Carti de Saptamana Financiara

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 27
  Un actor, mare admirator al lui Hitler, devine spionul 27, cu misiunea de a impiedica intrarea Statelor Unite in razboi. In actiunile lui, 27 nu se da inapoi de la nimic pentru a-si atinge scopul. Un singur om, Francis Keegan, din Statele Unite stie de existenta si misiunea acestuia. Infruntarea din..
  Fara TVA: 9,46 Lei 9,46 Lei 16,90 Lei
 • Abis
  Tweed, Paula Grey si Bob Newman sunt confruntati cu cel mai periculos inamic de pana acum. Leopold Brazil, figura dominanta in Occident, are un plan secret prin care vrea sa schimbe echilibrul puterii in lume. Tweed, impreuna cu echipa lui, ajunsa in Zurich incearca sa-i descopere secretul lui Brazi..
  Fara TVA: 9,46 Lei 9,46 Lei 16,90 Lei
 • Blackwater. Ascensiunea celei mai puternice armate private din lume
  In data de 16 septembrie 2007, explozii si focuri de arma s-au dezlantuit in piata Nisour din Bagdad, lasand in urma 17 victime, civili irakieni, printre care multi copii si femei. Incidentul, denumit de agentiile de presa „Duminica sangeroasa din Bagdad“, nu a fost cauzat de fortele de insurgenta i..
  Fara TVA: 5,25 Lei 5,25 Lei 9,54 Lei
 • Cameleonul
  Sunt dezvaluite in aceasta carte cele mai dure adevaruri despre spionaj si spioni. Un fost spion este angajat - intrucit el cunoaste regulile „jocului“ - sa descopere dovezile care sa ateste existenta unor afaceri murdare la un nivel care include atat interese economice, cat si politice de important..
  Fara TVA: 9,46 Lei 9,46 Lei 16,90 Lei
 • Filiera elvetiana
  Impletind stralucit evenimentul istoric cu fictiunea, autorul face o palpitanta incursiune in partea nevazuta a celui de-al doilea razboi mondial, pe teritoriul Elvetiei, unde serviciile secrete ale mai multor tari beligerante s-au intalnit, s-au confruntat si, surprinzator, au colaborat. La asta se..
  Fara TVA: 16,90 Lei 16,90 Lei 16,90 Lei
 • Gazprom. Noua arma a Rusiei
  „Gazpromul reprezinta obiectul unor temeri atat de mari, Gazpromul este atat de admirat, incat pare ca nici nu mai ramane timp pentru a vedea cum este organizat si ce anume contine. Ce este, un mecanism sau un organism?“ Cartea publicata recent de Curtea Veche, pentru care drepturile de traducere au..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 19,27 Lei
 • Legea celor puternici. Lupta mercenarilor din Irak
  Merg in convoaie blindate, inarmati pana in dinti, pentru a proteja persoane si obiective militare strategice. Iau parte la actiuni extrem de periculoase in ostilul Irak, unde moartea pandeste la orice colt de strada. Sunt angajati de companii precum Blackwater Worldwide, Crescent Security Group, Tr..
  Fara TVA: 6,30 Lei 6,30 Lei 11,46 Lei
 • Leul din Iudeea
  Leul din Iudeea este o fictiune inspirata din intamplarile la limita extrema a pericolului, traite de un agent al Mossadului. NUME CARTE: Leul din IudeeaISBN: 9789731037370PRET EDITURA: 16.28AUTOR(i): Victor OstrovskyTRADUCATOR(i): Mihaela ConstantinescuEDITURA: RAOCOLECTIE: Carte de buzunarCOPERTA:..
  Fara TVA: 9,77 Lei 9,77 Lei 16,28 Lei
 • Martor
  „Nu am intentia sa fac din aceasta carte «analiza problemei» puterii. Nu pretind sa definesc nici o teorie, sa fixez vreo teorema, sa intelectualizez vreo experienta. Doresc numai sa povestesc o viata in care ambitia de a crea joaca un rol important. (...) Caracteristica societatii noastre este abse..
  Fara TVA: 10,14 Lei 10,14 Lei 16,90 Lei
 • Navele fantoma
  In trecut, Ginghis-Han a fost la un pas de a cuceri Europa. In prezent, misteriosul general Chang, pasionat de istorie, invata din greselile marilor conducatori ai altor vremuri si, ajutat de serviciile secrete orientale, impanzeste strategic Occidentul cu agenti superantrenati. Obiectivul? Cucerire..
