Carti de Bestseller international

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aproape perfect
  Patricia Rice este una dintre cele mai populare scriitoare, atat in Statele Unite, cat si in Europa. Romanele sale, ce captiveaza de la primele pagini prin intensa lor incarcatura emotionala, intriga palpitanta si actiunea dinamica au fascinat milioane de cititori. Cleo Alyssum, protagonista cartii ..
  Fara TVA: 8,70 Lei 8,70 Lei 12,99 Lei
 • Barack Obama. O alegere istorica
  Alegerea lui Barack Obama marcheaza mai mult decat o simpla schimbare de decor pe scena politica internationala. Se vorbeste tot mai des despre „fenomenul Obama” nu numai in Statele Unite, ci si intreaga lume. Evan Thomas isi propune sa explice cum s-a ajuns la momentul deciziei istorice din data de..
  Fara TVA: 5,25 Lei 5,25 Lei 9,54 Lei
 • Capcana
  Sarah Stevens, protagonista lucrarii de fata, este o femeie cu multe calitati: frumusete, inteligenta, spirit organizatoric. Existenta ei calma, in care fiecare amanunt este sub control, intra brusc intr-un derapaj, pentru ea incepand o lupta epuizanta, nu doar spre a deslusi un mister, ci, mai ales..
  Fara TVA: 14,52 Lei 14,52 Lei 21,67 Lei
 • Domeniul Penmarric
  Remarcabila scriitoare britanica Susan Howatch, cunoscuta cititorilor romani prin romanele BOGATII SINT DIFERITI, PACATELE PARINTILOR, INTRIGI DE FAMILIE, MOSTENIRE BLESTEMATA, INGERUL INFERNULUI, ARISTOCRATII, DISPARITIE MISTERIOASA, dezvaluie o data in plus masura talentului ei in volumul de fata,..
  Fara TVA: 17,43 Lei 17,43 Lei 26,01 Lei
 • Sa nu crezi in nimeni
  Prestigioasa scriitoare americana Iris Johansen a reusit performanta deosebita de a se situa, timp de trei saptamani, pe primul loc cu acest roman, in topul bestsellerurilor New York Times. Intr-o lume a razbunarii si a tradarii, pe fondul afacerilor cu droguri, Rico Chavez este cu adevarat un tip i..
  Fara TVA: 15,26 Lei 15,26 Lei 22,78 Lei
 • Sa nu-ti pierzi speranta
  Acest ultim roman al binecunoscutei scriitoare americane Jude Deveraux s-a bucurat de un imens succes, plasandu-se pe primele locuri in topurile de carte. Lucrarea abordeaza o tema extrem de incitanta. Este vorba despre o a doua sansa in viata sau, altfel spus, cum ai proceda daca ai lua totul de la..
  Fara TVA: 8,70 Lei 8,70 Lei 12,99 Lei
 • Sarutul
   Sarutul este o poveste emotionanta despre fragilitatea vietii si despre puterea iubirii de a vindeca, elibera si transforma doi oameni al caror destin se afla in deriva.Isabelle Forester, o femeie extraordinar de frumoasa, maritata cu un cunoscut bancher parizian, traieste drama sotiei care nu mai ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 12,99 Lei
 • Top model
  Trei fotomodele necunoscute din America sint alese sa prezinte spectacolul designer-ului parizian Marco Lombardi. Toate trei provin de la agentia Loring. Nu este nici o intamplare – tatal natural al lui Justine Loring este sustinatorul cel bogat al lui Lombardi, dar Justine nu se lasa coplesita de i..
  Fara TVA: 15,26 Lei 15,26 Lei 22,78 Lei