Carti de Religie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 365 de zile cu Parintii pustiei.Caile luminii
  365 de zile cu parintii pustiei - Alain DurelAceasta carte reprezinta o antologie de sentinte ale Parintilor pustiei din Egipt, Siria, Palestina si Muntele Athos. Tema care a stat la baza alegerii acestor cuvinte datatoare de viata poate fi rezumata prin expresia "rugaciune si lumina".Acest manual d..
  Fara TVA: 12,00 Lei 12,00 Lei 15,00 Lei
 • 5 intalniri ale inimii
  Avem in fata un volum alcatuit din 5 conferinte ale Episcopului Europei de Nord sustinute in fata a sute de tineri, de pe tot cuprinsul tarii. Dar cartea de fata nu este doar un monolog, asa cum s-ar putea crede, ci este un dialog viu, este un volum cu sute de autori - dar cu un singur compozitor. V..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Acatist Masonic
  Cuvantul Acatist inseamna a sta in picioare, fiind opusul cuvantului Catisma, care indica faptul ca, in timpul citirii ei, credinciosii stau jos. Asa de pilda, in timpul citirii Catismelor din cadrul slujbei Vecerniei sau a Utreniei, credinciosii pot sa stea jos in strani. Spre deosebire de Catisme,..
  Fara TVA: 10,08 Lei 10,08 Lei 12,60 Lei
 • Adevarata comunitate
  Partasia credinciosilor inseamna mai mult decat o discutie la cafea dupa programul de biserica. In vremurile Noului Testament partasia biblica - sau koinonia - avea semnificatii variate, inclusiv relatie de legamant, parteneriat in Evanghelie, comuniune cu Dumnezeu si cu altii si daruirea de bunuri ..
  Fara TVA: 21,25 Lei 21,25 Lei 25,00 Lei
 • Adevarurile in care cred. Editia a doua
  A placut Facatorului si Judecatorului nevointelor noastre sa randuiasca de la inceput ca vremea vietii noastre pamantesti sa fie vreme pregatitoare pentru vesnicie, vreme de deprindere, vreme de lupta si nevointe, vreme de razboi duhovnicesc, nu vreme de nelucrare, de desertaciune si stat ­degeaba, ..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Animalele in spiritualitatea ortodoxa
  Antologia care constituie cea mai mare parte a acestui volum cuprinde texte din Sfanta Scriptura si din scrierile Sfintilor Parinti sau ale marilor monahi din lumea ortodoxa, din toate epocile, care ne lumineaza spre a intelege cum era, in desavarsirea din rai, legatura dintre om si celelalte vietui..
  Fara TVA: 22,50 Lei 22,50 Lei 25,00 Lei
 • Anne - Invatatoare in Avonlea. Vol.1
  Vom pasi din nou, alaturi de Anne, pe un nou taram al bucuriei si al imaginatiei, un taram plin de peripetii si de intamplari neasteptate. Cu toate ca are acum saisprezece ani si este invatatoare in Avonlea, tanara Anne nu si-a pierdut nimic din firea ei visatoare si copilaroasa. Fara a-si nesocoti..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Anne. Casa cu frontoane verzi. Vol. II
  A trecut ceva vreme de cand primii cititori ai acestui indragit roman descopereau plini de incantare lumea lui Anne Shirley din Green Gables, iar eroina ramane, pana astazi, unul dintre cele mai iubite personaje din literatura pentru copii - si pe buna dreptate! Nu ai cum sa nu ramai fermecat de fet..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Arhipelagul Sfintilor
  Aceasta odisee in Grecia ortodoxa - impresii de calatorie si tratat de viata duhovniceasca deopotriva - il poarta pe cititor la Atena, Delphi si Salonic, apoi din insula in insula (Corfu, Mitilini, Samos, Patmos, Tinos, Eghina, Santorin, Evia), pe urmele marilor figuri duhovnicesti ale crestinismulu..
  Fara TVA: 12,00 Lei 12,00 Lei 15,00 Lei
 • Ascultarea de parintele duhovnicesc
  Aceasta carte ocupa un loc unic in literatura duhovniceasca ortodoxa: un asemenea tratat despre ascultare, scris de catre un sfant, care a cunoscut taina ascultarii atat ca ucenic, cat si ca staret, este intr-adevar o raritate. Zosima Verhovski (care a fost principala sursa de inspiratie pentru Dost..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Bateti si vi se va deschide. Povestiri adevarate
  Volumul "Bateti si vi se va deschide" este al doilea din seria "Povestiri adevarate", o colec?ie foarte apreciat de marturii minunate dspre ajutorul lui Dumnezeu, care este acum publicata si in limba romana. NUME CARTE: Bateti si vi se va deschide. Povestiri adevarateISBN: 9786068647081PRET EDITURA:..
