Carti de Stiinte politice

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arta razboiului - roman grafic
  In aceasta adaptare a celebrului tratat al lui Sun Tzu privind lupta, un profesor isi instruieste elevul in cea mai subtila arta dintre toate. Opera a unui artist premiat - ilustratorul Pete Katz-, cartea descrie scene de lupta si scenarii strategice, aducand la viata principiile militare pentru o n..
  Fara TVA: 46,18 Lei 46,18 Lei 50,00 Lei
 • Arta razboiului -SUN TZU
  Cu douazeci si cinci de secole in urma, in China, Sun Tzu a scris primul tratat de arta a razboiului. Pentru a obtine victoria, strategul inteligent se bazeaza pe puterea sa, dar si mai mult pe moralul oamenilor, pe circumstantele exterioare si pe informatiile pe care le detine. Razboiul trebuie cas..
  Fara TVA: 17,10 Lei 17,10 Lei 19,00 Lei
 • Basarabia eminesciana
  Aceasta noua carte despre Eminescu s-a nascut dintr-un studiu de mai mici dimensiuni, publicat in 2012 in revista Limba Romana de la Chisinau, fiind prilejuit de implinirea a doua veacuri de la raptul Basarabiei petrecut in anul 1812. La o relectura, cu travaliu sporitor, numarul paginilor s-a multi..
  Fara TVA: 41,40 Lei 41,40 Lei 46,00 Lei
 • Compromisul. O istorie politica si filozofica
  Cine a spus prima data ca politica este arta compromisului? Alin Fumurescu porneste de la aceasta intrebare pentru a scrie prima istorie conceptuala a notiunii. Imbinand analiza istorica cu o cercetare amanuntita despre utilizarea termenului in textele canonice ale filozofiei politice, din Antichita..
  Fara TVA: 52,68 Lei 52,68 Lei 65,00 Lei
 • Contributia capitalului strain la dezvoltarea Romaniei dupa 1989 - Investitiile cu capital francez
  Din Cuprins:- Fundamente teoretice ale analizei- Perspective socio-politice asupra contextului national si european din Romania si Franta in perioada 1989-2017- Aspecte calitative si cantitative privind proiectia capitalului strain in Romania in perioada 1990-2015- Aspecte calitative si cantitative ..
  Fara TVA: 36,00 Lei 36,00 Lei 40,00 Lei
 • Despre serviciile de intelligence. Ganduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru incredere
  Prezenta lucrare este un compendiu de articole publicate anterior si care se refera, atat din perspectiva teoretica, cat si din unghiul practicianului, la aspecte complexe ale problematicii de intelligence. Gandurile, perspectivele si opiniile expuse se adreseaza tuturor ofiterilor si cadrelor din d..
  Fara TVA: 27,09 Lei 27,09 Lei 45,00 Lei
 • Diplomatia-Kissinger ed. 5
  Osciland intre o prezentare generala si una detaliata a negocierilor pe care le-a avut cu liderii din intreaga lume, Henry Kissinger descrie modul in care arta diplomatiei a creat lumea in care traim si masura in care politica externa a Americii a fost total diferita de cea a altor natiuni.Diplomati..
  Fara TVA: 94,05 Lei 94,05 Lei 99,00 Lei
 • Eu cu cine votez? Dinamica sistemului de partide din Romania (1990-2018)
  Actualitatea si importanta temei sunt date de subiectul supus analizei: dinamica sistemului de partide din Romania pe drumul anevoios al democratizarii, al invatarii normelor, valorilor, principiilor, regulilor (scrise si nescrise) ale democratiei. Partidele politice sunt actori principali intr-un r..
  Fara TVA: 28,80 Lei 28,80 Lei 32,00 Lei
 • EU.RO - Carte cu autograf
  Carte le ofera tuturor cititorilor atat informatii de care au nevoie pentru a deveni cetateni europeni implicati, cat si instrumente care sa le contureze o pozitie articulata fata de Uniune si fata de viitorul ei.Cartea presedintelui Klaus Iohannis este un gest necesar in anul in care Romania a prel..
  Fara TVA: 41,30 Lei 41,30 Lei 59,00 Lei
 • Forta civica a femeilor
  In aceasta a treia carte dedicata femeilor contemporane din Romania, Andreea Paul s-a lasat inspirata de "realitatile romanesti emotionante care au transformat raul in bine si greul in usor prin implicare civica" si a reusit sa adune povestile a nu mai putin de 100 de coautoare. Volumul isi concentr..
  Fara TVA: 42,46 Lei 42,46 Lei 49,95 Lei
 • Fragmente de cer
  "Sunt convinsa ca, in gand sau vadit, romanii, oriunde s-ar afla, recunosc matricea, cele sase acorduri pe care se impletesc capodopere. Si fie tamplar care infrumuseteaza case, fie instalator care face artificii tehnice, fie zidar care isi lasa sudoarea pentru trainicia constructiei, fie orice buca..
  Fara TVA: 19,80 Lei 19,80 Lei 22,00 Lei
 • Frica. Trump la Casa Alba
  "Frica este portretul cel mai intim al unui presedinte american in functie, publicat in timpul primilor ani ai mandatului."Este greu de imaginat un portret mai ingrijorator al unui presedinte caracterizat drept paranoic, agresiv si otravit de putere. Cu toate acestea, Bob Woodward reuseste in Frica ..
