Carti de Stiinte Exacte

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 1,2,3,..., Show. O aritmetica emotionala. O poezie a matematicii
  Numerele sunt lucruri sigure. Si nu numai atat. Numerele pot fi agreabile dar si antipatice, pot incanta dar si dezamagi, induc idei de ordine, de randuiala dar si de nesperate iregularitati, pot ademeni dar si indeprta, explica, probeaza, se prezinta ciudate, paradoxale in unele situatii, sunt din ..
  Fara TVA: 18,75 Lei 18,75 Lei 25,00 Lei
 • 10 materiale minune si povestile lor incredibile
  Aparitia editiei in limba romana a cartii semnate de Mark Miodownik este sustinuta de Erste Asset Management. De ce este transparenta sticla? Ce face ca un elastic sa poata fi intins? De ce se indoaie o agrafa? De ce materialele arata si se comporta atat de diferit? Acestea sunt genul de intrebari p..
  Fara TVA: 32,40 Lei 32,40 Lei 45,00 Lei
 • 17 Ecuatii care au schimbat lumea
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Ian Stewart este cel mai inteligent si mai prolific autor de popularizare a matematicii din Marea Britanie, lista titlurilor publicate de el cuprinzand peste 80 de volume, printre care trei care explica tainele stiintifice ale lumii-disc imaginate d..
  Fara TVA: 24,50 Lei 24,50 Lei 35,00 Lei
 • A doua mare carte a jocurilor mintii
  • Jocuri de logica• Jocuri de perspicacitate si de matematica• Informatii istorice• Paradoxuri• Tehnici de rezolvare a problemelor Jocurile si problemele de logica si de perspicacitate pot schimba felul in care gandim si ne pot imbunatati calitatea vietii. Ne pot face mai inventivi, mai creativi, ma..
  Fara TVA: 54,95 Lei 54,95 Lei 99,90 Lei
 • Acces 2000 pentru copii
  Cartea prezinta elementele esentiale ale bazelor de date, folosind Microsoft Access.Cuprins:Introducere in bazele de date; Crearea unei baze de date noi; Vederea Datasheet; Validarea datelor; Formatarea si imprimarea; Efectuarea interogarilor; Prezentarea datelor; Formulare pentru introducerea datel..
  Fara TVA: 2,80 Lei 2,80 Lei 5,00 Lei
 • Acces 2007 - Aplicatii economice
  Lucrarea Access 2007- Aplicatii economice propuse si rezolvate reprezinta un ghid adresat profesionistilor din domeniul economic pentru a deprinde operarea in mediul MS Access 2007 si pentru a putea utiliza functiile acetstui sistem de gestiune a bazelor de date in scopul rezolvarii rapide a unor pr..
  Fara TVA: 18,64 Lei 18,64 Lei 26,25 Lei
 • ActionScript 3.0. Programare Web in Flex si Flash
  Volumul contine tehnici de programare grafica de baza, descrise prin exemple si exercitii rezolvate, oferind o perspectiva de ansamblu asupra limbajului ActionScript. Sunt prezentate principiile programarii obiectuale si cele mai importante clase ale ActionScript 3, precum si un exemplu de implement..
  Fara TVA: 30,31 Lei 30,31 Lei 43,30 Lei
 • Albert Einstein si frontierele fizicii
  O altfel de biografie, una care ne aduce in intimitatea gandurilor lui Einstein, care parcurge drumul urmat de ideile lui si, in acelasi timp, ne apropie de framantarile sale omenesti. La scoala, profesorii n-au fost prea impresionati de Einstein: era un copil visator care nu promitea nimic iesit di..
  Fara TVA: 14,83 Lei 14,83 Lei 21,19 Lei
 • Albinele si produsele lor
  Importanta cresterii albinelorBiologia familiei de albineAmeliorarea albinelor... NUME CARTE: Albinele si produsele lorISBN: 9789734011223PRET EDITURA: 37.00AUTOR(i): Liviu Alexandru MarghitasEDITURA: CERESCOPERTA: BrosataDATA PUBLICARE: 2017FORMAT: 170x240NUMAR PAGINI: 387..
  Fara TVA: 37,00 Lei 37,00 Lei 37,00 Lei
 • AutoCad-ul in trei timpi. Initiere, utilizare, performanta. Editia a IV-a
  Lucrarea cuprinde noutatile ultimelor versiuni de AutoCAD, fiind destinata celor interesati de proiectarea asistata de calculator si structurata pe trei niveluri de accesibilitate-incepator, mediu, avansat. Datorita acestei filtrari originale a informatiei, cititorul are posibilitatea sa-si aleaga s..