  Fara TVA: 10,80 Lei 10,80 Lei 12,00 Lei
 • Biblia dupa textul ebraic. Exodul. Leviticul
  Editie ingrijita de Francisca Baltaceanu si Monica BrosteanuTraducere, studii introductive si note de Maria Francisca Baltaceanu, Monica Brosteanu, Melania Badic, Emanuel Contac, Octavian Florescu, Victor-Lucian Georgescu, Cristinel Iatan, Alexandru Mihaila, Delia Mihaila, Ovidiu Pietrareanu, Tarciz..
  Fara TVA: 71,10 Lei 71,10 Lei 79,00 Lei
 • Bratele raului se revarsa in intuneric. Comentarii la Sandokai
  In lumea occidentala, Mintea Zen, mintea incepatorului, atribuita aceluiasi autor, este una dintre cele mai citite si iubite carti de Zen scrise vreodata. Spre marea surprindere a cititorului, Bratele raului se revarsa in intuneric nu este cu nimic mai prejos decat aceasta in claritate, concizie si ..
  Fara TVA: 30,60 Lei 30,60 Lei 34,00 Lei
 • Calatoria autodescoperirii. Cum sa ne punem in valoare darurile
  Cu totii avem inlauntrul nostru un tezaur de creativitate, omenie, altruism, delicatete, care are anumite exigente, care cere sa fie exprimat si infaptuit. Altfel, devine rautate, egocentrism, duritate, insensibilitate. Rautatea nu este nimic altceva decat bunatate condamnata. Si in toate acestea lo..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Calatoria Sfantului abate Brendan
  Calatoria Sfintului abate Brendan este o sinteza din secolele VIII-IX intre traditia legendara celtica si gindirea crestina. Autorul anonim imbina doua genuri narative hibernice, immram si echtra, si le supune unui proces de interpretare crestina, descriind calatoria pe care Sfintul Brendan o intrep..
  Fara TVA: 29,71 Lei 29,71 Lei 34,95 Lei
 • Calea tacerii. Conform traditiei Sfintilor Parinti ai pustiei.
  MICHEL LAROCHE (n.1943) este episcop al Bisericii Ortodoxe a Frantei si un reputat scriitor si teolog.Michel Laroche ne prezinta aceasta cale dificila, anevoioasa, urmata de parintii pustiei in cautarea adevaratului destin al omului, acela de reintoarcere in Raiul pierdut odata cu caderea lui Adam s..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Cartea intelepciunii lui Solomon
  Cartea Intelepciunii lui Solomon a fost scrisa in sec. I i.Hr., in limba greaca, si s-a bucurat mult timp de reputatia de a fi cea mai interesanta carte din corpusul apocrif, ocupand un loc special printre cele sapte carti sapientiale din Septuaginta.Opera se imparte in trei sectiuni: prima sectiune..
  Fara TVA: 27,55 Lei 27,55 Lei 29,00 Lei
 • Catehezele mici
  De trei ori pe saptamana, miercuri, vineri si duminica, in zorii zilei, dupa slujba utreniei, Sfantul Teodor Studitul adresa un Cuvant monahilor sai. Tematica era foarte diversa, de multe ori cuvantul fiind prilejuit de sarbatori sau praznuiri liturgice, alteori de evenimente din viata cotidiana a m..
  Fara TVA: 56,70 Lei 56,70 Lei 63,00 Lei
 • Ce este Sufismul?
