Carti de Stiinte Exacte

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 materiale minune si povestile lor incredibile
  Aparitia editiei in limba romana a cartii semnate de Mark Miodownik este sustinuta de Erste Asset Management. De ce este transparenta sticla? Ce face ca un elastic sa poata fi intins? De ce se indoaie o agrafa? De ce materialele arata si se comporta atat de diferit? Acestea sunt genul de intrebari p..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • 17 Ecuatii care au schimbat lumea
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Ian Stewart este cel mai inteligent si mai prolific autor de popularizare a matematicii din Marea Britanie, lista titlurilor publicate de el cuprinzand peste 80 de volume, printre care trei care explica tainele stiintifice ale lumii-disc imaginate d..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 35,00 Lei
 • Acces 2007 - Aplicatii economice
  Lucrarea Access 2007- Aplicatii economice propuse si rezolvate reprezinta un ghid adresat profesionistilor din domeniul economic pentru a deprinde operarea in mediul MS Access 2007 si pentru a putea utiliza functiile acetstui sistem de gestiune a bazelor de date in scopul rezolvarii rapide a unor pr..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 26,25 Lei
 • Albert Einstein si frontierele fizicii
  O altfel de biografie, una care ne aduce in intimitatea gandurilor lui Einstein, care parcurge drumul urmat de ideile lui si, in acelasi timp, ne apropie de framantarile sale omenesti. La scoala, profesorii n-au fost prea impresionati de Einstein: era un copil visator care nu promitea nimic iesit di..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 21,19 Lei
 • Albinele si produsele lor
  Importanta cresterii albinelorBiologia familiei de albineAmeliorarea albinelor... NUME CARTE: Albinele si produsele lorISBN: 9789734011223PRET EDITURA: 37.00AUTOR(i): Liviu Alexandru MarghitasEDITURA: CERESCOPERTA: BrosataDATA PUBLICARE: 2017FORMAT: 170x240NUMAR PAGINI: 387..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 37,00 Lei
 • AutoCad-ul in trei timpi. Initiere, utilizare, performanta. Editia a IV-a
  Lucrarea cuprinde noutatile ultimelor versiuni de AutoCAD, fiind destinata celor interesati de proiectarea asistata de calculator si structurata pe trei niveluri de accesibilitate-incepator, mediu, avansat. Datorita acestei filtrari originale a informatiei, cititorul are posibilitatea sa-si aleaga s..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,67 Lei
 • Bagaj pentru Marte. Stiinta vietii in vidul cosmic
   Spatiul este o lume lipsita de lucrurile de care avem nevoie pentru o viata tihnita: aer, gravitatie, dusuri fierbinti, produse proaspete, intimitate, bere. Explorarea spatiului seamana intru-catva cu explorarea umanitatii insesi.La cate poate renunta cineva? Cate ciudatenii poti indura? Ce s-ar in..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 25,00 Lei
 • Banda lui Mobius
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Miraculoasa banda a doctorului August Mobius in matematica, jocuri, literatura, arta, tehnologie si cosmologieLa prima vedere, e foarte simplu: iei o fasie de hartie si, dupa ce o rasucesti o data, lipesti capetele unul de altul. Dar, cand incepi sa..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,72 Lei
 • Bazele anatomiei
  Scopul declarat al acestui manual este cel de a-i ajuta pe elevii din clasele terminale de liceu care se pregatesc pentru medicina sau pe studentii din primul an de studiu la facultate sa descopere, sa inteleaga in profunzime si sa memoreze mai lesne elementele de baza ale anatomiei umane.Textul, co..
