Carti de Teorie generala

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Alte 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc
  Experienta terapeutilor care folosesc jocul cu copiii reprezinta o resursa de idei, in mare parte nefolosita, pentru imbunatatirea practicii terapiei prin joc. In acest al doilea volum de tehnici de joc, terapeuti renumiti prezinta alte 101 tehnici favorite utilizate in lucrul cu copiii, descriind s..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 55,00 Lei
 • Consultul în 10 minute: durerea persistenta
  Durerea persistenta afecteaza in jur de 20% din populatia noastra, iar pacientii cu durere persistenta sunt consultati de catre medicul de familie de 5 ori mai frecvent decat cei care nu prezinta aceasta afectiune.Acest ghid util urmareste sporirea constientizarii durerii persistente de catre person..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 39,50 Lei
 • In viata pana la moarte
  Cum sa incetezi vreodata de a te recompune, de a cauta sa arati �cine� esti, de a-ti mobiliza puterile, amintirile, dorinta, in ceea ce [Paul Ricoeur] numeste �insolenta� unei pofte de a trai care cateodata este o lupta, o agonie, dar care nu e mai putin una dintre formele profunde ale acestei lipse..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Nascuti pentru a evolua
  Nascuti pentru a evolua - Deepak Chopra Psihologia ofera in prezent raspunsuri concrete si pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrand diverse abordari. „Nascuti pentru a evolua” expune cele mai semnificative etape ale gandirii psihologice, plasandu-le in raport cu etapele evolutive pe..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,00 Lei
 • Psihologia abisala
  "Pornind de la teoriile lui C.G. Jung, autorul prezinta principiile unei noi etici, adaptate situatiei psihologice a omului modern."Westdeutsche Allgemeine Zeitung"Cartea, scrisa in timpul si sub tensiunea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, apare intr-o epoca intunecata de spectrul izbucnirii unui a..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 29,99 Lei
 • Schimba-ti viata in 7 zile
  Succesul si fericirea nu sunt accidente care li se intampla doar anumitor oameni. Acestea se obtin prin modalitati specifice de a gandi si a actiona in lumea care ne inconjoara. Paul McKenna a efectuat un studiu asupra oamenilor care se bucura de succes in viata, extragand din acesta acele strategii..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,90 Lei
 • Sensul vietii o cercetare de psihologie individuala
  Dupa despartirea de Freud, Alfred Adler contesta rolul dominant al energiilor sexuale în viata psihica, sustinand ca fortele responsabile de evolutia psihica a individului sunt fortele sociale. Spre deosebire de psihanalisti, Adler nu concepe personalitatea ca fiind alcatuita pe paliere diferite de ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,00 Lei