Carti de Carti chiosc

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 101 Intrebari si raspunsuri despre hipertensiunea arteriala
  Ce este tensiunea arteriala si de ce ne poate face rau o valoare ridicata a acesteia? Cum se ajunge la hipertensiune si cum poate fi prevenita? Si, cel mai important, ce se poate face pentru tratarea ei?Pornind de la ultimele cercetari in domeniu, William Manger si colegii ofera o serie de raspunsur..
  Fara TVA: 20,23 Lei 20,23 Lei 33,72 Lei
 • 27
  Un actor, mare admirator al lui Hitler, devine spionul 27, cu misiunea de a impiedica intrarea Statelor Unite in razboi. In actiunile lui, 27 nu se da inapoi de la nimic pentru a-si atinge scopul. Un singur om, Francis Keegan, din Statele Unite stie de existenta si misiunea acestuia. Infruntarea din..
  Fara TVA: 9,46 Lei 9,46 Lei 16,90 Lei
 • Andiamo
   Aceasta este cartea calatoriilor noastre cu bilet dus-intors-asteptat, cartea drumului cu denivelari, a drumului alunecos. Este povestea iubirilor cu sens giratoriu, a sperantelor cu taxa de viaduct, taxa de autostrada, taxa de naivitate. Este istoria decolarilor cu turbulente si a aterizarilor cu ..
  Fara TVA: 25,29 Lei 25,29 Lei 33,72 Lei
 • Aproape perfect
  Patricia Rice este una dintre cele mai populare scriitoare, atat in Statele Unite, cat si in Europa. Romanele sale, ce captiveaza de la primele pagini prin intensa lor incarcatura emotionala, intriga palpitanta si actiunea dinamica au fascinat milioane de cititori. Cleo Alyssum, protagonista cartii ..
  Fara TVA: 7,79 Lei 7,79 Lei 12,99 Lei
 • Balanta
  „In absenta autorului, plecat dintre semeni la 21 septembrie 1992, personajele literaturii sale, de la schita la piese de teatru si roman, continua sa ne retina atentia, evoluand spectaculos, odata cu viciile lor generice, in contemporaneitate. Ion Baiesu a fost vizionar. Isi propusese, daca destinu..
  Fara TVA: 7,00 Lei 7,00 Lei 10,00 Lei
 • Balta alba. Calatorie in Africa si alte scrieri in proza
  Calatorie in Africa constituie primul text din literatura noastra care se structureaza in perspectiva unei teme ce depaseste proza epocii, anticipand una dintre achizitiile modernitatii; gasim aici ceea ce as numi tema povestirii ca spatiu securizant. Calatorul, deloc nepasator fata de primejdiile d..
  Fara TVA: 7,00 Lei 7,00 Lei 10,00 Lei
 • Barack Obama. O alegere istorica
  Alegerea lui Barack Obama marcheaza mai mult decat o simpla schimbare de decor pe scena politica internationala. Se vorbeste tot mai des despre „fenomenul Obama” nu numai in Statele Unite, ci si intreaga lume. Evan Thomas isi propune sa explice cum s-a ajuns la momentul deciziei istorice din data de..
  Fara TVA: 5,25 Lei 5,25 Lei 9,54 Lei
 • Basme
  este colectia editurii care cuprinde cele mai pretuite opere ale scriitorilor clasici ai literaturii romane si universale.Cartile de neuitat ale copilariei sunt disponibile astazi atat in forma lor clasica, de text tiparit, cat si in formatele moderne ale secolului XXI: audiobook si e-book.„E de l..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Basmele romanilor. Vol. 2
  Dumitru Stancescu (1866‑1899) se numara printre cei mai indragiti culegatori de folclor romani. Se naste la Bucuresti, provenind dintr‑o familie de intelectuali (tatal lucrand o vreme ca secretar la Ateneul Roman, iar unchiul sau fiind director al Teatrului National). Studiaza la colegiul „Sf. Sava“..
