Carti de Biblioteca pentru toti

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Biserica neagra. Echinoxul nebunilor si alte povestiri
  „Farmecul si singularitatea povestirilor raman intacte la schimbarea perspectivei de lectura de dupa 1989, dar la prima publicare in Romania, in 1990, a Bisericii negre, aceasta carte-mit, cu puternicul ei mesaj subversiv, e recuperata ca document al unei realitati presupus defuncte, ca reper absolu..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 13,39 Lei
 • Excelsior
  „Volumul de fata, intitulat Excelsior, o generoasa antologie a poeziilor lui Alexandru Macedonski, incearca sa ofere publicului imaginea cat mai cuprinzatoare a zonei ce a conferit autorului celebritate, adica a poeziei sale; se regasesc aici toate piesele reusite ale lui Macedonski, alaturi de alte..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 13,39 Lei
 • Fetele tacerii. Vol. 1
  „Nu exista probabil niciun roman in literatura romana care sa egaleze macar, nu sa depaseasca, Fetele tacerii in materie de atrocitati traite, savarsite, suportate. Brutala, primitiva, abrutizata, lumea cartii lui Augustin Buzura sta pe un cazan de ura care fierbe. Romanul propune, de fapt, o calato..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 13,39 Lei
 • Fetele tacerii. Vol. 2
  „In ciuda suferintelor pe care partizanii din Apuseni, Fagaras si Maramures le-au provocat, lupta si curajul lor au zguduit frica, indolenta si starea de hibernare a unui popor care, de cele mai multe ori, in locul demnitatii si infruntarii istoriei alege suferinta, rabdarea, asteptarea. Am strabatu..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 13,39 Lei
 • Galeria cu vita salbatica
  „Romanul Galeria cu vita salbatica este un roman cum putine sunt in literatura romana, romanul postcomunist inca aspirand, cu alarmant de rare exceptii, al constructii narative de asemenea deschidere si miza si la partituri polifonice de un asemenea rafinament. O aspiratie inca neatinsa pentru parte..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Romania pitoreasca. Schite si povestiri
   „Avem de-a face, pe ansamblu, cu o scriere situata undeva intre memorialul romantic de calatorie si textul de promovare a «identitatii» autohtone. Organizat in secvente scurte, memorialul compenseaza lentoarea specifica strabaterii «la pas» a distantelor printr-o anumita viteza – si concizie – a re..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 13,39 Lei
 • Teatru
   „Daca poezia lui Alecsandri a jucat un rol important in structurarea si stabilirea genului inainte de Eminescu, daca proza sa a dat un puternic impuls genului memorialistic, dezvoltat catre sfarsitul acestui secol care a vazut cele mai rapide si mai revolutionare treceri la modernitate, teatrul est..
  Fara TVA: 12,72 Lei 12,72 Lei 13,39 Lei