Carti de Ezoterism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Amintiri despre Ramana Maharshi
  "In cartea de fata, Sadhu Arunachala evoca Intamplari petrecute In prezenta lui Bhagavan la care autorul Insusi a fost martor, Insa numai pe acelea care, In cea mai mare parte a lor, nu fusesera consemnate anterior In alte carti. In felul acesta ""Amintirile unui sadhu"" despre Ramana Maharshi cauta..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,00 Lei
 • Cartea celor cinci cercuri - Go Rin no Sho
  Incearca sa fii nepartinitor in orice imprejurare.Nu fi invidios pe ceilalti.Nu te mahni pentru despartiri.Nu te inconjura cu lucruri de pret, caci nu iti suntde niciun folos.Nu te infricosa de moarte.Preamareste?i pe toti Iluminatii (buddha) si petoti zeii, dar nu te bizui pe ei.Nu te indeparta nic..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 27,00 Lei
 • Introducere in ezoterism
  Termenul "esoteric" vine de la grecescul esoterikos ("rezervat numai adeptilor"). Termenul opus fiind "exoteric", de la grecescul exoterikos ("destinat publicului").In zilele noastre, omul are nevoie sa vada si sa atinga ca sa creada. Motivul fundamental este acela ca e atat de mult atras de corpul ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,00 Lei
 • Invataturile samanilor Peyotl. Cele cinci puncte ale atentiei
  O rara analiza in profunzime a subtilitatilor samanismului huichol, Invataturile samanilor peyotl descrie cele cinci locuri sacre ale tribului huichol si ceremoniile lor care graviteaza in jurul plantei sacre peyotl. Invataturile huichol legate de perceptie, centrate asupra celor cinci puncte ale at..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 36,00 Lei
 • Oceanul sufletului
  Oceanul sufletului intretese fabule, scene desprinse din viata de zi cu zi, revelatii si exegeza coranice, precum si consideratii metafizice intr-o tapiserie vasta si complexa. Rumi era convins ca folosirea muzicii, a poeziei si a dansului este o cale de a-l atinge pe Dumnezeu. In conceptia sa, muzi..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,00 Lei
 • Samanismul - Calatorie intre doua lumi
  Patrimoniu viu al umanitatii, samanismul este o sursa de cunoastere a omului si a naturii existentei sale. Mircea Eliade afirma ca samanismul este cea mai veche si mai larg raspandita traditie oculta. Aparut cu mult inainte de a se fi conturat institutiile religioase, samanismul a facilitat inca din..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 39,00 Lei
 • Tao dezvaluit
  Comentariile lui Osho sunt realizate in asemenea maniera incat cititorul se simte condus in lumea lui Lao Tzu, in timp ce Lao Tzu este adus in timpul cititorului modern. NUME CARTE: Tao dezvaluitISBN: 9786068460581PRET EDITURA: 29.00AUTOR(i): OshoEDITURA: MixCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Mai 2018..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei