Carti de Stiinte

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Avatarurile Globalizarii
  Mihai-Bogdan Marian ne propune o viziune macroscopica si tendentiala asupra lumii in care traim, in care fracturile civilizationale si clivajele intre societati aparent sincrone, dar in marea lor majoritate asincrone, devin din ce in ce mai preocupante. El are temeritatea de a formula interogatii i..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 31,50 Lei
 • Cum sa nu gresesti. Puterea gandirii matematice
  In Cum sa nu gresesti, Jordan Ellenberg ne arata ca matematica nu se rezuma la incidente abstracte, care nu au niciodata loc in viata reala, ci atinge tot ce facem – lumea intreaga este strabatuta de matematica. Matematica ne permite sa vedem structurile ascunse sub dezordinea si haosul aparent din ..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 59,00 Lei
 • De ce mancam animale?
  Ca multi alti tineri americani, Jonathan Safran Foer si-a petrecut mare parte din adolescenta si din studentie penduland intre un carnivor entuziast si un vegetarian ocazional. Dupa ce s-a casatorit si a devenit tata, dimensiunile morale ale actului de a manca au devenit extrem de importante pentru ..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 55,00 Lei
 • Design pentru lumea reala
  "Design pentru lumea reala ramane o lucrare extrem de actuala, la peste 40 de ani de la prima publicare.A fost tradusa in 23 de limbi si a devenit cea mai citita carte de design din lume.Este un text obligatoriu in multe universitati de arhitectură si design.UN PLAN DE SUPRAVIETUIRE IN LUMEA RESURSE..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 59,00 Lei
 • Factfulness. Zece motive pentru care interpretam gresit lumea si de ce lucrurile stau mai bine decat crezi
  Cand ni se adreseaza intrebari simple despre tendintele globale - ce procent din populatia lumii traieste in saracie sau de ce creste populatia globala ori cum se face ca procentul de fete care isi finalizeaza studiile este mai mare decat cel al baietilor? - raspundem gresit sistematic. Atat de gres..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 55,00 Lei
 • Gena
  O carte-eveniment, al carei autor a fost distins cu Premiul PulitzerPovestea uneia dintre cele mai puternice si mai primejdioase idei din lumea stiintei se adreseaza publicului larg si tuturor specialistilor dornici sa descopere modul in care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei si m..
  Fara TVA: 62,99 Lei 62,99 Lei 79,90 Lei
 • Prizonierii geografiei
  Hartile exercita o atractie misterioasa asupra noastra. Fie ca sunt pergamente antice sau ca sunt abia scoase din torpedoul masinii sau generate de Google, hartile ne spun tot ceea ce dorim sa stim, nu doar despre unde vrem sa mergem, ci si despre lume, in general. Si, cu toate acestea, cand vine vo..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 29,90 Lei
 • Retelele sociale in era Facebook. O analiza sociologica
  Analiza retelelor sociale a devenit in ultimii ani una dintre preocuparile principale ale sociologiei, introducind astfel o perspectiva relationala in studiul fenomenelor sociale. Volumul pune la dispozitia cititorilor o sinteza a cercetarilor actuale din acest domeniu, prezentind cadrul conceptual ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Robotul chinezesc
  Cartea cuprinde o consemnare panoramica a unei industrii, descriind initiativa profetica a unei ere in care eforturile minutioase a generatii de oameni de stiinta si ingineri au transformat in cele din urma industria roboticii intr-unul dintre pilonii marii puteri chinezesti, promovand Made in China..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 44,10 Lei
 • Securitatea cibernetica la nivel national si international
  Evolutia tehnologiei informatiilor si comunicatiilor, precum si impactul dezvoltarii retelelor informatice la nivel social, economic, politic si cultural, impun in noul context creat necesitatea protectiei juridice a valorilor si intereselor actualei societati tehnologizate. Lucrarea Securitatea cib..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 40,00 Lei
 • Universul enigmelor lui Einstein
  Imagineaza-ti ca intri in mintea lui Albert Einstein, cel mai mare fizician al tuturor timpurilor. Incearca sa gandesti si sa faci rationamente ca el in timp ce iti pui mintea la treaba cu puzzle-uri, enigme, probleme, teste de logica si unele dintre cele mai captivante exercitii de logica nascocite..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 59,90 Lei