Carti de Romane celebre continuate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Alaturi de Edward
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Continuare a romanului „Jane Eyre“.Autoarea Kimberly Bennett a dovedit un curaj iesit din comun atunci cand a hotarat sa scrie continuarea unui roman-capodopera a literaturii universale, „Jane Eyre“.O misiune extrem de grea, dar nu imposibila, asa c..
  Fara TVA: 10,39 Lei 10,39 Lei 12,99 Lei
 • Din nou la Pemberley
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Continuarea romanului „Mandrie si prejudecata“.Aparuta in 1993 sub pseudonimul Julia Barrett, cartea Din nou la Pemberly continua in acelasi stil rafinat romanul Mandrie si prejudecata, publicat in secolul al XIX-lea de Jane Austen.Surprinzator, in ..
  Fara TVA: 10,39 Lei 10,39 Lei 12,99 Lei
 • Intoarcerea lui Heathcliff
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Continuarea romanului „La rascruce de vanturi“.Continuarea unor romane celebre reprezinta un demers temerar si laudabil. Autoarea Lin Haire-Sargeant, profesor de literatura la Universitatea din Massachusetts, reuseste sa evoce aerul intunecat, miste..
  Fara TVA: 10,39 Lei 10,39 Lei 12,99 Lei
 • Scarlett, Vol. 1
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Continuarea romanului „Pe aripile vantului“.Alexandra Ripley continua impresionanta si tulburatoarea saga a celebrului „Pe aripile vantului“, cea mai frumoasa poveste de dragoste de la Romeo si Julieta incoace.Scarlett reprezinta o carte asteptata d..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,99 Lei
 • Scarlett, Vol. 2
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Continuarea romanului „Pe aripile vantului“.Povestea vietii implacabilei Scarlett O'Hara Hamilton Kennedy Butler continua sa se deruleze intr-o maniera surprinzatoare.Pentru prima oara, ea isi va utiliza statutul de femeie libera in afara normelor s..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,99 Lei