Carti de Clasica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anomalii cromozomiale umane. Aspecte genetice in diagnosticul prenatal
  Genetica, al carei potential depaseste imaginatia noastra, a devenit una dintre cele mai fascinante realitati ale lumii inconjuratoare. Multitudinea descoperirilor genetice a modernizat stiinta despre viata si a revolutionat modul in care gandim, actionam si ne tratam. Dintre aplicatiile geneticii u..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Aspecte ale fiziologiei reproducerii si microorganismele care pot perturba fertilitatea masculina
  Cartea este destinata doctoranzilor, masteranzilor, dar si studentilor din cadrul facultatilor de medicina si biologie care doresc sa cunoasca mai profund anumite aspecte din domeniul biomedical, in ce priveste, actiunea si efectul unor microorganisme asupra fertilitatii organelor de reproducere mas..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 43,35 Lei
 • Autismul si sindromul Asperger. Ghid pentru asistenti medicali
  Autismul si sindromul Asperger. Ghid pentru asistenti medicali acopera o gama larga de teme privind ingrijirea si asistenta persoanelor cu aceste afectiuni. Cartea isi propune sa amelioreze interactiunile pe care asistentii medicali le au in context profesional cu persoanele care sufera de tulburari..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 37,90 Lei
 • Biblia cancerului de san. Totul despre san
  O a doua mare cotitura in intelegerea cancerului mamar o constituie faptul ca, in fond, celulele nu functioneaza izolat. Pentru ca un cancer sa se dezvolte, este nevoie de mai mult decat o singura celula cu mutatii. Mediul din jur, vecinatatea ei, trebuie sa o hraneasca. O celula maligna situata int..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 28,91 Lei
 • Cardiomiopatii. Miocardite. Insuficienta cardiaca
  Aceasta carte a aparut la editura .Volumul de fata isi propune sa sublinieze, prin aparitia sa, locul pe care il ocupa lucrarile de tip monografie in procesul de informare stiintifica si de invatare, dincolo de actualitatile revistelor medicale, din ce in ce mai numeroase si mai specializate. Acesta..
  Fara TVA: 76,99 Lei 76,99 Lei 85,02 Lei
 • Cartea asistentului de medicina dentara
  Cartea asistentului de medicina dentara este un ghid practic, usor de consultat, cu raspunsuri scurte la unele intrebari sau situatii menit sa ofere ajutor imediat in practica clinica. Cuprinde principiile de baza si va indruma in practica de zi cu zi, pentru a va incuraja sa abordati cu incredere o..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Chirurgie ginecologica
  Rolul chirurgiei ramane la statutul de importanta vitala chiar in conditiile progreselor remarcabile inregistrate in domeniul tratamentului medical. Chirurgia continua sa fie principalul mjiloc de tratament in domenii precum oncologia ginecologica, uroginecologia, patologia planseului pelvin sau anu..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 48,17 Lei
 • Colectia medicului rezident. Volumul 1. Ghidul medicului de garda
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii  si doreste sa fie un ajutor al rezidentilor in perioada de trcere de la sala de curs la patul bolnavului, de asumare a responsabilitatilor pe care acest post le presupune. Cartea incearca sa ajute la orientarea rezidentului printre multitudinea de o..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 28,00 Lei
 • Colectia medicului rezident. Volumul 10. Ghid de medicina fizica si recuperare medicala
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Pentru prima oara in literatura noastra de specialitate, volumul de fata trateaza intr-o aceeasi cuprindere si in maniera pragmatica majoritatea domeniilor care fac obiectul recuperarii medicale: fracturile, accidentul vascular cerebral, traumatisme..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 25,00 Lei
 • Colectia medicului rezident. Volumul 4. Ghid de urgente in ORL, oftalmologie si chirurgie cervico-oro-maxilo-faciala
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Cel de-al patrulea volum cuprinde urgente oto-rino-laringologice, oftalmologice si de chirurgie cervico-oro-maxilo-faciala, a caror abordare intr-un singur volum este inspirata, intrucat unele manifestari clinice sunt adeseori foarte asemanatoare, i..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Colectia medicului rezident. Volumul 7. Ghid de urgente in medicina interna
