Carti de Clasica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 1000 de boli pe intelesul tuturor, Vol. 1
   Aceasta carte vine in sprijinul cititorilor cu explicatii ale celor mai frecvente afectiuni, prezentate in detaliu, fara a fi neglijate nici bolile mai rar intalnite, descrise insa sumar. Modul in care este structurata cartea, cu multe planse color, permite localizarea si intelegerea rapida si exac..
  Fara TVA: 9,29 Lei 9,29 Lei 14,99 Lei
 • 1000 de boli pe intelesul tuturor, Vol. 2
   Aceasta carte vine in sprijinul cititorilor cu explicatii ale celor mai frecvente afectiuni, prezentate in detaliu, fara a fi neglijate nici bolile mai rar intalnite, descrise insa sumar. Modul in care este structurata cartea, cu multe planse color, permite localizarea si intelegerea rapida si exac..
  Fara TVA: 7,43 Lei 7,43 Lei 11,99 Lei
 • Anomalii cromozomiale umane. Aspecte genetice in diagnosticul prenatal
  Genetica, al carei potential depaseste imaginatia noastra, a devenit una dintre cele mai fascinante realitati ale lumii inconjuratoare. Multitudinea descoperirilor genetice a modernizat stiinta despre viata si a revolutionat modul in care gandim, actionam si ne tratam. Dintre aplicatiile geneticii u..
  Fara TVA: 16,74 Lei 16,74 Lei 29,90 Lei
 • Aspecte ale fiziologiei reproducerii si microorganismele care pot perturba fertilitatea masculina
  Cartea este destinata doctoranzilor, masteranzilor, dar si studentilor din cadrul facultatilor de medicina si biologie care doresc sa cunoasca mai profund anumite aspecte din domeniul biomedical, in ce priveste, actiunea si efectul unor microorganisme asupra fertilitatii organelor de reproducere mas..
  Fara TVA: 34,68 Lei 34,68 Lei 43,35 Lei
 • Autismul si sindromul Asperger. Ghid pentru asistenti medicali
  Autismul si sindromul Asperger. Ghid pentru asistenti medicali acopera o gama larga de teme privind ingrijirea si asistenta persoanelor cu aceste afectiuni. Cartea isi propune sa amelioreze interactiunile pe care asistentii medicali le au in context profesional cu persoanele care sufera de tulburari..
  Fara TVA: 21,22 Lei 21,22 Lei 37,90 Lei
 • Bazele morfopatologice ale inimii in practica medico-chirurgicala
  Lucrarea, desi nu este un tratat de chirurgie cardio-vasculara si nici unul de cardiologie, dezvaluie ingeniozitatea arhitectonica a inimii, pornind de la anatomia macroscopica si pana la nivelul biostructurii moleculare, pe baza unor tehnici imagistice speciale. Indiferent cum ar fi privita, inima ..
  Fara TVA: 14,62 Lei 14,62 Lei 26,10 Lei
 • Biblia cancerului de san. Totul despre san
  O a doua mare cotitura in intelegerea cancerului mamar o constituie faptul ca, in fond, celulele nu functioneaza izolat. Pentru ca un cancer sa se dezvolte, este nevoie de mai mult decat o singura celula cu mutatii. Mediul din jur, vecinatatea ei, trebuie sa o hraneasca. O celula maligna situata int..
  Fara TVA: 21,68 Lei 21,68 Lei 28,91 Lei
 • Colesteatomul urechii medii. Aspecte clinice si terapeutice
  Aceasta lucrare abordeaza o problema dificila de patologie ORL, care se poate intalni la pacientii de orice varsta, insa cu o crestere notabila a frecventei cazurilor la copiii mici. Autorii au dorit sa puna in discutie in special modalitatile de abordare chirurgicala a colesteatomului, dar in lucra..
  Fara TVA: 16,74 Lei 16,74 Lei 29,90 Lei
 • Compendiu de pediatrie
  Autorii aduc in fata dumneavoastra aceasta carte de pediatrie, intentionand astfel sa va ofere un nou instrument de documentare. Abecedar pediatric dedicat studentilor, medicilor rezidenti, celor de familie sau specialistilor in pediatrie, cartea colectivului de autori coordonat de prof. univ. dr. A..
