Carti de Sociologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Canonul occidental
  Publicata in 1994 si dezvoltand la proportii gigantice si strivitoare pentru scriitori slabi de inger si nu numai teoria anxietatii influentei care la facut celebru pe Bloom inca din 1973, Canonul occidental se dovedeste astazi a fi fost o profetie adevarata in contextul actualelor directii critice ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 34,00 Lei
 • Catavencii si tribul lor. O etnografie a grupului incomod si de moravuri grele Catavencu (1990-2006)
  In 4/5 februarie 1990 aparea la Bucuresti saptaminalul incomod Catavencu, fondat, scris si distribuit de studenti de la Politehnica si Litere. Devenit copilul teribil, adulat si fanatizat al generatiei Revolutiei din 1989 si a Pietei Universitatii 1990. Pentru mai bine de 15 ani, Catavencu a fost li..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Deep Work. Concentrarea ca superputere intr-o lume a perturbarilor
  "IPOTEZA MUNCII PROFUNDE: abilitatea de a indeplini o munca profunda devine din ce in ce mai rara si, implicit, din ce in ce mai valoroasa in economia noastra. Drept urmare, cei foarte putini care cultiva si, mai apoi, transforma aceasta abilitate in esenta vietii lor profesionale, vor prospera. Dee..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 39,00 Lei
 • Evadarea din sine
  Sunt clipe cand nu mai vrem sa vorbim cu nimeni, cand refuzam sa ne mai gandim la viitor, cand ne retragem subit chiar si din prezentul vietii noastre. Aceasta fuga de lume, dar si de noi insine, acesta refugiere intr-un spatiu "alb", neutru apare atunci cand resursele interioare ni s-au epuizat, ca..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 35,00 Lei
 • Incotro se indreapta lumea?
  CUM se face ca dezordinea, violenta, haosul dau impresia ca au devenit noile reguli ale sistemului international, cata vreme, cu numai douazeci de ani in urma, pacea, prosperitatea si libertatea erau considerate ca urmari firesti ale incheierii Razboiului Rece?CE dinamici domina m prezent lumea? Bur..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 27,90 Lei
 • Intuitia. Cum sa-ti transformi instinctele de zi cu zi in idei revolutionare
  De unde se va ivi urmatoarea ta idee extraordinara? Din analiza fluxului de date brute? Dintr-o sesiune de brainstorming corporatist? Dintr-un focus grup cu clientii? Sau poate de undeva mai de aproape?Oamenii de succes nu asteapta dovezi ca ideea lor va merge. Au incredere in instinctul lor si trec..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 39,00 Lei
 • Mai sunt judecatori la Berlin
  Dan Radu Rusanu, finantist si om politic, membru al Partidului NationalLiberal din ianuarie 1990, "eminenta cenusie" a partidului si negociatorul desemnat de toate conducerile PNL in relatia cu celelalte partide.In mai 2013, s-a autosuspendat din partid, ca urmare a nominalizarii sale de catre Parla..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 34,99 Lei
 • Managementul institutiilor si serviciilor pentru persoane cu cerinte speciale
  Elaborat si structurat ca un ghid practic, volumul reflecta preocupari si experiente de data recenta din domeniul reformelor de politica sociala vizind persoanele cu diferite tipuri de nevoi speciale din tara, in perspectiva alinierii la sistemele europene de servicii specializate. Atent la reconfig..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 34,95 Lei
 • Noile religii seculare. Corectitudinea politica, tehnologiile viitorului si transumanismul
  Traim intr-o lume in care religiozitatea capata valente nemaiintilnite de cind valul secularizarii a cuprins Occidentul si se raspindeste la nivel global. In volumul sau, Nicu Gavriluta analizeaza ruptura dintre religiile traditionale si noile religii seculare, care tind sa se generalizeze si sa adu..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Nu ajunge sa spui nu
  "Naomi Klein, jurnalista aclamata, activista si autoare de bestselleruri, si-a petrecut ultimele doua decenii studiind socurile politice, schimbarile climatice si "brand bullies". Dintr-o perspectiva unica, Klein argumenteaza ca Donald Trump nu este o aberatie, cat mai degraba consecinta logica a un..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,90 Lei
 • Politica si societate. Un dialog inedit
  Prima carte a Papei Francisc in care isi prezinta viziunea despre politica si societate. Vreme de un an, Papa Francisc a avut douasprezece intrevederi cu intelectualul francez Dominique Wolton. Rezultat al acelor intalniri pline de omenie si caldura, acest dialog exceptional si inedit abordeaza in d..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 45,00 Lei
 • Sociologie
  Ar putea diviziunile sociale sa fie vreodata eradicate? Ce ii determina pe oameni sa comita infractiuni? Si in ce fel ne-a transformat internetul relatiile? De-a lungul istoriei, oamenii au pus intrebari semnificative despre modul in care ne organizam societatile � iar sociologii au oferit solutii c..
  Fara TVA: 64,99 Lei 64,99 Lei 99,90 Lei
 • Va vedem!
  "Traim asa cum ne dicteaza ei. E un gand innebunitor asta, nu pot scapa de el. Nu pot sa accept ca niste indivizi care, intr-o lume dreapta, ar trebui sa infunde puscariile si, apoi, sa fie obligati sa munceasca o viata pentru a plati raul pe care l-au facut unei tari, tarii noastre, au reusit, de u..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 39,00 Lei