Carti de Sociologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Catavencii si tribul lor. O etnografie a grupului incomod si de moravuri grele Catavencu (1990-2006)
  In 4/5 februarie 1990 aparea la Bucuresti saptaminalul incomod Catavencu, fondat, scris si distribuit de studenti de la Politehnica si Litere. Devenit copilul teribil, adulat si fanatizat al generatiei Revolutiei din 1989 si a Pietei Universitatii 1990. Pentru mai bine de 15 ani, Catavencu a fost li..
  Fara TVA: 29,71 Lei 29,71 Lei 34,95 Lei
 • Deep Work. Concentrarea ca superputere intr-o lume a perturbarilor
  "IPOTEZA MUNCII PROFUNDE: abilitatea de a indeplini o munca profunda devine din ce in ce mai rara si, implicit, din ce in ce mai valoroasa in economia noastra. Drept urmare, cei foarte putini care cultiva si, mai apoi, transforma aceasta abilitate in esenta vietii lor profesionale, vor prospera. Dee..
  Fara TVA: 36,74 Lei 36,74 Lei 39,00 Lei
 • Doctrina Secreta vol. 1
  Doctrina secreta prezinta un numar considerabil, dar totusi ales de fragmente esoterice ce provin din datele sale fundamentale. Ea indica printre altele faptul ca, prin compararea atenta a Cosmogenezelor anticilor, poate fi in mod gradat dobandita o perceptie inclusiv intuitiva a Adevarurilor Dumnez..
  Fara TVA: 37,80 Lei 37,80 Lei 42,00 Lei
 • Incotro se indreapta lumea?
  CUM se face ca dezordinea, violenta, haosul dau impresia ca au devenit noile reguli ale sistemului international, cata vreme, cu numai douazeci de ani in urma, pacea, prosperitatea si libertatea erau considerate ca urmari firesti ale incheierii Razboiului Rece?CE dinamici domina m prezent lumea? Bur..
  Fara TVA: 25,11 Lei 25,11 Lei 27,90 Lei
 • Intuitia. Cum sa-ti transformi instinctele de zi cu zi in idei revolutionare
  De unde se va ivi urmatoarea ta idee extraordinara? Din analiza fluxului de date brute? Dintr-o sesiune de brainstorming corporatist? Dintr-un focus grup cu clientii? Sau poate de undeva mai de aproape?Oamenii de succes nu asteapta dovezi ca ideea lor va merge. Au incredere in instinctul lor si trec..
  Fara TVA: 35,10 Lei 35,10 Lei 39,00 Lei
 • Mai sunt judecatori la Berlin
  Dan Radu Rusanu, finantist si om politic, membru al Partidului NationalLiberal din ianuarie 1990, "eminenta cenusie" a partidului si negociatorul desemnat de toate conducerile PNL in relatia cu celelalte partide.In mai 2013, s-a autosuspendat din partid, ca urmare a nominalizarii sale de catre Parla..
  Fara TVA: 25,19 Lei 25,19 Lei 34,99 Lei
 • Nu ajunge sa spui nu
  "Naomi Klein, jurnalista aclamata, activista si autoare de bestselleruri, si-a petrecut ultimele doua decenii studiind socurile politice, schimbarile climatice si "brand bullies". Dintr-o perspectiva unica, Klein argumenteaza ca Donald Trump nu este o aberatie, cat mai degraba consecinta logica a un..
  Fara TVA: 26,91 Lei 26,91 Lei 29,90 Lei
 • Politica si societate. Un dialog inedit
  Prima carte a Papei Francisc in care isi prezinta viziunea despre politica si societate. Vreme de un an, Papa Francisc a avut douasprezece intrevederi cu intelectualul francez Dominique Wolton. Rezultat al acelor intalniri pline de omenie si caldura, acest dialog exceptional si inedit abordeaza in d..
  Fara TVA: 40,50 Lei 40,50 Lei 45,00 Lei
 • Sociologie
  Ar putea diviziunile sociale sa fie vreodata eradicate? Ce ii determina pe oameni sa comita infractiuni? Si in ce fel ne-a transformat internetul relatiile? De-a lungul istoriei, oamenii au pus intrebari semnificative despre modul in care ne organizam societatile � iar sociologii au oferit solutii c..
  Fara TVA: 84,76 Lei 84,76 Lei 99,90 Lei
 • Va vedem!
  "Traim asa cum ne dicteaza ei. E un gand innebunitor asta, nu pot scapa de el. Nu pot sa accept ca niste indivizi care, intr-o lume dreapta, ar trebui sa infunde puscariile si, apoi, sa fie obligati sa munceasca o viata pentru a plati raul pe care l-au facut unei tari, tarii noastre, au reusit, de u..
  Fara TVA: 33,15 Lei 33,15 Lei 39,00 Lei