoli si monstruleti ai calculatorului, oferind solutii pentru orice, de la defectiunile Windows-ului si pana la browsere care nu isi fac treaba. Aceste trucuri si indic..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Tot ce trebuie sa stii despre Internet
  Devenit o prezenta cvasipermanenta in viata celor mai multi oameni, Internetul isi datoreaza succesul progreselor inregistrate in diverse domenii ale informaticii, dintre care amintim retelele de calculatoare, limbajele de programare si de marcare a datelor, precum si protocoalele de comunicatii. El..
  Fara TVA: 22,84 Lei 22,84 Lei 25,96 Lei
 • Totul despre Windows Vista
  Cu Windows Vista si cu acest ghid usor de folosit, dezvoltati-va experienta in utilizarea calculatorului. Totul despre Windows Vista va arata cum sa beneficiati la maximum de toate caracteristicile performante si amuzante ale acestui sistem de operare nou si revolutionar.Invatati sa particularizati ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,30 Lei
 • Transdisciplinaritate si mecatronica
  „Intr-un text celebru, Martin Heidegger arata ca tehnica are o esenta ambigua: «Atata vreme cat ne reprezentam tehnica drept un instrument, suntem prinsi in cursa vointei de a o stapani. Trecem astfel pe langa esenta insasi a tehnicii.» Tehnica semnifica, pentru grecii antici, dezvaluirea care face ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 26,97 Lei
 • Word nivel avansat, ECDL, Modulul 3 + CD inclus
  Multi utilizatori folosesc programele complexe de prelucrare a textelor doar ca masina de scris electronica si intrebuinteaza nenumaratele posibilitati oferite de fiecare program doar in mica masura.Cartea de fata va va arata posibilitatile de a realiza usor si sistematic munca obisnuita la birou cu..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Work Rules! Informatii din interiorul Google, care vor schimba modul in care traiti si lucrati
  Work Rules! este un proiect al editurii Publica, sustinut de Ascendis. „Petrecem mai mult timp muncind decat facand orice altceva. Nu este corect ca experienta serviciului sa fie demotivanta si dezumanizanta intr-o asemenea masura”, spune Laszlo Bock, fostul director pentru Operatiuni de Personal al..
  Fara TVA: 51,15 Lei 51,15 Lei 55,00 Lei