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Acestui deziderat au incercat si au reusit sa raspunda autorii acestui Ghid de Urgente in Medicina Interna. Scris intr-o viziune moderna si actuala de specialisti cu mare experienta intr-un serviciu de urgenta, aceasta lucrare umple astfel un gol in..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 26,01 Lei
 • Colectia medicului rezident. Volumul 8. Ghid de manevre medicale si colaborare medic-asistenta
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Continutul acestui volum este extrem de util pentru cei care efectueaza stagiul de rezidentiat in specialitatile chirurgicale. Pe de alta parte, avand in vedere numeroasele situatii de urgenta discutate, informatiile cuprinse in carte se adreseaza t..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 20,00 Lei
 • Colesteatomul urechii medii. Aspecte clinice si terapeutice
  Aceasta lucrare abordeaza o problema dificila de patologie ORL, care se poate intalni la pacientii de orice varsta, insa cu o crestere notabila a frecventei cazurilor la copiii mici. Autorii au dorit sa puna in discutie in special modalitatile de abordare chirurgicala a colesteatomului, dar in lucra..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Curs de obstetrica si ginecologie, Vol.1. Obstetrica
   Din cuprins: Activitatea ciclica a sistemului reproductiv feminin. Notiuni de fiziologie; Infectiile aparatului genital feminin; Planificarea familiala; Cancerul colului uterin; Fibromiomatoza uterina; Tumorile ovarului; Cancerul glandei mamareCurs de obstetrica si ginecologie vol.1 Obstetrica - ed..
  Fara TVA: 51,99 Lei 51,99 Lei 56,83 Lei
 • Curs de obstetrica si ginecologie, Vol.2, Ginecologia
   Din cuprins:Activitatea ciclica a sistemului reproductiv feminin. Notiuni de fiziologie;Infectiile aparatului genital feminin;Planificarea familiala;Cancerul colului uterin;Fibromiomatoza uterina;Tumorile ovarului;Cancerul glandei mamare.Prezentul curs (conceput in doua volume) este reeditarea Curs..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 38,53 Lei
 • Curs de pneumoftiziologie
   Din cuprins:Tuberculoza;Date sumare despre pleurezii;Tutunul si sanatatea;Urgente in pneumologie.   NUME CARTE: Curs de pneumoftiziologieISBN: 9736112055PRET EDITURA: 16.86AUTOR(i): Antigona TroforEDITURA: Institutul EuropeanCOLECTIE: UniversitariaCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Martie 2002DATA PUB..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 16,86 Lei
 • Date medicale esentiale - Ghid de buzunar
  Un ghid de buzunar util in practica de zi cu zi Volumul de fata ofera informatii cu privire la cele mai frecvente probleme intalnite in practica zilnica, esentiale pentru a trata pacientii in mod eficient si rapid. In era supraabundentei de informatii, ne putem intreba, in mod firesc, de ce se impun..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 79,90 Lei
 • Diagnosticul clinic in ambulatoriu
  Cea mai importanta decizie in practica medicala: diagnosticul   Lucrarea de fata le ofera medicilor care lucreaza in ambulatoriu posibilitatea de a stabili un diagnostic cat mai precis, cu mijloace tehnice reduse si in conditiile in care intalnesc rar anumite tipuri de boala.  Medicina moderna este ..
  Fara TVA: 53,99 Lei 53,99 Lei 89,90 Lei
 • Dictionar medical ilustrat de la A la Z. Vol. 11
  Prin eleganta expunerii, prin bogatia si claritatea celor peste 4.000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profunzimea si profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare ampla  si extrem de cuprinzatoare, o colectie in 12 volume menita s..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 23,99 Lei
 • Electrocardiograma in reperfuzia miocardica
  „Cartea pe care v-o propun este o sinteza a experientei personale in coroborare cu datele acumulate in literatura, relativ la valoarea diagnostica si prognostica a electrocardiogramei la pacientii cu STEMI tratati cu tehnici de reperfuzie. Scopul cartii este de a va convinge de faptul ca electrocard..