  Fara TVA: 56,99 Lei 56,99 Lei 99,90 Lei
 • Big Bang. Originea universului
  In 1992, satelitul COBE a trimis spre Pamant date legate de radiatia cosmica de fond, iar acestea au fost transformate in imagini ce au facut repede inconjurul lumii. Era cea mai veche marturie privind universul nostru, „semnatura lui Dumnezeu“, care scotea in evidenta infime variatii ale densitatii..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,34 Lei
 • Biotehnologii de reproducere la muflonul european
   Aplicarea biotehnologiilor in reproducerea animalelor reprezinta o noua revolutie in stiintele biologice   atat   prin   intelegerea   fundamentala   a   procesului,   cat   mai   ales   pentru   evaluarea contributiei acestuia la ceea ce inseamna conservarea, salvarea speciilor, consolidarea fondu..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 35,00 Lei
 • Biotehnologii performante agricole
  Aceasta lucrare de sinteza cuprinde tehnologii privind cultivarea principalelor plante din cultura mare, plante tehnice si anumite precizari in cultura plntelor din legumicultura, viticultura, pomicultura si arbusti fructiferi.De asemenea sunt implementate metode de cresterea animalelor pentru obtin..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 18,00 Lei
 • Calatoria in timp. O istorie
  Apreciatul autor al cartilor Informatia si Isaac Newton ne poarta intr-o expeditie ametitoare in domeniul calatoriei in timp, de la originile ei subversive pana la evolutia sa in literatura si stiinta si influenta asupra felului in care intelegem timpul in sine.  Povestea incepe la sfarsitul secolul..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • Calculatorul in trei timpi (editia a V-a, revazuta si adaugita)
  Cu o permanenta structurare a informatiilor pe trei niveluri de interes (incepator, mediu si avansat) si adoptind o forma ingenioasa si mai putin rigida, cartea ii ofera cititorului posibilitatea de a alege cea mai potrivita abordare.O carte despre calculatoare accesibila, care raspunde nivelului de..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,95 Lei
 • Calculatorul in trei timpi. Editia a IV-a
  Cu o permanenta structurare a informatiilor pe trei niveluri de interes (incepator, mediu si avansat) si adoptand o forma ingenioasa si mai putin rigida, cartea ii ofera cititorului posibilitatea de a alege cea mai potrivita abordare.O carte despre calculatoare accesibila, care raspunde nivelului de..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,85 Lei
 • Calculatorul si creierul
  Aceasta carte reprezinta viziunea unuia dintre cei mai mari matematicieni ai secolului XX cu privire la analogiile ce se pot face intre masinile de calcul si creierul uman. John von Neumann ajunge la concluzia conform careia creierul functioneaza partial in sistem analogic, partial in sistem digital..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,38 Lei
 • Ce a fost inainte de Big Bang? O istorie intreaga a universului
  Cel mai ambitios proiect stiintific al vremurilor noastre este, probabil, incercarea de a uni mecanica cuantica (teoria valabila la scara microcosmosului) cu relativitatea generala (teoria care isi vadeste importanta la scara cosmosului) – doua domenii ale cunoasterii ce par sa se afle pe pozitii ir..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 37,00 Lei
 • Ceasornicarul orb
  Dupa 150 de ani, teoria evolutiei prin selectie naturala continua sa lase iluzia ca e usor de inteles — si in genere e gresit inteleasa, ba chiar e inca respinsa de un numar surprinzator de mare de oameni, in ciuda dovezilor zdrobitoare in favoarea ei care s-au adunat de la Darwin incoace. In Ceasor..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 42,00 Lei
 • Celelalte minti