  Lucrarea de fata, "Ce este sufismul?" reprezinta o introducere in conceptele metafizice ale acestei "traditii a Inimii", in istoria si metodele acesteia, precum si o enumerare a maestrilor importanti, inspiratori ai diverselor confreriilor sufi. NUME CARTE: Ce este Sufismul?ISBN: 9789731115672PRET E..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Ce faci cand nu mai vrei sa traiesti
  Lucrarea de fata se sprijina pe practica cotidiana a ajutorarii omului care se confrunta cu o problema anevoie de rezolvat, in incercarea de a oferi o cunoastere mai adanca a esentei neajunsurilor care il impiedica sa propaseasca in viata duhovniceasca. De un mare folos sunt observatiile care analiz..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 28,00 Lei
 • Ce s-a pierdut din crestinism. Bataliile pentru Scriptura si credintele pe care nu le-am cunoscut
  "O cartografiere a intregului spectru teologic al crestinismului vechi ar necesita numeroase volume, dar, prin cartea lui Ehrman, putem strabate cateva dintre cele mai uluitoare cai pe care crestinismul nu a mers." - Time Magazine"O foarte solida si savanta istorie a falsurilor, a cartilor arse, a f..
  Fara TVA: 35,07 Lei 35,07 Lei 49,00 Lei
 • Ce trebuie sa stii inainte de casatorie
  "Istoria familiei incepe din momentul cand cei doi soti fac cunostinta. Adesea, reusita lor depinde de succesul sau esecul perioadei initiale. Si, intr?adevar, nu exista, probabil, un lucru mai important si mai responsabil in viata decat alegerea persoanei cu care vom trai si decizia de a te casator..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Celalalt Noica
  Marturii ale ieromonahului Rafail Noica si cuvinte de folos ale ieromonahului Symeon Bruschweiller NUME CARTE: Celalalt NoicaISBN: 9789731366302PRET EDITURA: 25.00AUTOR(i): ***EDITURA: SophiaCOPERTA: CartonataDATA APARITIEI: Septembrie 2018DATA PUBLICARE: 2018FORMAT: 150 x 210NUMAR PAGINI: 200..
  Fara TVA: 22,50 Lei 22,50 Lei 25,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici. Adormirea Maicii Domnului
  Mai unita cu Hristos decat toti sfintii, si de aceea mai presus de toti sfintii si ingerii, se afla Maica Domnului, cea care L-a purtat in pantece pe Fiul lui Dumnezeu zamislit si nascut din ea ca om si apoi L-a purtat in brate ca prunc si a ramas unita cu El prin afectiunea omeneasca spurema pe car..
  Fara TVA: 12,60 Lei 12,60 Lei 14,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici. Botezul Domnului
  "La Botez se deschide cerul ca semn ca cerul primeste pe cel care se boteza, ca acel care se boteaza, se boteaza pentru cer, chiar daca va trai aici, pe pamant, pentru ca destinatia lui este cerul. Suntem cetateni ai cerului - pe pamant duntem trecatori, iar in cer suntem totdeauna vietuitori. Binei..
  Fara TVA: 12,60 Lei 12,60 Lei 14,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici. Buna Vestire
  "Sarbatoarea Bunei Vestiri este sarbatoarea smereniei. Aceasta sarbatoare totdeauna cade in Postul Mare - vreme de pocainta si de smerenie pentru toata suflarea crestineasca. dar sarbatoarea ne pune inaine negraita si adanca smerenie dumnezeiasca... Nu era alt leac pentru tamaduirea boalei celei din..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici. Intampinarea Domnului
  Sa stiti ca singura sansa de a ne mai ramane templul neamului si Biserica in picioare sunt pruncii. In numele lor a intrat Hristos astazi in Templu. In numele lui Hristos, pe care-L identificam in fiecare copil care trece pe langa noi, care traieste cu noi, luati seama! Luati seama, asadar, pentru c..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici. Intrarea Domnului in Ierusalim
  Aici este cheia sarbatorii de astazi: intrarea in Saptamana mortii, in Saptamana Patimilor, este o intrarea necesara, tocmai pentru ca la sfarsitul ei sa ne confrunte cu marele eveniment al Invierii. Sa ne invete prin propria Lui Inviere, nemurirea. Trimiterea lui Iisus-Fiul de catre Tatal pe pamant..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici. Schimbarea la Fata
  Taian Taborului se arata si in ceea ce Sfintii Parinti spun ca este taina rugaciunii neincetate. Un calugar l-a rugat pe parintele sau duhovnicesc: "Da-mi canon de rugaciune!" Asteptandu-se ucenicul sa primeasca sfat: atatea metanii pe zi, atatea acatiste, atatia psalmi... Insa parintelse duhovnices..
  Fara TVA: 12,60 Lei 12,60 Lei 14,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici. Sfantul Nicolae
  Sfantul Nicolae a fost chipul blandetelor. El s-a identificat cu blandetea si cu smerenia. Inima sa plina cu asemenea virtuti a fost ca o mare in care s-au revarsat siroaie de lacrimi si noian de suferinte. Sufletul sau era un adevarat potir in care se revarsau necazurile si suferintele crestinilor,..