  Fara TVA: 112,99 Lei 112,99 Lei 125,00 Lei
 • Farmacologie homeopata (ecologica). Aparatul respirator, Vol. II - Editia a II-a
  Stiintific - Contine toate cunostintele de homeopatie, acumulate in cei peste 200 de ani de existenta, prezentate pentru prima data, ordonate si structurate dupa singurul criteriu stiintific, logic, cel farmacologic, cunoscand ca medicamentul este baza pe care se fundamenteaza homeopatia.Didactic - ..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 48,17 Lei
 • Farmacologie pentru Medicina Dentara
  Lucrarea Farmacologie pentru Medicina Dentara este adresata indeosebi studentilor Facultatii de Medicina Dentara. In elaborarea acesteia, autorii au avut in vedere in primul rand prezentarea notiunilor de baza in farmacologie – notiuni de farmacocinetica si farmacodinamie, a principalelor clase de s..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 49,90 Lei
 • Genetica medicala (Editia a III-a revazuta integral si actualizata)
  Cuvint inainte de acad. Bogdan C. Simionescu, Mircea Malita si Nicolae Cajal In domeniul geneticii apar progrese tehnice si stiintifice importante in fiecare an. Numeroasele achizitii privind structura si functia genomului uman au consecinte si aplicatii majore in teoria si practica medicala, ce ina..
  Fara TVA: 109,99 Lei 109,99 Lei 129,00 Lei
 • Geriatrie si geropatologie pentru asistenti medicali
   Geriatrie si geropatologie pentru asistenti medicali vine in sprijinul elevilor scolilor postliceale sanitare, la baza sa aflandu-se nevoia de cunoastere si perfectionare a viitorului asistent medical. Cresterea demografica a populatiei varstnice impune o buna cunoastere a particularitatilor varste..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Ghid de diagnostic diferential
  Ce sugereaza tabloul clinic?De ce acest parametru de laborator este modificat patologic? Ce diagnostic diferential mai intra in discutie?Cu aceste intrebari se confrunta toti clinicienii, zi de zi. Pentru a ajunge la diagnosticul corect, trebuie avute in vedere toate bolile corelate cu un anumit tab..
  Fara TVA: 40,49 Lei 40,49 Lei 44,99 Lei
 • Harrison - Endocrinologie
  Manifestarile clinice ale tulburarilor endocrine pot fi explicate uzual luand in considerare rolul fiziologic al hormonilor, care sunt fie deficienti, fie in exces. Astfel, o intelegere aprofundata a actiunii si a principiilor hormonilor poate inarma clinicianul cu abordarea in mod logic a diagnosti..
  Fara TVA: 89,00 Lei 89,00 Lei 149,90 Lei
 • Harrison - Manual de medicina
  Avand la baza editia a 18-a a renumitului Harrison’s Principles of Internal Medicine, aceasta lucrare cuprinde aspectele esentiale ale diagnosticului, ale manifestarilor clinice si ale tratamentului celor mai importante afectiuni care se pot intalni in practica medicala curenta. Manualul reprezinta ..
  Fara TVA: 130,00 Lei 130,00 Lei 219,00 Lei
 • Harrison. Gastroenterologie si hepatologie
  Totul despre gastroenterologie si hepatologie, sub emblema HARRISON „Harrison. Gastroenterologie si Hepatologie” reuneste capitolele referitoare la patologia gastrointestinala si hepatica din prestigioasa lucrare „Harrison’s Principles of Internal Medicine”. Volumul de fata ofera o abordare deopotri..
  Fara TVA: 165,98 Lei 165,98 Lei 280,00 Lei
 • Harrison. Pneumologie si terapie intensiva
  Totul despre pneumologie si terapie intensiva, sub emblema HARRISON „Harrison. Pneumologie si Terapie intensiva” reuneste capitolele despre afectiunile respiratorii si terapia intensiva publicate in editia a XVIII-a a prestigioasei lucrari „Harrison’s Principles of Internal Medicine”. Volumul de fat..
  Fara TVA: 165,98 Lei 165,98 Lei 280,00 Lei
 • Inapoi la normalitate
  Inapoi la normalitate. De ce copiii sanatosi sunt gresit diagnosticati cu ADHD, autism si tulburare bipolara E recreatie, iar curtea scolii e plina de copii. Unii alearga, altii se imping, altii susotesc prin colturi, iar altii stau singuri, adanciti in vreo carte sau, pur si simplu, privind. Fiecar..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 35,00 Lei
 • Manualul Merck - 88 de simptome frecvente. Diagnostic si tratament
  De peste 100 de ani, Manualul Merck este cartea medicala cea mai utilizata in intreaga lume. Aceasta noua carte Merck, 88 de simptome frecvente, este un ghid practic si concis, care permite specialistilor din sanatate sa evalueze cu acuratete un pacient, pentru a-i aplica tratamentul necesar amelior..