  Celelalte mintiUrmarind evolutia imprevizibila a mintii, Godfrey-Smith arata cum din niste palcuri rebele de celule nascute in mare au aparut primele organisme capabile sa simta, sa actioneze si sa comunice prin semnale. Pe masura ce aceste organisme primitive au interactionat tot mai mult unele cu ..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 45,00 Lei
 • Clubul micilor genii. Pune-ti mintea la incercare
  Poti aranja numerele si simbolurile matematice astfel incat rezultatul sa fie numarul final? Daca iti place sa rezolvi exercitii, iata cartea potrivita pentru tine!Plina de provocari care iti vor pune mintea la incercare, aceasta carte contine exercitii create pentru a-ti testa abilitatile matematic..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Clubul micilor genii. Pune-ti neuronii la treaba - Mensa Kids
  Cat de repede poti rezolva acest lant mental? Incepe cu numarul din stanga, apoi aplica fiecare operatie matematica pe rand.Plina de provocari care iti vor pune neuronii la treaba, aceasta carte contine exercitii create pentru a-ti testa abilitatile matematice, logice si de vocabular.Antreneaza-ti c..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Clubul micilor genii. Testeaza-ti agerimea mintii - Mensa Kids
  Daca iti place sa rezolvi exercitii, iata cartea potrivita pentru tine!Plina de provocari care iti vor testa agerimea mintii, aceasta carte contine exercitii create de Mensa pentru a-ti antrena creierul si a te distra.Exercitii create de Carolyn Skitt, Harold Gale si Robert Allen NUME CARTE: Clubul ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Coroziunea atmosferica a tablei de zinc pentru constructii
  CAPITOLUL 1: Aspecte teoretice privind particularitatile procesului de coroziune atmosferica a tablei de zincCAPITOLUL 2: Atmosfera  mediu agresiv pentru tabla de zincCAPITOLUL 3: Particularitatile procesului tehnologic de fabricatie. Tipuri de eterogenitate ale materialului de constructieCAPITOLUL ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,90 Lei
 • Cristale si pensete fotonice
  PARTEA I. MATERIALE CU BENZI FOTONICE INTERZISECAPITOLUL 1: Studii teoretice asupra structurii cristalelor fotoniceCAPITOLUL 2: Metode experimentale pentru obtinerea materialelor cu benzi fotonice interziseCAPITOLUL 3: Difractia in cristale coloidaleCAPITOLUL 4: Fibre cu cristale fotoniceCAPITOLUL 5..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 39,50 Lei
 • Cultura legumelor - Verdeturi
  Cuprins: Introducere; Basella; Ciscoarea creata de gradina; Cicoarea scarola; Cicoarea de vara sau cicoarea de Bruxelles; Cicicoarea salbatica; Cresonul de gradina; Cresonul de fantana; Fetica; Larba grasa; Leurda; Limba mielului; Loboda de gradina; Macrisul; Papadia; Rucola; Ruta (Vinantul); Spanac..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 15,00 Lei
 • Cum vad eu lumea
  Devenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intrebarile esentiale despre ordinea universului si rostul nostru pe pamant, figura lui Einstein continua sa exercite o fascinatie fara egal, atat asupra oamenilor de stiinta, cat si a..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 35,00 Lei
 • Cuprind multimi. Miliardele de microbi din noi si felul in care ne modeleaza viata
  Ed Yong ne indeamna cu mult umor si eruditie sa privim mai atent si intr-o lumina noua la noi insine si la suratele noastre animale, dar nu ca  individualitati, ci mai degraba ca multimi  interdependente si interconectate.\r\nDaca privim regnul animal din perspectiva microbiana, pana si cele mai fam..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 55,00 Lei
 • Cusca de sticla. Automatizarea si noi
  Nicholas Carr trece dincolo de stirile despre roboti industriali, masini care se conduc singure, computere vestimentare ori medicina digitalizata pentru a explora costurile ascunse ale tendintei noastre de a permite software-ului sa ne domine munca, dar si timpul liber. Bazandu-se pe studii de psiho..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 43,34 Lei