  Fara TVA: 12,60 Lei 12,60 Lei 14,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici: Acoperamantul Maicii Domnului
  Domnul Dumnezeu a randuit ca Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria sa fie acoperitoarea omului in nevoi, in ispite si in necaz. Omul simte aceasta. Omul binecredincios simte ca nu are in Cer si pe Pamant, in afara de Dumnezeu, un alt ajutor decat pe Prasfanta Nascatoare de Dumn..
  Fara TVA: 12,60 Lei 12,60 Lei 14,00 Lei
 • Cele mai frumoase predici: Inaltarea Sfintei Cruci
  Si Iisus a fost obligat sa-si duca crucea, era ostenit, impovarat, fusese biciuit, biciuirea facea parte din ritualul rastignirii, era un fel de pregatire pentru rastignire, cucea era grea, El era firav si plapand si, pe la mijlocul drumului, urcand catre Golgota, s-a poticnit si a cazut sub greutat..
  Fara TVA: 12,60 Lei 12,60 Lei 14,00 Lei
 • Cele zece mari puteri cosmice - Dasa Mahavidya
  Lucrarea de fata este deja clasica printre cautatorii caii spirituale tantrice. Servindu-se de cuvintele unor mari intelepti contemporani ai Indiei, precum Sri Aurobindo sau Sri Kapali Sastriar - care i-a si influentat profund viata -, dar si de citate din scripturile intelepciunii vedice si tantric..
  Fara TVA: 26,10 Lei 26,10 Lei 29,00 Lei
 • Cereti si vi se va da. Povestiri adevarate
  Volumul "Cereti si vi se va da" este primul din seria cartilor "Povestiri adevarate", o colectie foarte apreciata de marturii minunate despre ajutorul lui Dumnezeu, care este acum publicata si in limba romana. NUME CARTE: Cereti si vi se va da. Povestiri adevarateISBN: 9786068647074PRET EDITURA: 12...
  Fara TVA: 10,80 Lei 10,80 Lei 12,00 Lei
 • Cine este Hristos?
  Pentru a fi cineva crestin- nu ajunge sa spuna cuvinte frumoase pentru Hristos;- nu ajunge sa creada ca Hristos a fost cea mai mare personalitate a lumii.Iata deci intrebarea noastra fundamentala:- Cine a fost Hristos?- Ce trebuie sa credem despre El?Cercetarea nu este daunatoare credintei. Dimpotri..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,99 Lei
 • Conciliile Ecumenice Constantinopol II (553) & III (680-681) si Niceea II (787)
  Biserica a inteles invatatura lui Isus Cristos datorita predicarii apostolilor si a intaistatatorilor oranduiti de acestia drept succesori ai lor si propovaduitori ai Evangheliei in comunitatile crestine. Conciliile ecumenice, in confruntarea cu tot felul de invataturi si interpretari ale Sfintei Sc..
  Fara TVA: 32,30 Lei 32,30 Lei 38,00 Lei
 • Controverse asupra Sfintilor si Evenimentelor Divine din ultima suta de ani
  In noiembrie 2013, Suveranul Pontif a rostit o fraza care a lasat sa se inteleaga prudenta cu care abordeaza acest subiect: "Fecioara, a spus el, nu este un director de oficiu postal care trimite mesaje in fiecare zi". Dar, cu toate acestea, milioane de oameni continua sa ia parte la pelerinajele an..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,99 Lei
 • Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti
  Inca din primele luni dupa publicarea volumului I din Conversatii cu Dumnezeu, in mai 1995, a aparut o cerere de instrumente care sa vina in sprijinul parintilor, in demersul acestora de a le face cunoscute si copiilor minunatele concepte ale acestui extraordinar dialog. Cititorii doreau o modalitat..
  Fara TVA: 39,90 Lei 39,90 Lei 42,00 Lei
 • Coranul. Editia a V-a. Editie revizuita si adaugita
  Toate marile religii ale lumii se bazeaza pe carti fondatoare, care sunt texte de revelatie in sensul larg al cuvantului. Caracteristic Islamului este faptul ca a scos in evidenta originalitatea absoluta a unui Dumnezeu care nu se manifesta numai prin minunile lumii create, ci si printr-un cuvant - ..