  Fara TVA: 23,57 Lei 23,57 Lei 33,67 Lei
 • Banda lui Mobius
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Miraculoasa banda a doctorului August Mobius in matematica, jocuri, literatura, arta, tehnologie si cosmologieLa prima vedere, e foarte simplu: iei o fasie de hartie si, dupa ce o rasucesti o data, lipesti capetele unul de altul. Dar, cand incepi sa..
  Fara TVA: 23,27 Lei 23,27 Lei 33,72 Lei
 • Beyond the limits of modern processors
  CAPITOLUL1: IntroductionCAPITOLUL 2: Speculative Computer ArhitecturesCAPITOLUL 3: Finding Difficult-to-Predict BranchesCAPITOLUL 4: Predicting Unbiased BranchesCAPITOLUL 5: Validating Unbiased Branches Using Random DegreesCAPITOLUL 6 : Selective Instruction Reuse and Value Prediction in a Superscal..
  Fara TVA: 28,51 Lei 28,51 Lei 35,64 Lei
 • Big Bang. Originea universului
  In 1992, satelitul COBE a trimis spre Pamant date legate de radiatia cosmica de fond, iar acestea au fost transformate in imagini ce au facut repede inconjurul lumii. Era cea mai veche marturie privind universul nostru, „semnatura lui Dumnezeu“, care scotea in evidenta infime variatii ale densitatii..
  Fara TVA: 30,34 Lei 30,34 Lei 43,34 Lei
 • Biocentrismul sau cum viata si constiinta sunt cheile pentru intelegerea adevaratei naturi a Universului
  Modul in care intelegem noi universul ca intreg a ajuns intr-un impas. „Semnificatia“ fizicii cuantice este dezbatuta inca de cand a fost ea descoperita, in anii 1930, dar nu suntem mai aproape sa o intelegem acum decat eram atunci. „Teoria totului“, despre care de zeci de ani se promite ca e pe apr..
  Fara TVA: 18,79 Lei 18,79 Lei 25,05 Lei
 • Biotehnologii de reproducere la muflonul european
   Aplicarea biotehnologiilor in reproducerea animalelor reprezinta o noua revolutie in stiintele biologice   atat   prin   intelegerea   fundamentala   a   procesului,   cat   mai   ales   pentru   evaluarea contributiei acestuia la ceea ce inseamna conservarea, salvarea speciilor, consolidarea fondu..
  Fara TVA: 28,00 Lei 28,00 Lei 35,00 Lei
 • Calatoria in timp. O istorie
  Apreciatul autor al cartilor Informatia si Isaac Newton ne poarta intr-o expeditie ametitoare in domeniul calatoriei in timp, de la originile ei subversive pana la evolutia sa in literatura si stiinta si influenta asupra felului in care intelegem timpul in sine.  Povestea incepe la sfarsitul secolul..
  Fara TVA: 32,40 Lei 32,40 Lei 45,00 Lei
 • Calculatorul in trei timpi (editia a V-a, revazuta si adaugita)
  Cu o permanenta structurare a informatiilor pe trei niveluri de interes (incepator, mediu si avansat) si adoptind o forma ingenioasa si mai putin rigida, cartea ii ofera cititorului posibilitatea de a alege cea mai potrivita abordare.O carte despre calculatoare accesibila, care raspunde nivelului de..
  Fara TVA: 23,07 Lei 23,07 Lei 32,95 Lei
 • Calculatorul si creierul
  Aceasta carte reprezinta viziunea unuia dintre cei mai mari matematicieni ai secolului XX cu privire la analogiile ce se pot face intre masinile de calcul si creierul uman. John von Neumann ajunge la concluzia conform careia creierul functioneaza partial in sistem analogic, partial in sistem digital..
  Fara TVA: 11,30 Lei 11,30 Lei 16,38 Lei
 • Cartea infinitului. Scurta introducere in nemarginit, etern si nesfarsit - Editia 2012
   Infinitul e fara indoiala cea mai stranie idee pe care au avut-o vreodata oamenii. De unde provine si ce ne spune ea despre univers? Poate infinitul exista in realitate? Poti face un numar infinit de lucruri intr-un timp finit? E oare universul infinit? Cum ar fi sa traim intr-un univers in care ni..