  Fara TVA: 9,47 Lei 9,47 Lei 14,35 Lei
 • Basmele romanilor. Vol. 4
  Alexandru Vasiliu (1876-1945) s‑a nascut in localitatea suceveana Tatarusi. Dupa ce invata la scoala din sat si apoi la Falticeni si Iasi, in 1895 ajunge invatator, meserie pe care o va indeplini cu mult har vreme de peste 30 de ani. Apropierea de cercul revistei Sezatoarea i‑a starnit interesul pen..
  Fara TVA: 9,47 Lei 9,47 Lei 14,35 Lei
 • Basmele romanilor. Vol. 5
  N.D. Popescu (1843-1921) este un prolific prozator muntean (a scris nuvele si romane cu haiduci) si culegator de folclor, foarte popular la sfarsitul secolului al XIX-lea. S-a nascut in Bucuresti si a studiat la gimnaziul „Gheorghe Lazar“, dupa care a absolvit colegiul „Sf. Sava“. Incepand cu 1861 l..
  Fara TVA: 9,47 Lei 9,47 Lei 14,35 Lei
 • Basmele romanilor. Vol. 6
  Simion Florea Marian (1847-1907) este un indragit folclorist si etnograf roman, originar din zona Sucevei. Dupa ce invata la scoala din satul natal Ilisesti, isi continua studiile la Suceava, Nasaud si Beius. Debuteaza la numai 19 ani in revista Familia cu o culegere de folclor: O nunta in Ilisesti...
  Fara TVA: 9,47 Lei 9,47 Lei 14,35 Lei
 • Basmele romanilor. Vol. 9
  Tudor Pamfile (1883‑1921) este un folclorist si prozator roman, originar din zona Galatiului. Dupa ce incepe scoala in satul natal Tepu, isi continua studiile la Tecuci si apoi la Iasi, absolvind scoala Militara, urmata de scoala de Ofiteri de Infanterie si Cavalerie din Bucuresti. Lucreaza o vreme ..
  Fara TVA: 9,47 Lei 9,47 Lei 14,35 Lei
 • Biblia. Personaje si evenimente: de la regi la profeti - Vol. 2
  Reuneste 18 enciclopedii esentiale, bogat ilustrate si accesibile tuturor. De la istoria artei la mitologiile lumii, de la invataturile Bibliei la arhitectura, trecand prin magica lume a filmului si ajungand la istoria umanitatii! NUME CARTE: Biblia. Personaje si evenimente: de la regi la profeti - ..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Blackwater. Ascensiunea celei mai puternice armate private din lume
  In data de 16 septembrie 2007, explozii si focuri de arma s-au dezlantuit in piata Nisour din Bagdad, lasand in urma 17 victime, civili irakieni, printre care multi copii si femei. Incidentul, denumit de agentiile de presa „Duminica sangeroasa din Bagdad“, nu a fost cauzat de fortele de insurgenta i..
  Fara TVA: 5,25 Lei 5,25 Lei 9,54 Lei
 • Bunavestire. Vol. 1
  „Bunavestire este un punct de hotar in evolutia romanului romanesc. A spulberat fundamentele realismului traditional intrucat a produs dovada ca romanul poate fiinta si fara preceptele constrangatoare ale verosimilului, fara respectul paralizant pentru determinari, cauzalitati si motivatii socio-psi..
  Fara TVA: 7,36 Lei 7,36 Lei 13,39 Lei
 • Bunavestire. Vol. 2
  „In peisajul literaturii romane, cu numerosi scriitori de nisa, atenti, prea atenti la miscarile imprevizibile ale modei si la cerintele pietei, preocupati doar de efectul imediat al cartilor lor, Nicolae Breban e o prezenta stingheritoare. El se arata a fi un calaret singuratic cu ochii atintiti la..
  Fara TVA: 7,36 Lei 7,36 Lei 13,39 Lei
 • Cantece tiganesti si alte poeme
  „Tiganii lui Miron Radu Paraschivescu nu sunt arzaatorii gitanos andaluzi razboindu-se cu la guardia civil, ci bieti oameni nevoiasi, obedienti, care-si canta iubirile arzoaie, se blestema, se parasc, viseaza, iar infruntarile cele mai sangeroase dintre ei nu depasesc vendeta marunta din Rica, ce ad..