  Fara TVA: 28,49 Lei 28,49 Lei 49,90 Lei
 • Geografie si constiinta nationala
  Ma gandesc la un articol despre Hogas. Teribil ma chinuieste Hogas. E asa de curios ca a murit! Lipseste asa de mult! Parca as vrea sa-i mai spun ceva - si nu se mai poate! Niciodata n-am simtit ceva la fel despre un mort. Probabil pentru ca avea atata viata, era insasi viata. Si era si Moldova, si ..
  Fara TVA: 23,40 Lei 23,40 Lei 26,00 Lei
 • Jocul lui Trump. Schimbarea regulilor la Casa Alba
  O relatare obiectiva si impartiala, din interior, despre presedintele SUA, Donald Trump, si viata la Casa Alba!Dezvaluiri din volumul JOCUL LUI TRUMP:Asistentii lui Trump, Ivanka Trump si sotul acesteia, Jared Kushner, poarta raspunderea pentru cele mai dezastruoase decizii luate de Donald Trump. Pr..
  Fara TVA: 35,91 Lei 35,91 Lei 39,90 Lei
 • Nordul si noi. Perspective politico-militare n ?rile Europei de Nord. Implica?ii posibile pentru Strategia Aprrii Na?ionale a Romniei.
  Perspective politico-militare in tarile Europei de Nord.Implicatii posibile pentru Strategia Apararii Nationale a Romaniei."In conditiile geopolitice si geostrategice actuale, ale Europei si ale lumii globale, ecuatia de securitate a statelor din Nordul Europei, Danemarca, Islanda, Norvegia - state ..
  Fara TVA: 35,10 Lei 35,10 Lei 39,00 Lei
 • ONU nu exista! Cine conduce cu adevarat lumea moderna? Noi teorii ale conspiratiei
  Desi inglobeaza majoritatea tarilor lumii, Organizatia Natiunilor Unite nu reuseste sa fie acel 'arbitru' mondial gandit de marile puteri dupa sfarsitul ultimei mari conflagratii, in 1946, dovedindu-se incapabila sa gestioneze marile crize globale dar si unele sangeroase conflicte regionale. Opinia ..
  Fara TVA: 12,74 Lei 12,74 Lei 14,99 Lei
 • Polis.Democratia majoritatii
  Modernitatea politica, ca o practica ce se poate situa din punct de vedere istoric ca avand debutul odata cu Revolutia americana si cu Revolutia franceza, a plasat in avanscena politica un subiect cu siguranta partial pregatit, dar care, la acel moment, isi lua adevaratul elan pentru a se desfasura ..
  Fara TVA: 19,80 Lei 19,80 Lei 22,00 Lei
 • Punctul critic nr. 3 / 2018: Cultura nationala, multiculturalism si dialog intercultural
  Multiculturalismul se infaptuieste pe calea si cu pretextul luptei pentru cultura nationala. Statul roman sprijina, deoarece este un stat democratic, afirmarea si conservarea identitatilor etnice ale minoritatilo si bine face. Dar mai trebuie facut ceva. Trebuie ca, prin toate mijloacele, pe toate c..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Romania, prada globalizarii postbelice. Perioada bolsevic-cominternista
  Prin lucrarea Romania, prada globalizarii postbelice - perioada bolsevic-cominternista, editura Mica Valahie inaugureaza colectia Globalizarea, sansa sau blestem, prin care se scot, din intunericul intereselor, documente inedite, desecretizate dupa mult timp de la producerea efectelor devastatoare s..
  Fara TVA: 35,74 Lei 35,74 Lei 42,05 Lei
 • Ruleta ruseasca. Povestea secreta a razboiului lui Putin contra Americii si pentru alegerea lui Donald Trump
  Ruleta ruseasca este povestea unui scandal politic fara precedent: amestecul Rusiei in procesul electoral american.Volumul prezinta povestea socanta a relatiei dintre Donald Trump si Vladimir Putin, surprinzand toate aspectele esentiale cuprinse intre momentul iunie 2013, cand magnatul american isi ..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 49,99 Lei
 • Sfarsitul Europei. Dictatori, demagogi si noul ev intunecat
  Odinioara bastionul valorilor liberale, democratice ale lumii, Europa se confrunta astazi cu demoni pe care a crezut ca i-a rapus pentru totdeauna. Antisemitismul, nationalismul populist si agresiunea teritoriala ameninta cu distrugerea consensului postbelic european. James Kirchick analizeaza numer..
  Fara TVA: 33,96 Lei 33,96 Lei 39,95 Lei
 • Strategiile de securitate nationala editia a II-a
  Editia a doua a volumului "Strategiile de securitate nationala" se impune din cel putin trei motive.In primul rand, cartea a avut un succes neanticipat, pentru o carte de specialitate, intr-un domeniu atat de special. Astfel, volumul a primit premiul pentru cea mai vanduta carte a colectiei "Studii ..
  Fara TVA: 35,10 Lei 35,10 Lei 39,00 Lei
 • Ultima frontiera
  Ideea necesitatii abordarii problematicii teoriei lecturii ni s-a conturat destul de neclar cand incheiam o sumara trecere in revista a catorva teorii pe care le-am considerat a fi la 'izvoarele aventurii metodologice moderne'. Ulterior, extinzand incursiunea la sociologie, teoria imaginarului, este..
  Fara TVA: 45,00 Lei 45,00 Lei 50,00 Lei