  Fara TVA: 15,42 Lei 15,42 Lei 30,83 Lei
 • Cartea infinitului. Scurta introducere in nemarginit, etern si nesfarsit - Editia 2015
  Infinitul e fara indoiala cea mai stranie idee pe care au avut-o vreodata oamenii. De unde provine si ce ne spune ea despre univers? Poate infinitul exista in realitate? Poti face un numar infinit de lucruri intr-un timp finit? E oare universul infinit? Cum ar fi sa traim intr-un univers in care nim..
  Fara TVA: 23,60 Lei 23,60 Lei 33,72 Lei
 • Ce a fost inainte de Big Bang? O istorie intreaga a universului
  Cel mai ambitios proiect stiintific al vremurilor noastre este, probabil, incercarea de a uni mecanica cuantica (teoria valabila la scara microcosmosului) cu relativitatea generala (teoria care isi vadeste importanta la scara cosmosului) – doua domenii ale cunoasterii ce par sa se afle pe pozitii ir..
  Fara TVA: 24,05 Lei 24,05 Lei 37,00 Lei
 • Ce s-ar intampla daca...
   O analiza minutioasa si extrem de interesanta a explicatiilor stiintifice pe care se bazeaza cele mai bizare, mai comice si mai incredibile moduri de a muri. „Aceasta carte este o lectura minunata, fiind plina de glume interesante si de comentarii haioase.”Ali Almossawi, autor al cartilor Bad Choic..
  Fara TVA: 18,68 Lei 18,68 Lei 24,90 Lei
 • Ce se poate face in a patra dimensiune
  Ce se poate face in a patra dimensiune este un ghid complet pentru explorarea lumii fascinante a matematicii despre care nu vi s-a vorbit niciodata in scoala. Matematicianul si comedianul Matt Parker foloseste bizarele sticle Klein, niste felii de pizza inimaginabil de mici, noduri pe care nu le poa..
  Fara TVA: 28,08 Lei 28,08 Lei 39,00 Lei
 • Ceasornicarul orb
  Dupa 150 de ani, teoria evolutiei prin selectie naturala continua sa lase iluzia ca e usor de inteles — si in genere e gresit inteleasa, ba chiar e inca respinsa de un numar surprinzator de mare de oameni, in ciuda dovezilor zdrobitoare in favoarea ei care s-au adunat de la Darwin incoace. In Ceasor..
  Fara TVA: 29,40 Lei 29,40 Lei 42,00 Lei
 • Celelalte minti
  Celelalte mintiUrmarind evolutia imprevizibila a mintii, Godfrey-Smith arata cum din niste palcuri rebele de celule nascute in mare au aparut primele organisme capabile sa simta, sa actioneze si sa comunice prin semnale. Pe masura ce aceste organisme primitive au interactionat tot mai mult unele cu ..
  Fara TVA: 36,00 Lei 36,00 Lei 45,00 Lei
 • Clubul micilor genii. Pune-ti mintea la incercare
  Poti aranja numerele si simbolurile matematice astfel incat rezultatul sa fie numarul final? Daca iti place sa rezolvi exercitii, iata cartea potrivita pentru tine!Plina de provocari care iti vor pune mintea la incercare, aceasta carte contine exercitii create pentru a-ti testa abilitatile matematic..
  Fara TVA: 10,95 Lei 10,95 Lei 19,90 Lei
 • Clubul micilor genii. Testeaza-ti agerimea mintii - Mensa Kids
  Daca iti place sa rezolvi exercitii, iata cartea potrivita pentru tine!Plina de provocari care iti vor testa agerimea mintii, aceasta carte contine exercitii create de Mensa pentru a-ti antrena creierul si a te distra.Exercitii create de Carolyn Skitt, Harold Gale si Robert Allen NUME CARTE: Clubul ..
  Fara TVA: 10,95 Lei 10,95 Lei 19,90 Lei
 • Constructiile auxiliare in rezolvarea problemelor de geometrie plana
  Prezenta lucrare are un caracter metodic, propunandu-si sa initieze cititorul in utilizarea constructiilor auxiliare. Anumite probleme de geometrie nu se pot rezolva decat prin metoda constructiilor auxiliare. Parcurgand randurile acestei lucrari, elevii vor descoperi placerea de a gasi constructia ..