  Fara TVA: 33,54 Lei 33,54 Lei 59,90 Lei
 • Cordul. Anatomie, repere embriologice si notiuni de infrastructura a miocardului. Atlas explicitat si comentat
  Un text logic, fluid si concis. O carte in care fiecare afirmatie despre structurile inimii este argumentata cu o imagine de disectie. Prezentarea dezvoltarii cordului beneficiaza de disectii mezoscopice si fotografie digitala de mare rezolutie. Disectii minutioase, precum si imagini de microscopie ..
  Fara TVA: 192,66 Lei 192,66 Lei 192,66 Lei
 • Diagnostic si tratament in practica medicala
  Diagnostic si tratament in practica medicala  este considerat drept unica sursa de referinta atat de practicienii din unitatile spitalicesti cat si de cei din ambulatoriu. Nici un alt titlu din domeniul literaturii medicale nu a acumulat atatea editii. Cartea acopera toate domeniile specialistilor d..
  Fara TVA: 125,13 Lei 125,13 Lei 125,13 Lei
 • Diagnosticul clinic in ambulatoriu
  Cea mai importanta decizie in practica medicala: diagnosticul   Lucrarea de fata le ofera medicilor care lucreaza in ambulatoriu posibilitatea de a stabili un diagnostic cat mai precis, cu mijloace tehnice reduse si in conditiile in care intalnesc rar anumite tipuri de boala.  Medicina moderna este ..
  Fara TVA: 50,34 Lei 50,34 Lei 89,90 Lei
 • Dictionar medical ilustrat de la A la Z, Vol. 11
  Prin eleganta expunerii, prin bogatia si claritatea celor peste 4.000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profunzimea si profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare ampla  si extrem de cuprinzatoare, o colectie in 12 volume menita s..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar medical ilustrat de la A la Z, Vol. 6
  Prin eleganta expunerii, prin bogatia si claritatea celor peste 4. 000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profunzimea si profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare ampla  si extrem de cuprinzatoare, o colectie in 12 volume menita ..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar medical ilustrat de la A la Z, Vol. 9
   Prin eleganta expunerii, prin bogatia si claritatea celor peste 4. 000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profunzimea si profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare ampla  si extrem de cuprinzatoare, o colectie in 12 volume menita..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar medical ilustrat de la A la Z. Vol. 11
  Prin eleganta expunerii, prin bogatia si claritatea celor peste 4.000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profunzimea si profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare ampla  si extrem de cuprinzatoare, o colectie in 12 volume menita s..
  Fara TVA: 13,19 Lei 13,19 Lei 23,99 Lei
 • ECG in 10 zile
  Electrocardiografia este o explorare cardiaca neinvaziva extrem de importanta, care se poate efectua in orice conditii si care ofera informatii foarte utile pentru strategia terapeutica ulterioara. Avand in vedere importanta diagnostica vitala a electrocardiogramei, ea trebuie inteleasa si insusita ..
  Fara TVA: 83,94 Lei 83,94 Lei 149,90 Lei
 • Electrocardiograma in reperfuzia miocardica
  „Cartea pe care v-o propun este o sinteza a experientei personale in coroborare cu datele acumulate in literatura, relativ la valoarea diagnostica si prognostica a electrocardiogramei la pacientii cu STEMI tratati cu tehnici de reperfuzie. Scopul cartii este de a va convinge de faptul ca electrocard..
  Fara TVA: 125,00 Lei 125,00 Lei 125,00 Lei
 • Esentialul in ecocardiografie. Editia a II-a
  Inca de la prima sa editie din 2005, cartea „Esentialul in Ecocardiografie” a devenit un reper atat pentru cei care invatau sa stapaneasca tehnica (devenind si parte a bibliografiei pentru atestatul de ecocardiografie transtoracica), cat si pentru ecocardiografistii cu experienta care o utilizeaza c..
