Carti de Alte religii si credinte

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Biblia dupa textul ebraic. Exodul. Leviticul
  Editie ingrijita de Francisca Baltaceanu si Monica BrosteanuTraducere, studii introductive si note de Maria Francisca Baltaceanu, Monica Brosteanu, Melania Badic, Emanuel Contac, Octavian Florescu, Victor-Lucian Georgescu, Cristinel Iatan, Alexandru Mihaila, Delia Mihaila, Ovidiu Pietrareanu, Tarciz..
  Fara TVA: 71,10 Lei 71,10 Lei 79,00 Lei
 • Marea Viziune - Povestea lui Black Elk, un om sfant al poporului Sioux Oglala
  "Nimic nu traieste mult; Numai pamantul si muntii." (Cantec de moarte al indienilor Sheyla) Marea Viziune (Black Elk Speaks) este cartea-marturie a unei extraordinare viziuni spirituale avute de un batran vraci Sioux, in timpul marilor incercari ale indienilor din preerii. Ideile ei sunt revolutiona..
  Fara TVA: 29,25 Lei 29,25 Lei 32,50 Lei
 • Marile Religii. Iudaismul. Crestinimul. Islamismul. Hinduismul si Budhismul
  In zilele noastre continua sa-si caute raspuns intrebarile fundamentale privitoare la existenta, iar apartenenta la o anumita cultura si traditie religioasa ramane o preocupare constanta a individului si a comunitatii din care face parte. Iudaismul, crestinismul, islamismul, hinduismul si budhismul ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,99 Lei
 • Masoneria si intelesul ei tainic
  Ordinul, a carui lucrare suntem invatati s-o onoram cu numele de stiinta sau arta regala, are cu siguranta in vedere un tel mai inalt decat insuflarea necesitatii de a practica virtutile sociale comune intregii lumi si care, in niciun caz, nu sunt monopolul francmasonilor. Desigur, se cuvine ca noi ..
  Fara TVA: 28,80 Lei 28,80 Lei 32,00 Lei
 • Ortodoxie Masonica. Istorie - Rituri - Doctrine
  Masoneria sustine ca exista o cale de viata superioara si mai tainica decat aceea pe care calcam de obicei si ca atunci cand lumea exterioara isi pierde atractia pentru noi si se dovedeste insuficienta pentru implinirea nevoilor noastre mai adanci, vom fi siliti sa ne intoarcem in noi insine, sa bat..
  Fara TVA: 35,10 Lei 35,10 Lei 39,00 Lei
 • Samanism in Tibet
  Samanismul in Tibet a manifestat in decursul secolelor sale de existenta caracteristici comune tuturor formelor de samanism din alte parti ale lumii, cu apropieri evidente de cel siberian, invecinat geografic. Dincolo de asemanari, tibetanii si-au lasat totodata propria amprenta, asa incat vechea, m..
  Fara TVA: 23,40 Lei 23,40 Lei 26,00 Lei