  Fara TVA: 20,01 Lei 20,01 Lei 29,00 Lei
 • Coroziunea atmosferica a tablei de zinc pentru constructii
  CAPITOLUL 1: Aspecte teoretice privind particularitatile procesului de coroziune atmosferica a tablei de zincCAPITOLUL 2: Atmosfera  mediu agresiv pentru tabla de zincCAPITOLUL 3: Particularitatile procesului tehnologic de fabricatie. Tipuri de eterogenitate ale materialului de constructieCAPITOLUL ..
  Fara TVA: 23,12 Lei 23,12 Lei 28,90 Lei
 • Cristale si pensete fotonice
  PARTEA I. MATERIALE CU BENZI FOTONICE INTERZISECAPITOLUL 1: Studii teoretice asupra structurii cristalelor fotoniceCAPITOLUL 2: Metode experimentale pentru obtinerea materialelor cu benzi fotonice interziseCAPITOLUL 3: Difractia in cristale coloidaleCAPITOLUL 4: Fibre cu cristale fotoniceCAPITOLUL 5..
  Fara TVA: 31,60 Lei 31,60 Lei 39,50 Lei
 • Cultura legumelor - Verdeturi
  Cuprins: Introducere; Basella; Ciscoarea creata de gradina; Cicoarea scarola; Cicoarea de vara sau cicoarea de Bruxelles; Cicicoarea salbatica; Cresonul de gradina; Cresonul de fantana; Fetica; Larba grasa; Leurda; Limba mielului; Loboda de gradina; Macrisul; Papadia; Rucola; Ruta (Vinantul); Spanac..
  Fara TVA: 10,50 Lei 10,50 Lei 15,00 Lei
 • Cum vad eu lumea. O antologie
  Devenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intrebarile esentiale despre ordinea universului si rostul nostru pe pamant, figura lui Einstein continua sa exercite o fascinatie fara egal, atat asupra oamenilor de stiinta, cat si a..
  Fara TVA: 23,80 Lei 23,80 Lei 34,00 Lei
 • Cuprind multimi. Miliardele de microbi din noi si felul in care ne modeleaza viata
  Ed Yong ne indeamna cu mult umor si eruditie sa privim mai atent si intr-o lumina noua la noi insine si la suratele noastre animale, dar nu ca  individualitati, ci mai degraba ca multimi  interdependente si interconectate.\r\nDaca privim regnul animal din perspectiva microbiana, pana si cele mai fam..
  Fara TVA: 39,60 Lei 39,60 Lei 55,00 Lei
 • Cusca de sticla. Automatizarea si noi
  Nicholas Carr trece dincolo de stirile despre roboti industriali, masini care se conduc singure, computere vestimentare ori medicina digitalizata pentru a explora costurile ascunse ale tendintei noastre de a permite software-ului sa ne domine munca, dar si timpul liber. Bazandu-se pe studii de psiho..
  Fara TVA: 31,20 Lei 31,20 Lei 43,34 Lei
 • Da oare Dumnezeu cu zarul? Noua matematica a haosului
  Nimic din universul nostru – de la particulele elementare la corpurile ceresti – nu are un comportament complet predictibil. Un robinet care picura, dinamica ecosistemelor, epidemiile de pojar, capriciile meteorologice, evolutia bursei – toate acestea prezinta stranii tipare de comportament, care au..
  Fara TVA: 33,04 Lei 33,04 Lei 47,20 Lei
 • De la revolutia digitala la era digitala
  Internetul devine reteaua vasta, fizica, fara de care o mare parte a culturii digitale moderne n-ar exista. El a fost conceput nu atat ca tehnologie, ci ca infrastructura: o masa de echipamente (hardware) si programe (software) interconectate printr-o multime de mijloace specializate: de la cabluri ..
  Fara TVA: 15,00 Lei 15,00 Lei 25,00 Lei
 • Dezvoltarea aplicatiilor de baze de date in Oracle 8 si Oracle Forms 6
  Oracle Server este cel mai utilizat Sistem de Gestiune a Bazelor de Date Relationale din intreaga lume. Acesta reprezinta nucleul liniei de produse oferite de Oracle Corporation, care include si un set de instrumente de dezvoltare a aplicatiilor din generatia a patra Oracle Developer. Coloana verteb..
  Fara TVA: 9,63 Lei 9,63 Lei 16,90 Lei
 • Dictionar de fizica
  Acest dictionar cuprinzator este un instrument de referinta ideal atat pentru studentii de la facultatile de fizica, cat si pentru elevii de liceu. Cu peste 3.700 de termeni explicati (cuprinzand si denumirile acestora in limba engleza) si detalii biografice ale principalilor oameni de stiinta, dict..