 • Da oare Dumnezeu cu zarul? Noua matematica a haosului
  Nimic din universul nostru – de la particulele elementare la corpurile ceresti – nu are un comportament complet predictibil. Un robinet care picura, dinamica ecosistemelor, epidemiile de pojar, capriciile meteorologice, evolutia bursei – toate acestea prezinta stranii tipare de comportament, care au..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 47,20 Lei
 • De la revolutia digitala la era digitala
  Internetul devine reteaua vasta, fizica, fara de care o mare parte a culturii digitale moderne n-ar exista. El a fost conceput nu atat ca tehnologie, ci ca infrastructura: o masa de echipamente (hardware) si programe (software) interconectate printr-o multime de mijloace specializate: de la cabluri ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 25,00 Lei
 • Dictionar de biologie
  Aflat la cea de a VI-a editie, acest dictionar ofera o gama larga de concepte si termeni din biologie, biofizica si biochimie, dar si din medicina, fiziologie si paleontologie. Complet revizuit si adus la zi, dictionarul reprezinta resursa perfecta pentru oricine studiaza biologia, la liceu sau la u..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 44,90 Lei
 • Dictionar enciclopedic de biologie, Vol.2: M-Z
  Dictionarul Enciclopedic de Biologie reprezinta un ghid util pus la indemana elevilor, studentilor de la facultatile de biologie, ecologie, silvicultura, agronomie, medicina, farmacie si tuturor cadrelor didactice de specialitate. In volumul al II-lea al dictionarului sunt explicati etimologic si st..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Didactica activitatilor matematice in gradinita
  Predarea matematicii in gradinita trebuie sa aiba in vedere interesele si nevoile copilului, respectarea ritmului sau de lucru, incurajarea initiativei, stimularea autoreflectiei, autoevaluarii si autoreglarii comportamentului de invatare. Pornind de la aceste premise, volumul ofera educatorilor inf..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,95 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.I) - Vegetatia erbacee naturala
  Din cuprins:   Principii metodologice  Unitatile zonale ale vegetatiei Romaniei  Consideratii privind studiile de vegetatie in Romania  Lemnetea minoris  Charetea fragilis  Zosteretea marinae  Ruppietea maritimae  Potametea pectinati  Phragmiti-magnocaricetea  Salicetea herbaceae  Juncetea trifidi  ..
  Fara TVA: 56,99 Lei 56,99 Lei 70,32 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 1) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pajistilor
  Din cuprins:  Juncetea maritimi  Ammophiletea  Salicornietea fruticosae   Festuco-puccinellietea  Festuco-brometea  Molinio-arrhenatheretea  Trifolio-geranietea  Calluno-ulicetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul mai larg al biodiversitatii ..
  Fara TVA: 66,99 Lei 66,99 Lei 82,84 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.II tom 2) - Vegetatia erbacee antropizata. Vegetatia pioniera si a buruienisurilor
  Din cuprins:  Cakiletea maritimae  Thero-salicornietea Isoeto-nanojuncetea Koelerio-corynephoretea Plantaginetea majoris Artemisietea vulgaris Stellarietea mediae Bidentetea tripartiti Oryzetea sativae Galio-urticetea Epilobietea angustifolii  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei..
  Fara TVA: 57,99 Lei 57,99 Lei 71,28 Lei
 • Diversitatea fitosociologica a vegetatiei Romaniei (vol.III)- Vegetatia padurilor si tufisurilor
  Din cuprins:  Salicetea purpureae Rhamno-prunetea Franguletea alni Alnetea glutinosae Querco-fagetea Quercetea robori-petraeae Quercetea pubescentis Loiseleurio-vaccinietea Erico-pinetea Vaccinio – piceetea  Volum distins cu premiul Emanoil Teodorescu al Academiei Romane  Tema se inscrie in studiul ..
