Carti de Stiinte

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Avatarurile Globalizarii
  Mihai-Bogdan Marian ne propune o viziune macroscopica si tendentiala asupra lumii in care traim, in care fracturile civilizationale si clivajele intre societati aparent sincrone, dar in marea lor majoritate asincrone, devin din ce in ce mai preocupante. El are temeritatea de a formula interogatii i..
  Fara TVA: 28,35 Lei 28,35 Lei 31,50 Lei
 • Creierul: povestea noastra
  Inchis in tacerea si intunericul propriului craniu, creierul ne tese povestea realitatii si a identitatii care ne definesc. Renumitul specialist in neurostiinte David Eagleman ne poarta intr-o inedita calatorie in care vom descoperi alcatuirea misterioasa a existentei umane. Ce este realitatea? Cine..
  Fara TVA: 39,66 Lei 39,66 Lei 54,00 Lei
 • Cum sa nu gresesti. Puterea gandirii matematice
  In Cum sa nu gresesti, Jordan Ellenberg ne arata ca matematica nu se rezuma la incidente abstracte, care nu au niciodata loc in viata reala, ci atinge tot ce facem – lumea intreaga este strabatuta de matematica. Matematica ne permite sa vedem structurile ascunse sub dezordinea si haosul aparent din ..
  Fara TVA: 55,91 Lei 55,91 Lei 59,00 Lei
 • Design pentru lumea reala
  "Design pentru lumea reala ramane o lucrare extrem de actuala, la peste 40 de ani de la prima publicare.A fost tradusa in 23 de limbi si a devenit cea mai citita carte de design din lume.Este un text obligatoriu in multe universitati de arhitectură si design.UN PLAN DE SUPRAVIETUIRE IN LUMEA RESURSE..
  Fara TVA: 53,10 Lei 53,10 Lei 59,00 Lei
 • Gena
  O carte-eveniment, al carei autor a fost distins cu Premiul PulitzerPovestea uneia dintre cele mai puternice si mai primejdioase idei din lumea stiintei se adreseaza publicului larg si tuturor specialistilor dornici sa descopere modul in care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei si m..
  Fara TVA: 74,31 Lei 74,31 Lei 79,90 Lei
 • Prizonierii geografiei
  Hartile exercita o atractie misterioasa asupra noastra. Fie ca sunt pergamente antice sau ca sunt abia scoase din torpedoul masinii sau generate de Google, hartile ne spun tot ceea ce dorim sa stim, nu doar despre unde vrem sa mergem, ci si despre lume, in general. Si, cu toate acestea, cand vine vo..
  Fara TVA: 21,02 Lei 21,02 Lei 29,90 Lei