  Fara TVA: 10,14 Lei 10,14 Lei 16,90 Lei
 • Omerta
  Codul sicilian al onoarei, Omerta, creat de batranii mafioti, nu mai este respectat acum decat de Astorre, singurul care poate conduce „familia“. Conform acestui cod, Astorre razbuna moartea lui Don Aprile, chiar daca actiunea sa presupune intrigi, asasinate si interventii, mai mult sau mai putin cu..
  Fara TVA: 10,14 Lei 10,14 Lei 16,90 Lei
 • Operatiunea Praetorian
  Armatele lui Hitler marsaluiesc prin Europa si, in nordul Africii, soarta civilizatiei europene atarna de un fir de par. O operatiune sinucigasa, pusa la cale de Winston Churchill, antreneaza destine care pana in acel moment nu aveau nimic comun cu razboiul. Dar operatiunea Praetorian poate fi compr..
  Fara TVA: 9,46 Lei 9,46 Lei 16,90 Lei
 • Operatiunea Shockwave
  Europa devine o imensa capcana pentru Tweed, agent britanic, caruia i se insceneaza o crima. Aflandu-se in posesia unui teribil secret, Tweed este un vanat pretios in urmarirea caruia sunt angajati cei mai buni asasini profesionisti, cea mai puternica organizatie de securitate din lume. Ce poate fi ..
  Fara TVA: 16,90 Lei 16,90 Lei 16,90 Lei
 • Secretele celebritatilor. Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi
  Sunt bogati, celebri si s-au aflat in lumina reflectoarelor ani in sir. Presa din intreaga lume le-a vandut imaginea, a facut speculatii pe seama lor, i-a adulat. Actori de cinema, cantareti celebri, scriitori, cu totii ascund secrete, pasiuni nebanuite, esecuri si pedanterii personale.In spatele im..
  Fara TVA: 7,63 Lei 7,63 Lei 11,56 Lei
 • Sfarsitul hranei. Pericolul infometarii in era hipermarketurilor
  Cartea lui Paul Roberts nu este doar o istorie a hranei, ci si o analiza antropologica a comportamentului uman fata cu perspectiva unei catastrofe alimentare. Sfarsitul hranei este un avertisment. Va putea agricultura sa faca fata cresterii populatiei? Vor gasi economia, politica si instinctele de s..
  Fara TVA: 5,25 Lei 5,25 Lei 9,54 Lei
 • Thriller, Vol. 2
  Aparitia acestei antologii, in 2006, a constituit un eveniment literar indelung asteptat, deopotriva de critici cat si de public, Thriller fiind prima colectie de proza scurta de gen, si cuprinzand 30 de povestiri scrise de 32 dintre cei mai renumiti si premiati scriitori americani contemporani de l..
  Fara TVA: 5,25 Lei 5,25 Lei 9,54 Lei
 • Trafic. Cum sofam si ce spune asta despre noi?
  Trafic infernal, ore de varf, cozi de masini pe autostrada... va suna cunoscut? Cu siguranta ati rostit, in ultimele 48 de ore, cel putin o data expresia „blocat in trafic“. Sa nu credeti, insa, ca altii stau mai bine: locuitorii din Delhi, Roma sau New York au la fel de multe probleme ca si dumneav..
  Fara TVA: 5,25 Lei 5,25 Lei 9,54 Lei
 • Ultima cruciada. Americanism versus Islamism
  Profesor de istorie si de studii maritime la East Carolina University, dr. Michael A. Palmer scrie o istorie captivanta a evolutiei Islamului din secolul al VII-lea pana in prezent, urmarind cresterea si decaderea civilizatiei islamice de la intemeierea ei, prin Imperiul Otoman, pana la inchistarea ..
  Fara TVA: 8,26 Lei 8,26 Lei 12,52 Lei
 • Ultimele zile ale Americii
  Cand interesele financiare ale unei companii producatoare de armament sofisticat se suprapun cu anumite manevre politice, rezultatul poate fi inspaimantator: viata unui individ nu mai face doi bani, iar soarta lumii se supune hazardului unor scenarii nebune - aceasta este substanta cartii lui Erdman..
  Fara TVA: 10,14 Lei 10,14 Lei 16,90 Lei