Carti de Carte de buzunar

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Categoric moarta, Vampirii Sudului, Vol. 6 - Editie de buzunar
  Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.Amestecul spumos de dragoste, mister si fantezie continua. Si in acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeste a fi la fel de activa si de implicata in intrigile si luptele violente dintre clanurile fiintelor supranaturale.Cand eroina noastra se pom..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,82 Lei
 • Climate
  „Singura mea ocupatie a fost sa urmaresc o fericire absoluta la care credeam ca pot ajunge cu ajutorul femeilor; nu exista ceva mai iluzoriu.“Considerat capodopera lui Andre Maurois, Climate este un roman epistolar de factura psihologizanta. Aflat in cautarea Amazoanei, a Reginei, a femeii perfecte,..
  Fara TVA: 3,75 Lei 3,75 Lei 5,68 Lei
 • Clubul mortilor, Vampirii Sudului, Vol. 3 - Editie de buzunar
  Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.Curajoasa telepata Sookie Stackhouse nu se da batuta, invingand toate obstacolele care ii apar in cale. In acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Mortilor, legatura romantica a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,82 Lei
 • Cutia cu bomboane otravite
  „Da, la urma urmei, acest asasinat este o mica afacere foarte intima. Absolut inchisa, de fapt, domnule Bradley.“Roger Sheringham este foarte mandru de grupul de investigatie pe care l-a creat si pe care il conduce, dat fiind ca acesta reuneste cele mai stralucite minti ale Londrei, si este convins ..
  Fara TVA: 3,75 Lei 3,75 Lei 5,68 Lei
 • Drumul spre inalta societate
  „Eram cineva: eram amantul unei femei maritate, ieseam cu fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din Warley, nimic nu-mi statea in cale.“Joe Lampton, un tanar cu origini modeste, dar cu o ambitie de nemasurat, urmareste cu indarjire ascensiunea in lumea deloc familiara a inaltei societati, ale car..
  Fara TVA: 3,66 Lei 3,66 Lei 6,65 Lei
 • Jenny
  „Eu Jenny sunt si Jenny ma cheama, si nici toate legile din lume n-ar putea sa ma schimbe! N-am fost niciodata una dintr-alea care tin o casa plina de pisici si de caini si spun ca, vezi Doamne, n-ar vrea sa aiba parte de tovarasia unui barbat“ Intr-un orasel din Georgia sudista, Betty, o fosta prof..
  Fara TVA: 3,66 Lei 3,66 Lei 6,65 Lei
 • Mai rau decat moartea, Vampirii Sudului, Vol. 8 - Editie de buzunar
  Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.Comunitatea creaturilor supranaturale din Bon Temps, Louisiana, isi revine de pe urma celor doua dezastre: uraganul Katrina si macelul provocat de bomba detonata la reuniunea vampirilor. Sookie Stackhouse este intreaga, dar inca in stare de soc. Pr..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,82 Lei
 • Manastirea din Parma, Vol. 2
  „Fabricio are de ales: sau vrea sa-si petreaca viata calarind, cu aere scrobite, cai englezesti in vreun mare oras, sau se hotaraste sa imbratiseze o cariera potrivita cu rangul lui; cale de mijloc nu exista.“In Italia, la curtea din Parma, in mijlocul intrigilor a doua partide, Fabircio del Dongo c..
  Fara TVA: 3,66 Lei 3,66 Lei 6,65 Lei
 • Moarta pentru toti, Vampirii Sudului, Vol. 4 - Editie de buzunar
  Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.Nu dai in fiecare noapte de Revelion peste un barbat alergand pe marginea drumului, pe jumatate dezbracat. Iar cand aceasta i se intampla lui Sookie Stackhouse, nu ne putem astepta decat la noi aventuri.Moarta pentru toti este cel de-al patrulea vo..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,81 Lei
 • Mort de-a binelea, Vampirii Sudului, Vol. 5 - Editie de buzunar
  Seria Vampirii Sudului sta la baza serialului Trueblood, o productie originala HBO.Aventurile lui Sookie Stackhouse continua cu un nou volum pasionant. Fanii cuceritoarei eroine ii vor urmari si acum cu sufletul la gura peripetiile. Cand isi da seama ca fratele ei, Jason - devenit teriantrop - este ..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,82 Lei
 • Morti cu totii, Vampirii Sudului, Vol. 7 - Editie de buzunar
  Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat sa fie inconjurata de tot felul de teriantropi, varcolaci, zane si vampiri, cu intregul lor alai de probleme. Chiar si ea are insa o limita. Pe langa faptul ca lupta acum sa se impace cu noul barbat din vi..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,82 Lei
 • Salonul rosu
  „Salonul Rosu este un roman cu important substrat politic. Cititorul va fi uimit regasind in vasta fresca a societatii suedeze de la sfarsitul secolului al XIX-lea nenumarate analogii cu fenomenele social-politice actuale. Coruptia, birocratia, deficientele parlamentarismului, afacerile veroase, sov..
  Fara TVA: 3,66 Lei 3,66 Lei 6,65 Lei
 • Therese Desqueyroux
  „In clipa aceea Bernard simti din plin bucuria triumfului: in aceasta seara a ajuns in sfarsit sa domine femeia care intotdeauna il intimidase si umilise; acum e randul eisa se simta dispretuita!“Pentru a evita scandalul, Bernard, sotul Theresei Desqueyroux, o dezvinovateste, la procesul unde aceast..
  Fara TVA: 3,75 Lei 3,75 Lei 5,68 Lei