  Fara TVA: 7,36 Lei 7,36 Lei 13,39 Lei
 • Capcana
  Sarah Stevens, protagonista lucrarii de fata, este o femeie cu multe calitati: frumusete, inteligenta, spirit organizatoric. Existenta ei calma, in care fiecare amanunt este sub control, intra brusc intr-un derapaj, pentru ea incepand o lupta epuizanta, nu doar spre a deslusi un mister, ci, mai ales..
  Fara TVA: 13,00 Lei 13,00 Lei 21,67 Lei
 • Categoric moarta, Vampirii Sudului, Vol. 6 - Editie de buzunar
  Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.Amestecul spumos de dragoste, mister si fantezie continua. Si in acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeste a fi la fel de activa si de implicata in intrigile si luptele violente dintre clanurile fiintelor supranaturale.Cand eroina noastra se pom..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,82 Lei
 • Cel mai iubit dintre pamanteni - Vol. 3
  „Cel mai iubit dintre pamanteni, este un roman total, i-am zis eu in cronica pe care am scris-o indata dupa aparitia lui. Un roman, altfel spus, cu mai multe paliere, mai multe teme si un numar mare de personaje: roman politic (despre obsedantul deceniu), roman de dragoste (istoria unui tanar profes..
  Fara TVA: 7,36 Lei 7,36 Lei 13,39 Lei
 • Charlotte
  Copilaria tragica si-o petrece la Berlin. Nazistii o exclud treptat din societatea germana. Dragostea arzatoare o traieste inainte de a lasa tot si de a se refugia in Franta. Acolo isi transpune spaimele, visele si dorintele in desene fascinante, pe care i le incredinteaza medicului personal.Portret..
  Fara TVA: 25,22 Lei 25,22 Lei 33,62 Lei
 • Ciresarii, Aripi de zapada, Vol. 4
  „Muntii acoperiti cu zapada le aduc Ciresarilor numeroase provocari. Lupii flamanzi, avalansele si prapastiile sunt ingrediente ale aventurii lor in confruntarea cu niste banditi care cauta o enigmatica si nepretuita cutie albastra, disparuta in urma unui hold-up tipic din Bucurestiul anului 1944. P..
  Fara TVA: 7,36 Lei 7,36 Lei 13,39 Lei
 • Ciresarii, Drum bun, ciresari!, Vol. 5
  Aventurile Ciresarilor se incheie pe malul Marii Negre, prin cautarea unei cetati fantomatice scufundate in adanc. Tinerii eroi isi probeaza din nou curajul, inventivitatea si capacitatea de a rationa. Provocarea este mai fascinanta ca oricand, pentru ca existenta unor „turnuri“ sau „coloane“ nestiu..
  Fara TVA: 7,36 Lei 7,36 Lei 13,39 Lei
 • Climate
  „Singura mea ocupatie a fost sa urmaresc o fericire absoluta la care credeam ca pot ajunge cu ajutorul femeilor; nu exista ceva mai iluzoriu.“Considerat capodopera lui Andre Maurois, Climate este un roman epistolar de factura psihologizanta. Aflat in cautarea Amazoanei, a Reginei, a femeii perfecte,..
  Fara TVA: 3,75 Lei 3,75 Lei 5,68 Lei
 • Clubul mortilor, Vampirii Sudului, Vol. 3 - Editie de buzunar
  Aceasta carte face parte din seria Vampirii Sudului.Curajoasa telepata Sookie Stackhouse nu se da batuta, invingand toate obstacolele care ii apar in cale. In acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Mortilor, legatura romantica a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin..
  Fara TVA: 2,89 Lei 2,89 Lei 4,82 Lei
 • Confidente fictive
  “Cat de «fictive» sunt ele? Desi scrise la persoana intai, m-am «travestit» intr-unul sau doi barbati, intr-o femeie batrana (cand inca nu eram), in sase participanti la o inmormantare, am combinat doua personalitati intr-una singura, am inventat intamplari si caractere. Ceea ce insa trebuie sa subl..
  Fara TVA: 23,12 Lei 23,12 Lei 30,83 Lei
 • Cortina. Ultimul caz al lui Poirot
  Inimitabilul detectiv particular belgian Hercule Poirot, unul dintre cei mai celebri eroi de roman din toate timpurile, a devenit sinonim cu mustatile rasucite, cu perfectionismul si cu perspicacitatea iesita din comun. Cunoscut pentru lipsa de modestie, Poirot nu s-ar fi dat inapoi sa se declare un..