  Fara TVA: 188,00 Lei 188,00 Lei 188,00 Lei
 • Esentialul in pediatrie - editia 2017
  Prezenta lucrare contine elementele de baza a pediatriei, prezentate intr-un mod foarte succint, in forma de tabele si algoritm, fiind util in practica medicala de zi cu zi. NUME CARTE: Esentialul in pediatrie - editia 2017ISBN: PRET EDITURA: 29.50AUTOR(i): Alexandra FuchsEDITURA: FarmamediaCOPERTA:..
  Fara TVA: 23,60 Lei 23,60 Lei 29,50 Lei
 • Farmacologie pentru Medicina Dentara
  Lucrarea Farmacologie pentru Medicina Dentara este adresata indeosebi studentilor Facultatii de Medicina Dentara. In elaborarea acesteia, autorii au avut in vedere in primul rand prezentarea notiunilor de baza in farmacologie – notiuni de farmacocinetica si farmacodinamie, a principalelor clase de s..
  Fara TVA: 28,44 Lei 28,44 Lei 49,90 Lei
 • Genetica medicala (Editia a III-a revazuta integral si actualizata)
  Cuvint inainte de acad. Bogdan C. Simionescu, Mircea Malita si Nicolae Cajal In domeniul geneticii apar progrese tehnice si stiintifice importante in fiecare an. Numeroasele achizitii privind structura si functia genomului uman au consecinte si aplicatii majore in teoria si practica medicala, ce ina..
  Fara TVA: 90,30 Lei 90,30 Lei 129,00 Lei
 • Geriatrie si geropatologie pentru asistenti medicali
   Geriatrie si geropatologie pentru asistenti medicali vine in sprijinul elevilor scolilor postliceale sanitare, la baza sa aflandu-se nevoia de cunoastere si perfectionare a viitorului asistent medical. Cresterea demografica a populatiei varstnice impune o buna cunoastere a particularitatilor varste..
  Fara TVA: 14,19 Lei 14,19 Lei 24,90 Lei
 • Ghidul medicului roman in Germania
  Continutul acestei carti include: informatii despre sistemului medical german, atributiile principale ale medicului, relatia cu pacientii si ceilalti medici din echipa; glosar bilingv de cuvinte si expresii utile in domeniu; detalii despre diferite componente ale activitatii medicului: anamneza, exa..
  Fara TVA: 38,53 Lei 38,53 Lei 38,53 Lei
 • Harrison - Endocrinologie
  Manifestarile clinice ale tulburarilor endocrine pot fi explicate uzual luand in considerare rolul fiziologic al hormonilor, care sunt fie deficienti, fie in exces. Astfel, o intelegere aprofundata a actiunii si a principiilor hormonilor poate inarma clinicianul cu abordarea in mod logic a diagnosti..
  Fara TVA: 85,44 Lei 85,44 Lei 149,90 Lei
 • Harrison - Manual de medicina
  Avand la baza editia a 18-a a renumitului Harrison’s Principles of Internal Medicine, aceasta lucrare cuprinde aspectele esentiale ale diagnosticului, ale manifestarilor clinice si ale tratamentului celor mai importante afectiuni care se pot intalni in practica medicala curenta. Manualul reprezinta ..
  Fara TVA: 105,84 Lei 105,84 Lei 189,00 Lei
 • Harrison. Gastroenterologie si hepatologie
  Totul despre gastroenterologie si hepatologie, sub emblema HARRISON „Harrison. Gastroenterologie si Hepatologie” reuneste capitolele referitoare la patologia gastrointestinala si hepatica din prestigioasa lucrare „Harrison’s Principles of Internal Medicine”. Volumul de fata ofera o abordare deopotri..
  Fara TVA: 156,80 Lei 156,80 Lei 280,00 Lei
 • Harrison. Pneumologie si terapie intensiva
  Totul despre pneumologie si terapie intensiva, sub emblema HARRISON „Harrison. Pneumologie si Terapie intensiva” reuneste capitolele despre afectiunile respiratorii si terapia intensiva publicate in editia a XVIII-a a prestigioasei lucrari „Harrison’s Principles of Internal Medicine”. Volumul de fat..