  Fara TVA: 13,94 Lei 13,94 Lei 24,90 Lei
 • Didactica activitatilor matematice in gradinita
  Predarea matematicii in gradinita trebuie sa aiba in vedere interesele si nevoile copilului, respectarea ritmului sau de lucru, incurajarea initiativei, stimularea autoreflectiei, autoevaluarii si autoreglarii comportamentului de invatare. Pornind de la aceste premise, volumul ofera educatorilor inf..
  Fara TVA: 19,57 Lei 19,57 Lei 27,95 Lei
 • Dincolo de limitele noastre biologice
  Secretele longevitatii.Departe de a fi doar prezentarea si justificarea stiintifica a unui proiect al biologului Miroslav Radman si al echipei sale, cartea Dincolo de limitele noastre biologice, publicata la editura , se constituie, intr-un mod deosebit de incitant, intr-un stimulent pentru vointa n..
  Fara TVA: 7,80 Lei 7,80 Lei 14,45 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.I) - Vegetatia erbacee naturala
  Din cuprins:   Principii metodologice  Unitatile zonale ale vegetatiei Romaniei  Consideratii privind studiile de vegetatie in Romania  Lemnetea minoris  Charetea fragilis  Zosteretea marinae  Ruppietea maritimae  Potametea pectinati  Phragmiti-magnocaricetea  Salicetea herbaceae  Juncetea trifidi  ..
  Fara TVA: 56,26 Lei 56,26 Lei 70,32 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 1) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pajistilor
  Din cuprins:  Juncetea maritimi  Ammophiletea  Salicornietea fruticosae   Festuco-puccinellietea  Festuco-brometea  Molinio-arrhenatheretea  Trifolio-geranietea  Calluno-ulicetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul mai larg al biodiversitatii ..
  Fara TVA: 66,27 Lei 66,27 Lei 82,84 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 2) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pioniera si a buruienisurilor
  Din cuprins:  Cakiletea maritimae  Thero-salicornietea Isoeto-nanojuncetea Koelerio-corynephoretea Plantaginetea majoris Artemisietea vulgaris Stellarietea mediae Bidentetea tripartiti Oryzetea sativae Galio-urticetea Epilobietea angustifolii  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei..
  Fara TVA: 57,02 Lei 57,02 Lei 71,28 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.III)- Vegetatia padurilor si tufisurilor
  Din cuprins:  Salicetea purpureae Rhamno-prunetea Franguletea alni Alnetea glutinosae Querco-fagetea Quercetea robori-petraeae Quercetea pubescentis Loiseleurio-vaccinietea Erico-pinetea Vaccinio – piceetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul ..
  Fara TVA: 60,88 Lei 60,88 Lei 76,10 Lei
 • Dumnezeu intr-o lume evolutionista
  De la publicarea lucrarii Despre originea speciilor a lui Charles Darwin in 1859, oamenii de stiinta si teologii s-au straduit sa lamureasca implicatiile teoriei evolutioniste asupra modului cum intelegem noi viata si rolul omenirii in evolutie.Dar poate biologia evolutionista sa explice astazi, in ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,19 Lei
 • Ecuatia care n-a putut fi rezolvata. Matematicieni de geniu rezolva limbajul simetriilor
  Ce au in comun muzica lui Johann Sebastian Bach, fortele naturii, cubul Rubik si alegerea partenerului de viata? Toate acestea sunt caracterizate prin anumite simetrii. Simetria este conceptul care face legatura intre stiinta si arta, intre fizica teoretica si intreaga lume, pe care o vedem zilnic i..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 31,79 Lei
 • Elemente de algebra liniara
  Algebra liniara este una dintre disciplinile obligatorii pentru toate domeniile stiintelor exacte si tehnice. Aceasta carte este utila studentilor incepatori, de la diverse specializari, carora le ofera posibilitatea de-a se pune la curent cu notiunile de baza ale algebrei liniare, notiuni utile alt..
  Fara TVA: 30,06 Lei 30,06 Lei 37,57 Lei
 • Elemente de analiza matematica pe spatiul R
   Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Din cuprins: Topologie pe R; Structura topologica a multimii numerelor reale; Serii de functii reale; Limita functiilor reale de variabila vectoriala; Formula Taylor pentru functii de mai multe variabile; Extremele functiilor de mai multe variabile;..
  Fara TVA: 38,54 Lei 38,54 Lei 48,17 Lei