  Fara TVA: 13,70 Lei 13,70 Lei 24,90 Lei
 • Cronica de familie, Vol. 3
  Cum in Cronica exista, din cand in cand, cate un Jeu pus la cale de acel Je al cronicarului, aflam ca unul dintre modelele sale il constituie fratii Goncourt. Or, din Jurnalul acestora aflam ca orice nobilime (...) gaseste viata de-a gata si o consuma imediat, cu lacomie, asa incat intra foarte cura..
  Fara TVA: 7,36 Lei 7,36 Lei 13,39 Lei
 • Cronica ilustrata a omeniri, Vol. 2 - Grecia si Antichitatea clasica (1000-323 i.Hr.)
  Cronica ilustrata a omenirii o abordare moderna, dinamica si interdisciplinara a istoriei umanitatii.Peste 5.500 de pagini in 16 volume, cu informatii generale, dar si cu detalii semnificative, sustinute vizual de peste 8.000 de imagini color, structureaza o viziune complexa si fascinanta a lumii no..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Cronica ilustrata a omenirii, Vol. 1 - Inceputurile omului si culturile timpurii (7 mil. ani-1000 i.Hr.)
  Cronica ilustrata a omenirii o abordare moderna, dinamica si interdisciplinara a istoriei umanitatii.Peste 5.500 de pagini in 16 volume, cu informatii generale, dar si cu detalii semnificative, sustinute vizual de peste 8.000 de imagini color, structureaza o viziune complexa si fascinanta a lumii no..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Cronica ilustrata a omenirii, Vol. 8 - Noua ordine in Europa si Restauratia (1793-1849)
  Cronica ilustrata a omenirii o abordare moderna, dinamica si interdisciplinara a istoriei umanitatii.Peste 5.500 de pagini in 16 volume, cu informatii generale, dar si cu detalii semnificative, sustinute vizual de peste 8.000 de imagini color, structureaza o viziune complexa si fascinanta a lumii no..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Cronica ilustrata a omenirii, Vol. 9 - Revolutia industriala si spiritul national (1849-1871)
  Cronica ilustrata a omenirii o abordare moderna, dinamica si interdisciplinara a istoriei umanitatii.Peste 5.500 de pagini in 16 volume, cu informatii generale, dar si cu detalii semnificative, sustinute vizual de peste 8.000 de imagini color, structureaza o viziune complexa si fascinanta a lumii no..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Cutia cu bomboane otravite
  „Da, la urma urmei, acest asasinat este o mica afacere foarte intima. Absolut inchisa, de fapt, domnule Bradley.“Roger Sheringham este foarte mandru de grupul de investigatie pe care l-a creat si pe care il conduce, dat fiind ca acesta reuneste cele mai stralucite minti ale Londrei, si este convins ..
  Fara TVA: 3,75 Lei 3,75 Lei 5,68 Lei
 • Dictionar englez-roman ilustrat (2 volume)
  Un instrument de lucru de maxima utilitate, dictionarul de fata, structurat in doua volume, cuprinde peste 30 000 de cuvinte si de expresii uzuale, adresandu-se, prin vocabularul selectat si prin modul de tratare a acestuia, atat incepatorilor, cat si celor care cunosc destul de bine limba engleza, ..
  Fara TVA: 15,84 Lei 15,84 Lei 28,80 Lei
 • Dictionar englez-roman ilustrat. Volumul 1 de la A la K
  Un instrument de lucru de maxima utilitate, dictionarul de fata, structurat in doua volume, cuprinde peste 30 000 de cuvinte si de expresii uzuale, adresandu-se, prin vocabularul selectat si prin modul de tratare a acestuia, atat incepatorilor, cat si celor care cunosc destul de bine limba engleza, ..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar englez-roman ilustrat. Volumul 2 de la L la Z
  Un instrument de lucru de maxima utilitate, dictionarul de fata, structurat in doua volume, cuprinde peste 30 000 de cuvinte si de expresii uzuale, adresandu-se, prin vocabularul selectat si prin modul de tratare a acestuia, atat incepatorilor, cat si celor care cunosc destul de bine limba engleza, ..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar ilustrat englez-roman. Pentru viata de zi cu zi
  Contine:7500 de notiuni;3000 de imagini;Pronuntie pentru fiecare cuvant. NUME CARTE: Dictionar ilustrat englez-roman. Pentru viata de zi cu ziISBN: PRET EDITURA: 49.90AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: PonsCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Martie 2016DATA PUBLICARE: 2016..
