Carti de Stiinte

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cum sa nu gresesti. Puterea gandirii matematice
  In Cum sa nu gresesti, Jordan Ellenberg ne arata ca matematica nu se rezuma la incidente abstracte, care nu au niciodata loc in viata reala, ci atinge tot ce facem – lumea intreaga este strabatuta de matematica. Matematica ne permite sa vedem structurile ascunse sub dezordinea si haosul aparent din ..
  Fara TVA: 47,99 Lei 47,99 Lei 59,00 Lei
 • Prizonierii geografiei
  Hartile exercita o atractie misterioasa asupra noastra. Fie ca sunt pergamente antice sau ca sunt abia scoase din torpedoul masinii sau generate de Google, hartile ne spun tot ceea ce dorim sa stim, nu doar despre unde vrem sa mergem, ci si despre lume, in general. Si, cu toate acestea, cand vine vo..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,90 Lei
 • Securitatea cibernetica la nivel national si international
  Evolutia tehnologiei informatiilor si comunicatiilor, precum si impactul dezvoltarii retelelor informatice la nivel social, economic, politic si cultural, impun in noul context creat necesitatea protectiei juridice a valorilor si intereselor actualei societati tehnologizate. Lucrarea Securitatea cib..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 40,00 Lei
 • Zece mistere fascinante ale spatiului Carpato-Danubiano-Pontic
  Sfinxul din Bucegi, Kogaion – polul energetic al Planetei, „Gura de Rai” – locul cu „energie pura” din Carpati (certificat de NASA), tunelurile din Dobrogea, aurul dacic ascuns in munti, tablitele de aur de la Sinaia, Tartaria si prima scriere a lumii, comorile templierilor de la Rucar, orasul subte..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,99 Lei