Carti de Mister

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bardo thodol - cartea tibetana a mortilor
  Cartea tibetana a mortilor (Bardo Thodol) este unul dintre textele fundamentale ale budismului tantric tibetan (Vajrayana), dar si al intregii spiritualitati a lumii.Tema cu care acest text ne confrunta este una extrem de sensibila pentru orice fiinta umana, subiect al unor perene framantari metafiz..
  Fara TVA: 36,10 Lei 36,10 Lei 38,00 Lei
 • Calatorii in afara corpului
  Robert A. Monroe (1915-1995) a fost un deschizator de drumuri in explorarea experientelor in afara corpului, iar CALATORII IN AFARA CORPULUI, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasica in domeniu. Monroe a inceput sa cerceteze si sa faca experimente legate de formele extinse ale constiintei uman..
  Fara TVA: 30,41 Lei 30,41 Lei 40,01 Lei
 • Calea fericirii. Cum sa iti schimbi perspectiva pentru a-ti gasi implinirea si sensul. Jorge Bucay
  Dr. JORGE BUCAY (nascut in 1949, la Buenos Aires), unul dintre cei mai cunoscuti scriitori argentinieni contemporani, lucreaza ca psihoterapeut. Cartile sale au ajutat milioane de persoane din intreaga lume sa isi schimbe viata. Autonomia individuala, intalnirea cu dragostea, confruntarea cu durerea..
  Fara TVA: 20,33 Lei 20,33 Lei 29,90 Lei
 • Miliarde si miliarde: ganduri despre viata si moarte in pragul mileniului
  In ultima carte a uimitoarei sale cariere, Carl Sagan examineaza intr-un mod stralucitor problemele arzatoare ale vietii noastre, ale lumii noastre si ale universului ce ne inconjoara. Aceste eseuri luminoase si atractive strabat atat imensitatea cosmosului, cat si intimitatea mintii omenesti, incer..
  Fara TVA: 34,20 Lei 34,20 Lei 38,00 Lei
 • Osho. Curajul. Bucuria de a trai periculos. Reeditare
  Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de consti entizare de sine.Cartile din seria Incursiune intr-un nou mod de viata ..
  Fara TVA: 17,04 Lei 17,04 Lei 29,90 Lei
 • Osho. Maturitatea. Responsabilitatea de a fi tu insuti. Reeditare
  Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de consti entizare de sine. Cartile din seria "Incursiune intr-un nou mod de viat..
  Fara TVA: 16,45 Lei 16,45 Lei 29,90 Lei
 • Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare
  Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscutilideri spirituali secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine.Cartile din seria "OSHO" prezinta viziunea acestuia privind..
  Fara TVA: 25,64 Lei 25,64 Lei 29,90 Lei
 • Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar
  Despre viata unui om angajat religios se vorbeste de obicei din persectiva inalta, din perspectiva reperelor lui morale si spirituale. C. S. Lewis, distins universitar englez, e un crestin dotat cu realism si umor; el alege cealalta perspectiva: cum se vede viata unui om din unghiul diavolului care ..
  Fara TVA: 17,81 Lei 17,81 Lei 25,00 Lei
 • Tu esti raspunsul
  Tu esti Raspunsul este o carte destinata sa atinga sufletul si inima cautatorilor spirituali de peste tot. Renumitul profesor spiritual si clarvazator Michael J. Tamura isi impartaseste intelepciunea in acest ghid inspirat.Apreciat ca un �frumos manual de viata� de catre Echo Bodine, Tu esti Raspuns..
  Fara TVA: 28,88 Lei 28,88 Lei 38,00 Lei
 • Viata dupa moarte in credintele omenirii
  Daca este adevarat ca soarele si moartea nu pot fi privite in fata, nu e mai putin adevarat ca in toate timpurile si pe intreg pamantul muritorii au fost fascinati de misterele dublului abis - ultralumina-infraumbra - si le-au scrutat nelinistiti. Adevarurile de dincolo (in speta, de dincolo de morm..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei