Carti de Teorie generala

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Consultul în 10 minute: durerea persistenta
  Durerea persistenta afecteaza in jur de 20% din populatia noastra, iar pacientii cu durere persistenta sunt consultati de catre medicul de familie de 5 ori mai frecvent decat cei care nu prezinta aceasta afectiune.Acest ghid util urmareste sporirea constientizarii durerii persistente de catre person..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 39,50 Lei
 • In viata pana la moarte
  Cum sa incetezi vreodata de a te recompune, de a cauta sa arati �cine� esti, de a-ti mobiliza puterile, amintirile, dorinta, in ceea ce [Paul Ricoeur] numeste �insolenta� unei pofte de a trai care cateodata este o lupta, o agonie, dar care nu e mai putin una dintre formele profunde ale acestei lipse..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Nascuti pentru a evolua
  Nascuti pentru a evolua - Deepak Chopra Psihologia ofera in prezent raspunsuri concrete si pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrand diverse abordari. „Nascuti pentru a evolua” expune cele mai semnificative etape ale gandirii psihologice, plasandu-le in raport cu etapele evolutive pe..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 28,00 Lei
 • Schimba-ti viata in 7 zile
  Succesul si fericirea nu sunt accidente care li se intampla doar anumitor oameni. Acestea se obtin prin modalitati specifice de a gandi si a actiona in lumea care ne inconjoara. Paul McKenna a efectuat un studiu asupra oamenilor care se bucura de succes in viata, extragand din acesta acele strategii..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,90 Lei