Carti de Biologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Biotehnologii de reproducere la muflonul european
   Aplicarea biotehnologiilor in reproducerea animalelor reprezinta o noua revolutie in stiintele biologice   atat   prin   intelegerea   fundamentala   a   procesului,   cat   mai   ales   pentru   evaluarea contributiei acestuia la ceea ce inseamna conservarea, salvarea speciilor, consolidarea fondu..
  Fara TVA: 28,00 Lei 28,00 Lei 35,00 Lei
 • Ceasornicarul orb
  Dupa 150 de ani, teoria evolutiei prin selectie naturala continua sa lase iluzia ca e usor de inteles — si in genere e gresit inteleasa, ba chiar e inca respinsa de un numar surprinzator de mare de oameni, in ciuda dovezilor zdrobitoare in favoarea ei care s-au adunat de la Darwin incoace. In Ceasor..
  Fara TVA: 29,40 Lei 29,40 Lei 42,00 Lei
 • Celelalte minti
  Celelalte mintiUrmarind evolutia imprevizibila a mintii, Godfrey-Smith arata cum din niste palcuri rebele de celule nascute in mare au aparut primele organisme capabile sa simta, sa actioneze si sa comunice prin semnale. Pe masura ce aceste organisme primitive au interactionat tot mai mult unele cu ..
  Fara TVA: 36,00 Lei 36,00 Lei 45,00 Lei
 • Cuprind multimi. Miliardele de microbi din noi si felul in care ne modeleaza viata
  Ed Yong ne indeamna cu mult umor si eruditie sa privim mai atent si intr-o lumina noua la noi insine si la suratele noastre animale, dar nu ca  individualitati, ci mai degraba ca multimi  interdependente si interconectate.\r\nDaca privim regnul animal din perspectiva microbiana, pana si cele mai fam..
  Fara TVA: 39,60 Lei 39,60 Lei 55,00 Lei
 • Dincolo de limitele noastre biologice
  Secretele longevitatii.Departe de a fi doar prezentarea si justificarea stiintifica a unui proiect al biologului Miroslav Radman si al echipei sale, cartea Dincolo de limitele noastre biologice, publicata la editura , se constituie, intr-un mod deosebit de incitant, intr-un stimulent pentru vointa n..
  Fara TVA: 7,80 Lei 7,80 Lei 14,45 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.I) - Vegetatia erbacee naturala
  Din cuprins:   Principii metodologice  Unitatile zonale ale vegetatiei Romaniei  Consideratii privind studiile de vegetatie in Romania  Lemnetea minoris  Charetea fragilis  Zosteretea marinae  Ruppietea maritimae  Potametea pectinati  Phragmiti-magnocaricetea  Salicetea herbaceae  Juncetea trifidi  ..
  Fara TVA: 56,26 Lei 56,26 Lei 70,32 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 1) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pajistilor
  Din cuprins:  Juncetea maritimi  Ammophiletea  Salicornietea fruticosae   Festuco-puccinellietea  Festuco-brometea  Molinio-arrhenatheretea  Trifolio-geranietea  Calluno-ulicetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul mai larg al biodiversitatii ..
  Fara TVA: 66,27 Lei 66,27 Lei 82,84 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 2) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pioniera si a buruienisurilor
  Din cuprins:  Cakiletea maritimae  Thero-salicornietea Isoeto-nanojuncetea Koelerio-corynephoretea Plantaginetea majoris Artemisietea vulgaris Stellarietea mediae Bidentetea tripartiti Oryzetea sativae Galio-urticetea Epilobietea angustifolii  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei..
  Fara TVA: 57,02 Lei 57,02 Lei 71,28 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.III)- Vegetatia padurilor si tufisurilor
  Din cuprins:  Salicetea purpureae Rhamno-prunetea Franguletea alni Alnetea glutinosae Querco-fagetea Quercetea robori-petraeae Quercetea pubescentis Loiseleurio-vaccinietea Erico-pinetea Vaccinio – piceetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul ..
  Fara TVA: 60,88 Lei 60,88 Lei 76,10 Lei
 • Dumnezeu intr-o lume evolutionista
  De la publicarea lucrarii Despre originea speciilor a lui Charles Darwin in 1859, oamenii de stiinta si teologii s-au straduit sa lamureasca implicatiile teoriei evolutioniste asupra modului cum intelegem noi viata si rolul omenirii in evolutie.Dar poate biologia evolutionista sa explice astazi, in ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,19 Lei
 • Fata de laborator
  Aparitia editiei in limba romana a cartii semnate de Hope Jahren este sustinuta de Erste Asset Management. O uimitoare carte de memorii – debutul editorial al unei femei cercetator; un portret emotionant al unei prietenii indelungate; o viziune uimitor de proaspata asupra plantelor, care va schimba ..