  Fara TVA: 156,80 Lei 156,80 Lei 280,00 Lei
 • Inapoi la normalitate
  Inapoi la normalitate. De ce copiii sanatosi sunt gresit diagnosticati cu ADHD, autism si tulburare bipolara E recreatie, iar curtea scolii e plina de copii. Unii alearga, altii se imping, altii susotesc prin colturi, iar altii stau singuri, adanciti in vreo carte sau, pur si simplu, privind. Fiecar..
  Fara TVA: 21,00 Lei 21,00 Lei 35,00 Lei
 • Manualul Merck - 88 de simptome frecvente. Diagnostic si tratament
  De peste 100 de ani, Manualul Merck este cartea medicala cea mai utilizata in intreaga lume. Aceasta noua carte Merck, 88 de simptome frecvente, este un ghid practic si concis, care permite specialistilor din sanatate sa evalueze cu acuratete un pacient, pentru a-i aplica tratamentul necesar amelior..
  Fara TVA: 56,43 Lei 56,43 Lei 99,00 Lei
 • Masinaria sublima. O biografie a inimii umane
  O istorie narativa a celui mai important organ din corpul nostru, o poveste care imbina stiinta, religia si literatura pentru a reda fascinatia staruitoare a omenirii pentru inima.        Inima a captivat dintotdeauna imaginatia oamenilor. Ea a fost aleasa drept simbol cultural, salas al celor mai p..
  Fara TVA: 14,19 Lei 14,19 Lei 24,90 Lei
 • Medicina de laborator
  Aceast carte poate fi folosita pe de o parte de medicii clinicieni drept referinta, pe de alta parte, toti studentii si stagiarii din domeniul medical pot gasi in ea cunostinte de baza de medicina de laborator si in plus au oportunitatea de a se pregati de o maniera rapida si eficienta pentru examen..
  Fara TVA: 39,60 Lei 39,60 Lei 49,50 Lei
 • Medicina interna pentru cadre medii. Editia a V-a
  Corneliu Borundel este doctor in medicina si medic primar. Colaboratorii sai la alcatuirea lucrarii sunt: C. Bogdan, doctor in medicina; P. Ciocalteu, doctor in medicina, medic primar; S. Diacicov, medic primar; M. Draghici, medic primar; M. Ionescu, medic primar; Madeleine Maicanescu-Georgescu, doc..
  Fara TVA: 42,69 Lei 42,69 Lei 74,90 Lei
 • Primul ajutor pana la sosirea medicului
  Un ghid complet care ne initiaza in cazurile extreme. Vom invata sa acordam corect primul ajutor in situatii de urgenta, descoperind tehnici de resuscitare, tratamentul starilor de soc. NUME CARTE: Primul ajutor pana la sosirea mediculuiISBN: 9789737361608PRET EDITURA: 19.90AUTOR(i): Asociatia Medic..
  Fara TVA: 12,34 Lei 12,34 Lei 19,90 Lei
 • Probleme de electrocardiografie (1-151)
  Interpretarea rapida si corecta a unei electrocardiograme isi dovedeste maximum de utilitate in urgentele cardiovasculare. In astfel de situatii, alaturi de sprijinul adus la conturarea diagnosticului, o electrocardiograma bine "citita" este, adeseori, hotaratoare pentru orientarea terapeutica si pr..
  Fara TVA: 125,00 Lei 125,00 Lei 125,00 Lei
 • Profilaxia si controlul infectiilor. Ghid pentru asistenti medicali
  Aceasta lucrare este un instrument foarte util pentru asistentii medicali deoarece contine informatii esentiale despre agentii microbieni (fiziologie, clasificare si transmitere), despre managementul infectiilor, prezentand indrumarile practice si masurile de precautie care trebuie luate pentru a pr..
