Carti de Islamism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Darul iubirii - Profetul - Nebunul - Nisip si spuma - Gradina Profetului - Portret in penita - Deschizatorul de drumuri
  Desi Gibran s-a considerat intotdeauna pictor si nu scriitor, celebritatea si-o datoreaza aproape in intregime cartilor sale. Reconcilierea celor doua inclinatii, literara si artistica, care si l-au revendicat fiecare pentru sine, s-a realizat totusi in opera lui scrisa, caci Gibran a scris ca si cu..
  Fara TVA: 23,20 Lei 23,20 Lei 29,00 Lei
 • Misticii islamului
  Cartea lui Nicholson este o excelenta introducere academica in originile sufismului, o traditie mistica din cadrul islamului ce cuprinde o gama larga de credinte si de practici dedicate iubirii divine si cultivarii dimensiunii divine din fiinta umana. Misticii islamului, considerata prima carte din ..
  Fara TVA: 23,20 Lei 23,20 Lei 29,00 Lei
 • Obarsia luminii - Islamul siit in texte alese
  Cartea de fata reprezinta o selectie de texte alese realizata de Allamah Tabataba'i, unul dintre cei mai proeminenti ganditori contemporani specializaTi in filosofia islamica si islamul siit, a carui contributie a ajutat mult la deschiderea Occidentului catre cultura si filosofia siita. Pana la el, ..
  Fara TVA: 23,20 Lei 23,20 Lei 29,00 Lei
 • Pasi pe Cale
  Sufismul adoptat de Inayat Khan drept cale de realizare spirituala pentru sine si pentru ceilalti poate fi definit prin urmatoarele trasaturi:1 Este un sufism universal. Invatatura lui este, prin urmare, trans?confesionala, nu privilegiaza nicio religie si nu considera necesara convertirea la o alta..
  Fara TVA: 23,20 Lei 23,20 Lei 29,00 Lei
 • Peripetiile lui Nastratin Hogea
  Nastratin Hogea a fost un invatator si un cleric musulman stiutor de carte, care a ramas faimos prin scurte povestiri satirice. In aceste scurte povestiri cu talc, el incurajeaza cinstea si adevarul in defavoarea minciunii si a nedreptatii, indiferent de clasa sociala din care provin oamenii. Nastra..
  Fara TVA: 28,80 Lei 28,80 Lei 36,00 Lei