Carti de Psihologie si Psihoterapie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • De ce nu fac zebrele ulcer? Ce este stresul, cum ne imbolnaveste si cum il putem combate
  "Ajunsa acum la cea de-a treia editie, cartea de mare succes a lui Robert M. Sapolsky De ce nu fac zebrele ulcer?, tiparita in peste 225 000 de exemplare, prezinta noi capitole despre modul in care stresul afecteaza somnul si dependenta, precum si idei penetrante privind anxietatea, tulburarile de p..
  Fara TVA: 86,09 Lei 86,09 Lei 89,00 Lei
 • In mintea celorlalti. De ce intelegem gresit ceea ce gandesc, cred, simt si isi doresc ceilallti
  Castigator al Premiului Book Prize for the Promotion of Social and Personality Science (Society for Personality and Social Psychology) 2015In cartea "In mintea celolrlati", Nicholas Epley se apleaca asupra abilitatii noastre de a citi mintea celorlalti, argumentand ca noi credem ca suntem mai abili ..
  Fara TVA: 23,80 Lei 23,80 Lei 34,00 Lei
 • Incognito
  Daca mintea constienta reprezinta doar varful aisbergului din ceea ce inseamna activitatea cerebrala, atunci cu ce se ocupa restul creierului uman? Si cine pe cine conduce oare in tandemul om? Specialistul in neurostiinte David Eagleman plonjeaza in adancimile subconstientului omenesc, care are o „v..
  Fara TVA: 29,79 Lei 29,79 Lei 37,00 Lei
 • Insusiri modificate
  DANIEL GOLEMAN (n. 7 martie 1946) este psiholog si cercetator in domeniul psihologiei clinice si al stiintelor comportamentale, discipline in care si a obtinut doctoratul la Harvard. A primit premiul Career Achievement (Premiul pentru Intreaga Cariera) din partea American Psychological Association (..
  Fara TVA: 28,04 Lei 28,04 Lei 42,00 Lei
 • Manual de psihoterapie ericksoniana
  Volumul cuprinde studiile mai multor experti in domeniul terapiei ericksoniene si surprinde influenta enorma a lui Milton H. Erickson in ariile psihoterapiei si hipnozei. Coautorii, profesori clinicieni, analizeaza numeroase probleme clinice si prezinta terapii si abordari specifice, demonstrind efi..
  Fara TVA: 59,96 Lei 59,96 Lei 79,95 Lei
 • Pe taramul fantomelor infometate. Prizonier in lumea dependentei
  In bestsellerul sau de referinta, Pe taramul fantomelor infometate, dr. Gabor Mate ne introduce in lumea promiscua, greu accesibila a dependentei, care isi poarta chipul cel mai hidos in suburbiile lumii, printre dependentii de droguri. Prezentandu-ne aceasta lume tulburatoare, el ne arata ca nu est..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 58,00 Lei
 • Psihoterapie jungiana
  Aceasta carte contine o prezentare a metodelor terapeutice utilizate de psihologii de orientare analitica. Ea este fundamentata pe propriile investigatii ale lui Jung si include evolutii ale ideilor si practicilor lui initiate de altii.Jung a sustinut ca opera lui este stiintifica in sensul ca a des..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 36,00 Lei