Carti de Cartile Tango

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Andiamo
   Aceasta este cartea calatoriilor noastre cu bilet dus-intors-asteptat, cartea drumului cu denivelari, a drumului alunecos. Este povestea iubirilor cu sens giratoriu, a sperantelor cu taxa de viaduct, taxa de autostrada, taxa de naivitate. Este istoria decolarilor cu turbulente si a aterizarilor cu ..
  Fara TVA: 25,29 Lei 25,29 Lei 33,72 Lei
 • Confidente fictive
  “Cat de «fictive» sunt ele? Desi scrise la persoana intai, m-am «travestit» intr-unul sau doi barbati, intr-o femeie batrana (cand inca nu eram), in sase participanti la o inmormantare, am combinat doua personalitati intr-una singura, am inventat intamplari si caractere. Ceea ce insa trebuie sa subl..
  Fara TVA: 23,12 Lei 23,12 Lei 30,83 Lei
 • Patru femei
   O proza clasica, voit traditionala, cu personaje, dialoguri, descrieri – foarte rare, minutioase – sfidand deliberat zorzoanele incarcat-zgomotoase ale curentelor in voga. Personajele sunt extrem de vii, dornice sa se smulga – discret, ferm insa, neabatut – din mocirla egalizatoare a totalitarismul..
  Fara TVA: 13,01 Lei 13,01 Lei 17,34 Lei
 • Spectacol in aer liber. O alta monografie a dragostei
  Descopera frumusetea poeziei de dragoste, a cuvintelor care aduna in rimele lor experientele fericite si nefericite ale sufletului. “Spectacol in aer liber” este “o alta monografie a dragostei” scrisa in versuri sublime de Nina Cassian. NUME CARTE: Spectacol in aer liber. O alta monografie a dragost..
  Fara TVA: 20,23 Lei 20,23 Lei 26,97 Lei