  Fara TVA: 44,00 Lei 44,00 Lei 55,00 Lei
 • Flora briofitelor din Romana, Vol 1+2
  Briofitele reprezinta un grup de plante inferioare (Thallophyta), care impreuna cu lichenii iau parte la formarea diverselor comunitati de plante ce caracterizeaza anumite formatiuni de vegetatie ca: paduri, stancarii, jnepenisuri, paraie si izvoare, turbarii etc. In prezent, numerosi botanisti si f..
  Fara TVA: 56,94 Lei 56,94 Lei 99,90 Lei
 • Genetica umana. Suport de curs
  Intr-o lume in continua schimbare, genetica, asemanata unei placi turnante in cadrul stiintelor biologice, cunoaste o popularizare in continua crestere. Descoperirile din domeniul geneticii moleculare si ale ingineriei genetice sunt utilizate in elucidarea unor probleme de interes major.Conceputa in..
  Fara TVA: 13,94 Lei 13,94 Lei 24,90 Lei
 • Geografia intima a femeii
  Natalie Angier reuseste cu usurinta sa transforme corpul feminin intr-o sursa inepuizabila de fascinatie. Geografia intima a femeii pune in lumina frumusetea si puterea interioara a arhetipului feminin, trecand prin teoria evolutionista, prin biologie, neurochimie si prin diverse ipoteze stiintifice..
  Fara TVA: 39,75 Lei 39,75 Lei 53,00 Lei
 • Maxime, cugetari si definitii din biologie
  In literatura romaneasca nu exista o lucrare de sinteza in care sa se reflecte esenta unor observatii atente si indelungate, rezultate din cercetarile efectuate in biologie, domeniu extrem de complex al cunoasterii umane. Se pare ca este prima lucrare de acest fel de la noi.In volumul de fata citito..
  Fara TVA: 8,34 Lei 8,34 Lei 14,90 Lei
 • Originile vietii
  Cum a aparut viata pe Pamant? Cine a fost primul sosit in istoria vietii : replicarea sau metabolismul? In aceasta a doua editie extensiv revazuta a cartii sale Originile vietii Freeman Dyson examineaza cele doua teorii majore care incearca sa explice felul cum compusii chimici aparuti in natura s-a..
  Fara TVA: 16,56 Lei 16,56 Lei 24,00 Lei
 • Stiinte ale naturii computationale si studii interdisciplinare
  Selectiuni din cursurile si seminariile deschise la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca (ianuarie 2001-septembrie 2002)Programul CNFIS 252 /2000Prezentul volum contine o parte din cursurile si seminariile deschise din cadrul programului CNFIS 252/ 2000, dedicat atat stiintelor naturii (fizica, ch..
  Fara TVA: 42,07 Lei 42,07 Lei 44,76 Lei
 • Tehnica simularii. Aplicatii in biologie
  In prezenta lucrare se abordeaza aspectele teoretice care pledeaza pentru simularea sistemelor si proceselor. Lucrarea este structurata in 6 capitole, si anume: Elemente introductive; Etapele simularii sistemelor si proceselor; Modelarea sistemelor si proceselor; Culegerea datelor pentru simulare; G..
  Fara TVA: 16,75 Lei 16,75 Lei 17,82 Lei
 • Vederea PSI la distanta. Ghid practic pentru dezvoltarea capacitatilor extrasenzoriale
  Ghid practic pentru dezvoltarea capacitatilor extrasenzorialeProgresele inregistrate de biologia celulei au permis implementarea biologiei in fizica, pentru a permite stiintei biofizicii sa includa fenomenele PSI.Aceasta stiinta poate acum sa explice cum functioneaza vederea la distanta.Ea utilizeaz..
  Fara TVA: 12,00 Lei 12,00 Lei 20,00 Lei
 • Zoonoze
  In cursul istoriei umanitatii si mai ales in prezent contactul strans al omului cu animalele in diferitele arealuri geografice, a condus inevitabil, favorizat uneori si de conditii sanitare precare, la apritia zoonozelor. Aceste afectiuni transmise in mod natural intre animalele vertebrate si om, in..
  Fara TVA: 81,88 Lei 81,88 Lei 81,88 Lei