Carti de Romane celebre

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Charlotte
  Copilaria tragica si-o petrece la Berlin. Nazistii o exclud treptat din societatea germana. Dragostea arzatoare o traieste inainte de a lasa tot si de a se refugia in Franta. Acolo isi transpune spaimele, visele si dorintele in desene fascinante, pe care i le incredinteaza medicului personal.Portret..
  Fara TVA: 25,22 Lei 25,22 Lei 33,62 Lei
 • Domino Vendetta
  Succesul de care s-au bucurat romanul si filmul Principiul dominoului, l-au determinat pe autor sa scrie o continuare, Domino Vendetta.Desi protagonistul Roy Tucker isi indeplineste obligatiile fata de cei care l-au angajat, constata ca participantii la actiune sunt eliminati unul cate unul.Latul se..
  Fara TVA: 12,14 Lei 12,14 Lei 20,23 Lei
 • Gran Canaria
  In Gran Canaria, Cronin nu se dezminte, alegandu-si ca personaj principal tot un medic, la fel ca in aproape toate celelalte carti ale sale. Este vorba de un medic stresat, suprasolicitat, pe care esecurile profesionale suferite il fac sa aiba o puternica depresie psihica. Sfatuit sa-si ia un conced..
  Fara TVA: 5,99 Lei 5,99 Lei 9,99 Lei
 • Iedera
  Laureata a Premiului Nobel pentru literatura in 1926, Grazia Deledda si-a inchinat opera Sardiniei si oamenilor acestui tinut. Iedera este o poveste despre sacrificiu. Annesa, protagonista romanului, comite un gest ale carei consecinte morale o vor urmari toata viata, iar eroismul ei consta in accep..
  Fara TVA: 5,99 Lei 5,99 Lei 9,99 Lei
 • Pasarea Spin, Vol. 2
  „Exista o legenda despre o pasare care canta o singura data in viata, mai dulce decat orice alta vietate de pe fata pamantului. Din momentul in care-si paraseste cuibul, cauta un copac cu spini si nu-si gaseste odihna pana nu-l afla. Apoi, cantand printre ramurile salbatice, ea se arunca singura in ..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 14,99 Lei
 • Propunere indecenta
  Doi soti, o mare iubire, un miliardar, o propunere tentanta... Doar o noapte de dragoste. Tu ai accepta?!Romanul Propunere indecenta de Jack Engelhard, publicat pentru prima data 1988, ramane una dintre cele mai faimoase romane din intreaga lume.Romanul a fost tradus in mai mult de 22 de limbi si va..
  Fara TVA: 7,79 Lei 7,79 Lei 12,99 Lei
 • Rebecca
  Rebecca este o poveste despre doua femei, un barbat si o casa. Doua femei: Rebecca, prima sotie disparuta pe mare, rebela si misterioasa, si doamna de Winter, actuala sotie, supusa si naiva. Un barbat, Maxim de Winter, pe care trecutul nu-l lasa sa-si refaca viata si o casa, castelul Manderley, a ca..
  Fara TVA: 7,19 Lei 7,19 Lei 11,99 Lei
 • Sora Carrie
  Sora Carrie, un roman ce a socat puritana societate americana de la inceputul secolului XX, este povestea unei tinere, care, atrasa de mirajul marii metropole Chicago, paraseste satul natal in cautarea unei vieti de vis.Peripetiile tinerei aflata in cautarea marii iubiri, dar si a afirmarii, sunt de..
  Fara TVA: 14,45 Lei 14,45 Lei 24,08 Lei
 • Spitalul Municipal, Vol. 2
  In aceasta carte, lupta cu moartea se confrunta cu lipsuri si probleme financiare. Ajungi sa vezi dincolo de ceea ce poti sa-ti imaginezi ca pacient. Sansa spitalului municipal din New-York face ca o fata extrem de bolnava, dar si foarte bogata, sa ajunga sa fie tratata aici.Tessa Cabot este mosteni..
  Fara TVA: 12,71 Lei 12,71 Lei 21,19 Lei
 • Verisoara mea Rachel
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii ., autoarea capodoperei literare , ofera inca o data prin Verisoara mea Rachel, masura uriasului sau talent.Philip si Ambrose sunt doi veri legati intre ei printr-o relatie speciala. Pana in momentul in care in viata lor intervine Rachel, o verisoara..
  Fara TVA: 7,19 Lei 7,19 Lei 11,99 Lei
 • Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti
  Michelangelo ajunge in Constantinopol pe 13 mai 1506, lasand in urma furia Papei Iulius al II-lea si un santier neterminat pentru mormantul acestuia la Roma. Dar cum sa fi refuzat invitatia sultanului Baiazid al II-lea? Asa incepe cuceritorul roman al lui Mathias Énard, care devoaleaza fascinanta in..
  Fara TVA: 18,74 Lei 18,74 Lei 24,99 Lei