Carti de Psihologie si Psihoterapie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • De ce nu fac zebrele ulcer? Ce este stresul, cum ne imbolnaveste si cum il putem combate
  "Ajunsa acum la cea de-a treia editie, cartea de mare succes a lui Robert M. Sapolsky De ce nu fac zebrele ulcer?, tiparita in peste 225 000 de exemplare, prezinta noi capitole despre modul in care stresul afecteaza somnul si dependenta, precum si idei penetrante privind anxietatea, tulburarile de p..
  Fara TVA: 83,99 Lei 83,99 Lei 89,00 Lei
 • Insusiri modificate
  DANIEL GOLEMAN (n. 7 martie 1946) este psiholog si cercetator in domeniul psihologiei clinice si al stiintelor comportamentale, discipline in care si a obtinut doctoratul la Harvard. A primit premiul Career Achievement (Premiul pentru Intreaga Cariera) din partea American Psychological Association (..
  Fara TVA: 32,19 Lei 32,19 Lei 42,00 Lei
 • Manual de psihoterapie ericksoniana
  Volumul cuprinde studiile mai multor experti in domeniul terapiei ericksoniene si surprinde influenta enorma a lui Milton H. Erickson in ariile psihoterapiei si hipnozei. Coautorii, profesori clinicieni, analizeaza numeroase probleme clinice si prezinta terapii si abordari specifice, demonstrind efi..
  Fara TVA: 65,95 Lei 65,95 Lei 79,95 Lei
 • Psihoterapie jungiana
  Aceasta carte contine o prezentare a metodelor terapeutice utilizate de psihologii de orientare analitica. Ea este fundamentata pe propriile investigatii ale lui Jung si include evolutii ale ideilor si practicilor lui initiate de altii.Jung a sustinut ca opera lui este stiintifica in sensul ca a des..
  Fara TVA: 28,80 Lei 28,80 Lei 36,00 Lei
 • Psihoterapiile cognitive si comportamentale in tulburarile de Personalitate
  Pot fi tratate tulburarile de personalitate, acele conditii clinice complexe, care afecteaza atat individul, cat si apartinatorii acestuia si, mai larg, societatea? Raspunsul oferit de autorii volumului de fata, pe baza studiilor validate stiintific asupra tulburarilor de personalitate, este afirmat..
  Fara TVA: 36,75 Lei 36,75 Lei 49,00 Lei