  Fara TVA: 27,45 Lei 27,45 Lei 49,90 Lei
 • Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 1
  Cel mai mare dex ilustrat editat vreodata in Romania!- 4.320 de pagini, aproximativ 4.000 de planse color- aproximativ 80.000 de cuvinte NUME CARTE: Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 1ISBN: 9789736759468PRET EDITURA: 19.17AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: Dictionar universal il..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 11
  Cel mai mare dex ilustrat editat vreodata in Romania!- 4 320 de pagini, aproximativ 4 000 de planse color- aproximativ 80 000 de cuvinte  NUME CARTE: Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 11ISBN: 9789736759567PRET EDITURA: 19.17AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: Dictionar universal ..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 12
  Cel mai mare dex ilustrat editat vreodata in Romania!- 4 320 de pagini, aproximativ 4 000 de planse color- aproximativ 80 000 de cuvinte NUME CARTE: Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 12ISBN: 9789736759574PRET EDITURA: 19.17AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: Dictionar universal i..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 3
  Cel mai mare dex ilustrat editat vreodata in Romania!- 4.320 de pagini, aproximativ 4.000 de planse color- aproximativ 80.000 de cuvinte NUME CARTE: Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 3ISBN: 9789736759482PRET EDITURA: 19.17AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: Dictionar universal il..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 7
  Cel mai mare dex ilustrat editat vreodata in Romania!- 4320 de pagini, aproximativ 4000 de planse color- aproximativ 80 000 de cuvinte NUME CARTE: Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 7ISBN: 9789736759529PRET EDITURA: 19.17AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: Dictionar universal ilus..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 8
  Cel mai mare dex ilustrat editat vreodata in Romania!- 4320 de pagini, aproximativ 4000 de planse color- aproximativ 80 000 de cuvinte NUME CARTE: Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 8ISBN: 9789736759536PRET EDITURA: 19.17AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: Dictionar universal ilus..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 9
  Cel mai mare dex ilustrat editat vreodata in Romania!- 4320 de pagini, aproximativ 4000 de planse color- aproximativ 80000 de cuvinte NUME CARTE: Dictionar universal ilustrat al limbii romane, Vol. 9ISBN: 9789736759543PRET EDITURA: 19.17AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOLECTIE: Dictionar universal ilust..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Din nou la Pemberley
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Continuarea romanului „Mandrie si prejudecata“.Aparuta in 1993 sub pseudonimul Julia Barrett, cartea Din nou la Pemberly continua in acelasi stil rafinat romanul Mandrie si prejudecata, publicat in secolul al XIX-lea de Jane Austen.Surprinzator, in ..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 14,99 Lei
 • Domeniul Penmarric
  Remarcabila scriitoare britanica Susan Howatch, cunoscuta cititorilor romani prin romanele BOGATII SINT DIFERITI, PACATELE PARINTILOR, INTRIGI DE FAMILIE, MOSTENIRE BLESTEMATA, INGERUL INFERNULUI, ARISTOCRATII, DISPARITIE MISTERIOASA, dezvaluie o data in plus masura talentului ei in volumul de fata,..
  Fara TVA: 15,61 Lei 15,61 Lei 26,01 Lei
 • Domino Vendetta
  Succesul de care s-au bucurat romanul si filmul Principiul dominoului, l-au determinat pe autor sa scrie o continuare, Domino Vendetta.Desi protagonistul Roy Tucker isi indeplineste obligatiile fata de cei care l-au angajat, constata ca participantii la actiune sunt eliminati unul cate unul.Latul se..
  Fara TVA: 12,14 Lei 12,14 Lei 20,23 Lei