  Fara TVA: 47,03 Lei 47,03 Lei 49,50 Lei
 • Credinta crestina si intelegere umana. Studii despre Euharistie, Treime si persoana uman
  Distinctia operata de crestinism intre Dumnezeu si lume constituie tema primului grupaj de eseuri din volumul de fata, care discuta locul filosofiei in credinta crestina si cateva tipuri de rationament adecvate credintei crestine.A doua sectiune a cartii discuta Euharistia (expresia primara a vietii..
  Fara TVA: 25,50 Lei 25,50 Lei 30,00 Lei
 • Crestinii platonicieni din Alexandria
  In cartea de fata imi propun sa ofer o contributie la istoria platonismului alexandrin din Biserica crestina. Voi incerca sa schitez conditiile in care a aparut in doctrina lui Philon si a gnosticilor, sa descriu dezvoltarea sa deplina la Clement si la Origen, sa determin actiunea avuta asupra relig..
  Fara TVA: 25,20 Lei 25,20 Lei 28,00 Lei
 • Crestinismul bizantin
  �Inca de la sfarsitul Evului Mediu, neamurile fac sa se spulbere teocratia pontificala, �institutia� se opune �evenimentului�, trairea duhovniceasca se opune teologiei, trairea pur si simplu se opune vietii religioase. Numitele disocieri au starnit spiritul de cucerire si au desteptat constiinta. As..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 34,99 Lei
 • Cristalul si Calea Luminii - Sutra, Tantra si Dzogchen
  Dzogchen, "Marea Perfectiune", este starea noastra primordiala, natura noastra adevarata, pura si clara de la inceputuri, dincolo de concepte, spatiu si timp. Dzogchen este insa si numele dat invataturii care duce la descoperirea acestei stari, o invatatura straveche, pastrata si transmisa de genera..
  Fara TVA: 32,40 Lei 32,40 Lei 36,00 Lei
 • Cruci de gratii
  Cind l-am intalnit, avea deja zece ani de temnita grea in urma lui! Urcase de la inceputurile sale Calvarul Bisericii Unite al carei preot era. Consacrat episcop in ziua sfantului Andrei, la 30 noiembrie 1948, primul dintre ierarhii "clandestini" ai acestei Biserici, fusese nu peste mult arestat. N-..
  Fara TVA: 29,75 Lei 29,75 Lei 35,00 Lei
 • Cum L-am cunoscut pe Hristos. Drumul spre acasa
  Cititorii pot gasi in aceste confesiuni sincere folos duhovnicesc, pentru ca in ele se vede cum Dumnezeu vine, ca un tata iubitor, inaintea fiilor risipitori. Ne place sau nu, in viata duhovniceasca avem si poticniri si caderi. De aceea, este important sa vedem cum altii au stiut sa se ridice din ca..
  Fara TVA: 18,00 Lei 18,00 Lei 20,00 Lei
 • Cum ne schimba Dumnezeu creierul - Descoperirile inovatoare ale unui prestigios neurolog. Editia a II-a
  Andrew Newberg, doctor in medicina, este profesor asociat la Departamentul de Radiologie si Psihiatrie al Spitalului Universitatii Pennsylvania si profesor adjunct la Departamentul de Studii Religioase. Este fondatorul si directorul Centrului pentru Spiritualitate si Minte si directorul Centrului pe..
  Fara TVA: 37,00 Lei 37,00 Lei 37,00 Lei
 • Cum sa citim si sa interpretam Epistolele Sfantului Pavel
  "Patrick Gray ofera o interpretare a Epistolelor Sfantului Pavel care plaseaza concludent aceste documente in contextul lor istoric si literar. Aceasta lucrare riguroasa si practica se prezinta ca un manual de mare interes pentru studenti si ca un indrumar exegetic pentru orice cititor." - Richard S..
  Fara TVA: 27,00 Lei 27,00 Lei 30,00 Lei
 • Cum sa depasim despartirea de omul drag
  Despartirea de omul iubit este una dintre situatiile cele mai grele din viata noastra. De multe ori suferinta aceasta ne condamna la singuratate, si putem suferi - asa cum arata nenumarate exemple - vreme indelungata. Nu este cazul sa speram ca durerea va trece singura sau ca timpul o va vindeca. Vi..
  Fara TVA: 24,30 Lei 24,30 Lei 27,00 Lei