Carti de Astronomie si stiinte spatiale

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Big Bang. Originea universului
  In 1992, satelitul COBE a trimis spre Pamant date legate de radiatia cosmica de fond, iar acestea au fost transformate in imagini ce au facut repede inconjurul lumii. Era cea mai veche marturie privind universul nostru, „semnatura lui Dumnezeu“, care scotea in evidenta infime variatii ale densitatii..
  Fara TVA: 30,34 Lei 30,34 Lei 43,34 Lei
 • Ce a fost inainte de Big Bang? O istorie intreaga a universului
  Cel mai ambitios proiect stiintific al vremurilor noastre este, probabil, incercarea de a uni mecanica cuantica (teoria valabila la scara microcosmosului) cu relativitatea generala (teoria care isi vadeste importanta la scara cosmosului) – doua domenii ale cunoasterii ce par sa se afle pe pozitii ir..
  Fara TVA: 24,05 Lei 24,05 Lei 37,00 Lei
 • George si luna albastra
  „O mai scurta istorie a timpului pentru un public mai tanar.“ (USA Today)George si luna albastra va invita alaturi de eroii ei intr-o calatorie fantastica spre una dintre lunile lui Jupiter. George si Annie se alatura unui program spatial pentru astronauti si se pregatesc din greu intr-o tabara de a..
  Fara TVA: 27,30 Lei 27,30 Lei 39,00 Lei
 • Intreaba-l pe astronaut! O galaxie de raspunsuri uimitoare despre zborul in spatiu
  „Un zbor cosmic te poate schimba in multe privinte. Dupa experienta cuprinderii planetei natale din exteriorul ei, ai o deschidere mult mai mare spre intelegerea lumii terestre ca pe un tot unitar cu interactiuni si corelatii greu de realizat fara acea viziune globala asupra lumii, viziune pe care o..
  Fara TVA: 27,92 Lei 27,92 Lei 34,90 Lei
 • Spatiul Cosmic - Secrete si inselatorii
  Faptul ca primii pasi ai omului in spatiu sunt si acum inconjurati de un usor val de mister se cunoaste de cel putin 45 de ani.Inca de atunci exista o mana de diletanti care contesta declaratiile sovietice; diletantii eram noi, jurnalistii, si toti cei care, sfidand dezmintirile de multe ori brutale..
  Fara TVA: 10,80 Lei 10,80 Lei 15,00 Lei
 • Teoria universala. Originea si soarta Universului. Editia a II-a
  Incercand sa lamureasca momentul nasterii universului, cosmologia ultimelor decenii a ajuns in punctul cel mai fierbinte al fizicii: necesitatea elaborarii unei teorii care sa descrie toate interactiunile din natura. Aici, dificultatea esentiala tine de incompatibilitatea dintre relativitatea genera..
  Fara TVA: 14,83 Lei 14,83 Lei 21,19 Lei
 • Universul celor 4 procente. Materia intunecata, energia intunecata si cursa pentru descoperirea celeilalte fatete a realitatii
  Aceasta carte scrisa de Richard Panek este publicata la editura . Extraordinara poveste a unei descoperiri uimitoare - 96 la suta din univers este absent.In ultimii ani, o serie de oameni de stiinta au avut dispute in incercarea de a explica un fapt interesant legat de universul nostru: doar patru l..
  Fara TVA: 23,60 Lei 23,60 Lei 33,72 Lei
 • Viata secreta a Universului
  Exista o forta misterioasa care ne leaga pe toti, lumea si intregul univers? Ce este aceasta forta care ne leaga? Viata secreta a universului prezinta limpede, pe intelesul tuturor, principalele teorii ale filosofilor si fizicienilor, din Antichitate pana in prezent, si propune o ipoteza incitanta: ..
  Fara TVA: 21,67 Lei 21,67 Lei 36,12 Lei