Carti de Spiritualitate, ezoterism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Amintiri despre Ramana Maharshi
  "In cartea de fata, Sadhu Arunachala evoca Intamplari petrecute In prezenta lui Bhagavan la care autorul Insusi a fost martor, Insa numai pe acelea care, In cea mai mare parte a lor, nu fusesera consemnate anterior In alte carti. In felul acesta ""Amintirile unui sadhu"" despre Ramana Maharshi cauta..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,00 Lei
 • Baiatul care stia prea multe. Uluitoarea poveste reala a amintirilor unui copil despre viata sa anterioara
  "Memoriile lui Byrd pot fi lecturate precum un roman plin de suspans, iar cititorii vor fi cu siguranta cuceriti de explicatiile posibile pe care ea le ofera pentru amintirile aparent inexplicabile ale fiului ei... Un mix eclectic de mister, memorii si supranatural."- KIRKUS REVIEWS"Este o carte min..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 35,00 Lei
 • Binecuvantate ne fie dorurile
  "Carmen nu te ia de mana, ca sa intri in lumea ei. Ar fi o pozitie de forta si ea nu foloseste forta decat pentru ea insasi, ca sa-si puna ordine in dureri si sa scoata din ele... emotii, de-alea pure, calde si colorate. Carmen iti lasa usa sufletului deschisa si te face sa vrei sa intri... pentru c..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 33,00 Lei
 • Calatorii in afara corpului
  Robert A. Monroe (1915-1995) a fost un deschizator de drumuri in explorarea experientelor in afara corpului, iar CALATORII IN AFARA CORPULUI, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasica in domeniu. Monroe a inceput sa cerceteze si sa faca experimente legate de formele extinse ale constiintei uman..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 40,01 Lei
 • Chemarea Iubirii
  "Cartea cuprinde meditatiile parintelui Anthony de Mello, prezentate in context multireligios, care trateaza tema iubirii si conditionarile de care omul trebuie sa se elibereze. Aceste meditatii portretizeaza drumul dificil pe care l-a urmat parintele de Mello in ultimii ani de viata, pentru a se el..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,00 Lei
 • Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile
  Poate ca nu ai observat, insa numerele se afla peste tot in jurul nostru. Deloc intamplator! Numerele au adeseori semnificatii profunde si ne ofera cheia pentru a ne intelege prezentul, actionand si ca un ghid pentru viitor.David A. Phillips, expert in numerologie, iti ofera un ghid unic si practic ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 20,00 Lei
 • Manual de radiestezie
  Cartea Manual de radiestezie isi propune sa abordeze pe larg atat notiunile traditionale, cat si pe cele moderne referitoare la razele telurice, si sa examineze posibilele influente ale acestora asupra diverselor boli cu care se confrunta omenirea. Autorul arata ca radiatiile telurice pot stimula si..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Tu esti raspunsul
  Tu esti Raspunsul este o carte destinata sa atinga sufletul si inima cautatorilor spirituali de peste tot. Renumitul profesor spiritual si clarvazator Michael J. Tamura isi impartaseste intelepciunea in acest ghid inspirat.Apreciat ca un �frumos manual de viata� de catre Echo Bodine, Tu esti Raspuns..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 38,00 Lei