Carti de Ezoterism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Baiatul care stia prea multe. Uluitoarea poveste reala a amintirilor unui copil despre viata sa anterioara
  "Memoriile lui Byrd pot fi lecturate precum un roman plin de suspans, iar cititorii vor fi cu siguranta cuceriti de explicatiile posibile pe care ea le ofera pentru amintirile aparent inexplicabile ale fiului ei... Un mix eclectic de mister, memorii si supranatural."- KIRKUS REVIEWS"Este o carte min..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 35,00 Lei
 • Cartea occidentala a vietii si a mortii. Teorii despre reincarnare, inviere, disparitie, recurenta...
  ... E nevoie sa intelegem moartea ca sa traim mai bine?Dupa Cartea egipteana a mortilor si Cartea tibetana a mortilor, aceasta lucrare este pentru omul contemporan. Nu e doar o carte ce debordeaza de cunoastere, ci si de recomandari practice:- procesul psihologic si spiritual al mortii- viata dupa m..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 35,00 Lei
 • Efectul Dumitrache sau Teoria vibratorie a timpului
  In aceasta lucrare veti face cunostinta cu o teorie revolutionara propusa de col. Ing. Pavel Dumitrache, cercetator autodidact. Daca aceasta teorie isi va dovedi valabilitatea chiar si numai in parte, va revolutiona cunostintele noastre despre Univers, mai mult decat atat, va dovedi posibilitatea ca..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 25,00 Lei
 • Osho. Apa a disparut, luna a disparut
  Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, pro vo candu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de consti entizare de sine. Cartile din seria "OSHO" prezinta viziunea acestuia..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei