Carti de Astronomie si stiinte spatiale

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Big Bang. Originea universului
  In 1992, satelitul COBE a trimis spre Pamant date legate de radiatia cosmica de fond, iar acestea au fost transformate in imagini ce au facut repede inconjurul lumii. Era cea mai veche marturie privind universul nostru, „semnatura lui Dumnezeu“, care scotea in evidenta infime variatii ale densitatii..
  Fara TVA: 32,51 Lei 32,51 Lei 43,34 Lei
 • Ce a fost inainte de Big Bang? O istorie intreaga a universului
  Cel mai ambitios proiect stiintific al vremurilor noastre este, probabil, incercarea de a uni mecanica cuantica (teoria valabila la scara microcosmosului) cu relativitatea generala (teoria care isi vadeste importanta la scara cosmosului) – doua domenii ale cunoasterii ce par sa se afle pe pozitii ir..
  Fara TVA: 27,75 Lei 27,75 Lei 37,00 Lei
 • George si luna albastra
  „O mai scurta istorie a timpului pentru un public mai tanar.“ (USA Today)George si luna albastra va invita alaturi de eroii ei intr-o calatorie fantastica spre una dintre lunile lui Jupiter. George si Annie se alatura unui program spatial pentru astronauti si se pregatesc din greu intr-o tabara de a..
  Fara TVA: 29,73 Lei 29,73 Lei 39,00 Lei
 • Intreaba-l pe astronaut! O galaxie de raspunsuri uimitoare despre zborul in spatiu
  „Un zbor cosmic te poate schimba in multe privinte. Dupa experienta cuprinderii planetei natale din exteriorul ei, ai o deschidere mult mai mare spre intelegerea lumii terestre ca pe un tot unitar cu interactiuni si corelatii greu de realizat fara acea viziune globala asupra lumii, viziune pe care o..
  Fara TVA: 27,92 Lei 27,92 Lei 34,90 Lei