Carti de Biologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bazele anatomiei
  Scopul declarat al acestui manual este cel de a-i ajuta pe elevii din clasele terminale de liceu care se pregatesc pentru medicina sau pe studentii din primul an de studiu la facultate sa descopere, sa inteleaga in profunzime si sa memoreze mai lesne elementele de baza ale anatomiei umane.Textul, co..
  Fara TVA: 64,94 Lei 64,94 Lei 99,90 Lei
 • Biotehnologii de reproducere la muflonul european
   Aplicarea biotehnologiilor in reproducerea animalelor reprezinta o noua revolutie in stiintele biologice   atat   prin   intelegerea   fundamentala   a   procesului,   cat   mai   ales   pentru   evaluarea contributiei acestuia la ceea ce inseamna conservarea, salvarea speciilor, consolidarea fondu..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 35,00 Lei
 • Ceasornicarul orb
  Dupa 150 de ani, teoria evolutiei prin selectie naturala continua sa lase iluzia ca e usor de inteles — si in genere e gresit inteleasa, ba chiar e inca respinsa de un numar surprinzator de mare de oameni, in ciuda dovezilor zdrobitoare in favoarea ei care s-au adunat de la Darwin incoace. In Ceasor..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 42,00 Lei
 • Celelalte minti
  Celelalte mintiUrmarind evolutia imprevizibila a mintii, Godfrey-Smith arata cum din niste palcuri rebele de celule nascute in mare au aparut primele organisme capabile sa simta, sa actioneze si sa comunice prin semnale. Pe masura ce aceste organisme primitive au interactionat tot mai mult unele cu ..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • Cuprind multimi. Miliardele de microbi din noi si felul in care ne modeleaza viata
  Ed Yong ne indeamna cu mult umor si eruditie sa privim mai atent si intr-o lumina noua la noi insine si la suratele noastre animale, dar nu ca  individualitati, ci mai degraba ca multimi  interdependente si interconectate.\r\nDaca privim regnul animal din perspectiva microbiana, pana si cele mai fam..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 55,00 Lei
 • Dictionar de biologie
  Aflat la cea de a VI-a editie, acest dictionar ofera o gama larga de concepte si termeni din biologie, biofizica si biochimie, dar si din medicina, fiziologie si paleontologie. Complet revizuit si adus la zi, dictionarul reprezinta resursa perfecta pentru oricine studiaza biologia, la liceu sau la u..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 44,90 Lei
 • Dictionar enciclopedic de biologie, Vol. 1: A-L
  In acest prim volum al Dictionarului enciclopedic de biologie sunt explicati aproximativ 10 000 de termeni consacrati din diverse domenii ale stiintelor biologice: citologie, anatomie, taxonomie, fiziologie, ecologie, biochimie, genetica, geobotanica, microbiologie, fitopatologie, pedologie etc.Prin..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.I) - Vegetatia erbacee naturala
  Din cuprins:   Principii metodologice  Unitatile zonale ale vegetatiei Romaniei  Consideratii privind studiile de vegetatie in Romania  Lemnetea minoris  Charetea fragilis  Zosteretea marinae  Ruppietea maritimae  Potametea pectinati  Phragmiti-magnocaricetea  Salicetea herbaceae  Juncetea trifidi  ..
  Fara TVA: 59,99 Lei 59,99 Lei 70,32 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 1) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pajistilor
  Din cuprins:  Juncetea maritimi  Ammophiletea  Salicornietea fruticosae   Festuco-puccinellietea  Festuco-brometea  Molinio-arrhenatheretea  Trifolio-geranietea  Calluno-ulicetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul mai larg al biodiversitatii ..
  Fara TVA: 70,99 Lei 70,99 Lei 82,84 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 2) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pioniera si a buruienisurilor
  Din cuprins:  Cakiletea maritimae  Thero-salicornietea Isoeto-nanojuncetea Koelerio-corynephoretea Plantaginetea majoris Artemisietea vulgaris Stellarietea mediae Bidentetea tripartiti Oryzetea sativae Galio-urticetea Epilobietea angustifolii  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei..
  Fara TVA: 60,99 Lei 60,99 Lei 71,28 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.III)- Vegetatia padurilor si tufisurilor
  Din cuprins:  Salicetea purpureae Rhamno-prunetea Franguletea alni Alnetea glutinosae Querco-fagetea Quercetea robori-petraeae Quercetea pubescentis Loiseleurio-vaccinietea Erico-pinetea Vaccinio – piceetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul ..
  Fara TVA: 64,99 Lei 64,99 Lei 76,10 Lei
 • Dumnezeu intr-o lume evolutionista
  De la publicarea lucrarii Despre originea speciilor a lui Charles Darwin in 1859, oamenii de stiinta si teologii s-au straduit sa lamureasca implicatiile teoriei evolutioniste asupra modului cum intelegem noi viata si rolul omenirii in evolutie.Dar poate biologia evolutionista sa explice astazi, in ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 21,19 Lei
 • Fata de laborator
  Aparitia editiei in limba romana a cartii semnate de Hope Jahren este sustinuta de Erste Asset Management. O uimitoare carte de memorii – debutul editorial al unei femei cercetator; un portret emotionant al unei prietenii indelungate; o viziune uimitor de proaspata asupra plantelor, care va schimba ..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 55,00 Lei
 • Flora briofitelor din Romana, Vol 1+2
  Briofitele reprezinta un grup de plante inferioare (Thallophyta), care impreuna cu lichenii iau parte la formarea diverselor comunitati de plante ce caracterizeaza anumite formatiuni de vegetatie ca: paduri, stancarii, jnepenisuri, paraie si izvoare, turbarii etc. In prezent, numerosi botanisti si f..
  Fara TVA: 59,99 Lei 59,99 Lei 99,90 Lei
 • Stiinte ale naturii computationale si studii interdisciplinare
  Selectiuni din cursurile si seminariile deschise la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca (ianuarie 2001-septembrie 2002)Programul CNFIS 252 /2000Prezentul volum contine o parte din cursurile si seminariile deschise din cadrul programului CNFIS 252/ 2000, dedicat atat stiintelor naturii (fizica, ch..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 44,76 Lei
 • Vederea PSI la distanta. Ghid practic pentru dezvoltarea capacitatilor extrasenzoriale
  Ghid practic pentru dezvoltarea capacitatilor extrasenzorialeProgresele inregistrate de biologia celulei au permis implementarea biologiei in fizica, pentru a permite stiintei biofizicii sa includa fenomenele PSI.Aceasta stiinta poate acum sa explice cum functioneaza vederea la distanta.Ea utilizeaz..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 20,00 Lei