Carti de Astronomie si stiinte spatiale

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Big Bang. Originea universului
  In 1992, satelitul COBE a trimis spre Pamant date legate de radiatia cosmica de fond, iar acestea au fost transformate in imagini ce au facut repede inconjurul lumii. Era cea mai veche marturie privind universul nostru, „semnatura lui Dumnezeu“, care scotea in evidenta infime variatii ale densitatii..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,34 Lei
 • Ce a fost inainte de Big Bang? O istorie intreaga a universului
  Cel mai ambitios proiect stiintific al vremurilor noastre este, probabil, incercarea de a uni mecanica cuantica (teoria valabila la scara microcosmosului) cu relativitatea generala (teoria care isi vadeste importanta la scara cosmosului) – doua domenii ale cunoasterii ce par sa se afle pe pozitii ir..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 37,00 Lei
 • Codul cosmic
  Cu multe mii de ani in urma, un grup de extraterestri a inceput sa dirijeze evolutia vietii pe Pamant determinand aparitia si natura rasei umane asa cum o cunostem azi. Cum au reusit creatorii sositi de pe alta planeta sa infaptuiasca miracolul numit OM? Este oare ADN-ul baza vietii in Univers si, i..
  Fara TVA: 33,60 Lei 33,60 Lei 33,60 Lei
 • George si luna albastra
  „O mai scurta istorie a timpului pentru un public mai tanar.“ (USA Today)George si luna albastra va invita alaturi de eroii ei intr-o calatorie fantastica spre una dintre lunile lui Jupiter. George si Annie se alatura unui program spatial pentru astronauti si se pregatesc din greu intr-o tabara de a..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,00 Lei
 • Intreaba-l pe astronaut! O galaxie de raspunsuri uimitoare despre zborul in spatiu
  „Un zbor cosmic te poate schimba in multe privinte. Dupa experienta cuprinderii planetei natale din exteriorul ei, ai o deschidere mult mai mare spre intelegerea lumii terestre ca pe un tot unitar cu interactiuni si corelatii greu de realizat fara acea viziune globala asupra lumii, viziune pe care o..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 34,90 Lei
 • Teoria universala. Originea si soarta Universului. Editia a II-a
  Incercand sa lamureasca momentul nasterii universului, cosmologia ultimelor decenii a ajuns in punctul cel mai fierbinte al fizicii: necesitatea elaborarii unei teorii care sa descrie toate interactiunile din natura. Aici, dificultatea esentiala tine de incompatibilitatea dintre relativitatea genera..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 21,19 Lei
 • Universul magic
  Avand la baza interviuri cu peste 200 de cercetatori, fie ei simpli absolventi ai unor universitati sau laureati ai premiului Nobel, Universul magic ne invita intr-o exuberanta aventura a cunoasterii, care-i va fermeca pe toti cei interesati de misterele lumii in care traim, de la tanarul cercetator..
  Fara TVA: 59,99 Lei 59,99 Lei 99,90 Lei