  Fara TVA: 60,99 Lei 60,99 Lei 76,10 Lei
 • Dumnezeu intr-o lume evolutionista
  De la publicarea lucrarii Despre originea speciilor a lui Charles Darwin in 1859, oamenii de stiinta si teologii s-au straduit sa lamureasca implicatiile teoriei evolutioniste asupra modului cum intelegem noi viata si rolul omenirii in evolutie.Dar poate biologia evolutionista sa explice astazi, in ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 21,19 Lei
 • Ecuatia care n-a putut fi rezolvata. Matematicieni de geniu rezolva limbajul simetriilor
  Ce au in comun muzica lui Johann Sebastian Bach, fortele naturii, cubul Rubik si alegerea partenerului de viata? Toate acestea sunt caracterizate prin anumite simetrii. Simetria este conceptul care face legatura intre stiinta si arta, intre fizica teoretica si intreaga lume, pe care o vedem zilnic i..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 31,79 Lei
 • Elementariu chimic. Totul despre elementele chimice
  Elementariul chimic contine cele mai recente informatii enciclopedice despre elementele chimice cunoscute la zi: istoricul descoperirii, pozitia in sistemul periodic, structura atomului, configuratia electronica, tipul elementului, valoarea electronegativitatii, gradele de oxidare in compusi, date d..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,51 Lei
 • Elemente de algebra liniara
  Algebra liniara este una dintre disciplinile obligatorii pentru toate domeniile stiintelor exacte si tehnice. Aceasta carte este utila studentilor incepatori, de la diverse specializari, carora le ofera posibilitatea de-a se pune la curent cu notiunile de baza ale algebrei liniare, notiuni utile alt..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 37,57 Lei
 • Energia si materia
  O fascinanta enciclopedie pentru tineri si nu numai, in care veti descoperi imagini exceptionale, cum ar fi descompunerea unei miscari, camera cu ceata a unui detector de particule, o reactie chimica spectaculoasa. NUME CARTE: Energia si materiaISBN: 9789739821179PRET EDITURA: 35.00AUTOR(i): ***TRAD..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 35,00 Lei
 • Facebook, miscari sociale si constructia unui spatiu public alternativ
  O analiza stiintifica privind sfera publica, fenomenul activismului civic online si contributia retelelor sociale la constructia unui cadru de dezbatere. Lucrarea este structurata in jurul intrebarii daca se poate forma un spatiu public in mediul virtual si care sunt conditiile sale de producere. Lu..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 26,00 Lei
 • Fata de laborator
  Aparitia editiei in limba romana a cartii semnate de Hope Jahren este sustinuta de Erste Asset Management. O uimitoare carte de memorii – debutul editorial al unei femei cercetator; un portret emotionant al unei prietenii indelungate; o viziune uimitor de proaspata asupra plantelor, care va schimba ..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 55,00 Lei
 • Fenomen Algebric
  Cartea contine o mare varietate de probleme de matematici elementare si o lunga lista de exercitii originale sau publicate in reviste prestigioase de matematica sub semnatura autorului: Crux Mathematicorum, The Pentagon Journal, La Gaceta de la RSME, Romanian Mathematical Magazine, Gazeta Matematica..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 35,00 Lei
 • Flora briofitelor din Romana, Vol 1+2
  Briofitele reprezinta un grup de plante inferioare (Thallophyta), care impreuna cu lichenii iau parte la formarea diverselor comunitati de plante ce caracterizeaza anumite formatiuni de vegetatie ca: paduri, stancarii, jnepenisuri, paraie si izvoare, turbarii etc. In prezent, numerosi botanisti si f..
  Fara TVA: 56,99 Lei 56,99 Lei 99,90 Lei
 • Franarea materialului rulant
  Franarea materialului rulant feroviar este un domeniu extrem de important din punct de vedere al sigurantei circulatiei. Autorii au considerat ca aceasta lucrare este utila, practic si teoretic, doarece trateaza in detaliu frana vehiculelor feroviare. Se prezinta problemele tehnice in ansambulul lor..
  Fara TVA: 54,99 Lei 54,99 Lei 68,25 Lei
 • Frane moderne de tip KE pentru vagoanele de marfa
  Lucrarea trateaza urmatoarele subiecte: Consideratii generale referitoare la constructia franelor vagoanelor de marfa; Componente mecanice si pneumatice pentru instalatiile de frana care echipeaza vagoanele de marfa; Echipamente si componente pentru comanda franelor tip KE montate pe vagoanele de ma..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 42,00 Lei