  Fara TVA: 58,99 Lei 58,99 Lei 99,90 Lei
 • Masinaria sublima. O biografie a inimii umane
  O istorie narativa a celui mai important organ din corpul nostru, o poveste care imbina stiinta, religia si literatura pentru a reda fascinatia staruitoare a omenirii pentru inima.        Inima a captivat dintotdeauna imaginatia oamenilor. Ea a fost aleasa drept simbol cultural, salas al celor mai p..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Medicina interna pentru cadre medii. Editia a V-a
  Corneliu Borundel este doctor in medicina si medic primar. Colaboratorii sai la alcatuirea lucrarii sunt: C. Bogdan, doctor in medicina; P. Ciocalteu, doctor in medicina, medic primar; S. Diacicov, medic primar; M. Draghici, medic primar; M. Ionescu, medic primar; Madeleine Maicanescu-Georgescu, doc..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 74,90 Lei
 • Mintea ca intamplare. Cum ne-a oferit evolutia creierului iubirea, memoria, visele si pe Dumnezeu
  Cum ne-a oferit evolutia creierului iubirea, memoria, visele si pe Dumnezeu.Intr-o carte deopotriva extrem de erudita si de accesibila, neurosavantul David Linden contrazice asumptia larg raspandita potrivit careia creierul este exemplul suprem de design desavarsit - oferindu-ne in schimb o explicat..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 39,00 Lei
 • Taylor - Manual de diagnostic diferential
  Semne si simptome in diagnosticul contracronometru  Ca medic, te confrunti de multe ori cu provocarea de a diagnostica pacientii pe baza acuzelor sau a ingrijorarilor nediferentiate si uneori confuze. „Taylor - Manual de diagnostic diferential” este instrumentul ideal in procesul de diagnosticare a ..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 79,90 Lei
 • Tehnica ingrijirii bolnavului
  Aceasta carte este publicata la editura .Asteptata cu mult interes de cadrele medii din tara noastra, a aparut editia a VII-a a lucrarii reputatului Carol Mozes, editie adaugita si imbunatatita cu ultimele date in materie la zi. Tehnica ingrijirii bolnavului este disciplina de baza a tuturor asisten..
  Fara TVA: 125,99 Lei 125,99 Lei 139,00 Lei
 • The Pharmacy Guide to Herbal Remedies
  The Pharmacy Guide to Herbal Remedies is the first in a series of books by Jan de Vries. It is written with a common sense approach and explains how herbal remedies can complement today's lifestyle by combining natural cures with pharmaceutical and orthodox medicines. The book demonstrates that, des..
  Fara TVA: 52,98 Lei 52,98 Lei 52,98 Lei
 • Totul despre hepatite si virusurile hepatice
  Aceasta carte este stenograma unei consultatii, o consultatie imaginara ca o discutie, in cadrul careia tu, cititorul, ii pui profesorului Adrian Stenu-Cercel absolut toate intrebarile care te framanta, iar dumnealui are tot timpul din lumea sa iti raspunda, cu toate detaliile si explicatiile necesa..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 43,35 Lei
 • Vaccinarea: eroarea medicala a secolului
  Imunologia moderna demonstreaza, dimpotriva, ca actul vaccinal constitue o lezare grava a integritatii sistemului imunitar al persoanelor vaccinate, facand din acestea veritabile rezervoare de virusuri.        Virusurile si retrovirusurile devenite pasive de-a lungul evolutiei se gasesc in stare lat..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Vindecarea cancerului de san
  O a doua mare cotitura in intelegerea cancerului mamar o constituie faptul ca, in fond, celulele nu functioneaza izolat. Pentru ca un cancer sa se dezvolte, este nevoie de mai mult decat o singura celula cu mutatii. Mediul din jur, vecinatatea ei, trebuie sa o hraneasca. O celula maligna situata int..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 28,90 Lei