  Fara TVA: 18,75 Lei 18,75 Lei 32,90 Lei
 • Semiologie medicala pentru asistenti medicali
  Aceasta carte este publicata la editura.Semiologia este piatra fundamentala a diagnosticului. Informatiile anamnestice orienteaza, datele clinice fundamenteaza, iar datele de laborator confirma diagnosticul.Cursul de semiologie medicala isi propune sa inarmeze asistentul medical cu metode si tehnici..
  Fara TVA: 17,04 Lei 17,04 Lei 29,90 Lei
 • Stenozele cicatriceale laringo-traheale. Clinica. Solutii terapeutice
  Stenozele cicatriciale laringo-traheale au devenit astazi din ce in ce mai frecvente si reprezinta o importanta provocare pentru orice medic specialist ORL. Aceasta lucrare cuprinde, in afara unor capitole preliminarii de anatomie, fiziologie si fiziopatologie, date in legatura cu etiopatogenia, cli..
  Fara TVA: 11,34 Lei 11,34 Lei 19,90 Lei
 • Taylor - Manual de diagnostic diferential
  Semne si simptome in diagnosticul contracronometru  Ca medic, te confrunti de multe ori cu provocarea de a diagnostica pacientii pe baza acuzelor sau a ingrijorarilor nediferentiate si uneori confuze. „Taylor - Manual de diagnostic diferential” este instrumentul ideal in procesul de diagnosticare a ..
  Fara TVA: 45,54 Lei 45,54 Lei 79,90 Lei
 • Terminologie medicala si farmaceutica. Editia a II-a
  Terminologie medicala si farmaceutica este o lucrare didactica ce ofera un program de studiu comprehensiv pentru cunoasterea si intelegerea limbajului stiintific specific si modern din domeniul medico-farmaceutic.Volumul se adreseaza studentilor de la facultatile de farmacie si medicina, farmacistil..
  Fara TVA: 47,17 Lei 47,17 Lei 67,38 Lei
 • The Pharmacy Guide to Herbal Remedies
  The Pharmacy Guide to Herbal Remedies is the first in a series of books by Jan de Vries. It is written with a common sense approach and explains how herbal remedies can complement today's lifestyle by combining natural cures with pharmaceutical and orthodox medicines. The book demonstrates that, des..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 52,98 Lei
 • Totul despre hepatite si virusurile hepatice
  Aceasta carte este stenograma unei consultatii, o consultatie imaginara ca o discutie, in cadrul careia tu, cititorul, ii pui profesorului Adrian Stenu-Cercel absolut toate intrebarile care te framanta, iar dumnealui are tot timpul din lumea sa iti raspunda, cu toate detaliile si explicatiile necesa..
  Fara TVA: 40,75 Lei 40,75 Lei 43,35 Lei
 • Usturoiul - planta miraculoasa. Retete si leacuri
  Usturoiul, una dintre cele mai vechi plante cultivate pe pamant si-a mentinut dintotdeauna atat calitatile gastronomice, cat si proprietatile terapeutice. Datorita puterilor miraculoase, aceasta mica planta a facut, de-a lungul timpului, minuni uluitoare indiferent de forma sub care a fost intrebuin..
  Fara TVA: 9,63 Lei 9,63 Lei 9,63 Lei
 • Vindecarea cancerului de san
  O a doua mare cotitura in intelegerea cancerului mamar o constituie faptul ca, in fond, celulele nu functioneaza izolat. Pentru ca un cancer sa se dezvolte, este nevoie de mai mult decat o singura celula cu mutatii. Mediul din jur, vecinatatea ei, trebuie sa o hraneasca. O celula maligna situata int..
  Fara TVA: 21,68 Lei 21,68 Lei 28,90 Lei
 • Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali
   Medicina este un domeniu aflat intr-o continua schimbare, prin experienta clinica si studiile care largesc mereu orizontul de cunoastere.Cartea de fata ii ofera viitorului asistent medical oportunitatea insusirii unor notiuni de baza din domeniul medicinei de laborator, la care se adauga modalitati..
  Fara TVA: 17,04 Lei 17,04 Lei 29,90 Lei